Gamze
Bilgili
G G435 Lightspeed Kablosuz Siyah Oyuncu Kulaklığı - 981-001050 En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
G G435 Lightspeed Kablosuz Siyah Oyuncu Kulaklığı - 981-001050 Şu Anki Fiyat Aralığı 3266.0 Tl'den Satılmaktadır.
G G435 Lightspeed Kablosuz Siyah Oyuncu Kulaklığı - 981-001050 Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?
G G435 Lightspeed Kablosuz Siyah Oyuncu Kulaklığı - 981-001050 Hakkında yaklaşık 228 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
G G435 Lightspeed Kablosuz Siyah Oyuncu Kulaklığı - 981-001050 Ürün Detayları
G G435 Lightspeed Kablosuz Siyah Oyuncu Kulaklığı - 981-001050 Ürününün Satıcısı, logitech G G435 Lightspeed Kablosuz Siyah Oyuncu Kulaklığı - 981-001050 ürününü 3266.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
G G435 Lightspeed Kablosuz Siyah Oyuncu Kulaklığı - 981-001050 Kullanıcı Değerlendirmeleri
3266.0 Tl ye satışta olan G G435 Lightspeed Kablosuz Siyah Oyuncu Kulaklığı - 981-001050 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
228 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: 2 aydır kullanıyorum, hem dışarda hem evde oyun oynarken. Gayet başarılı(valo, cs , pubg gibi oyunlar)
İsim: Y** Y**
Tarih: 06 Şubat 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Gelecek Evimde LTD. ŞTİ.
Yorum: Oğluma aldım çok kaliteli severek kullanıyor
İsim: F** T**
Tarih: 08 Haziran 2023
Satıcı: ERS MARKET
Yorum: Çok kaliteli.Oğluma aldım memnun
İsim: Pınar E.
Tarih: 03 Şubat 2023
Satıcı: MediaMarkt
Yorum: Ürünü eşime hediye aldım çok memnun kaldı
İsim: i** g**
Tarih: 20 Ocak 2023
Satıcı: Yılmaztrade
Yorum: Oğlum için aldım çok güzel
İsim: B** Ç**
Tarih: 19 Ocak 2023
Yorum: çok güzel çok beğendim hiç bir sorun yaşamadık teşekkürler
İsim: E** T**
Tarih: Elite Üye
Beden: 29 Eylül 2024
Yorum: güzel kullanımı basit türkiyenin bi ucundan bi ucuna 4 ğünde geldi
İsim: **** ****
Tarih: 27 Eylül 2024
Satıcı: Sizin İçin Seçtik
Yorum: Geldi satıcı kaliteli
İsim: S** C**
Tarih: 24 Eylül 2024
Satıcı: BERAT BİLİŞİM
Yorum: Oplum için aldım.Beğenerek kullanıyo
İsim: A** B**
Tarih: 21 Eylül 2024
Yorum: Kargo bana teslim edilmediği için ürünü teslim alamadım.
İsim: Maksim D.
Tarih: 17 Eylül 2024
Yorum: Ürün hızlı bir şekilde elime ulaştı birkaç gündür kullanıyorum gayetgüzel ben tamamen oyun odaklı almadım bu sebeple beni üzmedi fakat oyunodaklı alacak olanlar için mikrofonu biraz yetersiz kalabilir yinedekalitesi hafifliği çok güzel
Tarih: 16 Eylül 2024
Yorum: cok iyi tavsiye ederim
İsim: fatih k.
