Senay
Bilgili
Galaxy Tab S6 Lite 64 Gb Dağ Grisi 10.4" Tablet Sm-p610 Türkiye Garantili Fiyatına Göre Alınır Mı?
Galaxy Tab S6 Lite 64 Gb Dağ Grisi 10.4" Tablet Sm-p610 Türkiye Garantili Şu Andaki Fiyatı 8699.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Galaxy Tab S6 Lite 64 Gb Dağ Grisi 10.4" Tablet Sm-p610 Türkiye Garantili Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?
Galaxy Tab S6 Lite 64 Gb Dağ Grisi 10.4" Tablet Sm-p610 Türkiye Garantili Hakkında yaklaşık 1697 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .
Galaxy Tab S6 Lite 64 Gb Dağ Grisi 10.4" Tablet Sm-p610 Türkiye Garantili Teknik Detaylar
Galaxy Tab S6 Lite 64 Gb Dağ Grisi 10.4" Tablet Sm-p610 Türkiye Garantili Ürününün Satıcısı, Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64 Gb Dağ Grisi 10.4" Tablet Sm-p610 Türkiye Garantili ürününü 8699.0 Tl'den Satılmaktadır.
Galaxy Tab S6 Lite 64 Gb Dağ Grisi 10.4" Tablet Sm-p610 Türkiye Garantili Kullanıcı Yorumları
8699.0 Tl ye satışta olan Galaxy Tab S6 Lite 64 Gb Dağ Grisi 10.4" Tablet Sm-p610 Türkiye Garantili Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1697 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8
Yorum: güzel begendim
İsim: I** S**
Tarih: 10 Ekim 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: EymenessTeknoloji
Yorum: Sorunsuz geldi kuzum severek kullanıyor
İsim: D** Ş**
Tarih: 09 Eylül 2023
Satıcı: mobiloom
Yorum: Tableti çok beğendim çok kullanışlı ve rahat bir günde elime ulaştı çok hızlıydı
İsim: A** N** T**
Tarih: 05 Eylül 2023
Yorum: çoookkk güzel ya iyiki almışım ipad tercih etmeyenler bunu tercihedebilir fiyat performans ürünü ders çalışanlar öneririm gönülrahatlığıyla alın
İsim: T** E**
Tarih: 17 Ağustos 2023
Yorum: Çocuklar için aldık,ellerinden düşürmüyorlar
İsim: H** Y**
Tarih: 31 Temmuz 2023
Satıcı: Trendyol
Yorum: erkek arkadaşıma hediye aldım elinden düşmüyor çok beğendi
İsim: n** k**
Tarih: 27 Temmuz 2023
Satıcı: EMC BİLİŞİM TEKN
Yorum: Guzel ürün oğlum için aldım begendik. Ayrica cok hızlı geldi kurulumunukendimiz yaptik
İsim: Y** A**
Tarih: 24 Temmuz 2023
Satıcı: Telefondükkanı
Yorum: dersler için aşırı güzel ve kaliteli
İsim: B** Ş**
Tarih: 30 Mayıs 2023
Satıcı: MediaMarkt
Yorum: güzel sağlam geldi güvenilir
İsim: **** ****
Satıcı: TrendShop
Yorum: Öncelikle hızlı kargo için satıcıya çok ama çok teşekkür ederim. Tabletihtiyacı olanlar kesinlikle düşünmeyin, bu fiyata bu performans harikabir ürün ben eğitimlerim için aldım, ve çok memnunum, herhangi bir sorunyaşamadım. kalemi ile birlikte geliyor. ve kalem harika sunumlar ,yazılar vs. ortaya çıkarıyor. hiç düşünmeden alabilirsiniz .
İsim: K** G**
Tarih: 22 Mayıs 2023
Satıcı: FUMERA İLETİŞİM HİZMETLERİ
Yorum: bu satıcıdan aldım gayet garantisi ile güzel geldi çok memnunum
İsim: B** u**
Tarih: 15 Mayıs 2023
Satıcı: MerSel Teknoloji
Yorum: çok beğendim kizceme aldım çok hızlı ve güzel bir tablet tavsiye ederim
İsim: A** Ç**
Tarih: 13 Mayıs 2023
Satıcı: Ozerpa Teknoloji
Yorum: cok begendim severek kullaniyoruz
Tarih: 07 Mayıs 2023
Yorum: gayet güzel ürün ben memnunum
İsim: a** a**
Tarih: 01 Mayıs 2023
Yorum: Onlıne eğitim için kızıma aldım Şimdilik güzel memnun kaldığını söyledi

İsim: A** G**
Tarih: 28 Nisan 2023
Satıcı: Mete Bilişim
Yorum: Harika harika
İsim: e** n** ş**
Tarih: 23 Nisan 2023
Satıcı: TECHOUSE
Yorum:

Tarih: 18 Nisan 2023
Yorum: Üniversite öğrencisi kızım için aldık, gayet memnun şimdilik
İsim: Y** E** Ö**
Satıcı: Nasa İletişim
Yorum: Tablet gayet kaliteli. Performans iyi. Biz memnun kaldık. Tavsiye ederim.
