Mihriban
Bilgili
Galaxy Tab S9 Fe Plus Sm-x610 Gri 128 Gb 12.4" Tablet Alınmaya Değer Mi?
Galaxy Tab S9 Fe Plus Sm-x610 Gri 128 Gb 12.4" Tablet Şu Andaki Fiyatı 15999.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Galaxy Tab S9 Fe Plus Sm-x610 Gri 128 Gb 12.4" Tablet Alanlar Memnun Mu?
Galaxy Tab S9 Fe Plus Sm-x610 Gri 128 Gb 12.4" Tablet Hakkında yaklaşık 198 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .
Galaxy Tab S9 Fe Plus Sm-x610 Gri 128 Gb 12.4" Tablet Ürün Özellikleri
_x000D_
Kendinizi ifade etmenizi sağlayan renkli tasarım >_x000D_
Galaxy Tab S9 FE ve Tab S9 FE+ ile yaratıcılık ve eğlence dolu bir olasılıklar dünyasına adım atın. Parlak ekranın sürükleyicine kendinizi kaptırarak sevdiğiniz içerikleri rengarenk detaylarıyla görüntüleyin, oluşturun ve paylaşın. Her iki model de benzersiz tarzınıza kolayca uyum sağlayacak Gri, Mint, Gümüş ve Lavanta Eflatunu renkleriyle sunuluyor. >_x000D_
S Pen ile daha iyi bir not alma deneyimi >_x000D_
Yeniden tasarlanarak suya ve toza dayanıklı hale getirilen ve kutu içeriğine dahil edilen S Pen ile en sevdiğiniz not alma uygulamasında bir şeyler yazın, karalayın veya çizin. Dört trend renkte sunulan kalem, manyetik özelliğiyle cihazınızın arkasına bile takılabilir ve tarzına bire bir uyum sağlar. Galaxy Tab S9 FE ve Tab S9 FE+, yaratıcılık potansiyelinizi tamamen ortaya çıkarabilmeniz için S Pen Creator Edition’ı da destekler. >_x000D_
* Galaxy Tab S9 FE ve Tab S9 FE+ kutu içeriğine dahil olan S Pen, IP68 derecelendirmesine sahip olup suya ve toza dayanıklıdır. Derecelendirme, cihazın 30 dakikaya varan bir süre boyunca 1,5 metreye kadar tatlı suya batırıldığı laboratuvar test koşullarına dayanmaktadır. Plajda veya havuzda kullanılması önerilmez. S Pen’in su ve toza dayanıklılığı kalıcı değildir, normal kullanımdan kaynaklı yıpranma nedeniyle zamanla etkisini kaybedebilir._x000D_
** Toza dayanıklılık derecelendirmesi, üçüncü taraf laboratuvar koşullarında test edilmiştir: Cihazın yer aldığı test kabinine (cihaz içi hava basıncı çevre basıncının altında tutularak) 2 saat boyunca metreküp başına 2 kg talk tozu (maks. 0,05 mm çapında) üflenmiştir. Derecelendirme IP6X olarak belirlenmiştir. Toza dayanıklılık, gerçek kullanım koşullarına göre farklılık gösterebilir._x000D_
*** S Pen üzerinde herhangi bir ıslaklık varsa kalemi kullanmadan veya tablete takmadan önce kuru bir bez ya da havlu ile silin._x000D_
**** S Pen Creator Edition ayrıca satılır._x000D_
_x000D_
Galaxy Tab S9 Fe Plus Sm-x610 Gri 128 Gb 12.4" Tablet Ürününün Satıcısı, Samsung Galaxy Tab S9 Fe Plus Sm-x610 Gri 128 Gb 12.4" Tablet ürününü 15999.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Galaxy Tab S9 Fe Plus Sm-x610 Gri 128 Gb 12.4" Tablet Yorum Ve Değerlendirmeler
