Gamenote MS1034 RGB Gaming Makrolu Programlanabilir Oyuncu Mouse - Beyaz Alanlar Memnun Mu

Elif Su

Bilgili
14 Eyl 2023
406
0
0
Gamenote MS1034 RGB Gaming Makrolu Programlanabilir Oyuncu Mouse - Beyaz En Ucuzu Nerede Bulunur?
Gamenote MS1034 RGB Gaming Makrolu Programlanabilir Oyuncu Mouse - Beyaz Şu Andaki Fiyatı 466.78 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Gamenote MS1034 RGB Gaming Makrolu Programlanabilir Oyuncu Mouse - Beyaz Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?

Gamenote MS1034 RGB Gaming Makrolu Programlanabilir Oyuncu Mouse - Beyaz Hakkında yaklaşık 12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .

Gamenote MS1034 RGB Gaming Makrolu Programlanabilir Oyuncu Mouse - Beyaz Teknik Bilgiler

Havit MS1034 >_x000D_
_x000D_

Ergonomik Tasarım >_x000D_

Kaymaz yüzeye sahip olmasıyla avuç içine mükemmel şekilde uyum sağlar ve uzun süreli kullanımda yorgunluk yapmaz. >_x000D_
_x000D_

RGB Aydınlatma >_x000D_

Mouse üzerinde yer alan RGB LED aydınlatma, farklı renk ve efekt seçenekleri sunar. >_x000D_
_x000D_

Gelişmiş Oyun Sensörü >_x000D_

Oyun sınıfı sensör çipi sayesinde 7200 DPI'ye kadar destekler. 6 kademeli DPI serbestçe ayarlanabilir ve oyuncuların rakiplerini doğru bir şekilde hedeflemesine yardımcı olmak kolaydır. >_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Gelişmiş Oyun Sensörü _x000D_

Oyun sınıfı sensör çipi sayesinde 7200 DPI'ye kadar destekler. 6 kademeli DPI serbestçe ayarlanabilir ve oyuncuların rakiplerini doğru bir şekilde hedeflemesine yardımcı olmak kolaydır. >_x000D_
_x000D_
_x000D_
Makro Programlama _x000D_

Yazılım aracılığıyla tamamen yapılandırılabilen 7 programlanabilir düğme, ileri düzeyde kontrol için makrolara ve ikincil işlevlere erişmenizi sağlar. >_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Renkli RGB Aydınlatma_x000D_

Sürükleyici bir oyun deneyimi yaratmak için ışık düğmesi aracılığıyla 6 dinamik RGB aydınlatma efekti arasında geçiş yapabilirsiniz. >_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_

Gamenote MS1034 RGB Gaming Makrolu Programlanabilir Oyuncu Mouse - Beyaz Ürününün Satıcısı, Havit Gamenote MS1034 RGB Gaming Makrolu Programlanabilir Oyuncu Mouse - Beyaz ürününü 466.78 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Gamenote MS1034 RGB Gaming Makrolu Programlanabilir Oyuncu Mouse - Beyaz Ürün Hakkındaki Yorumlar
466.78 Tl ye satışta olan Gamenote MS1034 RGB Gaming Makrolu Programlanabilir Oyuncu Mouse - Beyaz Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6

Yorum: Ülkenin bir ucundan bir ucuna 1 günde gönderdiler. paketleme malzemekorunaklı ve güzel bir şekilde geldi teşekkürler Prestij Store...
İsim: **** ****
Tarih: 09 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Prestij Store

Yorum: kullanisli
İsim: y** f**
Tarih: 31 Temmuz 2024

Yorum: gayet hoş ele tam oturuyor hissiyatı çok güzel alınır fiyatına göre bayagüzel bir mouse kendi uygulamasın dan ayarlama yapila biliyor çokmükemmel bir ürün satıcı ya teşekkürler
İsim: Ü** U**
Tarih: 30 Temmuz 2024

Yorum: kaliteli ürün
İsim: M** a** H**
Tarih: 09 Temmuz 2024

Yorum: Bu fiyata bu kalite de bi ürün beklemiyodum harbiden güzelmiş cok memnunkaldım. Birşey olursa garantisi varmıs zaten başka ürünlere çok parabayılmaya gerek yok. Kayganlığı ve ele oturması 10 numara
İsim: F** P**
Tarih: 04 Temmuz 2024

