Simal
Bilgili
Galaxy Tab S9 FE 6GB 128GB Lavanta Tablet (Samsung Türkiye Garantili) En Ucuzu Nerede Bulunur?
Galaxy Tab S9 FE 6GB 128GB Lavanta Tablet (Samsung Türkiye Garantili) Güncel Fiyatı 12575.39 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Galaxy Tab S9 FE 6GB 128GB Lavanta Tablet (Samsung Türkiye Garantili) Gerçekten İyi Mi?
Galaxy Tab S9 FE 6GB 128GB Lavanta Tablet (Samsung Türkiye Garantili) Hakkında yaklaşık 193 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .
Galaxy Tab S9 FE 6GB 128GB Lavanta Tablet (Samsung Türkiye Garantili) Detaylı Bilgi
Galaxy Tab S9 FE 6GB 128GB Lavanta Tablet (Samsung Türkiye Garantili) Ürününün Satıcısı, Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB 128GB Lavanta Tablet (Samsung Türkiye Garantili) ürününü 12575.39 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Galaxy Tab S9 FE 6GB 128GB Lavanta Tablet (Samsung Türkiye Garantili) Son Yorumlar
12575.39 Tl ye satışta olan Galaxy Tab S9 FE 6GB 128GB Lavanta Tablet (Samsung Türkiye Garantili) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
193 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8
Yorum: Ürün sorunsuz geldi çok güzel
İsim: Vildan A. A.
Tarih: 10 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Trendyol
Yorum: Üniversiteye yeni başlayacağım için aldım. Araştırarak en güzelözellikler bunda vardı kaleminin olması da büyük artı
İsim: M** N** K**
Tarih: 07 Eylül 2024
Satıcı: Samsung Türkiye
Yorum: tableti ders calismak icin aldim ve yaklasik 2 haftadir kullaniyorumgercekten kullanisli ve konforlu bi kullanimi var. kaleminin hassasiyeticok iyi tablet ekrani genis ferah. not almak icinde samsung notesikullaniyorum basarili bir uygulama o da tablette iyi paketlenmis geldi hasarsizdi
İsim: **** ****
Tarih: 06 Ağustos 2024
Satıcı: Kalite Ve Güvenin Adresi
Yorum: cok kaliteli uygun fiyat
İsim: H** D**
Tarih: Elite Üye
Beden: 25 Temmuz 2024
Satıcı: Ozerpa Teknoloji
Yorum: gzl kızım hemen kullanmaya başladı... sornsuz elime ulasdi
İsim: N** ö**
Tarih: 11 Temmuz 2024
Satıcı: MediaMarkt
Yorum: Üniversite için aldım ve işimi çok güzel görüyor. Çok rahatlıkmış,gerçekten bayıldım. Not alma dışında oyun oynarken de aşırı eğleniyorum,mükemmel bir tablet.
İsim: S** T**
Tarih: 30 Haziran 2024
Satıcı: ALDIMGİTTİ
Yorum: Tüm derslerime buradan daha hevesli şekilde çalışıyorum
Tarih: 05 Mayıs 2024
Yorum: Kardeşlerime aldık. Mükemmel bir tablet
Satıcı: NicGsm
Yorum: Muhteşem gerçekten çok beğendi kızım
İsim: C** E**
Tarih: 25 Nisan 2024
Yorum: çok beğeniyorum çok da sağlam geldi satıcıyı çok beğendim iyiki almışımbilgisayardan çok tablet çok daha iyi en çok da taşıma açısından .sadecekalemin ucunun silikon yapılı olması ses açısından iyi ama dayanıklılıkaçısından ne kadar iyi gider bilemiyorum büyüklük açısından da gayet iyiydi
İsim: F** İ** P**
Tarih: 12 Nisan 2024
Yorum: çok memnunum tabletimden şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım. not alırkençok rahat üniversite için tercih edebilirsinizz
Tarih: 11 Nisan 2024
