GAC 18002 - 18000 BTU Split Klima Fiyatına Göre Alınır Mı

Aysegul

Bilgili
14 Eyl 2023
645
0
0
GAC 18002 - 18000 BTU Split Klima En Düşük Fiyat Nerede?
GAC 18002 - 18000 BTU Split Klima Güncel Fiyatı 33249.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

GAC 18002 - 18000 BTU Split Klima Olumlu Yorum Sayısı Nedir?

GAC 18002 - 18000 BTU Split Klima Hakkında yaklaşık 5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .

GAC 18002 - 18000 BTU Split Klima Ürünün Detayları

GAC 18002 - 18000 BTU Split Klima Ürününün Satıcısı, Grundig GAC 18002 - 18000 BTU Split Klima ürününü 33249.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

GAC 18002 - 18000 BTU Split Klima Hakkında Yapılan Yorumlar
33249.0 Tl ye satışta olan GAC 18002 - 18000 BTU Split Klima Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2

Yorum: Montaj için servis 11 gün sonraya randevu veriyor. Ürün iyi olabilir belki ama servis ağına güvenerek ürünü almanızı tavsiye etmem.
İsim: Erol E.
Tarih: 20 Temmuz 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: BEYAZDÜNYA35

Yorum: günlerce teslimatını bekledim sonrasında servis hizmeti icin bekledim ve sonunda bu gün cihazım kuruldu ve ürün ARIZALI ÇIKTI 0 yıldız verilebilir olsa 0 yıldız verirdim
İsim: Ç** G** Ü**
Tarih: 18 Temmuz 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: BEYAZDÜNYA35

GAC 18002 - 18000 BTU Split Klima Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular

Soru: 65 m2 soğutur mu
Cevap: Klimalar için soğutma alanı kapasite * 2 olarak değerlendirilir. Verimli bir kullanım için 18.000 BTU bir klimadan alabileceğiniz verim yaklaşık 35-40 m2 alandır.

Soru: merhabalar GAC 18002 ile GAC 18003 arasında ki fark nedir acaba
Cevap: Aynı modeldir. Biri iç, biri dış ünite kodudur

Soru: Garantisi kaç yıl? Uzatma yapılır mı?
Cevap: Değerli Müşterimiz, montaj tarihi itibariyle 3 yıl garantilidir. Dilerseniz +2 yıl veya + 4 yıl ek garanti satın alabilirsiniz. Saygılarımızla, Grundig Türkiy.e

Soru: Kaç günde kurulur
Cevap: Kurulum konusu bizden bağımsız yetkili servisler ile ilgili bir durum olduğu için maalesef konu hakkında yardımcı olamıyoruz.

Soru: Merhaba Wi-Fi özelliği var mı
Cevap: Merhabalar efendim Wifi özelliği opsiyoneldir. Ücret karşılığında yetkili servislerden wifi özelliğini entegre ettirebilirsiniz. Saygılar.

Soru: GAC 18003 Modeli ile farkı nedir ?
Cevap: Aynı ürün efendim

Soru: Kurulum öncesinde kablo tesisatı gibi şeyler hazır mı olması gerekiyor? Herhangi bir duvar delme gibi olayları servis yapıyor mu acaba?
Cevap: KURULUMU SERVİS YAPIYOR ELEKTRİK TESİSATINA KARIŞMIYOR

Soru: kurulumu için servise ücret ödeniyor mu
Cevap: Hayır efendim Arçelik servisi ücretsiz montaj yapıyor

Soru: Isıtma özelliği de mevcut mu?
Cevap: Evet efendim

Soru: wifi ozeligi var yaziyor ama yorumlara bakiyorum yok deniyor bu nasil bir durum varmi yokmu
Cevap: Wifi yok efendim

Soru: wifi baglantisiyla evde yokken acabiliormuyuz
Cevap: GRUNDİNG TÜRKİYE OFFİCİAL SİTESİNDEN DETAYLI BİLGİ ALABİLİRSİNİZ

Soru: Bu ürün servise mi geliyor eve servismi getiriyor tüm montaj ürünleri bakır boruları yanındamı geliyo
Cevap: Evet efendim servis geliyor

Soru: wifi özelliği var mı
Cevap: Değerli müşterimiz, Wifi özelliği bulunmamaktadır. Saygılarımızla.

GAC 18002 - 18000 BTU Split Klima Resim Galerisi

GAC 18002 - 18000 BTU Split Klima En Uygun Satış Linki

Hakkımızda

• Enuygunfirmalar.com, kullanıcıların her türlü ürünün en uygun fiyatlarını bulmalarına yardımcı olan bir forum platformudur. Gönüllü üyelerimiz tarafından sağlanan bilgilerle alışveriş deneyiminizi geliştirmeyi hedefliyoruz. Ancak, burada sunulan bilgilerin doğruluğunu garanti edemeyiz. Kullanıcıların, alışveriş yaparken kendi araştırmalarını yapmaları önemlidir. En iyi fırsatları keşfedin, fakat kararlarınızı dikkatli bir şekilde verin!

Hızlı Linkler

Kullanıcı Menüsü