Tarih: 07 Eylül 2024
Satıcı: VATAN BİLGİSAYAR
Yorum: Efsoo ses kalitesi bir efsane
Tarih: 23 Ağustos 2024
Yorum: Ürün çok güzel kaliteli tavsiye ederim İnternet'e denilenler hiç biriolmadı çok rahat ve çok hafif sanki kulaklığın yokmuş gibi hissediyorsunama bazen tabi hata verebilir bende oldu ama geçti alıcaksanızdüşünmeden alın)
İsim: E** O**
Tarih: 25 Mayıs 2024
Satıcı: Nepal Bilişim
Yorum: aylardır kullanıyorum kaliteli ürün
İsim: E** K**
Tarih: 16 Mayıs 2024
Satıcı: Teknobiyotik
Yorum: aşırı iyi çok memnunum
İsim: Y** y**
Yorum: Kardeşim oyun oynamak için aldı ve beğendi
Tarih: 21 Mart 2024
Yorum: beklediğimden daha iyi ses kalitesi çok güzel ve kulak süngerleri aşırı rahat
Tarih: 14 Şubat 2024
Satıcı: Gti Bilişim
Yorum: ses çok iyi işçilik çok iyi

İsim: OLENA P.
Beden: 02 Ocak 2024
Satıcı: E-DükkanSenin
Yorum: eşime hediye aldım çok begendi
İsim: A** Ç** ö**
Tarih: 20 Aralık 2023
Yorum: abime hediye olarak aldım kendisi cok begendi cok konforlu cok rahat bikulaklık aşşırı hafif yok gibi hissettiriyo ses kalitesinide begendik
İsim: H** A**
Tarih: 16 Aralık 2023
Satıcı: Betaplus
Yorum: Gayet başarılı tavsiye ederim pubg oynuyorum ses kasmada hiç problem yaşamadım
İsim: N** G**
Tarih: 11 Aralık 2023
Yorum: Oğlum severek kullanıyor.
İsim: Ö** K** Y**
Tarih: 08 Aralık 2023
Yorum: On numara herkese tavsiye ederim
İsim: Emir K.
Tarih: 26 Eylül 2023
Yorum: gayet başarılı kesinlikle öneriyorum.
İsim: Ali K.
Tarih: 09 Eylül 2023
Yorum: Ürün çok güzel ben VALORANT ve Csgo oynuyorum yüksek seste rahatsızlıkvermiyor silah seslerinde ki gürültü ortadan kalkıyor son derece harikabir kulaklık ben bu kadar beklemezdim
Tarih: 15 Ağustos 2023
Yorum: Öncelikle hafif bir ürün, uzun süre taktığımda bile kulaklarımı ya dakafamı ağrıtmıyor. Görünürde mikrofon anteni olmadığı için garipsemiştimen başta ama şimdi daha rahat olduğunu düşünüyorum. Son derece memnunum.
İsim: G** S**
Tarih: 29 Mayıs 2023
Satıcı: incehesap
Yorum: oğlumun ısrarla istediği ve severek kullandığı ürün.
Tarih: 19 Mart 2023
Yorum: kaliteli ürün
İsim: M** A**
Tarih: 17 Mart 2023
Yorum: Nişanlıma doğum günü hediyesi almıştım , ilk zamanlar ses kopmalarındasıkıntı yaşadı ama şu an çok severek kullanıyor.
İsim: S** K**
Tarih: 28 Ocak 2023
G G435 Lightspeed Kablosuz Siyah Oyuncu Kulaklığı - 981-001050 Ürünle İlgili Merak Edilenler
Soru: mikrofonu varmıdır?
Cevap: Merhaba, evet mikrofonu bulunmaktadır. İyi günler dileriz.
Soru: USB ile bağlanıyor mu
Cevap: Değerli müşterimiz, Diğer Kablosuz Türü USB Alıcı bulunmaktadır.
Soru: Merhaba g735 kulaklık stok gelecek mi hiçbir yerde bulamıyorum
Cevap: Merhaba, Mağazamızı ve ürünleri takip ederek stok ve kampanyalarımızdan haberdar olabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: sadece bluetooth ile mi bağlanılabiliyor?
Cevap: merhaba içinde usb alıcısı mevcuttur. Ayrıca bluetooth ile de kullanabiliyorsunuz.
Soru: mikrofon kalitesi yeterlimidir
Cevap: Değerli müşterimiz, yeterlidir.
Soru: aldığımız ürün PlayStation vebilgisayarda çalışmadı geri gonderiyoruz
Cevap: Değerli müşterimiz, Satın almış olduğunuz üründe hijyen sebebi ile kutu açılımı sonrası ürünün iadesi sağlanmamaktadır. Üründe teknik bir sorun var ise DOA kapsamında analiz için öncelikle yetkili servise yönlendirmesi sağlanacaktır.