15999.0 Tl ye satışta olan Galaxy Tab S9 Fe Plus Sm-x610 Gri 128 Gb 12.4" Tablet Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
198 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7
Yorum: Mükemmmell
İsim: S** A**
Tarih: 05 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Samsung Türkiye
Yorum: kalem çıkıyor gayet kullanışlı tavsiye ederim
İsim: **** ****
Tarih: 01 Eylül 2024
Satıcı: Trendyol
Yorum: çok beğenerek kullanıyorum
İsim: G** T** E**
Tarih: Elite Üye
Beden: 29 Ağustos 2024
Yorum: kızım severek kullanıyor
İsim: B** K**
Tarih: 28 Ağustos 2024
Satıcı: MediaMarkt
Yorum: aşırı iyi ürün kesinlikle tavsiye ederim hem hızlı hem ekran kalitesiçok iyi ben s7fe kullanıyodum bundan önce çok abartı bi farkları yok amabaya sağlamlar hiçbi sıkıntı yaşamadım 4 5 yıldır
İsim: D** C** A**
Tarih: 27 Ağustos 2024
Yorum: fevkalade nin fevkinde bir ürün teşekkürler
İsim: S** B**
Tarih: 12 Ağustos 2024
Yorum: çok memnun kızım iyiki almışım
İsim: Y** D**
Tarih: 18 Temmuz 2024
Yorum: güzel bir tablet
İsim: Ali N.
Tarih: 16 Temmuz 2024
Yorum: oldukça korunaklı bir sekilde geldi özelliklerini yavaş yavaşkeşfediyorum simdilik boyutu falan güzel
Tarih: 31 Mayıs 2024
Yorum: son anda indirimden aldım. Tam öğrenci işi bence slaytları takip etmenot tutma baya kullanıslı
İsim: A** Ç**
Beden: 18 Nisan 2024
Satıcı: Teknosa
Yorum: Ürün çok iyi paketlenmişti. İçinden garanti belgesi de çıktı. Faturayızaten mailden gönderiyorlar. MediaMarkt satıcı olduğu için içim rahat aldım
Tarih: 03 Nisan 2024
Yorum: yeni aldım ve şimdilik gayet iyi bir tablet trendyoldan almakta tereddütetmiştim ama çok hızlı geldi.
İsim: e** ç**
Tarih: 27 Mart 2024
Yorum: ürün hasarsız elime ulaştı, teşekkürler
İsim: B** A**
Tarih: 23 Şubat 2024
Satıcı: IŞIKCELL SANAL
Yorum: sağlam bir şekilde ulaştı
İsim: A** A**
Tarih: 31 Ocak 2024
Satıcı: VATAN BİLGİSAYAR
Yorum: hızlı kargolama sağlam şekilde elime ulaştı . tablet kaliteli
İsim: B** S**
Tarih: 14 Ocak 2024
Yorum: Tableti kullanmaya başlayalı 2 hafta oldu. Çok araştırıp karar verdik.Diğer markaların hepsiyle karşılaştırdık ama en mantıklısı bu geldi uzunvadade. Kullanım kısmına gelecek olursak; Şarj süresi gerçekten çok iyisabah bir açıyorum akşam kapatıyorum. 2 günde bir şarja takıyorum buşekilde. Gün boyu YouTubedan video izliyorum. Günün yarısı sadece vidDevamını Oku
İsim: E** B** A**
Tarih: 09 Ocak 2024
Yorum: çok teşekkür ederim.
Tarih: 02 Ocak 2024
Yorum: Çok hızlı ve sorunsuz geldi Teşekkürler
İsim: D** K**
Tarih: 01 Ocak 2024
Yorum: Eşim ogretmen akıllı tahtaya bununla baglanmak ıcın aldık cok memnuntskler pıyasadan daha uyguna geldı
İsim: C** K**
Tarih: 02 Ekim 2024
Yorum: güzel ürün indirimdeyken almamıştım 12500 TL ye kelepir
İsim: M** F** K**
Tarih: 01 Ekim 2024
Yorum: çok beğendim.
