Gamenote MS1034 RGB Gaming Makrolu Programlanabilir Oyuncu Mouse - Beyaz En Ucuzu Nerede Bulunur?
Gamenote MS1034 RGB Gaming Makrolu Programlanabilir Oyuncu Mouse - Beyaz Şu Andaki Fiyatı 466.78 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Gamenote MS1034 RGB Gaming Makrolu Programlanabilir Oyuncu Mouse - Beyaz Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
Gamenote MS1034 RGB Gaming Makrolu Programlanabilir Oyuncu Mouse - Beyaz Hakkında yaklaşık 12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Gamenote MS1034 RGB Gaming Makrolu Programlanabilir Oyuncu Mouse - Beyaz Teknik Bilgiler
Havit MS1034 >_x000D_
_x000D_
Ergonomik Tasarım >_x000D_
Kaymaz yüzeye sahip olmasıyla avuç içine mükemmel şekilde uyum sağlar ve uzun süreli kullanımda yorgunluk yapmaz. >_x000D_
_x000D_
RGB Aydınlatma >_x000D_
Mouse üzerinde yer alan RGB LED aydınlatma, farklı renk ve efekt seçenekleri sunar. >_x000D_
_x000D_
Gelişmiş Oyun Sensörü >_x000D_
Oyun sınıfı sensör çipi sayesinde 7200 DPI'ye kadar destekler. 6 kademeli DPI serbestçe ayarlanabilir ve oyuncuların rakiplerini doğru bir şekilde hedeflemesine yardımcı olmak kolaydır. >_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Gelişmiş Oyun Sensörü _x000D_
Oyun sınıfı sensör çipi sayesinde 7200 DPI'ye kadar destekler. 6 kademeli DPI serbestçe ayarlanabilir ve oyuncuların rakiplerini doğru bir şekilde hedeflemesine yardımcı olmak kolaydır. >_x000D_
_x000D_
_x000D_
Makro Programlama _x000D_
Yazılım aracılığıyla tamamen yapılandırılabilen 7 programlanabilir düğme, ileri düzeyde kontrol için makrolara ve ikincil işlevlere erişmenizi sağlar. >_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Renkli RGB Aydınlatma_x000D_
Sürükleyici bir oyun deneyimi yaratmak için ışık düğmesi aracılığıyla 6 dinamik RGB aydınlatma efekti arasında geçiş yapabilirsiniz. >_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Gamenote MS1034 RGB Gaming Makrolu Programlanabilir Oyuncu Mouse - Beyaz Ürününün Satıcısı, Havit Gamenote MS1034 RGB Gaming Makrolu Programlanabilir Oyuncu Mouse - Beyaz ürününü 466.78 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Gamenote MS1034 RGB Gaming Makrolu Programlanabilir Oyuncu Mouse - Beyaz Ürün Hakkındaki Yorumlar
466.78 Tl ye satışta olan Gamenote MS1034 RGB Gaming Makrolu Programlanabilir Oyuncu Mouse - Beyaz Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: Ülkenin bir ucundan bir ucuna 1 günde gönderdiler. paketleme malzemekorunaklı ve güzel bir şekilde geldi teşekkürler Prestij Store...
İsim: **** ****
Tarih: 09 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Prestij Store
Yorum: kullanisli
İsim: y** f**
Tarih: 31 Temmuz 2024
Yorum: gayet hoş ele tam oturuyor hissiyatı çok güzel alınır fiyatına göre bayagüzel bir mouse kendi uygulamasın dan ayarlama yapila biliyor çokmükemmel bir ürün satıcı ya teşekkürler
İsim: Ü** U**
Tarih: 30 Temmuz 2024
Yorum: kaliteli ürün
İsim: M** a** H**
Tarih: 09 Temmuz 2024
Yorum: Bu fiyata bu kalite de bi ürün beklemiyodum harbiden güzelmiş cok memnunkaldım. Birşey olursa garantisi varmıs zaten başka ürünlere çok parabayılmaya gerek yok. Kayganlığı ve ele oturması 10 numara
İsim: F** P**
Tarih: 04 Temmuz 2024
Yorum: Eski mouseumdan kat kat iyi
Tarih: 01 Ağustos 2024
Yorum: ürün güzel biraz pis geldi sağ clicki üstü pislenmis silmem lazım onundışında kendi rgb yazılımı var indirip ayarlayabiliyorsunuz renkleriniatamasını vesaire sorun olarak sadece psilenmesi ve içinde fazladanyeşil bir ışık yanıyor o görüntüyü bozuyor fotoğraflarda gozukmuyor onundışında beğendim güzel bir de ufak bir yerde boyası çıkmış
Tarih: 17 Ağustos 2024
Yorum: dün ürün bana geldi ve hiçbir sorunu yoktu. bugün arıza çıkardı.denemediğim yol kalmadı.
