G502 Se Hero Yüksek Performans Rgb Oyuncu Mouse - 11 Tuşlu Alanlar Memnun Mu?
G502 Se Hero Yüksek Performans Rgb Oyuncu Mouse - 11 Tuşlu Anlık Fiyatı 1795.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
G502 Se Hero Yüksek Performans Rgb Oyuncu Mouse - 11 Tuşlu Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
G502 Se Hero Yüksek Performans Rgb Oyuncu Mouse - 11 Tuşlu Hakkında yaklaşık 17 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .
G502 Se Hero Yüksek Performans Rgb Oyuncu Mouse - 11 Tuşlu Ürün Bilgisi
G502 Se Hero Yüksek Performans Rgb Oyuncu Mouse - 11 Tuşlu Ürününün Satıcısı, logitech G502 Se Hero Yüksek Performans Rgb Oyuncu Mouse - 11 Tuşlu ürününü 1795.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
G502 Se Hero Yüksek Performans Rgb Oyuncu Mouse - 11 Tuşlu Yorumlar Hakkında Bilgi
1795.0 Tl ye satışta olan G502 Se Hero Yüksek Performans Rgb Oyuncu Mouse - 11 Tuşlu Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
17 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8
Yorum: Gayet memnun kaldım alabilirsiniz
İsim: A** M**
Tarih: 18 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: SPES
Yorum: logitech'in harikasi .....saticiyia da tesekkurler ben ilk aldim urunguzel oldugu icin arkadasima tavsiye ettim o da aldi
İsim: **** ****
Tarih: 21 Temmuz 2023
Satıcı: Gelecek Evimde LTD. ŞTİ.
Yorum: Cok güzel bir ürün
Tarih: 11 Mayıs 2023
Yorum: Mükemmel sadece yazılımı biraz uğraştırdı
Tarih: 14 Ocak 2024
Yorum: ürün gayet Güzel
İsim: o** B**
Tarih: 07 Aralık 2023
Yorum: Mükemmel bir gaming mouse. Gelen parçalarla istenilen ağırlıktakullanılabiliyor. F/p ürünü kesinlikle değil, 10/10 performans.Makroların kullanımı ve ele oturuşu çok rahat. Sadece tekerleğinmalzemesi biraz daha kaliteli olabilirdi. Hayat kurtaran bir mouseüretmiş Logitech
İsim: C** Y**
Tarih: 10 Eylül 2023
Yorum: biraz pahalı ama performansı çok iyi
İsim: A** S**
Tarih: 20 Mart 2023
Yorum: Sağlam ama biraz ağır.
İsim: F** D**
Tarih: 25 Kasım 2021
Satıcı: ferahpazar
G502 Se Hero Yüksek Performans Rgb Oyuncu Mouse - 11 Tuşlu Sıkça Sorulan Sorular
Soru: Hangi Kargo şirketi ile gönderim yapıyorsunuz
Cevap: Sürat kargo
Soru: DÜZ HERO YLA ARASINDAKİ FARK NEDİR ACABA
Cevap: Merhaba, G 502 Hero modeli ile sadece tasarım farkı bulunmaktadır. İyi günler dileriz.
Soru: mousenin hassasiyeti kaç dpi
Cevap: Merhaba değerli müşterimiz, sizlere en sağlıklı bilgiyi üretici frima kapsamlı olarak aktaracaktır. Bu yüzden üretici frimayla görüşürseniz daha sağlıklı olur.
Soru: Birde ben bu siparişi vericem kargolamaya özen gösterilmesini istiyorum teşekkür ederim
Cevap: Tabi efendim güzel bir şekilde özenerek paketleriniz hayırlı olsun efendim
Soru: Ne zaman kargoya verilir acaba
Cevap: Merhaba yarın sabah kargoya verilir.
Soru: Selam , ürün örgü kablo mudur ?
Cevap: Merhaba örgü kablodur
Soru: bu ürünün siyah rengi varmı acaba yoksa resimdeki gibi siyah ve gümüş renk olanmı geliyor
Cevap: Merhaba ürün stoklarda tek renk ve görseldeki gibidir
Soru: elinizdeki ürün 16 bin dpi olan mı 25 bin olan mı?
Cevap: Merhaba, 16000 bin dpi olan üründür. Saygılarımızla..
Soru: 502 hero arasindaki fark varmıdır
Cevap: Merhaba ikisi arasında dpi farkı vardır.
Soru: Ürün ne zaman stokta olur? g502 herodan farkı nedir dış görünüşü dışında?
