Cansu
Bilgili
G Pro X Superlight 910-005943 25.600dpı 5 Tuş Beyaz Kablosuz Gaming (OYUNCU) Mouse Ürün Alınmaya Değer Mi?
G Pro X Superlight 910-005943 25.600dpı 5 Tuş Beyaz Kablosuz Gaming (OYUNCU) Mouse Şu Anki Satış Fiyatı 4839.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
G Pro X Superlight 910-005943 25.600dpı 5 Tuş Beyaz Kablosuz Gaming (OYUNCU) Mouse Memnuniyet Oranı Nedir?
G Pro X Superlight 910-005943 25.600dpı 5 Tuş Beyaz Kablosuz Gaming (OYUNCU) Mouse Hakkında yaklaşık 112 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .
G Pro X Superlight 910-005943 25.600dpı 5 Tuş Beyaz Kablosuz Gaming (OYUNCU) Mouse Ürün Detayları
G Pro X Superlight 910-005943 25.600dpı 5 Tuş Beyaz Kablosuz Gaming (OYUNCU) Mouse Ürününün Satıcısı, logitech G Pro X Superlight 910-005943 25.600dpı 5 Tuş Beyaz Kablosuz Gaming (OYUNCU) Mouse ürününü 4839.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
G Pro X Superlight 910-005943 25.600dpı 5 Tuş Beyaz Kablosuz Gaming (OYUNCU) Mouse Ürünü Kullananların Görüşleri
4839.0 Tl ye satışta olan G Pro X Superlight 910-005943 25.600dpı 5 Tuş Beyaz Kablosuz Gaming (OYUNCU) Mouse Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
112 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8
Yorum: Aimlab canavarı
İsim: N** B** G**
Tarih: 05 Haziran 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: MediaMarkt
Yorum: Tam bir oyun faresi. Olmazsa olmaz gerçekten. Şiddetle tavsiye ederim.En uygun fiyat Trendyol da.
İsim: N** M** Ç**
Tarih: Elite Üye
Beden: 16 Mart 2023
Satıcı: VATAN BİLGİSAYAR
Yorum: Ablamin oglu için almiştim, çok beyenmiş. Muhteşem ve otesi
İsim: **** ****
Tarih: 31 Ocak 2023
Satıcı: JetKlik
Yorum: Piyasanın en iyi eşime hediye olarak aldım çok beğendi.
İsim: N** U**
Tarih: 19 Aralık 2022
Yorum: Çok güzel ürün, siparişim 1 günde geldi .d
İsim: Furkan Ş.
Tarih: 22 Temmuz 2022
Satıcı: Betaplus
Yorum: Mouse oncelikle mükemmel kuskusuz alabilirsiniz tam bir fps canavarı okadar hafif bi mouse ki flickleri falan cok kolay bi şekilde atmayabasladım kargo guzel paketlendi teşekkürler trendyol
İsim: Enes Y.
Tarih: 25 Mart 2022
Yorum: Çok kaliteli bir ürün
İsim: Deniz K.
Tarih: 01 Eylül 2024
Yorum: Oğluma hediye olarak aldım severek kullanıyor teşekkürler
İsim: F** k**
Tarih: 19 Ağustos 2024
Satıcı: Dünyam Teknolojileri
Yorum: Muhteşem marka zaten
İsim: O** B**
Tarih: 05 Ağustos 2024
Satıcı: Alphotek
Yorum: elime ulasdi hizli teslimat. Logitech en iyisi bence. alan pisman olmaz
Tarih: 01 Ağustos 2024
Yorum: Çok iyi ve rahat, muhteşem!
Tarih: 22 Temmuz 2024
Yorum: HIZLI TESLİMAT İCİN TEŞEKKÜRLER SÜPER ÜRÜN TAVSİYE EDERİM
İsim: M** K** A**
Tarih: 19 Temmuz 2024
Yorum: Mükemmmeelll
İsim: E** A**
Tarih: 19 Mayıs 2024
Yorum: Çok iyi ürün
İsim: S** Ö** Ç**
Tarih: 22 Nisan 2024
Yorum: oğlum beğenerek kullaniyor
İsim: Sinem Y.
