Gdh 92 Pks 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Bu Ürünü Almalı Mı-

Sumeyye

Bilgili
Gdh 92 Pks 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi En Ucuzu Nerede Bulunur?
Gdh 92 Pks 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Anlık Fiyatı 17000.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Gdh 92 Pks 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Kullanıcılar Memnun Mu?

Gdh 92 Pks 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Hakkında yaklaşık 778 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .

Gdh 92 Pks 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Teknik Bilgiler

Gdh 92 Pks 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Ürününün Satıcısı, Grundig Gdh 92 Pks 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi ürününü 17000.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Gdh 92 Pks 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Kullanıcı Yorumları
17000.0 Tl ye satışta olan Gdh 92 Pks 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
778 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8

Yorum: anneme aldım çok memnun kaldı tavsiye ederim
İsim: A** D**
Tarih: 11 Haziran 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Grundig Türkiye

Yorum: Kendime yaptığım en büyük iyilik. Alın aldırın
İsim: S** O**
Tarih: 11 Nisan 2024

Yorum: Annem için aldık çok çok memnun👌🏼
İsim: E** A** T**
Tarih: 26 Mart 2024

Yorum: Trendyol canlı yayınından almıştım hemen geldi Arçelik servisi makineninüstüne aparat getirip kurdu çok memnunum iyi ki almışım
İsim: B** N**
Tarih: 19 Mart 2024

Yorum: Ocak ayında almıştık çok memnunummm iyi ki almışım herkese tavsiyeederim ☺️🌸
İsim: N** K**
Tarih: 19 Mart 2024

Yorum: Gerçekten fiyat performans ürünü. İhtiyacı fazlasıyla karşılıyor. Almakiçin çok geç bile kalmışız. Evde büyük rahatlık ve zamandan tasarrufsağladı. Düşünenler hiç düşünmesin hemen alsın. Teşekkürler Grundig.
İsim: Ö** P**
Tarih: 18 Mart 2024

Yorum: Yüzyılın icadı diyebilirim. Her eve lazım. Eşimin başının etini yiyerekzorla aldırdım. Aşırı gereksiz gördü ama artık aldıgım en iyi üründiyor. 😂 2 aydır kullanıyoruz sanırım. Hiç bir sorun yaşamadım.Sevdiğim bir marka. Evdeki toz çok azaldı. Kıyafetleri yıpratıyordiyenler var ama sağlığınızdan önemli değil. Alerjim büyük ölçüdeazaldı. Kurutması gDevamını Oku
İsim: A** A**
Tarih: 14 Mart 2024
Satıcı: MediaMarkt

Yorum: Değerlendirme için bir süre kullanmayı bekledim. Trendyol ya da herhangibir platforma oturup yorum yazacak kadar bile boş vakti olmayan, eşim ve2 köpekle birlikte yaşayan bir kadınım. Her gün çamaşır yıkayıp asmaktanartık o kadar yorulmuş ve bunalmıştım ki bazen sinir krizi geçirecekgibi hissettiğim oluyordu. Kıyafetlerime çok temiz ve düzgün baktıDevamını Oku
İsim: N** Ö**
Tarih: 11 Mart 2024

Yorum: çok beğendim, aldığımdan beri bir sorun yaşamadım, özellikle havlularyumuşacık çıkıyor, pamuklu ekonomik programı süper iyi kurutuyor.çamaşırlarımda hiç bir küçülme olmadı, hiç yaşamadım. karışık çamaşırkurutmama rağmen. kot programında sadece kotlarınızı kurutun süperkurutuyor. eğer kot ve çamaşırlarınızı aynı programda kurutursanız,kotları kalınDevamını Oku
İsim: N** Ö**
Tarih: 28 Şubat 2024

Yorum: ilk defa grundig marka beyaz eşya aldık evimize ama çok memnunuzgerçekten kesinlikle tereddüt edilmeden alınacak ürün
İsim: M** D**
Tarih: 23 Şubat 2024

Yorum: Sipariş öncelikle Lojistik firmasına veriliyor onlar da Arçelik ilçeservisine bırakıyor.Sonrasında servis sizi arayıp randevuoluşturuyor.Gününde gelip istediğiniz yere kuruyorlar ayrı yerde mi üstüste mi koyacaksınız diye soruyorlar evin içine kadar sokup monteediyorlar.Gebze servisinden son derece memnun kaldım çok ilgili ve güleryüzlü işlerini teDevamını Oku
İsim: B** K**
Tarih: 10 Şubat 2024

Yorum: Bir defa kullandım ama çok beğendim. Tavsiye ederim. Servis ertesi güngeldi ve çok memnun kaldık
İsim: A** C** Ş**
Tarih: 04 Şubat 2024