İsim: Murat Ü.
Satıcı: ÖzkaTeknoloji
Yorum: Çok hızlı teslimat ve sorunsuz geldi,gayet uygun fiyat
İsim: Ö** G**
Tarih: 16 Nisan 2023
Satıcı: Bebeology
Yorum: Gayet güzel bir ürün . ve satıcıya hız için tesekkurler
İsim: H** A**
Tarih: 13 Nisan 2023
Yorum: çok güzel paket yapılmıştı hızlı bir şekilde elimize ulaştı tablet ileçizim yapmak harika ayrıca ekranı ikiye bölme özelliği bir yandan videoizlerken bir yandan not almayı kolaylaştırıyor almayı düşünenleretavsiye ederim
İsim: İ** T**
Satıcı: PUNTECH
Yorum: çok beğendim
İsim: L** K**
Tarih: 12 Nisan 2023
Satıcı: Teknosa
Yorum: ürün kullanışlı hızlı tavsiye ederim.
İsim: R** P**
Satıcı: Ontec
Yorum: kaltlei saglam cok şık tavsiye ederim
İsim: S** Ş**
Tarih: 11 Nisan 2023
Satıcı: KimSatar
Yorum: kızım çok beğendi
Yorum: çok memnunum derslerim için almıştım
Satıcı: ALDIMGİTTİ
Yorum: İçerik: Tablet, Kalem, Şarj Aleti
İsim: A** M**
Yorum: Süper mükemmel
İsim: A** A**
Tarih: 09 Nisan 2023
İsim: S** K**
Tarih: 08 Nisan 2023
Satıcı: BHR TEKNOLOJİ
Galaxy Tab S6 Lite 64 Gb Dağ Grisi 10.4" Tablet Sm-p610 Türkiye Garantili Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: merhaba şarjı nasıl? dayanıklı mı acaba
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. kullanım sıklığı ve kullanım durumuna göre değişkenlik gösterebilmektedir.
Soru: herhangi bir arızada samsung servisine götürebiliyoruz değil mi
Cevap: Merhaba, garanti belgeniz üzerinde bulunan numaradan yetkili servis ile görüşerek destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Şarj mikro mu typ-c mi
Cevap: Merhaba, ürün şarj tipi USB Tipi Type-C olarak belirtilmiştir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: tableti ilk aldığımda kullanmaya başlamadan önce ne kadar şarj etmem gerekir?
Cevap: Merhaba, bu bilgiye şu an ulaşamıyoruz. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba taksit işlemi nasıl oluyor acaba
Cevap: Merhaba, taksit seçeneğimiz her ürün için geçerli değildir. Kartınız taksit kampanyamıza uygunsa ödeme adımında kart bilgilerinizi girdikten sonra taksit seçeneklerini görebilir, alışverişinizi dilediğiniz seçenek ile tamamlayabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: fiyatı neden bu kadar yükseldi
Cevap: Merhaba, değişken maliyetler nedeniyle ürünlerimizde fiyat artışı söz konusu olmuştur. Ürünlerimize tanımladığımız kuponları takip ederek alışverişinize devam edebilirsiniz.
Soru: tabletin kalemi de dahil mi
Cevap: Merhaba, ürün kutu içeriğinde kalem mevcuttur. İyi günler dileriz.
Soru: Merhaba, içinden kılıfı çıkıyor mu ?
