Elif
Bilgili
Galaxy Tab S6 Lite 128 GB Pembe Tablet (Samsung Türkiye Garantili) En Düşük Fiyat Nerede?
Galaxy Tab S6 Lite 128 GB Pembe Tablet (Samsung Türkiye Garantili) Güncel Fiyatı 9949.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Galaxy Tab S6 Lite 128 GB Pembe Tablet (Samsung Türkiye Garantili) Memnuniyet Oranı Nedir?
Galaxy Tab S6 Lite 128 GB Pembe Tablet (Samsung Türkiye Garantili) Hakkında yaklaşık 54 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .
Galaxy Tab S6 Lite 128 GB Pembe Tablet (Samsung Türkiye Garantili) Ürün Açıklaması
Galaxy Tab S6 Lite 128 GB Pembe Tablet (Samsung Türkiye Garantili) Ürününün Satıcısı, Samsung Galaxy Tab S6 Lite 128 GB Pembe Tablet (Samsung Türkiye Garantili) ürününü 9949.0 Tl'den Satılmaktadır.
Galaxy Tab S6 Lite 128 GB Pembe Tablet (Samsung Türkiye Garantili) Yorumlar Hakkında Bilgi
9949.0 Tl ye satışta olan Galaxy Tab S6 Lite 128 GB Pembe Tablet (Samsung Türkiye Garantili) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
54 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8
Yorum: gayet güzel ve kullanışlı kalemi de gayet iyi tam bir fiyat performansürünü . rengine bayıldım
İsim: **** ****
Tarih: 07 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Teknosa
Yorum: isime yariyor,iyi secim,tskler..
İsim: İ** Ç**
Tarih: Elite Üye
Beden: 07 Eylül 2024
Satıcı: Trendyol
Yorum: çok iyi güvenerek alabilirsiniz
İsim: F** C**
Tarih: 25 Ağustos 2024
Yorum: ürün gayet güzel yks sürecinde umarım hayırlı gelir

Tarih: 14 Ağustos 2024
Satıcı: BizzOnline
Yorum: Guzel begendik rengi cok tatli bir pembe. incecik biskuvi gibi
kalemve sarj kablosu cikiyor icinden adaptor yok bunu bilerek aliniz. 11 yaskizim icin aldim begendi.
İsim: G** K**
Tarih: 13 Ağustos 2024
Satıcı: EkoTeknoloji
Yorum: mükemmel bir tablet ayrıca kargolanması süper
İsim: E** S**
Tarih: 01 Ekim 2024
Yorum: Ürün sorunsuz bir şekilde korumalı geldi
İsim: B** İ**
Tarih: 30 Eylül 2024
Satıcı: Bizden İste Gelsin
Yorum: hızlı kargolandı, iyi görünüyor
İsim: h** k**
Tarih: 26 Eylül 2024
Satıcı: Samsung Türkiye
Yorum: çok güzel kızıma hediye aldım ambalaj mükemmel hızlı teslimat teşekkürler
İsim: s** t**
Tarih: 24 Eylül 2024
Yorum: mükemmel ötesi
İsim: S** M**
Tarih: 23 Eylül 2024
Yorum: fiyat performans ürünü
İsim: Z** T**
Tarih: 22 Eylül 2024
Yorum: ürün elime sağlam ulaştı güzel
Tarih: 19 Eylül 2024
Satıcı: ALDIMGİTTİ
Yorum: teşekkürler samsung çok korunaklı kargo ile geldi ..orjinal tablet çokmemnunuz ama kullanım kılavuzu ve şarj adaptörünün olmaması bizi üzdü..tablet 10 numara
Tarih: 18 Eylül 2024
Yorum: tablet güzel ama daha sağlam paketlenebilirdi.
İsim: M** Y**
Tarih: 17 Eylül 2024
Yorum: kızımın okulu için aldık yani oynamak için değil okul amaçlı ve içeriğikızıma yeterince iyi geldi
İsim: v** t**
Satıcı: Mertel
Yorum: Ben Yks öğrencisiyim mezuna bıraktım ve herşeyimi tabletten yapıyorum,kitapların pdfini indiriyorum. Kalemi, yazması, notları çok iyi. Ekranıyeterli birkaç sekmeyi aynı anda ekranda görebiliyorsunuz. Tek kırdığımyıldız biraz tabletim kasmaya başladı neden anlamadım. İlk aldığımda dabastığım yerler 1sn falan gecikmeli algiliyodu yeni kullanmayabaşlaDevamını Oku
İsim: A** N** Ü**
Tarih: 14 Eylül 2024
Satıcı: NicGsm
Yorum: fiyat performans ürünü lise üniversite not almak için ideal fotokopiyleuğraşmayın alinnn
İsim: E** D**
Yorum: ürün sorunsuz elime ulaştı çok memnun kaldım teslimat hızlıydı. tabletkesinlikle ders notu tutmak için birebir
İsim: H** K**
Yorum: gayet iyi tek sorunu kalemin sol tarafına sağ tarafına yapıştigi gibiyapışmıyor sadece bende olan bir durum mu bilmiyorum ama onun dışındabir sorun yok .