Soru: Terletme yapıyorum ?
Cevap: Değerli müşterimiz, terletme yapmamaktadır.
Soru: selam ürün şarjdayken kullanabilir mi?
Cevap: Merhaba, bilgimiz yok maalesef. Mutlu günler dileriz.
Soru: PS 5 uyumlumudur
Cevap: Logitech G435 Lightspeed Kablosuz Oyuncu Kulaklığı, PlayStation 5 ile uyumludur, ancak yalnızca USB kablosuz stereo ses bağlantısı sunar. Yani PlayStation 5 üzerinde Dolby Atmos, Tempest 3D AudioTech gibi gelişmiş ses özellikleri yerine standart stereo ses ile kullanılabilir. Uyumluluk detayları: USB bağlantısı: PlayStation 5 ve PlayStation 4 için kablosuz stereo bağlantı sağlanır. Bluetooth bağlantısı: Nintendo Switch gibi Bluetooth ses bağlantısına sahip cihazlarla da uyumludur. Ekstra uyumluluk: Dolby Atmos, Tempest 3D AudioTech ve Windows Sonic Spatial Sound ile uyumludur ancak bu özellikler PC'de tam olarak desteklenir, PlayStation'da ise sınırlı stereo ses deneyimi sunar.
Soru: Oyun Modu özelliği var mı aceba pubg mobile de sesi geciktirir mi bilginiz var mı
Cevap: G435 oyuncu sınıfı kulaklıktır ve Bluetooth ile yüksek hızlarda oynamaya devam edebilirsiniz
Soru: mikrofonu var mı acaba ?
Soru: tahmini ne zaman indirime girer ?
Cevap: Değerli Müşterimiz; Ürün fiyatı ile ilgili belirli bir süre bulunmamaktadır. Fırsat ürünleri, internete özel ürünler, dönemsel ve anlık kampanyalar dahilinde fiyat uygulamaları anlık olarak değişebilmektedir. Saygılarımızla MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
Soru: Bluetoothsuz bilgisayarlara bağlamak için usb aparatı çıkıyormu içinden
Cevap: Evet çıkıyor
Soru: hem kablolu hem kablosuzmu oluyor
Cevap: Değerli Müşterimiz; Kablosuzdur. Saygılarımızla MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
Soru: Hangi kargoyu kullanıyorsunuz
Cevap: Değerli müşterimiz, Yurtiçi kargo ile ürün gönderimleri yapılmaktadır.
Soru: merhaba ürünü satın alıcağım fakat aldıktan sonra bağlantı yapmam için ek birşey almam gerekiyor mu ?
Cevap: Değerli Müşterimiz; Detaylı bilgi için üretici firma logitech ile iletişime geçmenizi rica ederiz. Saygılarımızla MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
Soru: Merhaba, bilgisayarımın Bluetooth özelliği YOK bilgisayarıma kablosuz bağlayabilir miyim? teşekkürler.
Cevap: merhaba, ürünle ilgili detaylı teknik bilgileri üretici firma sitesinden alabilirsiniz, iyi günler
Soru: mikrofon kalitesi nasıl
Cevap: Değerli müşterimiz, Logitech G G435 Lightspeed Kablosuz Siyah Oyuncu Kulaklığı (model 981-001050) genel olarak oldukça iyi bir mikrofon kalitesine sahiptir
Soru: Şarj olma süresi ve aktif kullanımda şarj dayanma süresi nedir acaba
Cevap: Merhaba tek şarjda ortalama 18 saat kullanılabilir. Üretici firma tarafından şarj dolum süresi ile ilgili bir bilgi verilmemiştir.