Yorum: Bayramuuzda mübarekdi.Def kimidir,Maada şükür maada şükür
İsim: N** Y**
Tarih: 08 Nisan 2024
Yorum: Harika bir tablet
İsim: Z** G**
Tarih: 30 Mart 2024
Yorum: Hayatımda aldığım en güzel şey
İsim: G** A**
Beden: 26 Mart 2024
Satıcı: VATAN BİLGİSAYAR
Yorum: paketleme ozensizdi,ürün günlük kullanım için gayet yeterli
İsim: E** Ş**
Tarih: 23 Mart 2024
Yorum: üniversite icin aldim gayet güzel
Tarih: 15 Mart 2024
Yorum: Çok memnun kaldım teknolojik ürünleri internetten almağa çekinirim amagayet sağlam ve güzel paketlenmiş geldi gönül rahatlığıyla alabilirsiniz
Tarih: 11 Mart 2024
Yorum: Ürün güzel sağlam da ulaştı elimize teşekkürler
İsim: R** Y**
Tarih: 06 Mart 2024
Yorum: ürün sorunsuz ulaştı teşekkür ler
İsim: O** Y**
Tarih: 05 Mart 2024
Yorum: çok hızlı sorunsuz geldi teşekkürler
İsim: E** B**
Beden: 29 Şubat 2024
Yorum: kızım için aldım çok beğendi çok mutlu oldu renk harika
İsim: s** s**
Beden: 27 Şubat 2024
Yorum: not almak ve oyun oynamak için muhteşem, kalem çok estetik
Tarih: 25 Şubat 2024
Yorum: Harika, çok teşekkür ederim.
Tarih: 20 Şubat 2024
Yorum: Hızlı ve sağlam geldi. Tabletten de oldukça memnunum. Üniversitedekiderslerim için kullanıyorum.
İsim: E** E**
Tarih: 14 Şubat 2024
Yorum: çok iyi çok beğendim kesinlikle alın
İsim: D** Ç** G**
Tarih: 03 Şubat 2024
Satıcı: Akgünler | Yetkili Bayi
Yorum: tabletim cok iyi geldi kargo cok hızlı geldi be hiç bir sorunyaşamıyorum tavsiye ederim
İsim: T** S**
Tarih: 01 Şubat 2024
Satıcı: MondayBilisim
Yorum: Iyi ki almışım çok zarif çok kullanisli fiyatini hak eden bir tablet
İsim: A** Ş**
Tarih: 26 Ocak 2024
Yorum: çok güzel sağlam geldi bayıldım rengi de aşşşşırı güzell
İsim: h** y**
Tarih: 16 Ocak 2024
Yorum: harika lavanta rengi aldım çok hoş, kalitesi gayet iyi
Tarih: 08 Ocak 2024
Yorum: çok çok memnunuz, herkese tavsiye!
İsim: E** Ç**
Tarih: 01 Ocak 2024
Galaxy Tab S9 FE 6GB 128GB Lavanta Tablet (Samsung Türkiye Garantili) Hakkında Akıllara Takılanlar
Soru: merhaba içinde şarj adaptörü mevcut mu?
Cevap: Merhaba, ürünün kutu içeriğinde; S PEN / Data Kablosu (Type-C) / Sim Çıkartma İğnesi / Hızlı Başlangıç Kılavuzu mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: kaç yıl garantisi var?
Cevap: Merhaba, ürünümüz 2 yıl Samsung Türkiye garantilidir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: içerisinden şarj adaptörü çıkıyor mu ?
Cevap: Merhaba, ürünün kutu içeriğinde; S PEN / Data Kablosu (Type-C) / Sim Çıkartma İğnesi / Hızlı Başlangıç Kılavuzu mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Kalemi var mı
Cevap: Merhaba, ürünün Kalem yuvası mevcuttur. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: merhaba mimarlık öğrencisiyim bu tablet bana uygun mu acaba çizim uygulamalarını taşıyabilir mi ya da çizim için yeter li olur mu
Cevap: Merhaba, ürünümüzde minimum sistem gereksinimlerini destekleyen programları kullanabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: kalemi yanında geliyor mu?
Soru: İçinden şarj adaptörü çıkıyor mu?Çıkmıyor ise samsung telefon şarj adaptörü uyar mı?
