Meltem
Bilgili
Galaxy Tab S9 Fe Wıfı 8 Gb Ram 256 Gb Gri Alanlar Memnun Mu?
Galaxy Tab S9 Fe Wıfı 8 Gb Ram 256 Gb Gri Anlık Fiyatı 19800.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Galaxy Tab S9 Fe Wıfı 8 Gb Ram 256 Gb Gri Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?
Galaxy Tab S9 Fe Wıfı 8 Gb Ram 256 Gb Gri Hakkında yaklaşık 12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.3 .
Galaxy Tab S9 Fe Wıfı 8 Gb Ram 256 Gb Gri Ürün Bilgisi
Galaxy Tab S9 Fe Wıfı 8 Gb Ram 256 Gb Gri Ürününün Satıcısı, Samsung Galaxy Tab S9 Fe Wıfı 8 Gb Ram 256 Gb Gri ürününü 19800.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Galaxy Tab S9 Fe Wıfı 8 Gb Ram 256 Gb Gri Kullanıcı Geri Bildirimleri
19800.0 Tl ye satışta olan Galaxy Tab S9 Fe Wıfı 8 Gb Ram 256 Gb Gri Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.3
Yorum: Samsung Kalitesi gerçekten bir başka. Tablet çok iyi. Alın sizde.
İsim: E** S**
Tarih: 16 Mart 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Samsung Türkiye
Yorum: üstte kalsın diye beş yıldız veriyorum son bir adet ürün kalmış diyealdık ve pin kodu istedi ürün kullanılmış daha önceden sıfır paketindeçıkardık ama açınca pin kodu istiyor daha önceden girilen hesabınşifresini istiyor alan kişi bunu bilerek alsın paranızı çöpe atmayınrica ederim
İsim: **** ****
Tarih: 01 Mayıs 2024
Satıcı: Esen Store
Yorum: tablet korunaksız kartona sarili geldi geldiginde şarjı bitikti veaçıldığında şifre istiyordu sabahattin karahan adli birinin gmalinigördüm yukaridaki panelde. kullanilmis tablet gönderdiler bir yıldızbile çok.
İsim: ş** u**
Tarih: 18 Nisan 2024
Yorum: anlatıldıgı gibi gayet iyi. sadece RAM konusunda ayrıntılı bilgiverilmemiş. 8 GB Ram mevcut alacakların bilgisine..
İsim: A** İ** G**
Tarih: 18 Ocak 2024
Yorum: Ürünün hiç yorumu olmadığı için biraz korkarak aldım ama iyi ki almışımtableti kısaca anlatmam gerekirse ses seviyesi aşırı derecede iyiaçıkçası bu kadar iyi olmasını beklemiyordum. Görüntü kalitesi sim kartgirişli olması ve kurcaladıkça birçok yeni özelliğini keşfetmem fazlaiyi hissettiriyor. Üniversite, lise ya da sınava hazırlık için tabletbakıyDevamını Oku
İsim: Y** B**
Tarih: 05 Aralık 2023
Yorum: kargo cok hizli urun saglam ve cok cok hiLi teslim edildi
İsim: a** k**
Tarih: 14 Şubat 2024
Yorum: lütfen gönderim yapınca görselde paylaştığınız gibi olsun ürün farklıgörsel farklı ürün gelince arka kamarası tek görselde paylaşılan arkakemarası iki
İsim: M** E** Y**
Tarih: Elite Üye
Beden: 13 Haziran 2024
Satıcı: MediaMarkt
Yorum: merhabalar üç gün önce verdiğim sipariş elime ulaştı fakat görseldekigibi gelmedi .
İsim: Ö** g**
Tarih: 28 Haziran 2024
Satıcı: Mertel
Yorum: Tablet gerçekten tam bir hayal kırıklığı. Kendi kendine kapanıyor veaçılmıyor. Paranızla rezil oluyorsunuz.
Tarih: 29 Ocak 2024
Yorum: Samsung Galaxy s9 Tab alıpt görselde çift kamera gelen tek kameralıtablet bu ne saçma bir iş en kısa sürede gereğnin yapılmasını bekliyorumyoksa tüketici haklarına başvurucam
İsim: T** M**
Tarih: 13 Aralık 2023
Galaxy Tab S9 Fe Wıfı 8 Gb Ram 256 Gb Gri Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular
Soru: Merhabalar ürün garantisi nedir acaba
Cevap: iyi günler samsung türkiye garantisin de olan ürün...
Soru: ürünün içerisinden kalem çıkıyor mu
Cevap: Merhabalar, evet kutu içeriğinde kalem mevcuttur. İyi günler dileriz.