Soru: gecikmesi çok mu
Cevap: Merhaba oyuncu sınıfı kulaklık olduğu için gecikme olmamaktadır
G G435 Lightspeed Kablosuz Siyah Oyuncu Kulaklığı - 981-001050 Ürünün Fotoğrafları
G G435 Lightspeed Kablosuz Siyah Oyuncu Kulaklığı - 981-001050 En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
G G435 Lightspeed Kablosuz Siyah Oyuncu Kulaklığı - 981-001050 Şu Anki Fiyat Aralığı 3266.0 Tl'den Satılmaktadır.
G G435 Lightspeed Kablosuz Siyah Oyuncu Kulaklığı - 981-001050 Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?
G G435 Lightspeed Kablosuz Siyah Oyuncu Kulaklığı - 981-001050 Hakkında yaklaşık 228 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
G G435 Lightspeed Kablosuz Siyah Oyuncu Kulaklığı - 981-001050 Ürün Detayları
G G435 Lightspeed Kablosuz Siyah Oyuncu Kulaklığı - 981-001050 Ürününün Satıcısı, logitech G G435 Lightspeed Kablosuz Siyah Oyuncu Kulaklığı - 981-001050 ürününü 3266.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
G G435 Lightspeed Kablosuz Siyah Oyuncu Kulaklığı - 981-001050 Kullanıcı Değerlendirmeleri
3266.0 Tl ye satışta olan G G435 Lightspeed Kablosuz Siyah Oyuncu Kulaklığı - 981-001050 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
228 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: 2 aydır kullanıyorum, hem dışarda hem evde oyun oynarken. Gayet başarılı(valo, cs , pubg gibi oyunlar)
İsim: Y** Y**
Tarih: 06 Şubat 2024
Yorum: Oğluma aldım çok kaliteli severek kullanıyor
İsim: F** T**
Tarih: 08 Haziran 2023
Satıcı: ERS MARKET
Yorum: Çok kaliteli.Oğluma aldım memnun
İsim: Pınar E.
Tarih: 03 Şubat 2023
Yorum: Ürünü eşime hediye aldım çok memnun kaldı
İsim: i** g**
Tarih: 20 Ocak 2023
Satıcı: Yılmaztrade
Yorum: Oğlum için aldım çok güzel
İsim: B** Ç**
Tarih: 19 Ocak 2023
Yorum: çok güzel çok beğendim hiç bir sorun yaşamadık teşekkürler
İsim: E** T**
Beden: 29 Eylül 2024
Yorum: güzel kullanımı basit türkiyenin bi ucundan bi ucuna 4 ğünde geldi
Tarih: 27 Eylül 2024
Satıcı: Sizin İçin Seçtik
Yorum: Geldi satıcı kaliteli

İsim: S** C**
Tarih: 24 Eylül 2024
Satıcı: BERAT BİLİŞİM
Yorum: Oplum için aldım.Beğenerek kullanıyo
İsim: A** B**
Tarih: 21 Eylül 2024
Yorum: Kargo bana teslim edilmediği için ürünü teslim alamadım.
İsim: Maksim D.
Tarih: 17 Eylül 2024
Yorum: Ürün hızlı bir şekilde elime ulaştı birkaç gündür kullanıyorum gayetgüzel ben tamamen oyun odaklı almadım bu sebeple beni üzmedi fakat oyunodaklı alacak olanlar için mikrofonu biraz yetersiz kalabilir yinedekalitesi hafifliği çok güzel
Tarih: 16 Eylül 2024
Yorum: cok iyi tavsiye ederim
İsim: fatih k.
Tarih: 07 Eylül 2024
Yorum: Efsoo ses kalitesi bir efsane
Tarih: 23 Ağustos 2024
Yorum: Ürün çok güzel kaliteli tavsiye ederim İnternet'e denilenler hiç biriolmadı çok rahat ve çok hafif sanki kulaklığın yokmuş gibi hissediyorsunama bazen tabi hata verebilir bende oldu ama geçti alıcaksanızdüşünmeden alın)
İsim: E** O**
Tarih: 25 Mayıs 2024
Satıcı: Nepal Bilişim
Yorum: aylardır kullanıyorum kaliteli ürün
İsim: E** K**
Satıcı: Teknobiyotik
Yorum: aşırı iyi çok memnunum
İsim: Y** y**
Yorum: Kardeşim oyun oynamak için aldı ve beğendi
Tarih: 21 Mart 2024
Yorum: beklediğimden daha iyi ses kalitesi çok güzel ve kulak süngerleri aşırı rahat
Tarih: 14 Şubat 2024
Yorum: ses çok iyi işçilik çok iyi

İsim: OLENA P.