Soru: En boy cm nedir?
Cevap: Merhaba, ürünün Boy: 165.8 mm, En: 254.3 mm'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: içeriğinde kalem var mı yoksa ekstra kalem almam mi gerekiyor
Soru: İnç olarak değil de santim olarak kaç santimlik bir ürün öğrenebilir miyim?
Cevap: Merhaba, ürünün Boy: 165.8 mm, En: 254.3 mm'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba, cihaza Sim kart takılabiliyormu
Cevap: Merhaba, üründe sım kart uyumu bulunmuyor. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: kalemle birlikte mi satılıyor
Soru: sarj girisi type c mi
Cevap: Merhaba, ürün şarj girişi Type-C'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Bazı yorumlarda yok deniyor fakat şarj adaptörü var mı
Cevap: Merhaba,maalesef değerli müşterimiz yeni modellerde samsung kaldırdı adaptörü,keyifli alışverişler dileriz.
Soru: kalemiyle birlikte mi geliyor
Cevap: Merhaba,evet değerli müşterimiz,keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Merhaba, kutu içeriğinde yalnızca tablet mi var yoksa kalemi ve şarj cihazı da var mı?
Soru: yanında kalemi geliomu garantisi 2 yılmış galiba
Cevap: Merhaba,ürünün kalemi mevcut ve 2 yıl Samsung Türkiye garantilidir,keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Sim kart takılmıyorsa sim kart iğnesi var kutu içeriginde demişsiniz o ne işe yarıyor?
Cevap: Merhaba. kutu içeriğinde 3 adet ürün bulunmaktadır. Samsung Galaxy Tab S9+ 12Gb 256Gb 12.4''Android Tablet SM-X810NZAATUR, Galaxy S pen, son seri Type C kablodur. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: Merhabalar, benim tabletimin kaleminin ucu bir kere cikti. Tekrar taktim calismasinda sorun yok ama temassizlik yapiyor ve ucu yamuldu. Ne yapmami onerirsiniz?
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl garantilidir. Gerektiği durumlarda ürünle birlikte gönderilen garanti belgesi üzerinde belirtilen teknik servisten destek alabilirsiniz.
Soru: kutunun içinde sarj adaptörü mevcutmu
Galaxy Tab S9 FE 6GB 128GB Lavanta Tablet (Samsung Türkiye Garantili) Detay Resimler
Galaxy Tab S9 FE 6GB 128GB Lavanta Tablet (Samsung Türkiye Garantili) En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Galaxy Tab S9 FE 6GB 128GB Lavanta Tablet (Samsung Türkiye Garantili) Güncel Fiyatı 12575.39 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Galaxy Tab S9 FE 6GB 128GB Lavanta Tablet (Samsung Türkiye Garantili) Gerçekten İyi Mi?
Galaxy Tab S9 FE 6GB 128GB Lavanta Tablet (Samsung Türkiye Garantili) Hakkında yaklaşık 193 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .
Galaxy Tab S9 FE 6GB 128GB Lavanta Tablet (Samsung Türkiye Garantili) Detaylı Bilgi
Galaxy Tab S9 FE 6GB 128GB Lavanta Tablet (Samsung Türkiye Garantili) Ürününün Satıcısı, Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB 128GB Lavanta Tablet (Samsung Türkiye Garantili) ürününü 12575.39 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Galaxy Tab S9 FE 6GB 128GB Lavanta Tablet (Samsung Türkiye Garantili) Son Yorumlar
12575.39 Tl ye satışta olan Galaxy Tab S9 FE 6GB 128GB Lavanta Tablet (Samsung Türkiye Garantili) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
193 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8
Yorum: Ürün sorunsuz geldi çok güzel
İsim: Vildan A. A.