Cevap: Merhaba, Stoğumuz yok. Saygılarımızla
Soru: Maks. DPI kaçtır acaba?
Cevap: Merhaba, maksimum dpi 16000 dir.
Soru: Ürünü garantiye yollamak istiyorum, ilerleyiş nasıl olucak nereye yollayacağım. Nasıl yollayacağım bilgilendirir misiniz?
Cevap: Merhaba garanti belgesindeki teknik servisi arayarak bilgi alabilirsiniz
Soru: Yoksa siz hala w e b s a y f a n ı z ı kurmadınız mı? Sizin için sadece 3000₺ kuruyoruz . e/a/s/y/d/i/j/i/t/a/l .(c/o/m)
Cevap: Merhaba değerli müşterimiz, sizlere en sağlıklı bilgiyi üretici frima kapsamlı olarak aktaracaktır. Bu yüzden üretici frimayla görüşürseniz daha sağlıklı olur.
Soru: Logitech g502 se heromu ? Logitech g502 heromu
Cevap: se herodur
Soru: ürünü ne zaman kargoya verebilirsiniz
Cevap: Merhaba ürünü hazırladım bugünkü kargoya teslim edilecektir
Soru: Merhabalar, acaba playstation 5'e uyumlu mu?
Cevap: Merhaba detaylı özelliklere ürünün servisinden ulaşabilirsiniz
Soru: Ürün resmi Distribütör garantili mi yoksa ithalatçı garantili mi?
Cevap: LOGİTECH TÜRKİYE GARANTİLİ EFENDİM
Soru: Ürün garantisi nereden acaba?
Cevap: Merhaba, ithalatçı garantilidir efendim. İyi günler dileriz.
Soru: Bazı ürünlerde sizinki gibi g502 Se hero yazıyor . SE olunca farkı nedir . Birde beyazı kda olanı var elinizde var mı ? Varsa farkı nedir
Cevap: Merhaba değerli müşterimiz, görsel olarak ve ağırlık olarak farkları var efendim elimizde tek bu çeşit mevcuttur .
Soru: Satın aldığım gaming mouse bu gün kargoya verilir mi ?
Cevap: Merhaba bu gün kargoya verilir
G502 Se Hero Yüksek Performans Rgb Oyuncu Mouse - 11 Tuşlu Fotoğraf Ve Görseller
G502 Se Hero Yüksek Performans Rgb Oyuncu Mouse - 11 Tuşlu En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
G502 Se Hero Yüksek Performans Rgb Oyuncu Mouse - 11 Tuşlu Anlık Fiyatı 1795.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
G502 Se Hero Yüksek Performans Rgb Oyuncu Mouse - 11 Tuşlu Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
G502 Se Hero Yüksek Performans Rgb Oyuncu Mouse - 11 Tuşlu Hakkında yaklaşık 17 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .
G502 Se Hero Yüksek Performans Rgb Oyuncu Mouse - 11 Tuşlu Ürün Bilgisi
G502 Se Hero Yüksek Performans Rgb Oyuncu Mouse - 11 Tuşlu Ürününün Satıcısı, logitech G502 Se Hero Yüksek Performans Rgb Oyuncu Mouse - 11 Tuşlu ürününü 1795.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
G502 Se Hero Yüksek Performans Rgb Oyuncu Mouse - 11 Tuşlu Yorumlar Hakkında Bilgi
1795.0 Tl ye satışta olan G502 Se Hero Yüksek Performans Rgb Oyuncu Mouse - 11 Tuşlu Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
17 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8
Yorum: Gayet memnun kaldım alabilirsiniz
İsim: A** M**
Tarih: 18 Eylül 2024
Satıcı: SPES
Yorum: logitech'in harikasi .....saticiyia da tesekkurler ben ilk aldim urunguzel oldugu icin arkadasima tavsiye ettim o da aldi
Tarih: 21 Temmuz 2023
Yorum: Cok güzel bir ürün
Tarih: 11 Mayıs 2023
Yorum: Mükemmel sadece yazılımı biraz uğraştırdı
Tarih: 14 Ocak 2024
Yorum: ürün gayet Güzel
İsim: o** B**
Tarih: 07 Aralık 2023
Yorum: Mükemmel bir gaming mouse. Gelen parçalarla istenilen ağırlıktakullanılabiliyor. F/p ürünü kesinlikle değil, 10/10 performans.Makroların kullanımı ve ele oturuşu çok rahat. Sadece tekerleğinmalzemesi biraz daha kaliteli olabilirdi. Hayat kurtaran bir mouseüretmiş Logitech
İsim: C** Y**
Tarih: 10 Eylül 2023
Yorum: biraz pahalı ama performansı çok iyi
İsim: A** S**
Tarih: 20 Mart 2023
Yorum: Sağlam ama biraz ağır.