Tarih: 23 Mart 2024
Satıcı: Gelecek Evimde LTD. ŞTİ.
Yorum: süper bi ürün herkese tavsiye ederim
İsim: i** v**
Tarih: 17 Mart 2024
Satıcı: MYK CENTER
Yorum: çok iyi begendim
Tarih: 14 Mart 2024
Satıcı: KOCAYUNUS BİLİŞİM
Yorum: harika bir ürün tavsiye ediyorum
Tarih: 29 Ocak 2024
Satıcı: ElektroButik (Laptopfırsatı)
Yorum: ürün sorunsuz geldi teşekkürler, bence en iyi mouse!
İsim: B** C** D**
Tarih: 20 Eylül 2023
Satıcı: TELEPARK
Yorum: Kargo sorunsuz elimize ulaştı çok hafif bir mouse memnun kaldık
İsim: Z** U**
Tarih: 25 Ağustos 2023
Satıcı: FsGaming
Yorum: Harika bir mause hafif hızlı kargo tşkler
İsim: E** Y**
Tarih: 11 Ağustos 2023
Yorum: Çok hafif ve çok kullanışlı
İsim: B** K**
Tarih: 03 Temmuz 2023
Yorum: Çok memnunum logitech g305 kullanıyordum resmen mouse kullanmıyormuşumokadar hızlı ki bu mouse yani 63 gram ama 63 grammı 10 grammı diyesorguluyorsun hareket kabiliyeti falan acayip seri gerçekten çok hızlıher attığınız hs gidiyor herkese öneririm.
İsim: A** T** H** E**
Tarih: 22 Haziran 2023
Yorum: Çok kullanışlı 1 aydır kullanıyorum gerçekten çok hafif ve güzel
İsim: M** D**
Tarih: 13 Haziran 2023
Satıcı: Shopping By MuFaBel
Yorum: kaliteli güzel
İsim: B** A**
Tarih: 10 Haziran 2023
Yorum: Çok güzel bir mouse, kırmızı olanını da almayı düşünüyorum ileride.
İsim: Ç** Y**
Tarih: 30 Mayıs 2023
Yorum: Valarant için aldım ilk aldığım da bu ne böyle muhabbet kuşu ağırlığında dedim çok şaşırdım ama bayıldım diğer mausler sanki tuğla çeviriyorumgibi hissettirdi
İsim: C** S**
Tarih: 25 Mayıs 2023
Yorum: Çok başarılı bir ürün fazla düşünmeden al fiyatı durduramıyoruz ülkedehiç kaçırma yarından daha ucuz öyle düşün
İsim: B** Ş**
Tarih: 18 Mayıs 2023
Yorum: Kullanması aşırı rahat ve zevkli bir mouse. Şarjı uzun süre gidiyor.Kargolaması da hızlıydı satıcıya teşekkür ederim
İsim: G** C**
Tarih: 13 Nisan 2023
Yorum: pitasadaki kendi sinifindaki en iyi urun
İsim: M** K**
Beden: 01 Şubat 2023
G Pro X Superlight 910-005943 25.600dpı 5 Tuş Beyaz Kablosuz Gaming (OYUNCU) Mouse Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: Ürün pil ile mi calisiyor
Cevap: Merhabalar ürün şarjlıdır
Soru: Beyaz mouse almıştık sizden takılma yapıyor haraket etmiyor garantisi dolmadı henüz ne yapabilirsiniz
Cevap: mrb penta teknolojiye gönderım yapabılırsınız
Soru: ürün kaç gramdır??
Cevap: Merhabalar, İlgili marka ile görüşüp doğrudan bilgi alabilirsiniz.
Soru: Hello، how is it going, i was wondering if you could sponsor my YouTube video by sending me this product for a review, and I will be sure to put the link of the product in the description, Thank you
Cevap: Hello, Sorry. We can’t do this
Soru: şarj kablosu geliyormu yanında
Cevap: Merhaba,ilgili konu hakkında markaya ait müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz.Sağlıklı günler dileriz.