İsim: A** K**
Tarih: 12 Eylül 2024
Yorum: Kargo hızlıydı. Sağlam bir şekilde elime ulaştı.Paketlemesi iyidi.Birhaftadır kullanıyorum.Not özellikleri çok güzel.Ayriyeten çizimuygulamasıda var. Bir öğrenci için gayet yeterli bir tablet olduğunu düşünüyorum.
İsim: B** Y**
Yorum: ben üniversitede not tutmak ve video izlemek için aldım bunlar içingayet yeterli ve güzel bir ürün hızlı ve sorunsuz olarak elime ulaştı
İsim: B** K**
Satıcı: MediaMarkt
Yorum: Güzel ürün, paketlemesi gerçekten iyiydi. Teşekkürler.
İsim: D** A**
Tarih: 11 Eylül 2024
Yorum: iyi geldi çok güzel kalemi falan yeni sürüm
Tarih: 10 Eylül 2024
Yorum: tabletin rengi de kendisi de çok güzel
İsim: I** Y**
Tarih: 09 Eylül 2024
Yorum: başta ürün samsungve Android yazıları arasında dönüp durdu ve açılıpkapanmadı. başlat ses kısma tuşuna basıp o menüden tableti fabrikaayarlarına sıfırladım direkt normal şekilde açıldı. şu an sıkıntısızkullanıyorum. gayet iyi sadece bi tık hantal bir cihaz. eğer benim gibinot tutmak ve film izlemek için aldıysanız gayet işinizi görür
İsim: E** Ş**
Tarih: 01 Eylül 2024
Yorum: ürün çok tatlı ve gayet yeterli kalemi falan da çok rahat ben dersçalışmak için aldım büyülüğü falan da epey iyi
Tarih: 23 Ağustos 2024
Yorum: çok güzel çok tatlı kötü bir yanını görmedim henüz ilerleyen zamandakötü bir durum olursa güncellerim
İsim: b** s** t**
Tarih: 21 Ağustos 2024
Satıcı: IŞIKCELL SANAL
Yorum: çok güzel paketlenmiş, rengi çok hoş ekranda gözüktüğü gibi
İsim: E** A**
Tarih: 16 Ağustos 2024
Yorum: güzel çok iyi beğendim
İsim: B** B**
Beden: 08 Ağustos 2024
Satıcı: ATACEL
Yorum: Başarılı,mağaza ilgili ve hızlı.
İsim: L** B**
Tarih: 05 Temmuz 2024
Satıcı: Sihirli Shop
Galaxy Tab S6 Lite 128 GB Pembe Tablet (Samsung Türkiye Garantili) Ürünle İlgili Merak Edilenler
Soru: tablet kalemi çıkıyormu
Cevap: Evet kutu iceriginde kalem mavcuttur. Keyifli alışverişler dileriz
Soru: kaç model ?
Cevap: Merhaba, Mertel firması olarak satışa sunduğumuz ürün 2024 modeldir.
Soru: S6 lite sim kart destekliyor diye biliniyor ? S6 lite modelleri mi var yoksa nasıl ?
Cevap: merhaba , sim kart destekleyen modelli farklı, bu modelde sim kart desteği bulunmamaktadır.
Soru: Şarj adaptörü mevcut mu ?
Cevap: Merhaba, şarj adaptörü kutu içinde mevcut değil
Soru: içinde kalem var mı
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: merhaba, şarj kablosu mevcut mu ?
Cevap: Merhaba, evet şarj kablosu kutu içinde mevcut
Soru: Ürün modeli p620 midir
Cevap: Merhaba, ürün Galaxy Tab S6 Lite 128 GB Pembe Tablet (Samsung Türkiye Garantili) Model Kodu: SM-P620NZIETUR. Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: 2024 model mi bu?
