Galaxy Tab S9 FE 128 GB Silver (Samsung Türkiye Garantili) En Ucuzu Nerede Bulunur

Cemre

Bilgili
Galaxy Tab S9 FE 128 GB Silver (Samsung Türkiye Garantili) Alınmaya Değer Mi?
Galaxy Tab S9 FE 128 GB Silver (Samsung Türkiye Garantili) Şuanki Fiyatı Ne Kadar 12499.0 Tl'den Satılmaktadır.

Galaxy Tab S9 FE 128 GB Silver (Samsung Türkiye Garantili) Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?

Galaxy Tab S9 FE 128 GB Silver (Samsung Türkiye Garantili) Hakkında yaklaşık 209 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .

Galaxy Tab S9 FE 128 GB Silver (Samsung Türkiye Garantili) Teknik Bilgiler

Galaxy Tab S9 FE 128 GB Silver (Samsung Türkiye Garantili) Ürününün Satıcısı, Samsung Galaxy Tab S9 FE 128 GB Silver (Samsung Türkiye Garantili) ürününü 12499.0 Tl'den Satılmaktadır.

Galaxy Tab S9 FE 128 GB Silver (Samsung Türkiye Garantili) Yorumlar Hakkında Bilgi
12499.0 Tl ye satışta olan Galaxy Tab S9 FE 128 GB Silver (Samsung Türkiye Garantili) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
209 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7

Yorum: Sağlam kargolanmıştı. Teşekkür ediyorum.
İsim: E** A**
Tarih: 06 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: MediaMarkt

Yorum: Ürün paketlemesi çok sağlamdı hasarsız bir şekilde elime ulaştı teşekkürler
İsim: **** ****
Tarih: 05 Eylül 2024

Yorum: üniversiteye hazırlanan kızım için aldım özellikle kalemli olması tercihsebebimizdi not bölümü çalışmalarında faydalı oluyor. işletim sistemigayet iyi ihtiyacı olanlara tavsiye ederim. şimdilik memnunuz özenlipaketlenmişti kısa sürede teslim aldık teşekkür ederim.
İsim: R** A**
Tarih: 01 Eylül 2024
Satıcı: Trendyol

Yorum: almadan önce çok araştırıp bunda karar kıldım, kesinlikle pişmanetmeyecek bir ürün. Fe+ ile arasınd akalanlar için tavsiyem kesinliklebu olacaktır, 10 inch kesinlikle bir tablwt için yeterli bir boyut. Fe+ılaptop için parası yetmeyenler alabilir :)
İsim: K** Ö**
Tarih: 16 Ağustos 2024

Yorum: yeğenime aldım çok sevindi
İsim: S** E**
Tarih: 15 Ağustos 2024
Satıcı: ZHD TEKNOLOJİ

Yorum: İnternetten almaya cesaret edememiştim ama daha uygun olduğu için burdanalmak mantıklı olandı. Geldiğinden beri çok rahat kullanıyorum. Boyutugayet iyi ne çok büyük ne çok küçük. Yazı yazmak çok rahat. Dizi filmizlemek ve oyun oynamak için de elverişli. Ben üniversitede kullanmakiçin aldım her şeyden önce. Memnun kalacağımı düşünüyorum. İyi ve uyguDevamını Oku
Tarih: 10 Ağustos 2024

Yorum: çook kullanışlıı
Tarih: 08 Ağustos 2024

Yorum: Sorunsuz ve güzel paketti cok hızlı elıme ulaştı hedıye ıcın tesekkur ederım💐🩷🙏
İsim: e** k**
Tarih: 03 Ağustos 2024
Satıcı: ALDIMGİTTİ

Yorum: Ürünüm 2 günde elime ulaştı kızıma aldım çok beğendi kalemide içindeydişuan için bir sorunu yok gayet güzel tavsiye ederim teşekkürler
İsim: Şükran S.
Tarih: 25 Temmuz 2024

Yorum: not alırken kullanabileceğiniz çok guzel bir ürün
İsim: s** m**
Tarih: 25 Temmuz 2024