İsim: F** D**
Tarih: 25 Kasım 2021
Satıcı: ferahpazar
G502 Se Hero Yüksek Performans Rgb Oyuncu Mouse - 11 Tuşlu Sıkça Sorulan Sorular
Soru: Hangi Kargo şirketi ile gönderim yapıyorsunuz
Cevap: Sürat kargo
Soru: DÜZ HERO YLA ARASINDAKİ FARK NEDİR ACABA
Cevap: Merhaba, G 502 Hero modeli ile sadece tasarım farkı bulunmaktadır. İyi günler dileriz.
Soru: mousenin hassasiyeti kaç dpi
Soru: Birde ben bu siparişi vericem kargolamaya özen gösterilmesini istiyorum teşekkür ederim
Cevap: Tabi efendim güzel bir şekilde özenerek paketleriniz hayırlı olsun efendim
Soru: Ne zaman kargoya verilir acaba
Cevap: Merhaba yarın sabah kargoya verilir.
Soru: Selam , ürün örgü kablo mudur ?
Cevap: Merhaba örgü kablodur
Soru: bu ürünün siyah rengi varmı acaba yoksa resimdeki gibi siyah ve gümüş renk olanmı geliyor
Cevap: Merhaba ürün stoklarda tek renk ve görseldeki gibidir
Soru: elinizdeki ürün 16 bin dpi olan mı 25 bin olan mı?
Cevap: Merhaba, 16000 bin dpi olan üründür. Saygılarımızla..
Soru: 502 hero arasindaki fark varmıdır
Cevap: Merhaba ikisi arasında dpi farkı vardır.
Soru: Ürün ne zaman stokta olur? g502 herodan farkı nedir dış görünüşü dışında?
Cevap: Merhaba, Stoğumuz yok. Saygılarımızla
Soru: Maks. DPI kaçtır acaba?
Cevap: Merhaba, maksimum dpi 16000 dir.
Soru: Ürünü garantiye yollamak istiyorum, ilerleyiş nasıl olucak nereye yollayacağım. Nasıl yollayacağım bilgilendirir misiniz?
Cevap: Merhaba garanti belgesindeki teknik servisi arayarak bilgi alabilirsiniz
Soru: Yoksa siz hala w e b s a y f a n ı z ı kurmadınız mı? Sizin için sadece 3000₺ kuruyoruz . e/a/s/y/d/i/j/i/t/a/l .(c/o/m)
Soru: Logitech g502 se heromu ? Logitech g502 heromu
Cevap: se herodur
Soru: ürünü ne zaman kargoya verebilirsiniz
Cevap: Merhaba ürünü hazırladım bugünkü kargoya teslim edilecektir
Soru: Merhabalar, acaba playstation 5'e uyumlu mu?
Cevap: Merhaba detaylı özelliklere ürünün servisinden ulaşabilirsiniz
Soru: Ürün resmi Distribütör garantili mi yoksa ithalatçı garantili mi?
Cevap: LOGİTECH TÜRKİYE GARANTİLİ EFENDİM
Soru: Ürün garantisi nereden acaba?
Cevap: Merhaba, ithalatçı garantilidir efendim. İyi günler dileriz.
Soru: Bazı ürünlerde sizinki gibi g502 Se hero yazıyor . SE olunca farkı nedir . Birde beyazı kda olanı var elinizde var mı ? Varsa farkı nedir
Cevap: Merhaba değerli müşterimiz, görsel olarak ve ağırlık olarak farkları var efendim elimizde tek bu çeşit mevcuttur .
Soru: Satın aldığım gaming mouse bu gün kargoya verilir mi ?
Cevap: Merhaba bu gün kargoya verilir
G502 Se Hero Yüksek Performans Rgb Oyuncu Mouse - 11 Tuşlu Fotoğraf Ve Görseller

G502 Se Hero Yüksek Performans Rgb Oyuncu Mouse - 11 Tuşlu En Uygun Satış Linki

Logitech G502 Hero SE Kablolu Gaming Mouse High Performance RGB Fiyatı - Trendyol
logitech G502 SE Hero Yüksek Performanslı RGB Oyun Faresi, 11 Programlanabilir Düğmeli. Lifesalex 102283 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.