İsim: g** ç**
Tarih: 30 Eylül 2024
Yorum: güzel ve kaliteli ürün
İsim: U** E**
Beden: 29 Eylül 2024
Yorum: gayet sağlam ve hızlı geldi memnun kaldik
İsim: B** N** A**
Tarih: 28 Eylül 2024
Yorum: kardeşime ders calışması için aldık gayet güzel
İsim: ö** y**
Beden: 27 Eylül 2024
Yorum: tabletin büyüklüğü işlevleri çok güzel 7 aydır kullanıyorum amaekranında mi diyeyim yoksa hassasliginda mi bi sıkıntı var. En ufak birdokunuşta her yere değiyor bu da kullanımı etkiliyor garantiyegöndereceğim bu sebepten dolayı
Tarih: 26 Eylül 2024
Yorum: çoook güzel. tercümanlık okuyorum derslerimde not alırken vs yardımcıolması için aldım fazlasıyla işimi görüyor özellikle kalemindeki çeviriözelliğine bayıldım
Tarih: 23 Eylül 2024
Yorum: Ürünün satıcısı samsyng Türkiye gerçekten çok problemli bir firma.Ürünün fiyatını 1 haftada 3-5 bin aşağı yukarı oynuyorlar. İnsan aldığıürünün fiyatını 5 dakika sonra 3 bin aşağı indiğini görünce tabi kötüoluyor. İlgilenen kimse de yok. Arayıp efendim kusura bakmayın diyen yokçünkü umurlarında olduğumu pek sanmam, sattık bitti. Ürününü iadegönderiDevamını Oku
İsim: Erkut M.
Tarih: 21 Eylül 2024
Yorum: Mutlaka tercihiniz olsun
İsim: K** A**
Tarih: 19 Eylül 2024
Yorum: kablolu hdm bağlantısı yoktur. Bu yüzden 4 yildiz
Satıcı: DEVER
Yorum: Ürünü 1 haftadır kullaniyoruz gayet iyi..Tavsiye ederim
İsim: S** Ç**
Tarih: 15 Eylül 2024
Galaxy Tab S9 Fe Plus Sm-x610 Gri 128 Gb 12.4" Tablet Ürüne İlişkin Sorular
Soru: ürünle çizim resim uygulamaları kullanabilir miyiz?
Cevap: Merhaba, minimum sistem gereksinimleri başlığı altında paylaşılan sistem gereksinimleri o yazılımın çalıştırılabilmesi için en az seviyede gerekli olan sistem kaynakları ihtiyaçlarıdır. İdeal sistem gereksinimleri ise yazılımdan tam performans alarak kullanmanız için gerekli görülen sistem kaynaklarıdır. Yani minimum sistem gereksinimlerini destekleyen tüm programları kullanabilirsiniz. Ürünün destekleme durumunu uygulama özelliklerinden kontrol edebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Bir yerde kalem yok demişimiz bir yerde s pen var demişsiniz düzgün bir bilgi verirmisiniz
Cevap: Merhaba, kutu içeriğinde kalem bulunmamaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba kalemi ve şarf kablosuyla birlikte mi geliyor
Cevap: Merhaba, ürünün kutu içeriğinde; S PEN / Data Kablosu (Type-C) / Sim Çıkartma İğnesi / Hızlı Başlangıç Kılavuzu mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: merhaba kalem var mi sorusuna hem evet hem hayir cevaplariniz var anlayamadim?
Cevap: Merhaba, ürünün kutu içeriğinde S-PEN dahildir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Kalem içinde bi var demişsiniz bi yok neden bu şekilde yazıyorsunuz insanları yanıltıyorsunuz var deyip aldıktan sonra kalem çıkmazsa ne olacak
Cevap: Merhaba, öncelikle geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Geri bildiriminizi ekiplerimize ilettik. Bir sorun bulunuyorsa en kısa sürede düzeltilecek. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: İyi günler üründe kalem var mı yorumlarda bir var bir yok demişsiniz ona göre alacağım ve içinden şarj adaptörü çıkıyor mu
Cevap: Merhaba, kutu içeriğinde kalem bulunmamaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhabalar Kalemi var mi bu ürünün
Soru: merhaba ürünün kalemi mevcut mu ürünle birlikte kalem de gönderilecek mi oğlum için önemli lütfen doğru bilgi verirseniz sevinirim.