Cevap: Merhaba, ürün 2024 modeldir.
Soru: kamera kaç megapiksel
Cevap: Merhaba, arka kamera 8, ön 5 megapiksel
Soru: ne zaman stokta olur
Cevap: Merhaba, güncel stoklarımız yayında satışta bulunan model ve renkte ürünlerimizdir. Güncel stoklar için mağazamızı takip edebilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: şarj başlığı da satın alacağım ürünle birlikte kaç watt'lık başlık almalıyım?
Cevap: Merhaba. 20 watt cihaz almanız yeterlidir.
Soru: merhaba ürüne şarj adaptörü kablosu ve kalemi dahil mi
Cevap: Merhaba, ürün ile ilgili kutu içeriği ve teknik özellikler hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: ürünün internetteki kutu açılım videolarında içinden şarj aleti çıkıyor bundan neden çıkmıyor
Cevap: merhaba , eski model ile yeni modeli karıştırmayınız. bu modelde 2024 olanında sarj adaptoru cıkmıyor. 2 sene samsung Türkiye garantili ürün satmaktayız. sağlıklı günler dileriz.
Soru: şarj başlığı da satın alacağım ürünle birlikte kaç watt'lık başlık almalıyım?
Cevap: Değerli müşterimiz 15 w desteklemektedir. 15 w ve üstü adaptörler alabilirisniz keyifli alışverişler dileriz.
Soru: kılıf varmı
Cevap: Merhaba ürün kutu içeriğinde kılıf bulunmamaktadır ve aksesuar satışımız yoktur
Soru: Ürün sm-p613 mü yoksa sm-p620 mi?
Cevap: Degeelj müşterimiz p 620 2024 serisidir
Soru: kaç yılının ve 610 mu
Cevap: Merhaba, ürün duyurulma tarihi 2022'dir. Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: şarj aleti varmi
Cevap: Merhaba kutu içerisinden adaptör çıkmıyor efendim
Soru: USB desteği var mı yani flash bellek okur mu?
Cevap: Merhaba, ürün ve kullanımı ile ilgili Samsung müşteri hizmetlerinden detaylı bilgi ve destek alabilirsiniz.
Cevap: Değerli müşterimiz evet kelam kutu içeiğinde vardır. keyifli alışverişler dileriz.
Galaxy Tab S6 Lite 128 GB Pembe Tablet (Samsung Türkiye Garantili) Ürüne Ait Resimler
Galaxy Tab S6 Lite 128 GB Pembe Tablet (Samsung Türkiye Garantili) En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Galaxy Tab S6 Lite 128 GB Pembe Tablet (Samsung Türkiye Garantili) Güncel Fiyatı 9949.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Galaxy Tab S6 Lite 128 GB Pembe Tablet (Samsung Türkiye Garantili) Memnuniyet Oranı Nedir?
Galaxy Tab S6 Lite 128 GB Pembe Tablet (Samsung Türkiye Garantili) Hakkında yaklaşık 54 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .
Galaxy Tab S6 Lite 128 GB Pembe Tablet (Samsung Türkiye Garantili) Ürün Açıklaması
Galaxy Tab S6 Lite 128 GB Pembe Tablet (Samsung Türkiye Garantili) Ürününün Satıcısı, Samsung Galaxy Tab S6 Lite 128 GB Pembe Tablet (Samsung Türkiye Garantili) ürününü 9949.0 Tl'den Satılmaktadır.
Galaxy Tab S6 Lite 128 GB Pembe Tablet (Samsung Türkiye Garantili) Yorumlar Hakkında Bilgi
9949.0 Tl ye satışta olan Galaxy Tab S6 Lite 128 GB Pembe Tablet (Samsung Türkiye Garantili) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
54 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8
Yorum: gayet güzel ve kullanışlı kalemi de gayet iyi tam bir fiyat performansürünü . rengine bayıldım
Tarih: 07 Eylül 2024
Yorum: isime yariyor,iyi secim,tskler..