Beden: 02 Ocak 2024
Satıcı: E-DükkanSenin
Yorum: eşime hediye aldım çok begendi
İsim: A** Ç** ö**
Tarih: 20 Aralık 2023
Yorum: abime hediye olarak aldım kendisi cok begendi cok konforlu cok rahat bikulaklık aşşırı hafif yok gibi hissettiriyo ses kalitesinide begendik
İsim: H** A**
Tarih: 16 Aralık 2023
Satıcı: Betaplus
Yorum: Gayet başarılı tavsiye ederim pubg oynuyorum ses kasmada hiç problem yaşamadım
İsim: N** G**
Tarih: 11 Aralık 2023
Yorum: Oğlum severek kullanıyor.
İsim: Ö** K** Y**
Tarih: 08 Aralık 2023
Yorum: On numara herkese tavsiye ederim
İsim: Emir K.
Tarih: 26 Eylül 2023
Yorum: gayet başarılı kesinlikle öneriyorum.
İsim: Ali K.
Tarih: 09 Eylül 2023
Yorum: Ürün çok güzel ben VALORANT ve Csgo oynuyorum yüksek seste rahatsızlıkvermiyor silah seslerinde ki gürültü ortadan kalkıyor son derece harikabir kulaklık ben bu kadar beklemezdim
Tarih: 15 Ağustos 2023
Yorum: Öncelikle hafif bir ürün, uzun süre taktığımda bile kulaklarımı ya dakafamı ağrıtmıyor. Görünürde mikrofon anteni olmadığı için garipsemiştimen başta ama şimdi daha rahat olduğunu düşünüyorum. Son derece memnunum.
İsim: G** S**
Tarih: 29 Mayıs 2023
Satıcı: incehesap
Yorum: oğlumun ısrarla istediği ve severek kullandığı ürün.
Tarih: 19 Mart 2023
Yorum: kaliteli ürün
İsim: M** A**
Tarih: 17 Mart 2023
Yorum: Nişanlıma doğum günü hediyesi almıştım , ilk zamanlar ses kopmalarındasıkıntı yaşadı ama şu an çok severek kullanıyor.
İsim: S** K**
Tarih: 28 Ocak 2023
G G435 Lightspeed Kablosuz Siyah Oyuncu Kulaklığı - 981-001050 Ürünle İlgili Merak Edilenler
Soru: mikrofonu varmıdır?
Soru: USB ile bağlanıyor mu
Cevap: Değerli müşterimiz, Diğer Kablosuz Türü USB Alıcı bulunmaktadır.
Soru: Merhaba g735 kulaklık stok gelecek mi hiçbir yerde bulamıyorum
Cevap: Merhaba, Mağazamızı ve ürünleri takip ederek stok ve kampanyalarımızdan haberdar olabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: sadece bluetooth ile mi bağlanılabiliyor?
Cevap: merhaba içinde usb alıcısı mevcuttur. Ayrıca bluetooth ile de kullanabiliyorsunuz.
Soru: mikrofon kalitesi yeterlimidir
Cevap: Değerli müşterimiz, yeterlidir.
Soru: aldığımız ürün PlayStation vebilgisayarda çalışmadı geri gonderiyoruz
Cevap: Değerli müşterimiz, Satın almış olduğunuz üründe hijyen sebebi ile kutu açılımı sonrası ürünün iadesi sağlanmamaktadır. Üründe teknik bir sorun var ise DOA kapsamında analiz için öncelikle yetkili servise yönlendirmesi sağlanacaktır.
Soru: Terletme yapıyorum ?
Cevap: Değerli müşterimiz, terletme yapmamaktadır.
Soru: selam ürün şarjdayken kullanabilir mi?