Soru: Merhaba bu ürünün ön kamerası mevcut mudur ?
Cevap: Merhaba, üründe ön kamera mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: kalem de veriyor musunuz
Cevap: Merhaba, ürünün kutu içeriğinde; S PEN / Data Kablosu (Type-C) / Sim Çıkartma İğnesi / Hızlı Başlangıç Kılavuzu mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Kaç w şarj adaptörü gerekiyor?
Soru: Merhaba ürün Samsung Galaxy Tab S9 Fe Plus modeli mi görseldeki ürün farklı alım yaptığımız zaman ilandaki yazılı ürün mü gelicek
Cevap: Merhaba, ürün görseldeki gibi gönderilecektir. Ürün Galaxy Tab S9 Fe Plus Sm-x610 Gri 128 Gb 12.4" Tablettir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Bazı yorumlarda s Pen var bazılarında yok yazmışsınız hangisi doğru
Cevap: Merhaba, S Pen ürüne dahildir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: ürünün içinde kalemi de geliyor mu
Soru: Ürün içinden adaptör ve şarj kablosu çıkıyor mu? Üründe tek kamera gözüküyor normalde 2 kameralı değil mi?
Soru: Ürün içinde kalem var mı, cevaplarınız birbirinden farklı çünkü?
Soru: ürün samsung tab s9 fe+ di mi? kalem ve şarj kablosu bulunuyor mu?
Soru: Kalemi içinde mevcut mu?
Soru: kalem var mi
Soru: ekran amaled mi
Cevap: Merhaba, ürün amoled ekran değildir. Keyifli alışverişler dileriz.
Galaxy Tab S9 Fe Plus Sm-x610 Gri 128 Gb 12.4" Tablet Görsel Galerisi
Galaxy Tab S9 Fe Plus Sm-x610 Gri 128 Gb 12.4" Tablet En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Galaxy Tab S9 Fe Plus Sm-x610 Gri 128 Gb 12.4" Tablet Şu Andaki Fiyatı 15999.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Galaxy Tab S9 Fe Plus Sm-x610 Gri 128 Gb 12.4" Tablet Alanlar Memnun Mu?
Galaxy Tab S9 Fe Plus Sm-x610 Gri 128 Gb 12.4" Tablet Hakkında yaklaşık 198 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .
Galaxy Tab S9 Fe Plus Sm-x610 Gri 128 Gb 12.4" Tablet Ürün Özellikleri
_x000D_
Kendinizi ifade etmenizi sağlayan renkli tasarım >_x000D_
Galaxy Tab S9 FE ve Tab S9 FE+ ile yaratıcılık ve eğlence dolu bir olasılıklar dünyasına adım atın. Parlak ekranın sürükleyicine kendinizi kaptırarak sevdiğiniz içerikleri rengarenk detaylarıyla görüntüleyin, oluşturun ve paylaşın. Her iki model de benzersiz tarzınıza kolayca uyum sağlayacak Gri, Mint, Gümüş ve Lavanta Eflatunu renkleriyle sunuluyor. >_x000D_
S Pen ile daha iyi bir not alma deneyimi >_x000D_
Yeniden tasarlanarak suya ve toza dayanıklı hale getirilen ve kutu içeriğine dahil edilen S Pen ile en sevdiğiniz not alma uygulamasında bir şeyler yazın, karalayın veya çizin. Dört trend renkte sunulan kalem, manyetik özelliğiyle cihazınızın arkasına bile takılabilir ve tarzına bire bir uyum sağlar. Galaxy Tab S9 FE ve Tab S9 FE+, yaratıcılık potansiyelinizi tamamen ortaya çıkarabilmeniz için S Pen Creator Edition’ı da destekler. >_x000D_
