Galaxy Tab S9 Wi-fi Sm-x710 Gri 128 Gb 11- Tablet Alınır Mı

Ayca

Bilgili
Galaxy Tab S9 Wi-fi Sm-x710 Gri 128 Gb 11" Tablet Alınmaya Değer Mi?
Galaxy Tab S9 Wi-fi Sm-x710 Gri 128 Gb 11" Tablet Şu Andaki Değeri 23419.05 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Galaxy Tab S9 Wi-fi Sm-x710 Gri 128 Gb 11" Tablet Olumlu Yorum Sayısı Nedir?

Galaxy Tab S9 Wi-fi Sm-x710 Gri 128 Gb 11" Tablet Hakkında yaklaşık 89 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .

Galaxy Tab S9 Wi-fi Sm-x710 Gri 128 Gb 11" Tablet Açıklama Ve Özellikler

Galaxy Tab S9 Wi-fi Sm-x710 Gri 128 Gb 11" Tablet Ürününün Satıcısı, Samsung Galaxy Tab S9 Wi-fi Sm-x710 Gri 128 Gb 11" Tablet ürününü 23419.05 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Galaxy Tab S9 Wi-fi Sm-x710 Gri 128 Gb 11" Tablet Yorumlar Ve Değerlendirmeler
23419.05 Tl ye satışta olan Galaxy Tab S9 Wi-fi Sm-x710 Gri 128 Gb 11" Tablet Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
89 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6

Yorum: Ürün beklediğim gibi geldi hızlı ve sorunsuz teslimat için teşekkürler.
İsim: M** D**
Tarih: 03 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: ölçütavm

Yorum: Orjinal ürün teşekkürler
İsim: M** A**
Tarih: 07 Ağustos 2024
Satıcı: Trendyol

Yorum: Güzel paketleme
İsim: ERDEM S.
Tarih: 06 Ağustos 2024

Yorum: Hızlı teslimat ve sorunsuz şekilde gelmiştir pubg mobil için aldımmükemmel ötesi
İsim: H** D**
Tarih: 18 Temmuz 2024
Satıcı: incehesap

Yorum: Sadece paketleme biraz özensizdi. Onun dışında ürün gayet güzel. 3 güniçerisinde elime ulaştı. Eğer her istediğimde yanımda taşıyayım vekullanayım diyorsaniz 11 inch gerçekten yeterli büyüklükte bir ekran.Yazı yazarken de standart bir defter boyutunda hissettiriyor.
İsim: Y** k**
Tarih: 30 Mayıs 2024

Yorum: gayet memnunuz. indirime girince almıştım
İsim: S** G** O**
Tarih: 01 Mart 2024

Yorum: çok başarılı bir Tablet.
İsim: **** ****
Tarih: 06 Aralık 2023

Yorum: Teşekkür ederim
İsim: s** l** k**
Tarih: Elite Üye
Beden: 19 Kasım 2023

Yorum: Güzel sorunsuz geldi
İsim: M** Ç**
Tarih: 29 Eylül 2024

Yorum: kızıma aldım üniversite için kullandıkça anlaşılır nasıl olduğu amagenel olarak iyi gibi paketleme de iyiydi .
İsim: G** B**
Tarih: 23 Eylül 2024

Yorum: ürünü beğendim şuanlık bir sorun yok sağlam geldi sadece paketleme birazriskliydi sonuçta 20bin gibi bir ücret ödüyoruz daha sağlam birpaketleme yapılabilirdi onun dışında şimdilik bir sorun yok
İsim: E** G**
Tarih: 21 Eylül 2024

Yorum: Ürün çok güzel Samsung un klavyeli kılıfıyla alın mutlaka, efsane bişey.Trendyol hızlıca ve güzelce teslim etti.
İsim: L** Y**
Tarih: 20 Eylül 2024

Yorum: harika bir cihaz 2024 yılında 60hz ekrana sahip ipad almaktan çok dahaiyi kalemin kutunun içinde gelmesi ayrı bi güzel
Tarih: 19 Eylül 2024