Cevap: Merhaba, bilgimiz yok maalesef. Mutlu günler dileriz.
Soru: PS 5 uyumlumudur
Cevap: Logitech G435 Lightspeed Kablosuz Oyuncu Kulaklığı, PlayStation 5 ile uyumludur, ancak yalnızca USB kablosuz stereo ses bağlantısı sunar. Yani PlayStation 5 üzerinde Dolby Atmos, Tempest 3D AudioTech gibi gelişmiş ses özellikleri yerine standart stereo ses ile kullanılabilir. Uyumluluk detayları: USB bağlantısı: PlayStation 5 ve PlayStation 4 için kablosuz stereo bağlantı sağlanır. Bluetooth bağlantısı: Nintendo Switch gibi Bluetooth ses bağlantısına sahip cihazlarla da uyumludur. Ekstra uyumluluk: Dolby Atmos, Tempest 3D AudioTech ve Windows Sonic Spatial Sound ile uyumludur ancak bu özellikler PC'de tam olarak desteklenir, PlayStation'da ise sınırlı stereo ses deneyimi sunar.
Soru: Oyun Modu özelliği var mı aceba pubg mobile de sesi geciktirir mi bilginiz var mı
Cevap: G435 oyuncu sınıfı kulaklıktır ve Bluetooth ile yüksek hızlarda oynamaya devam edebilirsiniz
Soru: mikrofonu var mı acaba ?
Soru: tahmini ne zaman indirime girer ?
Cevap: Değerli Müşterimiz; Ürün fiyatı ile ilgili belirli bir süre bulunmamaktadır. Fırsat ürünleri, internete özel ürünler, dönemsel ve anlık kampanyalar dahilinde fiyat uygulamaları anlık olarak değişebilmektedir. Saygılarımızla MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
Soru: Bluetoothsuz bilgisayarlara bağlamak için usb aparatı çıkıyormu içinden
Cevap: Evet çıkıyor
Soru: hem kablolu hem kablosuzmu oluyor
Cevap: Değerli Müşterimiz; Kablosuzdur. Saygılarımızla MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
Soru: Hangi kargoyu kullanıyorsunuz
Cevap: Değerli müşterimiz, Yurtiçi kargo ile ürün gönderimleri yapılmaktadır.
Soru: merhaba ürünü satın alıcağım fakat aldıktan sonra bağlantı yapmam için ek birşey almam gerekiyor mu ?
Cevap: Değerli Müşterimiz; Detaylı bilgi için üretici firma logitech ile iletişime geçmenizi rica ederiz. Saygılarımızla MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
Soru: Merhaba, bilgisayarımın Bluetooth özelliği YOK bilgisayarıma kablosuz bağlayabilir miyim? teşekkürler.
Cevap: merhaba, ürünle ilgili detaylı teknik bilgileri üretici firma sitesinden alabilirsiniz, iyi günler
Soru: mikrofon kalitesi nasıl
Cevap: Değerli müşterimiz, Logitech G G435 Lightspeed Kablosuz Siyah Oyuncu Kulaklığı (model 981-001050) genel olarak oldukça iyi bir mikrofon kalitesine sahiptir
Soru: Şarj olma süresi ve aktif kullanımda şarj dayanma süresi nedir acaba
Cevap: Merhaba tek şarjda ortalama 18 saat kullanılabilir. Üretici firma tarafından şarj dolum süresi ile ilgili bir bilgi verilmemiştir.
Soru: gecikmesi çok mu
Cevap: Merhaba oyuncu sınıfı kulaklık olduğu için gecikme olmamaktadır
G G435 Lightspeed Kablosuz Siyah Oyuncu Kulaklığı - 981-001050 Ürünün Fotoğrafları

G G435 Lightspeed Kablosuz Siyah Oyuncu Kulaklığı - 981-001050 En Uygun Satış Linki

logitech G G435 Lightspeed Kablosuz Siyah Oyuncu Kulaklığı - 981-001050 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
logitech G G435 Lightspeed Kablosuz Siyah Oyuncu Kulaklığı - 981-001050 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.