* Galaxy Tab S9 FE ve Tab S9 FE+ kutu içeriğine dahil olan S Pen, IP68 derecelendirmesine sahip olup suya ve toza dayanıklıdır. Derecelendirme, cihazın 30 dakikaya varan bir süre boyunca 1,5 metreye kadar tatlı suya batırıldığı laboratuvar test koşullarına dayanmaktadır. Plajda veya havuzda kullanılması önerilmez. S Pen’in su ve toza dayanıklılığı kalıcı değildir, normal kullanımdan kaynaklı yıpranma nedeniyle zamanla etkisini kaybedebilir._x000D_
** Toza dayanıklılık derecelendirmesi, üçüncü taraf laboratuvar koşullarında test edilmiştir: Cihazın yer aldığı test kabinine (cihaz içi hava basıncı çevre basıncının altında tutularak) 2 saat boyunca metreküp başına 2 kg talk tozu (maks. 0,05 mm çapında) üflenmiştir. Derecelendirme IP6X olarak belirlenmiştir. Toza dayanıklılık, gerçek kullanım koşullarına göre farklılık gösterebilir._x000D_
*** S Pen üzerinde herhangi bir ıslaklık varsa kalemi kullanmadan veya tablete takmadan önce kuru bir bez ya da havlu ile silin._x000D_
**** S Pen Creator Edition ayrıca satılır._x000D_
_x000D_
Galaxy Tab S9 Fe Plus Sm-x610 Gri 128 Gb 12.4" Tablet Ürününün Satıcısı, Samsung Galaxy Tab S9 Fe Plus Sm-x610 Gri 128 Gb 12.4" Tablet ürününü 15999.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Galaxy Tab S9 Fe Plus Sm-x610 Gri 128 Gb 12.4" Tablet Yorum Ve Değerlendirmeler
15999.0 Tl ye satışta olan Galaxy Tab S9 Fe Plus Sm-x610 Gri 128 Gb 12.4" Tablet Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
198 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7
Yorum: Mükemmmell
İsim: S** A**
Tarih: 05 Eylül 2024
Yorum: kalem çıkıyor gayet kullanışlı tavsiye ederim
Tarih: 01 Eylül 2024
Yorum: çok beğenerek kullanıyorum
İsim: G** T** E**
Beden: 29 Ağustos 2024
Yorum: kızım severek kullanıyor
İsim: B** K**
Tarih: 28 Ağustos 2024
Yorum: aşırı iyi ürün kesinlikle tavsiye ederim hem hızlı hem ekran kalitesiçok iyi ben s7fe kullanıyodum bundan önce çok abartı bi farkları yok amabaya sağlamlar hiçbi sıkıntı yaşamadım 4 5 yıldır
İsim: D** C** A**
Tarih: 27 Ağustos 2024
Yorum: fevkalade nin fevkinde bir ürün teşekkürler
İsim: S** B**
Tarih: 12 Ağustos 2024
Yorum: çok memnun kızım iyiki almışım
İsim: Y** D**
Tarih: 18 Temmuz 2024
Yorum: güzel bir tablet
İsim: Ali N.
Tarih: 16 Temmuz 2024
Yorum: oldukça korunaklı bir sekilde geldi özelliklerini yavaş yavaşkeşfediyorum simdilik boyutu falan güzel
Tarih: 31 Mayıs 2024
Yorum: son anda indirimden aldım. Tam öğrenci işi bence slaytları takip etmenot tutma baya kullanıslı
İsim: A** Ç**
Beden: 18 Nisan 2024
Yorum: Ürün çok iyi paketlenmişti. İçinden garanti belgesi de çıktı. Faturayızaten mailden gönderiyorlar. MediaMarkt satıcı olduğu için içim rahat aldım
Tarih: 03 Nisan 2024
Yorum: yeni aldım ve şimdilik gayet iyi bir tablet trendyoldan almakta tereddütetmiştim ama çok hızlı geldi.