Yorum: ürün gayet galiteliydi. hemen kargo yola çıktı ve teslim ettiler. 12saat sonra kuruluma geldiler. çift filtreli olmas ve ısı pompalı olmasıçok güzel. çamaşırlardan öyle bir toz tüy topluyor ki gözlerimeinanamadım. alın aldırın diyorum. daha önce neden almadığıma çokpişmanım. artık evde koyafet asma derdimiz ortadan kalktı. ütülü birşekilde çıkarıyDevamını Oku
İsim: Ü** Ç**
Tarih: 25 Ocak 2024

Yorum: Ürünü severek kullanıyorum. Sadece şunları söyleyeyim alacak olanlara.Baya bir ses yapıyor. Ve makinenin olduğu odayı düzenli havalandırmakgerekiyor. Ben genelde gece yatarken kullanıp sabah havalandırıyorum.Kurutma makinesi gerçekten büyük kolaylık oldu.
İsim: B** A**
Tarih: 13 Ocak 2024

Yorum: Kendime yaptığım en büyük iyilik. İyi ki iyi ki almışım. Çamaşırlarkupkuru kısa süre çıkıyor yumuşacık sıcacık. Evde toz yok, çamaşır asma,kaldırma derdi yok hayat kurtarıcı. Kesinlikle tavsiye ederim alın aldırın.
İsim: Şule A.
Tarih: 06 Ocak 2024

Yorum: Sevdim büyük rahatlık..nevresim ve koyu renkliler kuruttum.2 kezkullandım şimdilik.en güzel tarafı kurumuş çamaşır katlarken tozdan çokrahatsız olurdum.bu sıfır toz tertemiz çıkarıyo ve yumuşacık.ütütakıntımdan kurtulurum gibi 😬
İsim: C** A**
Tarih: 15 Aralık 2023

Yorum: Eşime hediye aldım görünce ve kullanınca çok beğendi tavsiye ederim herkese
İsim: E** D**
Tarih: 07 Aralık 2023

Yorum: Gayet güzel ve sorunsuz geldi çok güzel kurutuyor teşekkürler grundig❤️🫶🏻
İsim: Hicran Ş.
Tarih: 04 Aralık 2023

Yorum: Gerçekten güzel ve alımlı duruyor malzeme kalitesi yüksek kullanışlımakine %100tavsiye ediyorum
İsim: G** Y**
Tarih: 30 Kasım 2023

Yorum: Çalışan ve iki çocuklu bir kadın olarak kendime yaptığım en büyük iyilikdiyebilirim. Ben yıllardır nasıl kurutma makinası olmadan yaşadım. Nebüyük rahatlıkmış. Çıkan tozu görüyorsunuz. Resmen bu tozları soluyordukevde . Çocuklarımın zaten alerjisi var bu tozlar tetikliyordu bu durumu.Serviste dedigi saatte gelip kurulumunu yaptı teşekkür ederim 🙏
İsim: N** A**
Tarih: 29 Kasım 2023

Yorum: 5-6 ay olmuştur alalı, haftada en az bir-iki kullanıyorum. Şimdilik memnunum.
İsim: **** ****
Tarih: 25 Eylül 2024
Satıcı: DilekBeyazEşya

Yorum: urun gayet güzel kullanışlı kurulum hemen yapildi sorunsuz geldi
İsim: E** A**
Tarih: 24 Eylül 2024
Satıcı: Marka Express

Yorum: Çooooook güzel
İsim: İ** K**
Tarih: 24 Eylül 2024
Satıcı: Marka Express

Yorum: Piyasada şikayet almayan sayılı ürünlerden sorunsuz kullanıyoruz.
Tarih: 22 Eylül 2024

Yorum: 1 aydır kullanıyorum memnunum tavsiye ederim
İsim: B** b**
Tarih: 21 Eylül 2024

Yorum: Her şey küçüldü hiç memnun değilim
Tarih: 17 Eylül 2024

Yorum: Makinenin özellikleri çok iyi sorunsuz bir şekilde geldi
İsim: E** M**
Tarih: 14 Eylül 2024

Yorum: çok güzel bu zamana kadar niye anladıysam çok memnunum
Tarih: 11 Eylül 2024

Yorum: Süreç güzel işledi. teşekkürler
İsim: A** T**
Tarih: 05 Eylül 2024

Yorum: Güzel kurutuyor sevdim
İsim: B** U**
Tarih: Elite Üye
Beden: 04 Eylül 2024

Gdh 92 Pks 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Merak Edilen Konular

Soru: özelliklerini öğrenebilirmiyim
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ürünümüz dokuz kilogram kapasiteli, on beş programlıdır. A++ enerji sınıfına sahiptir. Kırışık öneleme ve tuş kilidi özelliği bulunmaktadır. Sağlıklı günler dileriz. Grundig Türkiye

Soru: ürün ısı pompalı mı net bir şey söyler misiniz? yoğuşturmalı ısı pompalı demişsiniz yoğuşturmalı ve ısı pompalı modeller birbirinen farklı diye biliyorum. bu durumda aydınlatırsanız aynı soruya cevap vermek zorunda kalmazsınız sürekli. teşekkür ediyorum
Cevap: Değerli Müşterimiz, Belirttiğiniz model Yoğuşturmalı-Isı Pompalı olarak tasarlanmıştır. Durumu bilgilerinize sunar,sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla.