Soru: Merhaba ürün tekrar ne zaman stok a girer acaba ?
Cevap: Merhaba. Yakın zamanda gelmez
Soru: Yorumlarda bi tane kadın gördüm tehşir gönderdiğinizi iddia ediyor bu gerçekten doğru mu
Cevap: mrb her yorum gerceklık payı katmıyoruz bildiginiz üzere sıfır kapalı kutu ürün gönderım saglamaktayız
Soru: Yılbaşında zam gelecek mi
Cevap: Merhabalar sayın müşterimiz. Ocak ayında %15 civarı zam gelmesi beklenmektedir. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla.
Soru: Merhaba ürün de çift click sorunu varmış ve olurda çift click sorunu olursa garantiye verip ve birdahaki olursa ikinci defa garantiye verebiliyormuyuz yani birçok kez garantiye verebiliyormuyuz ve garanti alırım ve click sorunu hala devam ediyor mu sıkıntı çıkarmı.
Cevap: Merhabalar; Ürünle ilgili kronik bir sorun bulunmamaktadır. 2 yıllık garanti sürecinde ürün arızalandıysa dilediğiniz zaman teknik servis hizmetinden faydalanabilirsiniz. Saygılarımızla, Logitech G...
Soru: Ürünümü alalı 4 5 ay oluyor sol tuşu tutukluk yapıyor garantiye nasıl gönderebilirim ?
Cevap: Merhabalar; Arama motoruna Penta Teknoloji yazıp çıkan numaradan teknik servisle görüşerek garanti hizmetinden faydalanabilirsiniz. Saygılarımızla, JetKlik...
Soru: Kaç gramdır
Cevap: Mrb, 63 gram
Soru: Merhaba, şarj girişi type-c mi acaba?
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: merhabalar pcmide Bluetooth özelliği yok mause çalışır mı ?
Cevap: Merhaba, Bluetooth özelliği bulunmamaktadır. USB dongle ile bağlanmaktadır. İyi günler dileriz.
Soru: Merhaba farenin açıklamasında dpı 25.600 olarak gözüküyor ama ürün özelliklerinde 10.000 15.000 dpı arası gözüküyor fare kaç dpı acaba?
Cevap: 25.600 DPI'dır efendim.
Soru: selam. dpi ayarıni nasil deyismek olur? dpi button u yok
Cevap: Merhabalar Logitech Ghub programını indirerek mouse üzerinden bulunan yan tuşlardan istediğinize göre atama yapabilirsiniz.
Soru: Merhaba ürün de çift click sorunu varmış ve olurda çift click sorunu olursa garantiye verip ve birdahaki olursa ikinci defa garantiye verebiliyormuyuz yani birçok kez garantiye verebiliyormuyuz ve garanti alırım ve click sorunu hala devam ediyor mu sıkıntı çıkarımı.
Cevap: Değerli müşterimiz, üründe sorun mevcut olursa 2 yıl boyunca istediğiniz kadar garantiye gönderebilirsiniz. Yetkili servis kontrolleri sağlayacaktır.
Soru: İçinden grip tape çıkıyor mu?