Yorum: Eski mouseumdan kat kat iyi
Tarih: 01 Ağustos 2024

Yorum: ürün güzel biraz pis geldi sağ clicki üstü pislenmis silmem lazım onundışında kendi rgb yazılımı var indirip ayarlayabiliyorsunuz renkleriniatamasını vesaire sorun olarak sadece psilenmesi ve içinde fazladanyeşil bir ışık yanıyor o görüntüyü bozuyor fotoğraflarda gozukmuyor onundışında beğendim güzel bir de ufak bir yerde boyası çıkmış
Tarih: 17 Ağustos 2024

Yorum: dün ürün bana geldi ve hiçbir sorunu yoktu. bugün arıza çıkardı.denemediğim yol kalmadı.
İsim: Y** K**
Tarih: 30 Temmuz 2024

Gamenote MS1034 RGB Gaming Makrolu Programlanabilir Oyuncu Mouse - Beyaz Akıllarda Kalan Sorular

Soru: Kablosuzmudur
Cevap: Kablolu gaming mouse efendim

Soru: tek renk oluyormu
Cevap: olur efendim

Soru: ağırlıgı ne kadardır
Cevap: Merhabalar, ürün 144GR'dir.

Soru: ürün kaç gramdır
Cevap: Merhabalar, ürün 144GR'dir.

Soru: PlayStation ile uyumlumudur acaba?
Cevap: USB çıkışlıdır. Uyum sağlar efendim.

Soru: yazılım var mıdır acaba
Cevap: Var efendim

Soru: mausenin ışıkları herhangi bir uygulamadan kontrol edilebiliyor mu
Cevap: evet efendim yazılımı var

Soru: Driver ı bizmi kurumaz ve nasıl kurabilirim
Cevap: Evet efendim marka ile görüşüp hemen bilgi ve destek alabilirsiniz

Soru: minecraft için alacağım ve 12 yaşındayım kaç cps yapabilir?
Cevap: Konu hakkında bilgimiz yok ama önerebileceğim ürün var, north air white

Soru: Dpı ne kadar
Cevap: 4800 dpi efendim

Soru: siyah rengi varmı?
Cevap: Siyah rengi yok efendim

Soru: Kaç gram mouse?
Cevap: Merhabalar ürün 144 gramdır 

Soru: driveri varmı
Cevap: Evet var efendim

Soru: Ürün kaç hz
Cevap: Konu hakkında en doğru bilgiyi markayı arayarak öğrenebilirsiniz efendim

Soru: north air ne zaman gelicek
Cevap: 1 hafta içinde efendim

Soru: Razer viper mini kullanıyorum o bana çok küçük bu büüykmü onadn
Cevap: Merhabalar evet viperminiden büyük kullanışlı premium bir ürün

Soru: İPLİKMİ KABLOSU
Cevap: Merhabalar , evet ürün örgü iplikten oluşmaktadır.

Soru: mousen bir programı varmıdır ?
Cevap: Evet bunun için Havit Türkiye ile görüşüp destek alabilirsiniz 

Soru: KABLO İPLİKTENMİ
Cevap: Merhabalar , evet ürün örgü iplikten oluşmaktadır.

Soru: Merhaba Tam Olarak Kaç Dpi?
Cevap: Oyun sınıfı sensör çipi sayesinde 7200 DPI'ye kadar destekler. 6 kademeli DPI serbestçe ayarlanabilir ve oyuncuların rakiplerini doğru bir şekilde hedeflemesine yardımcı olmak kolaydır.

Gamenote MS1034 RGB Gaming Makrolu Programlanabilir Oyuncu Mouse - Beyaz Detaylı Fotoğraflar

Gamenote MS1034 RGB Gaming Makrolu Programlanabilir Oyuncu Mouse - Beyaz En Uygun Satış Linki

Hakkımızda

• Enuygunfirmalar.com, kullanıcıların her türlü ürünün en uygun fiyatlarını bulmalarına yardımcı olan bir forum platformudur. Gönüllü üyelerimiz tarafından sağlanan bilgilerle alışveriş deneyiminizi geliştirmeyi hedefliyoruz. Ancak, burada sunulan bilgilerin doğruluğunu garanti edemeyiz. Kullanıcıların, alışveriş yaparken kendi araştırmalarını yapmaları önemlidir. En iyi fırsatları keşfedin, fakat kararlarınızı dikkatli bir şekilde verin!

Kullanıcı Menüsü