İsim: Y** K**
Gamenote MS1034 RGB Gaming Makrolu Programlanabilir Oyuncu Mouse - Beyaz Akıllarda Kalan Sorular
Soru: Kablosuzmudur
Cevap: Kablolu gaming mouse efendim
Soru: tek renk oluyormu
Cevap: olur efendim
Soru: ağırlıgı ne kadardır
Cevap: Merhabalar, ürün 144GR'dir.
Soru: ürün kaç gramdır
Soru: PlayStation ile uyumlumudur acaba?
Cevap: USB çıkışlıdır. Uyum sağlar efendim.
Soru: yazılım var mıdır acaba
Cevap: Var efendim
Soru: mausenin ışıkları herhangi bir uygulamadan kontrol edilebiliyor mu
Cevap: evet efendim yazılımı var
Soru: Driver ı bizmi kurumaz ve nasıl kurabilirim
Cevap: Evet efendim marka ile görüşüp hemen bilgi ve destek alabilirsiniz
Soru: minecraft için alacağım ve 12 yaşındayım kaç cps yapabilir?
Cevap: Konu hakkında bilgimiz yok ama önerebileceğim ürün var, north air white
Soru: Dpı ne kadar
Cevap: 4800 dpi efendim
Soru: siyah rengi varmı?
Cevap: Siyah rengi yok efendim
Soru: Kaç gram mouse?
Cevap: Merhabalar ürün 144 gramdır 
Soru: driveri varmı
Cevap: Evet var efendim
Soru: Ürün kaç hz
Cevap: Konu hakkında en doğru bilgiyi markayı arayarak öğrenebilirsiniz efendim
Soru: north air ne zaman gelicek
Cevap: 1 hafta içinde efendim
Soru: Razer viper mini kullanıyorum o bana çok küçük bu büüykmü onadn
Cevap: Merhabalar evet viperminiden büyük kullanışlı premium bir ürün
Soru: İPLİKMİ KABLOSU
Cevap: Merhabalar , evet ürün örgü iplikten oluşmaktadır.
Soru: mousen bir programı varmıdır ?
Cevap: Evet bunun için Havit Türkiye ile görüşüp destek alabilirsiniz 
Soru: KABLO İPLİKTENMİ
Soru: Merhaba Tam Olarak Kaç Dpi?
Cevap: Oyun sınıfı sensör çipi sayesinde 7200 DPI'ye kadar destekler. 6 kademeli DPI serbestçe ayarlanabilir ve oyuncuların rakiplerini doğru bir şekilde hedeflemesine yardımcı olmak kolaydır.
Gamenote MS1034 RGB Gaming Makrolu Programlanabilir Oyuncu Mouse - Beyaz Detaylı Fotoğraflar
Gamenote MS1034 RGB Gaming Makrolu Programlanabilir Oyuncu Mouse - Beyaz En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Gamenote MS1034 RGB Gaming Makrolu Programlanabilir Oyuncu Mouse - Beyaz Şu Andaki Fiyatı 466.78 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Gamenote MS1034 RGB Gaming Makrolu Programlanabilir Oyuncu Mouse - Beyaz Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
Gamenote MS1034 RGB Gaming Makrolu Programlanabilir Oyuncu Mouse - Beyaz Hakkında yaklaşık 12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Gamenote MS1034 RGB Gaming Makrolu Programlanabilir Oyuncu Mouse - Beyaz Teknik Bilgiler
Havit MS1034 >_x000D_
_x000D_
Ergonomik Tasarım >_x000D_
Kaymaz yüzeye sahip olmasıyla avuç içine mükemmel şekilde uyum sağlar ve uzun süreli kullanımda yorgunluk yapmaz. >_x000D_
_x000D_
RGB Aydınlatma >_x000D_
Mouse üzerinde yer alan RGB LED aydınlatma, farklı renk ve efekt seçenekleri sunar. >_x000D_
_x000D_
Gelişmiş Oyun Sensörü >_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Gelişmiş Oyun Sensörü _x000D_
_x000D_
_x000D_
Makro Programlama _x000D_
Yazılım aracılığıyla tamamen yapılandırılabilen 7 programlanabilir düğme, ileri düzeyde kontrol için makrolara ve ikincil işlevlere erişmenizi sağlar. >_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Renkli RGB Aydınlatma_x000D_
Sürükleyici bir oyun deneyimi yaratmak için ışık düğmesi aracılığıyla 6 dinamik RGB aydınlatma efekti arasında geçiş yapabilirsiniz. >_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Gamenote MS1034 RGB Gaming Makrolu Programlanabilir Oyuncu Mouse - Beyaz Ürününün Satıcısı, Havit Gamenote MS1034 RGB Gaming Makrolu Programlanabilir Oyuncu Mouse - Beyaz ürününü 466.78 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Gamenote MS1034 RGB Gaming Makrolu Programlanabilir Oyuncu Mouse - Beyaz Ürün Hakkındaki Yorumlar
466.78 Tl ye satışta olan Gamenote MS1034 RGB Gaming Makrolu Programlanabilir Oyuncu Mouse - Beyaz Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: Ülkenin bir ucundan bir ucuna 1 günde gönderdiler. paketleme malzemekorunaklı ve güzel bir şekilde geldi teşekkürler Prestij Store...