Cevap: Merhaba, incelemiş olduğunuz ürünün kutu içeriğinde Samsung Galaxy Tab S6 Lite, bir ucu USB A, diğer ucu ise USB C tipi olan şarj ve data kablosu, 10 Wattlık Samsung şarj adaptörü, Micro SD kart yuvasını yerinden çıkarmayı sağlayan bir adet iğne, S Pen kapasitif ekran kalemi, hızlı başlangıç kılavuzu mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Ürünün şarj kablosunun uzunluğunu cm cınsınden ögenebılır mıyım
Soru: iyi günler.bu tableti derste akıllı tahtaya veya bilgisayara veya telefona bagliyarak ordaki dosyaları açarak soru çözümü konu anlatımı yapabilirmiyim.tablete kitap PDF yükleyip onu da akıllı tahtaya yansıtıp soru cozebilirmiyim onlara bağlamak için ayrıca aparat mi gerekiyor ve uygulama yüklemek gerekiyormu detaylı bilgi verirmisiniz
Cevap: Merhabalar, Sizleri yanlış yönlendirmemek adına ilgili markanın müşteri hizmetlerinden en doğru bilgiyi almanızı rica ederiz, İyi günler dileriz
Soru: kalemi varmı?
Cevap: Merhaba, incelemiş olduğunuz ürünün kutu içeriğinde çok işlevli S Pen kalemi mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Kasgosu varmı
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Şu an için kargo seçimi yapılamamaktadır. TEX, PTT Kargo, Aras Kargo, Sürat Kargo firmaları ile uygunluğa göre gönderim yapılmaktadır.
Soru: merhaba ürün içeriğine kalem dahil mi
Cevap: Merhaba, incelemiş olduğunuz ürünün kutu içeriğinde çok işlevli S Pen kalemi mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: kalemi varmı acaba.
Cevap: Evet efendim
Soru: Merhaba, yakın zamanda indirim düşünülüyor mu acaba?
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Ürünü favorilerinize eklediğinizde ilgili ürün için yapılan indirimlerden haberdar olabilirsiniz.
Soru: Samsung Türkiye garantisi var mı,varsa garanti kaç yıl
Cevap: Değerli müşterimiz cihaz Samsung Türkiye garantili 2 yıl
Soru: 2022 model mi yoksa 2020 model mi ?
Cevap: Merhabalar, ürüne ait tüm teknik detaylara markanın resmi web sitesinden erişebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Kaç gb ram vardır
Cevap: Değerli Müşterimiz; RAM Bellek Boyutu: 4 GB Saygılarımızla MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
Soru: Kaç Hz ekran
Soru: 2022 Snapdragon versiyonu mu yoksa eski olan mı?
Cevap: Merhaba, işlemci markası Samsung Exynos. İlginiz için teşekkür ederiz.
Galaxy Tab S6 Lite 64 Gb Dağ Grisi 10.4" Tablet Sm-p610 Türkiye Garantili Resim Ve Fotoğraflar
Galaxy Tab S6 Lite 64 Gb Dağ Grisi 10.4" Tablet Sm-p610 Türkiye Garantili En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Galaxy Tab S6 Lite 64 Gb Dağ Grisi 10.4" Tablet Sm-p610 Türkiye Garantili Şu Andaki Fiyatı 8699.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Galaxy Tab S6 Lite 64 Gb Dağ Grisi 10.4" Tablet Sm-p610 Türkiye Garantili Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?
Galaxy Tab S6 Lite 64 Gb Dağ Grisi 10.4" Tablet Sm-p610 Türkiye Garantili Hakkında yaklaşık 1697 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .
Galaxy Tab S6 Lite 64 Gb Dağ Grisi 10.4" Tablet Sm-p610 Türkiye Garantili Teknik Detaylar
Galaxy Tab S6 Lite 64 Gb Dağ Grisi 10.4" Tablet Sm-p610 Türkiye Garantili Ürününün Satıcısı, Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64 Gb Dağ Grisi 10.4" Tablet Sm-p610 Türkiye Garantili ürününü 8699.0 Tl'den Satılmaktadır.
