FTXJ50AB EMURA III (18.000 BTU-H) A++ R32 DUVAR TİPİ İNVERTER KLİMA - SİYAH Alınmaya Değer Mi

Aynur

Bilgili
14 Eyl 2023
586
0
0
FTXJ50AB EMURA III (18.000 BTU/H) A++ R32 DUVAR TİPİ İNVERTER KLİMA - SİYAH Satın Alır Mısınız?
FTXJ50AB EMURA III (18.000 BTU/H) A++ R32 DUVAR TİPİ İNVERTER KLİMA - SİYAH Şu Anki Satış Fiyatı 105000.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

FTXJ50AB EMURA III (18.000 BTU/H) A++ R32 DUVAR TİPİ İNVERTER KLİMA - SİYAH Alanlar Memnun Mu?

FTXJ50AB EMURA III (18.000 BTU/H) A++ R32 DUVAR TİPİ İNVERTER KLİMA - SİYAH Hakkında yaklaşık .

FTXJ50AB EMURA III (18.000 BTU/H) A++ R32 DUVAR TİPİ İNVERTER KLİMA - SİYAH Detaylı Açıklama

Akıllıyım, konfor, sağlarım, sezgiselim_x000D_
Doğayı, havayı, sessizliği severim_x000D_
_x000D_
Iç ortam havasını size en uygun hale getirmek için tasarlandım havayı kontrol ederek size konfor sağlamak için buradayım_x000D_
_x000D_
Her mevsim çalışacak şekilde geliştirildim. Göz alıcı bir tasarımım var. Kavisli tasarımım ve yumuşak kenar detaylarımla, her türlü ortama mükemmel uyum sağlayacak şekilde tasarlandım dikkat çekici. Ve sessizim_x000D_
_x000D_
Beni etrafınızda görürsünüz ancak sesimi duymazsınız. Fısıltı kadar sessizim eşsizFlash streamer teknolojisiyle havanızı temizlerim. farkı hissedersiniz._x000D_
_x000D_
Beni akıllı tasarladılar bu yüzden, etrafta olduğunuzu anlarım. Varlığınıza göre adapte olup, kontrol sağlarım. Tabii, elinizdeki özel tasarım kumandayla ya da telefonunuzdaki yenilikçi uygulamayla bana aksini söylemezseniz_x000D_
_x000D_
Hizmetinizdeyim_x000D_
_x000D_
Başlıca özellikler:_x000D_
Flash streamer patentli özelliği ile hava temizleme_x000D_
Akıllı göz özelliği ile hareket algılayıp havayı kullanıcı üzerine doğrudan üflemez (bu özellik kumandadan aktif/pasif yapılabilir)_x000D_
3 boyutlu üfleme ile yatay ve dikey otomatik kanatlar homojen hava dağılımı sağlar_x000D_
Online kontrol ile eve gelmeden komut verilebilir ve enerji sarfiyatı uygulama üzerinden takip edilebilir_x000D_
Ultra sessiz çalışma_x000D_
_x000D_
Ücretsiz montaj_x000D_
Ücretsiz montaj kapsamında 5 metreye kadar bakır boru, dış ünite konsolu, takoz lastiği, sinyal kablosu, drenaj hortumu ve dekoratif bant firmamız tarafından karşılanacaktır._x000D_
Elektrik besleme hattı ve sigorta işlemleri, diğer inşaat ve dekorasyon işleri dahilinde müşteriye aittir._x000D_
5 metre montaj mesafesini aşan uygulamalarda ek tesisat birim metre bedeli yetkili servisler tarafından müşteriden talep edilir._x000D_
Dış ünite konumlandırılacak alanda vinç ya da iskele kurulumu gerekmesi durumunda ilgili bedel müşteriye aittir._x000D_
6 Yıl iç ünite-dış ünite dahil uzatılmış tam garantilidir. Uzatılmış garanti süresinin değiştirilmesi üretici firmanın uhdesindedir._x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_

FTXJ50AB EMURA III (18.000 BTU/H) A++ R32 DUVAR TİPİ İNVERTER KLİMA - SİYAH Ürününün Satıcısı, Daikin FTXJ50AB EMURA III (18.000 BTU/H) A++ R32 DUVAR TİPİ İNVERTER KLİMA - SİYAH ürününü 105000.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

FTXJ50AB EMURA III (18.000 BTU/H) A++ R32 DUVAR TİPİ İNVERTER KLİMA - SİYAH Yorumlar Hakkında Bilgi
105000.0 Tl ye satışta olan FTXJ50AB EMURA III (18.000 BTU/H) A++ R32 DUVAR TİPİ İNVERTER KLİMA - SİYAH Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.

FTXJ50AB EMURA III (18.000 BTU/H) A++ R32 DUVAR TİPİ İNVERTER KLİMA - SİYAH Ürünle İlgili Merak Edilenler

FTXJ50AB EMURA III (18.000 BTU/H) A++ R32 DUVAR TİPİ İNVERTER KLİMA - SİYAH Ürünün Fotoğrafları

FTXJ50AB EMURA III (18.000 BTU/H) A++ R32 DUVAR TİPİ İNVERTER KLİMA - SİYAH En Uygun Satış Linki

Hakkımızda

• Enuygunfirmalar.com, kullanıcıların her türlü ürünün en uygun fiyatlarını bulmalarına yardımcı olan bir forum platformudur. Gönüllü üyelerimiz tarafından sağlanan bilgilerle alışveriş deneyiminizi geliştirmeyi hedefliyoruz. Ancak, burada sunulan bilgilerin doğruluğunu garanti edemeyiz. Kullanıcıların, alışveriş yaparken kendi araştırmalarını yapmaları önemlidir. En iyi fırsatları keşfedin, fakat kararlarınızı dikkatli bir şekilde verin!

Hızlı Linkler

Kullanıcı Menüsü