Yorum: Hızlı ve beklediğimizden daha iyi cıktı
İsim: B** D**
Tarih: 16 Temmuz 2024
Satıcı: incehesap

Yorum: Cok memnunum
İsim: s** d**
Tarih: 20 Haziran 2024
Satıcı: Teknosa

Yorum: harika bir ürün
İsim: i** y**
Tarih: 08 Mayıs 2024
Satıcı: MerSel Teknoloji

Yorum: BENCE GAYET GÜZEL ALMANIZI ÖNERİRİM
İsim: H** T**
Tarih: 13 Nisan 2024

Yorum: kardeşime aldık çok güzel her şeyiyle
İsim: Ö** F**
Tarih: 20 Mart 2024

Yorum: cok tedirgindim ama bence gönül rahatlığıyla alabilirsiniz benimkininyola bi zarar gelmemisti tablet olarak kalem olarak da gayet iyiu
İsim: N** Ş**
Tarih: 12 Şubat 2024

Yorum: mükemmel bisey ben 7 gün önce 10 bine almıştım şimdi 1390 lira dahazam.gelmis fırsatınız varsa hemen alın
İsim: k** Ö**
Tarih: 05 Şubat 2024

Yorum: çok güzel, sorunsuz elime ulaştı
İsim: A** G**
Tarih: 04 Şubat 2024

Yorum: iyi kullanışlı
Tarih: 31 Ocak 2024

Yorum: süper ürün
İsim: K** Ş**
Tarih: Elite Üye
Beden: 30 Ocak 2024

Yorum: Mükemmel. Tüm ihtiyaçları karşılıyor. Kalemi olması çok iyi, ekstrauğraşmaya gerek kalmadı. Akıcılık harika
İsim: A** Ö**
Tarih: 26 Ocak 2024

Yorum: Ürün güzel arkadaşım kullanıyor çok memnun onda görüp aldım ancakpaketlemeyi beğenmedim daha önce kulaklık aldığımda bile daha korunaklı gelmişti
Tarih: 25 Ocak 2024

Yorum: Ürün çok şık, çok hoşuma gitti. Arkadaşımın tavsiyesi üzerine almıştım.Kalemi de gayet başarılı. Ekranda yazarken sanki kayıyor gibi güzel birhis yaratıyor.
İsim: B** Y**
Tarih: 24 Ocak 2024
Satıcı: MYROX_TEKNOLOJİ_ÜRÜNLERİ

Yorum: gayet guzel ve kullanisli tedekkurler fiyat performans ürünü
İsim: T** A**
Tarih: 13 Ocak 2024
Satıcı: BTH E-TİCARET

Yorum: güzel hızlı sorunsuz teslim aldim
İsim: A** K**
Tarih: 04 Ocak 2024

Yorum: Tabletten gayet memnunum ders çalışmak için gayet yeterli geldi şarjıbaya iyi gidiyor kutu içinde şarj adaptötrü yok sadece kablo ,tablet,kalem, garanti belgesi,kullanım klavuzu çıkıyor. Fazlasıyla güzeltablet 👍🏻
İsim: M** b** Ö**
Tarih: 01 Ocak 2024

Yorum: Ürün sorunsuz ve hızlı bir şekilde ulaştı teşekkürler
Tarih: 14 Aralık 2023
Satıcı: TrendShop

Yorum: kızım için almıştım çok beğendi firma çok hızlı gönderim sağladı teşekkürler
İsim: S** Ç**
Tarih: 09 Aralık 2023
Satıcı: FUMERA İLETİŞİM HİZMETLERİ

Yorum: Oldukça güzel bayıldım
Tarih: 03 Aralık 2023
Satıcı: FUMERA İLETİŞİM HİZMETLERİ

Yorum: Kızım için aldım.Daha çok okulda rahat kullanımı için tercih etti.
İsim: N** A**
Tarih: 08 Kasım 2023

Galaxy Tab S9 FE 128 GB Silver (Samsung Türkiye Garantili) Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar

Soru: içinde şarj aleti var mı ?
Cevap: Merhaba, Kutu İçeriği: S PEN / Data Kablosu (Type-C) / Sim Çıkartma İğnesi / Hızlı Başlangıç Kılavuzu bulunmaktadır. İlginize teşekkür ederiz.