Cevap: Merhabalar, Ürünün ana özelliklerini sorunuza yardımcı olmak için gönderiyorum: Şimdiye kadarki en hafif, en hızlı PRO mouse’umuz olan PRO X SUPERLIGHT ile tanışın. Tüm engelleri kaldırmanıza yardımcı olmak için LIGHTSPEED ile desteklenmiştir, artık yalnızca kazanmaya odaklanabilirsiniz. HERO sensör 25.600 DPI ile inanılmaz derecede hassas, hızlı ve tutarlı kontrol elde edin. Önemli ölçüde daha yumuşak bir kayma sağlayan sıfır katkılı PTFE ayaklarla daha hızlı kazanın. PRO X SUPERLIGHT, gereksiz delikler içermediğinden 63 gramdan daha hafiftir. Dünyanın en iyi e-spor profesyonellerinden oluşan büyük bir grupla işbirliği içinde geliştirilen PRO X SUPERLIGHT, hiper minimal tasarımında en son teknolojilerimizi ve yeniliklerimizi içerir. Siyah ve beyaz renklerde mevcuttur. USB bildirim hızı: 1000 Hz (1 ms), Maks. hız: 400 IPS. ANA ÖZELLİKLER Dünyanın önde gelen bir çok e-spor profesyoneliyle birlikte titizlikle tasarlandı. En yüksek düzeyde performans konusundaki sürekli arayışımızın zirvesi olarak, kazanmak için tasarlandı 63 gramdan daha hafif - Standart PRO Kablosuz mouse’a kıyasla ağırlıkta yaklaşık %25 azalma sağlayan hiper minimum yeniden tasarım sayesinde ultra hafif. Şimdiye kadarki en hızlı ve en güvenilir pro mouse’umuz Mümkün olan en iyi oyun performansı için Logitech G mühendisleri tarafından yeni baştan tasarlanan HERO sensörü ile inanılmaz derecede hassas, hızlı ve tutarlı kontrol Büyük, sıfır katkılı PTFE ayaklar, oyunla sorunsuz, akıcı bir bağlantı için yumuşak bir kayma sağlar İyi akşamlar dileriz, Buycobox
Soru: Dpi nasıl ayarlanıyor
Cevap: Merhabalar Logitech Ghub programından ayarlayabilirsiniz.
Soru: ürün nasıl şarj edilebilir
Cevap: Mrb kablosunu bağladığınızda eder
Soru: merhaba bana hediye edermisiniz
Cevap: Merhaba keşke edebilsek
G Pro X Superlight 910-005943 25.600dpı 5 Tuş Beyaz Kablosuz Gaming (OYUNCU) Mouse Ürüne Ait Resimler
G Pro X Superlight 910-005943 25.600dpı 5 Tuş Beyaz Kablosuz Gaming (OYUNCU) Mouse En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
G Pro X Superlight 910-005943 25.600dpı 5 Tuş Beyaz Kablosuz Gaming (OYUNCU) Mouse Şu Anki Satış Fiyatı 4839.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
G Pro X Superlight 910-005943 25.600dpı 5 Tuş Beyaz Kablosuz Gaming (OYUNCU) Mouse Memnuniyet Oranı Nedir?
G Pro X Superlight 910-005943 25.600dpı 5 Tuş Beyaz Kablosuz Gaming (OYUNCU) Mouse Hakkında yaklaşık 112 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .
G Pro X Superlight 910-005943 25.600dpı 5 Tuş Beyaz Kablosuz Gaming (OYUNCU) Mouse Ürün Detayları
G Pro X Superlight 910-005943 25.600dpı 5 Tuş Beyaz Kablosuz Gaming (OYUNCU) Mouse Ürününün Satıcısı, logitech G Pro X Superlight 910-005943 25.600dpı 5 Tuş Beyaz Kablosuz Gaming (OYUNCU) Mouse ürününü 4839.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
G Pro X Superlight 910-005943 25.600dpı 5 Tuş Beyaz Kablosuz Gaming (OYUNCU) Mouse Ürünü Kullananların Görüşleri
4839.0 Tl ye satışta olan G Pro X Superlight 910-005943 25.600dpı 5 Tuş Beyaz Kablosuz Gaming (OYUNCU) Mouse Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
112 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8
Yorum: Aimlab canavarı
İsim: N** B** G**
Tarih: 05 Haziran 2023
Yorum: Tam bir oyun faresi. Olmazsa olmaz gerçekten. Şiddetle tavsiye ederim.En uygun fiyat Trendyol da.
İsim: N** M** Ç**
Beden: 16 Mart 2023
Satıcı: VATAN BİLGİSAYAR
Yorum: Ablamin oglu için almiştim, çok beyenmiş. Muhteşem ve otesi

Tarih: 31 Ocak 2023
Yorum: Piyasanın en iyi eşime hediye olarak aldım çok beğendi.