İsim: e** ç**
Tarih: 27 Mart 2024
Yorum: ürün hasarsız elime ulaştı, teşekkürler
İsim: B** A**
Tarih: 23 Şubat 2024
Satıcı: IŞIKCELL SANAL
Yorum: sağlam bir şekilde ulaştı
İsim: A** A**
Tarih: 31 Ocak 2024
Yorum: hızlı kargolama sağlam şekilde elime ulaştı . tablet kaliteli
İsim: B** S**
Tarih: 14 Ocak 2024
Yorum: Tableti kullanmaya başlayalı 2 hafta oldu. Çok araştırıp karar verdik.Diğer markaların hepsiyle karşılaştırdık ama en mantıklısı bu geldi uzunvadade. Kullanım kısmına gelecek olursak; Şarj süresi gerçekten çok iyisabah bir açıyorum akşam kapatıyorum. 2 günde bir şarja takıyorum buşekilde. Gün boyu YouTubedan video izliyorum. Günün yarısı sadece vidDevamını Oku
İsim: E** B** A**
Tarih: 09 Ocak 2024
Yorum: çok teşekkür ederim.
Tarih: 02 Ocak 2024
Yorum: Çok hızlı ve sorunsuz geldi Teşekkürler
İsim: D** K**
Tarih: 01 Ocak 2024
Yorum: Eşim ogretmen akıllı tahtaya bununla baglanmak ıcın aldık cok memnuntskler pıyasadan daha uyguna geldı
İsim: C** K**
Tarih: 02 Ekim 2024
Yorum: güzel ürün indirimdeyken almamıştım 12500 TL ye kelepir
İsim: M** F** K**
Tarih: 01 Ekim 2024
Yorum: çok beğendim.
İsim: g** ç**
Tarih: 30 Eylül 2024
Yorum: güzel ve kaliteli ürün
İsim: U** E**
Beden: 29 Eylül 2024
Yorum: gayet sağlam ve hızlı geldi memnun kaldik
Tarih: 28 Eylül 2024
Yorum: kardeşime ders calışması için aldık gayet güzel
İsim: ö** y**
Beden: 27 Eylül 2024
Yorum: tabletin büyüklüğü işlevleri çok güzel 7 aydır kullanıyorum amaekranında mi diyeyim yoksa hassasliginda mi bi sıkıntı var. En ufak birdokunuşta her yere değiyor bu da kullanımı etkiliyor garantiyegöndereceğim bu sebepten dolayı
Tarih: 26 Eylül 2024
Yorum: çoook güzel. tercümanlık okuyorum derslerimde not alırken vs yardımcıolması için aldım fazlasıyla işimi görüyor özellikle kalemindeki çeviriözelliğine bayıldım
Tarih: 23 Eylül 2024
Yorum: Ürünün satıcısı samsyng Türkiye gerçekten çok problemli bir firma.Ürünün fiyatını 1 haftada 3-5 bin aşağı yukarı oynuyorlar. İnsan aldığıürünün fiyatını 5 dakika sonra 3 bin aşağı indiğini görünce tabi kötüoluyor. İlgilenen kimse de yok. Arayıp efendim kusura bakmayın diyen yokçünkü umurlarında olduğumu pek sanmam, sattık bitti. Ürününü iadegönderiDevamını Oku
İsim: Erkut M.
Tarih: 21 Eylül 2024
Yorum: Mutlaka tercihiniz olsun
İsim: K** A**
Yorum: kablolu hdm bağlantısı yoktur. Bu yüzden 4 yildiz
Satıcı: DEVER
Yorum: Ürünü 1 haftadır kullaniyoruz gayet iyi..Tavsiye ederim
İsim: S** Ç**
Tarih: 15 Eylül 2024
Galaxy Tab S9 Fe Plus Sm-x610 Gri 128 Gb 12.4" Tablet Ürüne İlişkin Sorular
Soru: ürünle çizim resim uygulamaları kullanabilir miyiz?