Soru: Merhaba Adobe uygulamalarını ( Photoshop ) ve 3D Max uygulamasını kaldırır mı acaba? Bunları kullandığım zaman şarj ömrü ne kadar olur tahmini olarak
Cevap: Merhabalar efendim. Ürünle ilgili detaylı teknik bilgiye sahip değiliz maalesef.
Soru: 2 tane kamera gözüküyo ama 1 kemara var neden
Cevap: Merhaba, Görsel Hatası var. Trendyol a durumu bildirdik. Normalde FE Plus modelinde çift kamera bulunuyor
Soru: Tam modeli nedir ? Kalemi var dimi ? S9 fe sm x610 olan model mi bu
Cevap: Değerli müşterimiz ürün özellikleri açıklama kısmında mevcuttur.
Soru: 256 gb mı yoksa 128 gb mı ?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ürün ''256 GB'' görünmektedir. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
Soru: Merhaba Ta birkaç gün önce bu tableti başka bir firma satıyordu, Şimdi baktım Samsung olmuş. Neden acaba?
Cevap: Değerli Müşterimiz talebiniz anlaşılmadığından tekrar yönlendirmenizi rica ederiz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Soru: icinde ekran koruyucu var mı acaba
Cevap: İYİ GÜNLER malesef yok
Soru: Ürünün içinde kalem mevcut mu?
Cevap: Evet efendim
Soru: İçeriğinde klavye bulunuyor mu?
Soru: çip seti nedir yani ekran kartı olarak ne kullanıyor
Cevap: Degerli musterimiz bu soruya suanda ulasamiyoruz dilerseniz yetkili saticidan tam detayli bilgiyi alabilirsiniz
Soru: Ekran kırılması garantiye giriyor mu yada ek garanti alsak giriyor mu
Cevap: Merhaba, Ekran kırılması garantiye girmez, Trendyol un sunduğu ek garanti poliçelerine bakabilirsiniz.
Soru: kalem geliyor mu yanında acaba
Cevap: Değerli Müşterimiz Spen kutu içeriğinde mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Galaxy Tab S9 Fe Wıfı 8 Gb Ram 256 Gb Gri Görsel Galerisi
Galaxy Tab S9 Fe Wıfı 8 Gb Ram 256 Gb Gri En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Galaxy Tab S9 Fe Wıfı 8 Gb Ram 256 Gb Gri Anlık Fiyatı 19800.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Galaxy Tab S9 Fe Wıfı 8 Gb Ram 256 Gb Gri Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?
Galaxy Tab S9 Fe Wıfı 8 Gb Ram 256 Gb Gri Hakkında yaklaşık 12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.3 .
Galaxy Tab S9 Fe Wıfı 8 Gb Ram 256 Gb Gri Ürün Bilgisi
Galaxy Tab S9 Fe Wıfı 8 Gb Ram 256 Gb Gri Ürününün Satıcısı, Samsung Galaxy Tab S9 Fe Wıfı 8 Gb Ram 256 Gb Gri ürününü 19800.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Galaxy Tab S9 Fe Wıfı 8 Gb Ram 256 Gb Gri Kullanıcı Geri Bildirimleri
19800.0 Tl ye satışta olan Galaxy Tab S9 Fe Wıfı 8 Gb Ram 256 Gb Gri Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.3
Yorum: Samsung Kalitesi gerçekten bir başka. Tablet çok iyi. Alın sizde.
İsim: E** S**
Tarih: 16 Mart 2024
Yorum: üstte kalsın diye beş yıldız veriyorum son bir adet ürün kalmış diyealdık ve pin kodu istedi ürün kullanılmış daha önceden sıfır paketindeçıkardık ama açınca pin kodu istiyor daha önceden girilen hesabınşifresini istiyor alan kişi bunu bilerek alsın paranızı çöpe atmayınrica ederim
Tarih: 01 Mayıs 2024
Yorum: tablet korunaksız kartona sarili geldi geldiginde şarjı bitikti veaçıldığında şifre istiyordu sabahattin karahan adli birinin gmalinigördüm yukaridaki panelde. kullanilmis tablet gönderdiler bir yıldızbile çok.
İsim: ş** u**
Tarih: 18 Nisan 2024
Yorum: anlatıldıgı gibi gayet iyi. sadece RAM konusunda ayrıntılı bilgiverilmemiş. 8 GB Ram mevcut alacakların bilgisine..