İsim: N** U**
Tarih: 19 Aralık 2022
Yorum: Çok güzel ürün, siparişim 1 günde geldi .d
İsim: Furkan Ş.
Tarih: 22 Temmuz 2022
Yorum: Mouse oncelikle mükemmel kuskusuz alabilirsiniz tam bir fps canavarı okadar hafif bi mouse ki flickleri falan cok kolay bi şekilde atmayabasladım kargo guzel paketlendi teşekkürler trendyol
İsim: Enes Y.
Tarih: 25 Mart 2022
Yorum: Çok kaliteli bir ürün
İsim: Deniz K.
Tarih: 01 Eylül 2024
Yorum: Oğluma hediye olarak aldım severek kullanıyor teşekkürler
İsim: F** k**
Tarih: 19 Ağustos 2024
Yorum: Muhteşem marka zaten
İsim: O** B**
Tarih: 05 Ağustos 2024
Satıcı: Alphotek
Yorum: elime ulasdi hizli teslimat. Logitech en iyisi bence. alan pisman olmaz
Tarih: 01 Ağustos 2024
Yorum: Çok iyi ve rahat, muhteşem!
Tarih: 22 Temmuz 2024
Yorum: HIZLI TESLİMAT İCİN TEŞEKKÜRLER SÜPER ÜRÜN TAVSİYE EDERİM
İsim: M** K** A**
Tarih: 19 Temmuz 2024
Yorum: Mükemmmeelll
İsim: E** A**
Tarih: 19 Mayıs 2024
Yorum: Çok iyi ürün
İsim: S** Ö** Ç**
Tarih: 22 Nisan 2024
Yorum: oğlum beğenerek kullaniyor
İsim: Sinem Y.
Tarih: 23 Mart 2024
Satıcı: Gelecek Evimde LTD. ŞTİ.
Yorum: süper bi ürün herkese tavsiye ederim
İsim: i** v**
Tarih: 17 Mart 2024
Satıcı: MYK CENTER
Yorum: çok iyi begendim
Tarih: 14 Mart 2024
Satıcı: KOCAYUNUS BİLİŞİM
Yorum: harika bir ürün tavsiye ediyorum
Tarih: 29 Ocak 2024
Satıcı: ElektroButik (Laptopfırsatı)
Yorum: ürün sorunsuz geldi teşekkürler, bence en iyi mouse!
İsim: B** C** D**
Tarih: 20 Eylül 2023
Satıcı: TELEPARK
Yorum: Kargo sorunsuz elimize ulaştı çok hafif bir mouse memnun kaldık
İsim: Z** U**
Tarih: 25 Ağustos 2023
Yorum: Harika bir mause hafif hızlı kargo tşkler

İsim: E** Y**
Tarih: 11 Ağustos 2023
Yorum: Çok hafif ve çok kullanışlı
İsim: B** K**
Tarih: 03 Temmuz 2023
Yorum: Çok memnunum logitech g305 kullanıyordum resmen mouse kullanmıyormuşumokadar hızlı ki bu mouse yani 63 gram ama 63 grammı 10 grammı diyesorguluyorsun hareket kabiliyeti falan acayip seri gerçekten çok hızlıher attığınız hs gidiyor herkese öneririm.
İsim: A** T** H** E**
Tarih: 22 Haziran 2023
Yorum: Çok kullanışlı 1 aydır kullanıyorum gerçekten çok hafif ve güzel
İsim: M** D**
Tarih: 13 Haziran 2023
Satıcı: Shopping By MuFaBel
Yorum: kaliteli güzel
İsim: B** A**
Tarih: 10 Haziran 2023
Yorum: Çok güzel bir mouse, kırmızı olanını da almayı düşünüyorum ileride.