Yorum: Kutunun içindeki şarj kablosu bozuk çıktı. Yardımcı olabilirseniz sevinirim
Tarih: 18 Eylül 2024

Yorum: Ürün hakkında resmen konuşmaya bile gerek yok. Mükemmel. Ama trendyolkargoyu hiç de iyi paketlememişti. Puanı cihazdan değil paketlemedenkırdım. Nihayetinde aldığımız cihaz ucuz bir cihaz değil.
Tarih: 10 Eylül 2024

Yorum: Tek kelimeyle Mükemmel
İsim: K** A**
Tarih: 09 Eylül 2024

Yorum: Çok memnunum çok güzel hızlı bir tablet
İsim: B** D**
Tarih: 30 Ağustos 2024

Yorum: Günlük kullanımda şarjı 2-3 gün gidiyo, hızı gayet iyi. Kutu içindenkalem ve kablo çıkıyor adaptörü ayrıca aldım. Kargosu da çok hızlıydı,kesinlikle tavsiye ediyorum
İsim: A** Z** E**
Tarih: 05 Haziran 2024

Yorum: Üniversitede not tutmak için aldım. Çok iyi...
Tarih: 24 Mayıs 2024

Yorum: Oyun, film oynamak için harika bir tablet.
Tarih: 25 Mart 2024

Yorum: 2 aydır kullanıyorum gerçekten çok memnunum tüm işimi görüyor
İsim: Y** S** K**
Tarih: 03 Mart 2024

Yorum: Ürün harika, Trendyol her zamanki gibi vasatın biraz daha altıvaziyette. Puan Trendyoladır. Teşekkürlerler.
İsim: C** S**
Tarih: 01 Mart 2024

Yorum: Ürün fiyat performans. Şahane bir tablet. İyi ki almışım 👌
Tarih: 07 Şubat 2024

Yorum: İnanılmaz muhteşem bir ekranı var, hayatımda satın aldığım parasına ençok değen teknolojik ürün. Samsung'a da, Trendyol'a da uygun fiyat için teşekkürler.
İsim: C** C**
Tarih: 08 Ocak 2024

Yorum: Sorunsuz teslim edildi, tablet oldukça hızlı ve işlevsel.
İsim: B** ö**
Tarih: 08 Ocak 2024
Satıcı: Günebakan

Yorum: Çok iyi ürün ya araştırdım öyle aldım ve ipadde olmaya özellikler var
İsim: B** S**
Tarih: 06 Ocak 2024

Yorum: çok beğendim boyutu, işlevselliği, kalemini. kutunun içinden S-pen USBkablosu garanti belgesi ve kullanım kılavuzu çıkıyor. şarj adaptörübulunmuyor. ürün orijinal. güzel paketlenmiş. zarar görmeden ve hızlı gelmiş
İsim: B** T**
Tarih: 20 Aralık 2023

Yorum: Ürün kesinlikle bu fiyat aralığında alabileceğiniz en iyitablettir.Gerek ekran ve fonksiyonları olsun kesinilkle işinizi çokrahat götürür.ses kalitesi ve ekranı muazzam kalemini ilk defakullanıyorum ama cok konforlu
İsim: Y** Y**
Tarih: 09 Kasım 2023

Yorum: 22 ultra telefonunla aktarım yaptım 15dkda telefon resmen her seyiyletablete geçti. Youtube 1080p tatmin etmez ekran yuksek çözünürlük diyeama netflix , ses kalitesi inanilmaz bir şey. ben cok sesle ilgiliseylere alırım. yani mükemmele yakın tok sesler. Kalemi vs cok iyi. 22ultra elime alınca aşırı küçük geldi. s9 plus veya ultra alsak nolcaktikiDevamını Oku
İsim: C** B**
Tarih: 23 Ekim 2023
Satıcı: CHA-CHA STORE