İsim: İ** Ç**
Beden: 07 Eylül 2024
Yorum: çok iyi güvenerek alabilirsiniz
İsim: F** C**
Tarih: 25 Ağustos 2024
Yorum: ürün gayet güzel yks sürecinde umarım hayırlı gelir

Tarih: 14 Ağustos 2024
Satıcı: BizzOnline
Yorum: Guzel begendik rengi cok tatli bir pembe. incecik biskuvi gibi
İsim: G** K**
Tarih: 13 Ağustos 2024
Satıcı: EkoTeknoloji
Yorum: mükemmel bir tablet ayrıca kargolanması süper

İsim: E** S**
Tarih: 01 Ekim 2024
Yorum: Ürün sorunsuz bir şekilde korumalı geldi
İsim: B** İ**
Tarih: 30 Eylül 2024
Satıcı: Bizden İste Gelsin
Yorum: hızlı kargolandı, iyi görünüyor
İsim: h** k**
Tarih: 26 Eylül 2024
Yorum: çok güzel kızıma hediye aldım ambalaj mükemmel hızlı teslimat teşekkürler
İsim: s** t**
Tarih: 24 Eylül 2024
Yorum: mükemmel ötesi
İsim: S** M**
Tarih: 23 Eylül 2024
Yorum: fiyat performans ürünü
İsim: Z** T**
Tarih: 22 Eylül 2024
Yorum: ürün elime sağlam ulaştı güzel
Tarih: 19 Eylül 2024
Yorum: teşekkürler samsung çok korunaklı kargo ile geldi ..orjinal tablet çokmemnunuz ama kullanım kılavuzu ve şarj adaptörünün olmaması bizi üzdü..tablet 10 numara
Tarih: 18 Eylül 2024
Yorum: tablet güzel ama daha sağlam paketlenebilirdi.
İsim: M** Y**
Yorum: kızımın okulu için aldık yani oynamak için değil okul amaçlı ve içeriğikızıma yeterince iyi geldi
İsim: v** t**
Yorum: Ben Yks öğrencisiyim mezuna bıraktım ve herşeyimi tabletten yapıyorum,kitapların pdfini indiriyorum. Kalemi, yazması, notları çok iyi. Ekranıyeterli birkaç sekmeyi aynı anda ekranda görebiliyorsunuz. Tek kırdığımyıldız biraz tabletim kasmaya başladı neden anlamadım. İlk aldığımda dabastığım yerler 1sn falan gecikmeli algiliyodu yeni kullanmayabaşlaDevamını Oku
İsim: A** N** Ü**
Satıcı: NicGsm
Yorum: fiyat performans ürünü lise üniversite not almak için ideal fotokopiyleuğraşmayın alinnn
İsim: E** D**
Yorum: ürün sorunsuz elime ulaştı çok memnun kaldım teslimat hızlıydı. tabletkesinlikle ders notu tutmak için birebir
İsim: H** K**
Yorum: gayet iyi tek sorunu kalemin sol tarafına sağ tarafına yapıştigi gibiyapışmıyor sadece bende olan bir durum mu bilmiyorum ama onun dışındabir sorun yok .
İsim: A** K**
Yorum: Kargo hızlıydı. Sağlam bir şekilde elime ulaştı.Paketlemesi iyidi.Birhaftadır kullanıyorum.Not özellikleri çok güzel.Ayriyeten çizimuygulamasıda var. Bir öğrenci için gayet yeterli bir tablet olduğunu düşünüyorum.
İsim: B** Y**
Yorum: ben üniversitede not tutmak ve video izlemek için aldım bunlar içingayet yeterli ve güzel bir ürün hızlı ve sorunsuz olarak elime ulaştı
İsim: B** K**
Satıcı: MediaMarkt
Yorum: Güzel ürün, paketlemesi gerçekten iyiydi. Teşekkürler.
İsim: D** A**
Tarih: 11 Eylül 2024
Yorum: iyi geldi çok güzel kalemi falan yeni sürüm
Tarih: 10 Eylül 2024
Yorum: tabletin rengi de kendisi de çok güzel
İsim: I** Y**
Tarih: 09 Eylül 2024
Yorum: başta ürün samsungve Android yazıları arasında dönüp durdu ve açılıpkapanmadı. başlat ses kısma tuşuna basıp o menüden tableti fabrikaayarlarına sıfırladım direkt normal şekilde açıldı. şu an sıkıntısızkullanıyorum. gayet iyi sadece bi tık hantal bir cihaz. eğer benim gibinot tutmak ve film izlemek için aldıysanız gayet işinizi görür
İsim: E** Ş**
Tarih: 01 Eylül 2024
Yorum: ürün çok tatlı ve gayet yeterli kalemi falan da çok rahat ben dersçalışmak için aldım büyülüğü falan da epey iyi
Tarih: 23 Ağustos 2024
Yorum: çok güzel çok tatlı kötü bir yanını görmedim henüz ilerleyen zamandakötü bir durum olursa güncellerim
İsim: b** s** t**
Tarih: 21 Ağustos 2024
Satıcı: IŞIKCELL SANAL
Yorum: çok güzel paketlenmiş, rengi çok hoş ekranda gözüktüğü gibi
İsim: E** A**
Tarih: 16 Ağustos 2024
Yorum: güzel çok iyi beğendim
İsim: B** B**
Beden: 08 Ağustos 2024
Satıcı: ATACEL
Yorum: Başarılı,mağaza ilgili ve hızlı.