İsim: Ç** Y**
Tarih: 30 Mayıs 2023
Yorum: Valarant için aldım ilk aldığım da bu ne böyle muhabbet kuşu ağırlığında dedim çok şaşırdım ama bayıldım diğer mausler sanki tuğla çeviriyorumgibi hissettirdi
İsim: C** S**
Tarih: 25 Mayıs 2023
Yorum: Çok başarılı bir ürün fazla düşünmeden al fiyatı durduramıyoruz ülkedehiç kaçırma yarından daha ucuz öyle düşün
İsim: B** Ş**
Tarih: 18 Mayıs 2023
Yorum: Kullanması aşırı rahat ve zevkli bir mouse. Şarjı uzun süre gidiyor.Kargolaması da hızlıydı satıcıya teşekkür ederim

İsim: G** C**
Tarih: 13 Nisan 2023
Yorum: pitasadaki kendi sinifindaki en iyi urun
İsim: M** K**
Beden: 01 Şubat 2023
G Pro X Superlight 910-005943 25.600dpı 5 Tuş Beyaz Kablosuz Gaming (OYUNCU) Mouse Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: Ürün pil ile mi calisiyor
Cevap: Merhabalar ürün şarjlıdır
Soru: Beyaz mouse almıştık sizden takılma yapıyor haraket etmiyor garantisi dolmadı henüz ne yapabilirsiniz
Cevap: mrb penta teknolojiye gönderım yapabılırsınız
Soru: ürün kaç gramdır??
Cevap: Merhabalar, İlgili marka ile görüşüp doğrudan bilgi alabilirsiniz.
Soru: Hello، how is it going, i was wondering if you could sponsor my YouTube video by sending me this product for a review, and I will be sure to put the link of the product in the description, Thank you
Cevap: Hello, Sorry. We can’t do this
Soru: şarj kablosu geliyormu yanında
Cevap: Merhaba,ilgili konu hakkında markaya ait müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz.Sağlıklı günler dileriz.
Soru: Merhaba ürün tekrar ne zaman stok a girer acaba ?
Cevap: Merhaba. Yakın zamanda gelmez
Soru: Yorumlarda bi tane kadın gördüm tehşir gönderdiğinizi iddia ediyor bu gerçekten doğru mu
Cevap: mrb her yorum gerceklık payı katmıyoruz bildiginiz üzere sıfır kapalı kutu ürün gönderım saglamaktayız
Soru: Yılbaşında zam gelecek mi
Cevap: Merhabalar sayın müşterimiz. Ocak ayında %15 civarı zam gelmesi beklenmektedir. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla.
Soru: Merhaba ürün de çift click sorunu varmış ve olurda çift click sorunu olursa garantiye verip ve birdahaki olursa ikinci defa garantiye verebiliyormuyuz yani birçok kez garantiye verebiliyormuyuz ve garanti alırım ve click sorunu hala devam ediyor mu sıkıntı çıkarmı.
Cevap: Merhabalar; Ürünle ilgili kronik bir sorun bulunmamaktadır. 2 yıllık garanti sürecinde ürün arızalandıysa dilediğiniz zaman teknik servis hizmetinden faydalanabilirsiniz. Saygılarımızla, Logitech G...
Soru: Ürünümü alalı 4 5 ay oluyor sol tuşu tutukluk yapıyor garantiye nasıl gönderebilirim ?
Cevap: Merhabalar; Arama motoruna Penta Teknoloji yazıp çıkan numaradan teknik servisle görüşerek garanti hizmetinden faydalanabilirsiniz. Saygılarımızla, JetKlik...
Soru: Kaç gramdır
Cevap: Mrb, 63 gram
Soru: Merhaba, şarj girişi type-c mi acaba?
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: merhabalar pcmide Bluetooth özelliği yok mause çalışır mı ?
Cevap: Merhaba, Bluetooth özelliği bulunmamaktadır. USB dongle ile bağlanmaktadır. İyi günler dileriz.
Soru: Merhaba farenin açıklamasında dpı 25.600 olarak gözüküyor ama ürün özelliklerinde 10.000 15.000 dpı arası gözüküyor fare kaç dpı acaba?
Cevap: 25.600 DPI'dır efendim.