Galaxy Tab S6 Lite 64 Gb Dağ Grisi 10.4" Tablet Sm-p610 Türkiye Garantili Kullanıcı Yorumları
8699.0 Tl ye satışta olan Galaxy Tab S6 Lite 64 Gb Dağ Grisi 10.4" Tablet Sm-p610 Türkiye Garantili Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1697 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8
Yorum: güzel begendim
İsim: I** S**
Tarih: 10 Ekim 2023
Satıcı: EymenessTeknoloji
Yorum: Sorunsuz geldi kuzum severek kullanıyor
İsim: D** Ş**
Tarih: 09 Eylül 2023
Yorum: Tableti çok beğendim çok kullanışlı ve rahat bir günde elime ulaştı çok hızlıydı
İsim: A** N** T**
Tarih: 05 Eylül 2023
Yorum: çoookkk güzel ya iyiki almışım ipad tercih etmeyenler bunu tercihedebilir fiyat performans ürünü ders çalışanlar öneririm gönülrahatlığıyla alın
İsim: T** E**
Tarih: 17 Ağustos 2023
Yorum: Çocuklar için aldık,ellerinden düşürmüyorlar
İsim: H** Y**
Tarih: 31 Temmuz 2023
Yorum: erkek arkadaşıma hediye aldım elinden düşmüyor çok beğendi
İsim: n** k**
Tarih: 27 Temmuz 2023
Satıcı: EMC BİLİŞİM TEKN
Yorum: Guzel ürün oğlum için aldım begendik. Ayrica cok hızlı geldi kurulumunukendimiz yaptik
İsim: Y** A**
Tarih: 24 Temmuz 2023
Satıcı: Telefondükkanı
Yorum: dersler için aşırı güzel ve kaliteli
İsim: B** Ş**
Yorum: güzel sağlam geldi güvenilir
Yorum: Öncelikle hızlı kargo için satıcıya çok ama çok teşekkür ederim. Tabletihtiyacı olanlar kesinlikle düşünmeyin, bu fiyata bu performans harikabir ürün ben eğitimlerim için aldım, ve çok memnunum, herhangi bir sorunyaşamadım. kalemi ile birlikte geliyor. ve kalem harika sunumlar ,yazılar vs. ortaya çıkarıyor. hiç düşünmeden alabilirsiniz .
Tarih: 22 Mayıs 2023
Yorum: bu satıcıdan aldım gayet garantisi ile güzel geldi çok memnunum
İsim: B** u**
Tarih: 15 Mayıs 2023
Satıcı: MerSel Teknoloji
Yorum: çok beğendim kizceme aldım çok hızlı ve güzel bir tablet tavsiye ederim

İsim: A** Ç**
Tarih: 13 Mayıs 2023
Yorum: cok begendim severek kullaniyoruz
Tarih: 07 Mayıs 2023
Yorum: gayet güzel ürün ben memnunum
İsim: a** a**
Tarih: 01 Mayıs 2023
Yorum: Onlıne eğitim için kızıma aldım Şimdilik güzel memnun kaldığını söyledi

İsim: A** G**
Tarih: 28 Nisan 2023
Satıcı: Mete Bilişim
Yorum: Harika harika
İsim: e** n** ş**
Tarih: 23 Nisan 2023
Satıcı: TECHOUSE
Yorum:

Yorum: Üniversite öğrencisi kızım için aldık, gayet memnun şimdilik
İsim: Y** E** Ö**
Satıcı: Nasa İletişim
Yorum: Tablet gayet kaliteli. Performans iyi. Biz memnun kaldık. Tavsiye ederim.
İsim: Murat Ü.
Satıcı: ÖzkaTeknoloji
Yorum: Çok hızlı teslimat ve sorunsuz geldi,gayet uygun fiyat
İsim: Ö** G**
Tarih: 16 Nisan 2023
Satıcı: Bebeology
Yorum: Gayet güzel bir ürün . ve satıcıya hız için tesekkurler
İsim: H** A**
Yorum: çok güzel paket yapılmıştı hızlı bir şekilde elimize ulaştı tablet ileçizim yapmak harika ayrıca ekranı ikiye bölme özelliği bir yandan videoizlerken bir yandan not almayı kolaylaştırıyor almayı düşünenleretavsiye ederim
İsim: İ** T**
Satıcı: PUNTECH
İsim: L** K**
Satıcı: Teknosa
Yorum: ürün kullanışlı hızlı tavsiye ederim.
İsim: R** P**
Satıcı: Ontec
Yorum: kaltlei saglam cok şık tavsiye ederim
İsim: S** Ş**
Satıcı: KimSatar
Yorum: kızım çok beğendi
Yorum: çok memnunum derslerim için almıştım
Satıcı: ALDIMGİTTİ
Yorum: İçerik: Tablet, Kalem, Şarj Aleti
İsim: A** M**
Yorum: Süper mükemmel
İsim: A** A**
Tarih: 09 Nisan 2023
İsim: S** K**
Tarih: 08 Nisan 2023
Satıcı: BHR TEKNOLOJİ
Galaxy Tab S6 Lite 64 Gb Dağ Grisi 10.4" Tablet Sm-p610 Türkiye Garantili Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: merhaba şarjı nasıl? dayanıklı mı acaba
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. kullanım sıklığı ve kullanım durumuna göre değişkenlik gösterebilmektedir.