İsim: L** B**
Tarih: 05 Temmuz 2024
Satıcı: Sihirli Shop
Galaxy Tab S6 Lite 128 GB Pembe Tablet (Samsung Türkiye Garantili) Ürünle İlgili Merak Edilenler
Cevap: Evet kutu iceriginde kalem mavcuttur. Keyifli alışverişler dileriz
Soru: kaç model ?
Cevap: Merhaba, Mertel firması olarak satışa sunduğumuz ürün 2024 modeldir.
Soru: S6 lite sim kart destekliyor diye biliniyor ? S6 lite modelleri mi var yoksa nasıl ?
Cevap: merhaba , sim kart destekleyen modelli farklı, bu modelde sim kart desteği bulunmamaktadır.
Soru: Şarj adaptörü mevcut mu ?
Cevap: Merhaba, şarj adaptörü kutu içinde mevcut değil
Soru: içinde kalem var mı
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: merhaba, şarj kablosu mevcut mu ?
Cevap: Merhaba, evet şarj kablosu kutu içinde mevcut
Soru: Ürün modeli p620 midir
Cevap: Merhaba, ürün Galaxy Tab S6 Lite 128 GB Pembe Tablet (Samsung Türkiye Garantili) Model Kodu: SM-P620NZIETUR. Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: 2024 model mi bu?
Cevap: Merhaba, ürün 2024 modeldir.
Soru: kamera kaç megapiksel
Cevap: Merhaba, arka kamera 8, ön 5 megapiksel
Soru: ne zaman stokta olur
Cevap: Merhaba, güncel stoklarımız yayında satışta bulunan model ve renkte ürünlerimizdir. Güncel stoklar için mağazamızı takip edebilirsiniz. İyi günler dileriz.
Cevap: Merhaba. 20 watt cihaz almanız yeterlidir.
Soru: merhaba ürüne şarj adaptörü kablosu ve kalemi dahil mi
Cevap: Merhaba, ürün ile ilgili kutu içeriği ve teknik özellikler hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: ürünün internetteki kutu açılım videolarında içinden şarj aleti çıkıyor bundan neden çıkmıyor
Cevap: merhaba , eski model ile yeni modeli karıştırmayınız. bu modelde 2024 olanında sarj adaptoru cıkmıyor. 2 sene samsung Türkiye garantili ürün satmaktayız. sağlıklı günler dileriz.
Cevap: Değerli müşterimiz 15 w desteklemektedir. 15 w ve üstü adaptörler alabilirisniz keyifli alışverişler dileriz.
Soru: kılıf varmı
Cevap: Merhaba ürün kutu içeriğinde kılıf bulunmamaktadır ve aksesuar satışımız yoktur
Soru: Ürün sm-p613 mü yoksa sm-p620 mi?
Cevap: Degeelj müşterimiz p 620 2024 serisidir
Soru: kaç yılının ve 610 mu
Cevap: Merhaba, ürün duyurulma tarihi 2022'dir. Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: şarj aleti varmi
Cevap: Merhaba kutu içerisinden adaptör çıkmıyor efendim
Soru: USB desteği var mı yani flash bellek okur mu?
Cevap: Merhaba, ürün ve kullanımı ile ilgili Samsung müşteri hizmetlerinden detaylı bilgi ve destek alabilirsiniz.
Cevap: Değerli müşterimiz evet kelam kutu içeiğinde vardır. keyifli alışverişler dileriz.
Galaxy Tab S6 Lite 128 GB Pembe Tablet (Samsung Türkiye Garantili) Ürüne Ait Resimler

Galaxy Tab S6 Lite 128 GB Pembe Tablet (Samsung Türkiye Garantili) En Uygun Satış Linki

Samsung Galaxy Tab S6 Lite 128 GB Pembe Tablet (Samsung Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Samsung Galaxy Tab S6 Lite 128 GB Pembe Tablet (Samsung Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.