Tarih: 10 Eylül 2024
Yorum: Üniversiteye yeni başlayacağım için aldım. Araştırarak en güzelözellikler bunda vardı kaleminin olması da büyük artı
İsim: M** N** K**
Tarih: 07 Eylül 2024
Yorum: tableti ders calismak icin aldim ve yaklasik 2 haftadir kullaniyorumgercekten kullanisli ve konforlu bi kullanimi var. kaleminin hassasiyeticok iyi tablet ekrani genis ferah. not almak icinde samsung notesikullaniyorum basarili bir uygulama o da tablette iyi paketlenmis geldi hasarsizdi
Tarih: 06 Ağustos 2024
Satıcı: Kalite Ve Güvenin Adresi
Yorum: cok kaliteli uygun fiyat
İsim: H** D**
Beden: 25 Temmuz 2024
Satıcı: Ozerpa Teknoloji
Yorum: gzl kızım hemen kullanmaya başladı... sornsuz elime ulasdi
İsim: N** ö**
Tarih: 11 Temmuz 2024
Yorum: Üniversite için aldım ve işimi çok güzel görüyor. Çok rahatlıkmış,gerçekten bayıldım. Not alma dışında oyun oynarken de aşırı eğleniyorum,mükemmel bir tablet.
İsim: S** T**
Tarih: 30 Haziran 2024
Satıcı: ALDIMGİTTİ
Yorum: Tüm derslerime buradan daha hevesli şekilde çalışıyorum
Yorum: Kardeşlerime aldık. Mükemmel bir tablet
Satıcı: NicGsm
Yorum: Muhteşem gerçekten çok beğendi kızım
İsim: C** E**
Tarih: 25 Nisan 2024
Yorum: çok beğeniyorum çok da sağlam geldi satıcıyı çok beğendim iyiki almışımbilgisayardan çok tablet çok daha iyi en çok da taşıma açısından .sadecekalemin ucunun silikon yapılı olması ses açısından iyi ama dayanıklılıkaçısından ne kadar iyi gider bilemiyorum büyüklük açısından da gayet iyiydi
İsim: F** İ** P**
Tarih: 12 Nisan 2024
Yorum: çok memnunum tabletimden şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım. not alırkençok rahat üniversite için tercih edebilirsinizz
Tarih: 11 Nisan 2024
Yorum: Bayramuuzda mübarekdi.Def kimidir,Maada şükür maada şükür
İsim: N** Y**
Tarih: 08 Nisan 2024
Yorum: Harika bir tablet
İsim: Z** G**
Tarih: 30 Mart 2024
Yorum: Hayatımda aldığım en güzel şey
Beden: 26 Mart 2024
Yorum: paketleme ozensizdi,ürün günlük kullanım için gayet yeterli
İsim: E** Ş**
Tarih: 23 Mart 2024
Yorum: üniversite icin aldim gayet güzel
Tarih: 15 Mart 2024
Yorum: Çok memnun kaldım teknolojik ürünleri internetten almağa çekinirim amagayet sağlam ve güzel paketlenmiş geldi gönül rahatlığıyla alabilirsiniz
Tarih: 11 Mart 2024
Yorum: Ürün güzel sağlam da ulaştı elimize teşekkürler
İsim: R** Y**
Tarih: 06 Mart 2024
Yorum: ürün sorunsuz ulaştı teşekkür ler
İsim: O** Y**
Tarih: 05 Mart 2024
Yorum: çok hızlı sorunsuz geldi teşekkürler
İsim: E** B**
Beden: 29 Şubat 2024
Yorum: kızım için aldım çok beğendi çok mutlu oldu renk harika
İsim: s** s**
Beden: 27 Şubat 2024
Yorum: not almak ve oyun oynamak için muhteşem, kalem çok estetik
Tarih: 25 Şubat 2024
Yorum: Harika, çok teşekkür ederim.
Tarih: 20 Şubat 2024
Yorum: Hızlı ve sağlam geldi. Tabletten de oldukça memnunum. Üniversitedekiderslerim için kullanıyorum.