İsim: A** İ** G**
Tarih: 18 Ocak 2024
Yorum: Ürünün hiç yorumu olmadığı için biraz korkarak aldım ama iyi ki almışımtableti kısaca anlatmam gerekirse ses seviyesi aşırı derecede iyiaçıkçası bu kadar iyi olmasını beklemiyordum. Görüntü kalitesi sim kartgirişli olması ve kurcaladıkça birçok yeni özelliğini keşfetmem fazlaiyi hissettiriyor. Üniversite, lise ya da sınava hazırlık için tabletbakıyDevamını Oku
İsim: Y** B**
Tarih: 05 Aralık 2023
Yorum: kargo cok hizli urun saglam ve cok cok hiLi teslim edildi
İsim: a** k**
Tarih: 14 Şubat 2024
Yorum: lütfen gönderim yapınca görselde paylaştığınız gibi olsun ürün farklıgörsel farklı ürün gelince arka kamarası tek görselde paylaşılan arkakemarası iki
İsim: M** E** Y**
Tarih: Elite Üye
Beden: 13 Haziran 2024
Satıcı: MediaMarkt
Yorum: merhabalar üç gün önce verdiğim sipariş elime ulaştı fakat görseldekigibi gelmedi .
İsim: Ö** g**
Tarih: 28 Haziran 2024
Satıcı: Mertel
Yorum: Tablet gerçekten tam bir hayal kırıklığı. Kendi kendine kapanıyor veaçılmıyor. Paranızla rezil oluyorsunuz.
Tarih: 29 Ocak 2024
Yorum: Samsung Galaxy s9 Tab alıpt görselde çift kamera gelen tek kameralıtablet bu ne saçma bir iş en kısa sürede gereğnin yapılmasını bekliyorumyoksa tüketici haklarına başvurucam
İsim: T** M**
Tarih: 13 Aralık 2023
Galaxy Tab S9 Fe Wıfı 8 Gb Ram 256 Gb Gri Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular
Soru: Merhabalar ürün garantisi nedir acaba
Cevap: iyi günler samsung türkiye garantisin de olan ürün...
Soru: ürünün içerisinden kalem çıkıyor mu
Cevap: Merhabalar, evet kutu içeriğinde kalem mevcuttur. İyi günler dileriz.
Soru: Merhaba Adobe uygulamalarını ( Photoshop ) ve 3D Max uygulamasını kaldırır mı acaba? Bunları kullandığım zaman şarj ömrü ne kadar olur tahmini olarak
Cevap: Merhabalar efendim. Ürünle ilgili detaylı teknik bilgiye sahip değiliz maalesef.
Soru: 2 tane kamera gözüküyo ama 1 kemara var neden
Cevap: Merhaba, Görsel Hatası var. Trendyol a durumu bildirdik. Normalde FE Plus modelinde çift kamera bulunuyor
Soru: Tam modeli nedir ? Kalemi var dimi ? S9 fe sm x610 olan model mi bu
Soru: 256 gb mı yoksa 128 gb mı ?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ürün ''256 GB'' görünmektedir. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
Soru: Merhaba Ta birkaç gün önce bu tableti başka bir firma satıyordu, Şimdi baktım Samsung olmuş. Neden acaba?
Cevap: Değerli Müşterimiz talebiniz anlaşılmadığından tekrar yönlendirmenizi rica ederiz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Soru: icinde ekran koruyucu var mı acaba
Cevap: İYİ GÜNLER malesef yok
Soru: Ürünün içinde kalem mevcut mu?
Cevap: Evet efendim
Soru: İçeriğinde klavye bulunuyor mu?
Soru: çip seti nedir yani ekran kartı olarak ne kullanıyor
Cevap: Degerli musterimiz bu soruya suanda ulasamiyoruz dilerseniz yetkili saticidan tam detayli bilgiyi alabilirsiniz
Soru: Ekran kırılması garantiye giriyor mu yada ek garanti alsak giriyor mu
Cevap: Merhaba, Ekran kırılması garantiye girmez, Trendyol un sunduğu ek garanti poliçelerine bakabilirsiniz.
Soru: kalem geliyor mu yanında acaba
Cevap: Değerli Müşterimiz Spen kutu içeriğinde mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Galaxy Tab S9 Fe Wıfı 8 Gb Ram 256 Gb Gri Görsel Galerisi

Galaxy Tab S9 Fe Wıfı 8 Gb Ram 256 Gb Gri En Uygun Satış Linki

Samsung Galaxy Tab S9 Fe Wıfı 8 Gb Ram 256 Gb Gri Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Samsung Galaxy Tab S9 Fe Wıfı 8 Gb Ram 256 Gb Gri yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.