Tarih: 09 Ağustos 2024
Yorum: kullanisli
İsim: y** f**
Tarih: 31 Temmuz 2024
Yorum: gayet hoş ele tam oturuyor hissiyatı çok güzel alınır fiyatına göre bayagüzel bir mouse kendi uygulamasın dan ayarlama yapila biliyor çokmükemmel bir ürün satıcı ya teşekkürler
İsim: Ü** U**
Yorum: kaliteli ürün
İsim: M** a** H**
Tarih: 09 Temmuz 2024
Yorum: Bu fiyata bu kalite de bi ürün beklemiyodum harbiden güzelmiş cok memnunkaldım. Birşey olursa garantisi varmıs zaten başka ürünlere çok parabayılmaya gerek yok. Kayganlığı ve ele oturması 10 numara
İsim: F** P**
Tarih: 04 Temmuz 2024
Yorum: Eski mouseumdan kat kat iyi
Tarih: 01 Ağustos 2024
Yorum: ürün güzel biraz pis geldi sağ clicki üstü pislenmis silmem lazım onundışında kendi rgb yazılımı var indirip ayarlayabiliyorsunuz renkleriniatamasını vesaire sorun olarak sadece psilenmesi ve içinde fazladanyeşil bir ışık yanıyor o görüntüyü bozuyor fotoğraflarda gozukmuyor onundışında beğendim güzel bir de ufak bir yerde boyası çıkmış
Tarih: 17 Ağustos 2024
Yorum: dün ürün bana geldi ve hiçbir sorunu yoktu. bugün arıza çıkardı.denemediğim yol kalmadı.
İsim: Y** K**
Gamenote MS1034 RGB Gaming Makrolu Programlanabilir Oyuncu Mouse - Beyaz Akıllarda Kalan Sorular
Soru: Kablosuzmudur
Cevap: Kablolu gaming mouse efendim
Soru: tek renk oluyormu
Cevap: olur efendim
Soru: ağırlıgı ne kadardır
Soru: ürün kaç gramdır
Soru: PlayStation ile uyumlumudur acaba?
Cevap: USB çıkışlıdır. Uyum sağlar efendim.
Soru: yazılım var mıdır acaba
Cevap: Var efendim
Soru: mausenin ışıkları herhangi bir uygulamadan kontrol edilebiliyor mu
Cevap: evet efendim yazılımı var
Soru: Driver ı bizmi kurumaz ve nasıl kurabilirim
Cevap: Evet efendim marka ile görüşüp hemen bilgi ve destek alabilirsiniz
Soru: minecraft için alacağım ve 12 yaşındayım kaç cps yapabilir?
Cevap: Konu hakkında bilgimiz yok ama önerebileceğim ürün var, north air white
Soru: Dpı ne kadar
Cevap: 4800 dpi efendim
Soru: siyah rengi varmı?
Cevap: Siyah rengi yok efendim
Soru: Kaç gram mouse?
Cevap: Merhabalar ürün 144 gramdır 
Soru: driveri varmı
Cevap: Evet var efendim
Soru: Ürün kaç hz
Cevap: Konu hakkında en doğru bilgiyi markayı arayarak öğrenebilirsiniz efendim
Soru: north air ne zaman gelicek
Cevap: 1 hafta içinde efendim
Soru: Razer viper mini kullanıyorum o bana çok küçük bu büüykmü onadn
Cevap: Merhabalar evet viperminiden büyük kullanışlı premium bir ürün
Soru: İPLİKMİ KABLOSU
Soru: mousen bir programı varmıdır ?
Cevap: Evet bunun için Havit Türkiye ile görüşüp destek alabilirsiniz 
Soru: KABLO İPLİKTENMİ
Soru: Merhaba Tam Olarak Kaç Dpi?
Cevap: Oyun sınıfı sensör çipi sayesinde 7200 DPI'ye kadar destekler. 6 kademeli DPI serbestçe ayarlanabilir ve oyuncuların rakiplerini doğru bir şekilde hedeflemesine yardımcı olmak kolaydır.
Gamenote MS1034 RGB Gaming Makrolu Programlanabilir Oyuncu Mouse - Beyaz Detaylı Fotoğraflar

Gamenote MS1034 RGB Gaming Makrolu Programlanabilir Oyuncu Mouse - Beyaz En Uygun Satış Linki

Havit Ms1034 Rgb Gaming Makrolu Programlanabilir Oyuncu Mouse - Beyaz Gextrx 976748 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Havit Ms1034 Rgb Gaming Makrolu Programlanabilir Oyuncu Mouse - Beyaz Gextrx 976748 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.