Soru: herhangi bir arızada samsung servisine götürebiliyoruz değil mi
Cevap: Merhaba, garanti belgeniz üzerinde bulunan numaradan yetkili servis ile görüşerek destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Şarj mikro mu typ-c mi
Cevap: Merhaba, ürün şarj tipi USB Tipi Type-C olarak belirtilmiştir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: tableti ilk aldığımda kullanmaya başlamadan önce ne kadar şarj etmem gerekir?
Soru: Merhaba taksit işlemi nasıl oluyor acaba
Cevap: Merhaba, taksit seçeneğimiz her ürün için geçerli değildir. Kartınız taksit kampanyamıza uygunsa ödeme adımında kart bilgilerinizi girdikten sonra taksit seçeneklerini görebilir, alışverişinizi dilediğiniz seçenek ile tamamlayabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: fiyatı neden bu kadar yükseldi
Cevap: Merhaba, değişken maliyetler nedeniyle ürünlerimizde fiyat artışı söz konusu olmuştur. Ürünlerimize tanımladığımız kuponları takip ederek alışverişinize devam edebilirsiniz.
Soru: tabletin kalemi de dahil mi
Cevap: Merhaba, ürün kutu içeriğinde kalem mevcuttur. İyi günler dileriz.
Soru: Merhaba, içinden kılıfı çıkıyor mu ?
Cevap: Merhaba, incelemiş olduğunuz ürünün kutu içeriğinde Samsung Galaxy Tab S6 Lite, bir ucu USB A, diğer ucu ise USB C tipi olan şarj ve data kablosu, 10 Wattlık Samsung şarj adaptörü, Micro SD kart yuvasını yerinden çıkarmayı sağlayan bir adet iğne, S Pen kapasitif ekran kalemi, hızlı başlangıç kılavuzu mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Ürünün şarj kablosunun uzunluğunu cm cınsınden ögenebılır mıyım
Soru: iyi günler.bu tableti derste akıllı tahtaya veya bilgisayara veya telefona bagliyarak ordaki dosyaları açarak soru çözümü konu anlatımı yapabilirmiyim.tablete kitap PDF yükleyip onu da akıllı tahtaya yansıtıp soru cozebilirmiyim onlara bağlamak için ayrıca aparat mi gerekiyor ve uygulama yüklemek gerekiyormu detaylı bilgi verirmisiniz
Cevap: Merhabalar, Sizleri yanlış yönlendirmemek adına ilgili markanın müşteri hizmetlerinden en doğru bilgiyi almanızı rica ederiz, İyi günler dileriz
Soru: kalemi varmı?
Soru: Kasgosu varmı
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Şu an için kargo seçimi yapılamamaktadır. TEX, PTT Kargo, Aras Kargo, Sürat Kargo firmaları ile uygunluğa göre gönderim yapılmaktadır.
Soru: merhaba ürün içeriğine kalem dahil mi
Soru: kalemi varmı acaba.
Cevap: Evet efendim
Soru: Merhaba, yakın zamanda indirim düşünülüyor mu acaba?
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Ürünü favorilerinize eklediğinizde ilgili ürün için yapılan indirimlerden haberdar olabilirsiniz.
Soru: Samsung Türkiye garantisi var mı,varsa garanti kaç yıl
Cevap: Değerli müşterimiz cihaz Samsung Türkiye garantili 2 yıl
Soru: 2022 model mi yoksa 2020 model mi ?
Cevap: Merhabalar, ürüne ait tüm teknik detaylara markanın resmi web sitesinden erişebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Kaç gb ram vardır
Cevap: Değerli Müşterimiz; RAM Bellek Boyutu: 4 GB Saygılarımızla MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
Soru: Kaç Hz ekran
Soru: 2022 Snapdragon versiyonu mu yoksa eski olan mı?
Cevap: Merhaba, işlemci markası Samsung Exynos. İlginiz için teşekkür ederiz.
Galaxy Tab S6 Lite 64 Gb Dağ Grisi 10.4" Tablet Sm-p610 Türkiye Garantili Resim Ve Fotoğraflar

Galaxy Tab S6 Lite 64 Gb Dağ Grisi 10.4" Tablet Sm-p610 Türkiye Garantili En Uygun Satış Linki

Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64 Gb Dağ Grisi 10.4" Tablet Sm-p610 Türkiye Garantili Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64 Gb Dağ Grisi 10.4" Tablet Sm-p610 Türkiye Garantili yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.