Soru: sim kart giriyor mu içine?
Cevap: Merhaba, üründe SIM desteği mevcut değildir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: kaç inç acaba ??
Cevap: Merhaba, üründe Ekran Boyutu 10.9 inç'tir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: merhaba.4 gun sonra amcam Istanbulda olacaq. sizin dukanin yeri neresi? konum gondere bilersiz ? amcam yakinlashib dukandan bu urunu ala bilirmi ? en azindan unvan yaza bilirseniz memun olurum
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Ürünlerimiz depolarımızın uygunluğu ve stok durumuna göre size en yakın olan noktadan gönderilmektedir.

Soru: Ürün sıfır mı?
Cevap: İyi günle er ürün sıfır

Soru: 10 bine düşermi
Cevap: Merhaba, Mağazamızı ve ürünleri takip ederek stok ve kampanyalarımızdan haberdar olabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: kalemi var mı
Cevap: Merhaba, Kutu İçeriği: S PEN / Data Kablosu (Type-C) / Sim Çıkartma İğnesi / Hızlı Başlangıç Kılavuzu bulunmaktadır. İlginize teşekkür ederiz.

Soru: merhabalar ürünün garantisi var mı ve Samsung Türkiye garantili mi
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl Resmi Distribütör Garantilidir. Yetkili servisten destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba kalemıde varmı içinde ve paketlemeye sağlam yapıyor sunuz değil mi
Cevap: Merhaba, paket içeriğine S Pen dahildir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: bölunebilir ekranmidir
Cevap: Değil efendim

Soru: merhaba kalem dahil mi
Cevap: Merhaba, dahildir. Teşekkürler.

Soru: Merhaba FE+ ile arasındaki fark nedir?Ne zamana kadar güncelleme alacak?
Cevap: Merhaba efendim Ram, kamera ve hafıza farkı vardır diğer özellikler aynıdır

Soru: Merhaba ürün adaptörü yok değil mi? Onu extra alacağız ? Lütfen içeriğini c adaptör vs gibi değil sorduğuma cevap verirseniz ?

Soru: tabletin boyu ne kadar dir en boy olarak
Cevap: Merhaba, web sitelerinde belirtilen boyut ölçüleri 25.43 x 0.65 x 16.58 cm; 780 gram şeklindedir. En sağlıklı bilgiyi markanın müşteri hizmetlerinden alabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Sağlıcakla kalın

Soru: Kalem özellikleri
Cevap: Merhahaba Samsung müşteri hizmetlerinden bilgi alabilirsiniz

Soru: kalem mevcut mu
Cevap: Merhaba, paket içeriğine S Pen dahildir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhbalar tabletin icinden sarj adaptoru cikiyor mu
Cevap: Merhaba, kutu içeriğinde adaptör yok maalesef. İyi günler dilerim

Soru: Merhaba, tableti sizden almak istiyorum ama sanırım içinde şarj adaptörü yok; peki siz adaptörunu satıyor musunuz?; tabletle ikisini ayni anda alayim
Cevap: Merhabalar , adaptör satışımız yoktur.

Soru: Samsung Galaxy S9 FE mi?
Cevap: Merhaba, ürün Galaxy Tab S9 FE 128 GB'dir. İlginize teşekkür ederiz.

Soru: aynı anda Bluetooth ile kaç cihaza bağlanıyor örneğin kulaklık ve klavye aynı anda bağlanır mı
Cevap: Merhaba ürün ile ilgili detaylı bilgiyi üretici Firma müşteri hizmetlerinden alabilirsiniz.

Galaxy Tab S9 FE 128 GB Silver (Samsung Türkiye Garantili) Görseller

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Galaxy Tab S9 FE 128 GB Silver (Samsung Türkiye Garantili) En Uygun Satış Linki