Yorum: Muhteşem bir tablet 👍
İsim: milas A.
Tarih: 22 Eylül 2023

Galaxy Tab S9 Wi-fi Sm-x710 Gri 128 Gb 11" Tablet Merak Edilenler

Soru: telefonla eşleşiyormu
Cevap: Merhaba, üründe bluetooth ve Wi- Fi özelliği ile eşleşme yapabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: kalem dahilmi
Cevap: Merhaba, ürünün kutu içeriği; Cihaz, usb kablosu (TYPE-C), Garanti Belgesi, Hızlı Başlangıç Kılavuzu, S Pen, Sim İğnesi. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: ekran amoled mi
Cevap: Merhaba, ekran teknolojisi Dynamic AMOLED'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba, Çocuk modu mümkün mü?
Cevap: Merhaba, ebevyn denetimi mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Pubg 120 fps veriyormu
Cevap: Değerli müşterimiz, markadan destek almanızı rica ederiz. Saygılarımızla,

Soru: Samsung Türkiye garantili mi
Cevap: Merhaba, ürün 2 Yıl Samsung Türkiye Garantilidir. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: kutu içeriği nelerdir
Cevap: Merhaba, ürünün kutu içeriği; Cihaz, usb kablosu (TYPE-C), Garanti Belgesi, Hızlı Başlangıç Kılavuzu, S Pen, Sim İğnesi. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba, bu tabletin grafikleri iyi mi ve grafik çalışmaları ve dijital tasarım için kullanılabilir mi?
Cevap: Merhaba, ürünümüzde minimum sistem gereksinimlerini destekleyen programları kullanabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Ürün Samsung Türkiye garantili mi?
Cevap: Merhaba, ürün 2 Yıl Samsung Türkiye Garantilidir. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Kablosuz şarj özelliği var mı ?
Cevap: Merhaba, ürün kutu içeriğinde şarj kablosu bulunmaktadır. Kablolu şarj edilmektedir. İlginize teşekkür ederiz.

Soru: Ekranı Oled olan tablet mi ?
Cevap: Merhaba, ürün görüntüleme teknolojisi LCD'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: akıllı tahta ile bağlantılı kullanabilir miyim.
Cevap: Merhaba, üründe bluetooth ve Wi- Fi özelliği ile eşleşme yapabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: garantisi ne kadar süre ve kim sağlıyor

Soru: Sorularda ekran için bi amoled yazıp geri kalanlara lcd yazmışsınız hangisini baz almalıyız acaba?doğru olan nedir?
Cevap: Merhaba, ürün görüntüleme teknolojisi LCD'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: s9 wi-fi SM x710 modeli mi
Cevap: Merhaba, ilgili ürün Samsung Galaxy Tab S9 128 GB'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Samsung’un sayfasında yalan söylüyorlar galiba oled ekran için ürünün açıklamasını okuyun ve geçmiş yorumlarda cevaplarda oled ekran diye cevap vermişsiniz anlayamadık ?
Cevap: Merhaba, geri bildiriminiz ilgili ekiplerimiz ile paylaşılmıştır. Bir sorun varsa düzelteceğiz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Ürün'de bluetooth kaç var

Soru: Ekranı emoled degilmiydi neden Lcd yaziyor?
Cevap: Merhaba, ürün dinamik amoled ekrana sahiptir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Samsung türkiye garantili midir? Bir de kutu içinden adaptör çıkmıyor mu?
Cevap: Merhaba, ürün resmi distribütör garantili olup gerekli durumlarda Samsung yetkili servisi üzerinden destek alabilirsiniz. Ürünün kutu içeriği; Cihaz, usb kablosu (TYPE-C), Garanti Belgesi, Hızlı Başlangıç Kılavuzu, S Pen, Sim İğnesi. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: kalem içinden çıkıyor mu

Galaxy Tab S9 Wi-fi Sm-x710 Gri 128 Gb 11" Tablet Ürüne Ait Resimler

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Galaxy Tab S9 Wi-fi Sm-x710 Gri 128 Gb 11" Tablet En Uygun Satış Linki