Cevap: Merhaba, minimum sistem gereksinimleri başlığı altında paylaşılan sistem gereksinimleri o yazılımın çalıştırılabilmesi için en az seviyede gerekli olan sistem kaynakları ihtiyaçlarıdır. İdeal sistem gereksinimleri ise yazılımdan tam performans alarak kullanmanız için gerekli görülen sistem kaynaklarıdır. Yani minimum sistem gereksinimlerini destekleyen tüm programları kullanabilirsiniz. Ürünün destekleme durumunu uygulama özelliklerinden kontrol edebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Bir yerde kalem yok demişimiz bir yerde s pen var demişsiniz düzgün bir bilgi verirmisiniz
Soru: Merhaba kalemi ve şarf kablosuyla birlikte mi geliyor
Soru: merhaba kalem var mi sorusuna hem evet hem hayir cevaplariniz var anlayamadim?
Cevap: Merhaba, ürünün kutu içeriğinde S-PEN dahildir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Kalem içinde bi var demişsiniz bi yok neden bu şekilde yazıyorsunuz insanları yanıltıyorsunuz var deyip aldıktan sonra kalem çıkmazsa ne olacak

Cevap: Merhaba, öncelikle geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Geri bildiriminizi ekiplerimize ilettik. Bir sorun bulunuyorsa en kısa sürede düzeltilecek. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: İyi günler üründe kalem var mı yorumlarda bir var bir yok demişsiniz ona göre alacağım ve içinden şarj adaptörü çıkıyor mu
Soru: Merhabalar Kalemi var mi bu ürünün
Soru: merhaba ürünün kalemi mevcut mu ürünle birlikte kalem de gönderilecek mi oğlum için önemli lütfen doğru bilgi verirseniz sevinirim.
Soru: Merhaba bu ürünün ön kamerası mevcut mudur ?
Cevap: Merhaba, üründe ön kamera mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: kalem de veriyor musunuz
Soru: Kaç w şarj adaptörü gerekiyor?
Soru: Merhaba ürün Samsung Galaxy Tab S9 Fe Plus modeli mi görseldeki ürün farklı alım yaptığımız zaman ilandaki yazılı ürün mü gelicek
Cevap: Merhaba, ürün görseldeki gibi gönderilecektir. Ürün Galaxy Tab S9 Fe Plus Sm-x610 Gri 128 Gb 12.4" Tablettir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Bazı yorumlarda s Pen var bazılarında yok yazmışsınız hangisi doğru
Cevap: Merhaba, S Pen ürüne dahildir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: ürünün içinde kalemi de geliyor mu
Soru: Ürün içinden adaptör ve şarj kablosu çıkıyor mu? Üründe tek kamera gözüküyor normalde 2 kameralı değil mi?
Soru: Ürün içinde kalem var mı, cevaplarınız birbirinden farklı çünkü?
Soru: ürün samsung tab s9 fe+ di mi? kalem ve şarj kablosu bulunuyor mu?
Soru: Kalemi içinde mevcut mu?
Soru: kalem var mi
Soru: ekran amaled mi
Cevap: Merhaba, ürün amoled ekran değildir. Keyifli alışverişler dileriz.
Galaxy Tab S9 Fe Plus Sm-x610 Gri 128 Gb 12.4" Tablet Görsel Galerisi

Galaxy Tab S9 Fe Plus Sm-x610 Gri 128 Gb 12.4" Tablet En Uygun Satış Linki

Samsung Galaxy Tab S9 Fe Plus Sm-x610 Gri 128 Gb 12.4" Tablet Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Samsung Galaxy Tab S9 Fe Plus Sm-x610 Gri 128 Gb 12.4" Tablet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.