İsim: E** E**
Tarih: 14 Şubat 2024
Yorum: çok iyi çok beğendim kesinlikle alın
İsim: D** Ç** G**
Tarih: 03 Şubat 2024
Satıcı: Akgünler | Yetkili Bayi
Yorum: tabletim cok iyi geldi kargo cok hızlı geldi be hiç bir sorunyaşamıyorum tavsiye ederim
İsim: T** S**
Tarih: 01 Şubat 2024
Satıcı: MondayBilisim
Yorum: Iyi ki almışım çok zarif çok kullanisli fiyatini hak eden bir tablet
İsim: A** Ş**
Tarih: 26 Ocak 2024
Yorum: çok güzel sağlam geldi bayıldım rengi de aşşşşırı güzell
İsim: h** y**
Tarih: 16 Ocak 2024
Yorum: harika lavanta rengi aldım çok hoş, kalitesi gayet iyi
Tarih: 08 Ocak 2024
Yorum: çok çok memnunuz, herkese tavsiye!
İsim: E** Ç**
Tarih: 01 Ocak 2024
Galaxy Tab S9 FE 6GB 128GB Lavanta Tablet (Samsung Türkiye Garantili) Hakkında Akıllara Takılanlar
Soru: merhaba içinde şarj adaptörü mevcut mu?
Soru: kaç yıl garantisi var?
Cevap: Merhaba, ürünümüz 2 yıl Samsung Türkiye garantilidir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: içerisinden şarj adaptörü çıkıyor mu ?
Soru: Kalemi var mı
Cevap: Merhaba, ürünün Kalem yuvası mevcuttur. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: merhaba mimarlık öğrencisiyim bu tablet bana uygun mu acaba çizim uygulamalarını taşıyabilir mi ya da çizim için yeter li olur mu
Cevap: Merhaba, ürünümüzde minimum sistem gereksinimlerini destekleyen programları kullanabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: kalemi yanında geliyor mu?
Soru: İçinden şarj adaptörü çıkıyor mu?Çıkmıyor ise samsung telefon şarj adaptörü uyar mı?
Soru: En boy cm nedir?
Soru: içeriğinde kalem var mı yoksa ekstra kalem almam mi gerekiyor
Soru: İnç olarak değil de santim olarak kaç santimlik bir ürün öğrenebilir miyim?
Soru: Merhaba, cihaza Sim kart takılabiliyormu
Cevap: Merhaba, üründe sım kart uyumu bulunmuyor. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: kalemle birlikte mi satılıyor
Soru: sarj girisi type c mi
Cevap: Merhaba, ürün şarj girişi Type-C'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Bazı yorumlarda yok deniyor fakat şarj adaptörü var mı
Cevap: Merhaba,maalesef değerli müşterimiz yeni modellerde samsung kaldırdı adaptörü,keyifli alışverişler dileriz.
Soru: kalemiyle birlikte mi geliyor
Cevap: Merhaba,evet değerli müşterimiz,keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Merhaba, kutu içeriğinde yalnızca tablet mi var yoksa kalemi ve şarj cihazı da var mı?
Soru: yanında kalemi geliomu garantisi 2 yılmış galiba
Cevap: Merhaba,ürünün kalemi mevcut ve 2 yıl Samsung Türkiye garantilidir,keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Sim kart takılmıyorsa sim kart iğnesi var kutu içeriginde demişsiniz o ne işe yarıyor?
Cevap: Merhaba. kutu içeriğinde 3 adet ürün bulunmaktadır. Samsung Galaxy Tab S9+ 12Gb 256Gb 12.4''Android Tablet SM-X810NZAATUR, Galaxy S pen, son seri Type C kablodur. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: Merhabalar, benim tabletimin kaleminin ucu bir kere cikti. Tekrar taktim calismasinda sorun yok ama temassizlik yapiyor ve ucu yamuldu. Ne yapmami onerirsiniz?
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl garantilidir. Gerektiği durumlarda ürünle birlikte gönderilen garanti belgesi üzerinde belirtilen teknik servisten destek alabilirsiniz.
Soru: kutunun içinde sarj adaptörü mevcutmu
Galaxy Tab S9 FE 6GB 128GB Lavanta Tablet (Samsung Türkiye Garantili) Detay Resimler

Galaxy Tab S9 FE 6GB 128GB Lavanta Tablet (Samsung Türkiye Garantili) En Uygun Satış Linki

Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB 128GB Lavanta Tablet (Samsung Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB 128GB Lavanta Tablet (Samsung Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.