Soru: selam. dpi ayarıni nasil deyismek olur? dpi button u yok
Cevap: Merhabalar Logitech Ghub programını indirerek mouse üzerinden bulunan yan tuşlardan istediğinize göre atama yapabilirsiniz.
Soru: Merhaba ürün de çift click sorunu varmış ve olurda çift click sorunu olursa garantiye verip ve birdahaki olursa ikinci defa garantiye verebiliyormuyuz yani birçok kez garantiye verebiliyormuyuz ve garanti alırım ve click sorunu hala devam ediyor mu sıkıntı çıkarımı.
Cevap: Değerli müşterimiz, üründe sorun mevcut olursa 2 yıl boyunca istediğiniz kadar garantiye gönderebilirsiniz. Yetkili servis kontrolleri sağlayacaktır.
Soru: İçinden grip tape çıkıyor mu?
Cevap: Merhabalar, Ürünün ana özelliklerini sorunuza yardımcı olmak için gönderiyorum: Şimdiye kadarki en hafif, en hızlı PRO mouse’umuz olan PRO X SUPERLIGHT ile tanışın. Tüm engelleri kaldırmanıza yardımcı olmak için LIGHTSPEED ile desteklenmiştir, artık yalnızca kazanmaya odaklanabilirsiniz. HERO sensör 25.600 DPI ile inanılmaz derecede hassas, hızlı ve tutarlı kontrol elde edin. Önemli ölçüde daha yumuşak bir kayma sağlayan sıfır katkılı PTFE ayaklarla daha hızlı kazanın. PRO X SUPERLIGHT, gereksiz delikler içermediğinden 63 gramdan daha hafiftir. Dünyanın en iyi e-spor profesyonellerinden oluşan büyük bir grupla işbirliği içinde geliştirilen PRO X SUPERLIGHT, hiper minimal tasarımında en son teknolojilerimizi ve yeniliklerimizi içerir. Siyah ve beyaz renklerde mevcuttur. USB bildirim hızı: 1000 Hz (1 ms), Maks. hız: 400 IPS. ANA ÖZELLİKLER Dünyanın önde gelen bir çok e-spor profesyoneliyle birlikte titizlikle tasarlandı. En yüksek düzeyde performans konusundaki sürekli arayışımızın zirvesi olarak, kazanmak için tasarlandı 63 gramdan daha hafif - Standart PRO Kablosuz mouse’a kıyasla ağırlıkta yaklaşık %25 azalma sağlayan hiper minimum yeniden tasarım sayesinde ultra hafif. Şimdiye kadarki en hızlı ve en güvenilir pro mouse’umuz Mümkün olan en iyi oyun performansı için Logitech G mühendisleri tarafından yeni baştan tasarlanan HERO sensörü ile inanılmaz derecede hassas, hızlı ve tutarlı kontrol Büyük, sıfır katkılı PTFE ayaklar, oyunla sorunsuz, akıcı bir bağlantı için yumuşak bir kayma sağlar İyi akşamlar dileriz, Buycobox
Soru: Dpi nasıl ayarlanıyor
Cevap: Merhabalar Logitech Ghub programından ayarlayabilirsiniz.
Soru: ürün nasıl şarj edilebilir
Cevap: Mrb kablosunu bağladığınızda eder
Soru: merhaba bana hediye edermisiniz

Cevap: Merhaba keşke edebilsek
G Pro X Superlight 910-005943 25.600dpı 5 Tuş Beyaz Kablosuz Gaming (OYUNCU) Mouse Ürüne Ait Resimler

G Pro X Superlight 910-005943 25.600dpı 5 Tuş Beyaz Kablosuz Gaming (OYUNCU) Mouse En Uygun Satış Linki

logitech G Pro X Superlight 910-005943 25.600dpı 5 Tuş Beyaz Kablosuz Gaming (OYUNCU) Mouse Fiyatı, Yorumları - Trendyol
logitech G Pro X Superlight 910-005943 25.600dpı 5 Tuş Beyaz Kablosuz Gaming (OYUNCU) Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.