Soru: tazeleme veya havalandırma programı var mı
Cevap: Merhaba efendim.Bahsettiğiniz özellikler bulunmamaktadır.

Soru: Bir kaç kişiye sordum bu modelin revizyonlu ürün olduğu söylendi doğru mudur
Cevap: Değerli Müşterimiz,Revizyonlu ürün satışımız bulunmamaktadır. Saygılarımızla.Grundig Türkiye

Soru: Hav temizliği manuelmi yapıyor yoksa servismi geliyor grundik müşteri hizmetlerini arıyorum bilmiyorlar
Cevap: Değerli Müşterimiz, Manuel olarak yapılmaktadır. Saygılarımızla.

Soru: Vestel çamaşır makinesi üzerine kurulumu yapılıyor mu?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Çamaşır makinesi ve kurutma makinesinin derinliklerinin üst üste kurulum standardına uygun olması durumunda üst üste montaj işlemi sağlanmaktadır. Aparat talebinizi, ürün nakliye ve montajı için servis sizi aradığında belirtebilirsiniz. Saygılarımızla.

Soru: garanti suresi kac yil
Cevap: Değerli Müşterimiz, montaj tarihi itibariyle 3 yıl garantilidir. Saygılarımızla, Grundig Türkiye.

Soru: Merhaba, kurulumu nasıl yapılmakta? Sadece 1 priz yeterli olur mu?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ürün gider olmadan da kurulum yapılabilir, elektrik için topraklı prizin hazır olması gerekmektedir. Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Grundig Türkiye

Soru: Garanti uzatma yapabiliyor muyuz
Cevap: Değerli müşterimiz. Beyaz eşyalarımızda Ek Garanti satışlarımız mevcuttur. Tüm detaylar için yetkili servislerimiz, yetkili bayilerimiz ve çağrı merkezimiz ile görüşme gerçekleştirebilirsiniz. Saygılarımızla, Grundig Türkiye.

Soru: İsi pompalimi
Cevap: Değerli Müşterimiz,Belirtilen model kurutma makinemiz Yoğuşturmalı-Isı Pompalı olmaktadır.Saygılarımla.Grundig türkiye

Soru: Su tankı var mı ?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Su tankı bulunmaktadır. Saygılarımızla.

Soru: sınıf olarak ıc mi? geçiyor
Cevap: Değerli Müşterimiz, belirtmiş olduğunuz ürünümüzün enerji sınıfı A++'dır. Saygılarımızla, Grundig Türkiye.

Soru: merhabalar çamaşır makinemin üstüne montaj istiyorum ek ücret talep ediyormusunuz?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle markamıza ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Çamaşır makinesi derinliğinin, kurutma makinesi derinliğinden en fazla 10 cm küçük olması durumunda kit ile kurulum yapılabilir. Çamaşır makinesi derinliğinin kurutma makinesi derinliğinden büyük olması sorun değildir. Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Saygılarımızla. Grundig Türkiye.

Soru: Merhaba Vestel 9 kg çamaşır makinamın üstüne kurulum yapılabilir mi acaba
Cevap: Değerli Müşterimiz, Çamaşır makinesi ve kurutma makinesinin derinliklerinin üst üste kurulum standardına uygun olması durumunda üst üste montaj işlemi sağlanmaktadır. Aparat talebinizi, ürün nakliye ve montajı için servis sizi aradığında belirtebilirsiniz. Saygılarımızla.

Soru: Merhaba kolay gelsin 8 kg beko camAsir makinasinin uzerine kurulumda sikinti olurmu acaba
Cevap: Değerli Müşterimiz, Üst üste kurulum yapılabilmektedir. Saygılarımızla.

Soru: ben üstüste kurulum aparatını ilk montajda almak istiyorum. daha sonra dolap yaptırınca kullacağım. üzretsin verirlermi
Cevap: Değerli Müşterimiz, İlk kurulumda üst üste montaj talep ederseniz yetkili servisimiz kiti ücretsiz getirebilirler, yere montajda kit bırakılmamaktadır. Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Grundig Türkiye

Soru: Beko 7kg çamaşır makinesi üstüne konuluyor mu acaba

Soru: Mrb makınenın gider borusu yok mu
Cevap: Değerli Müşterimiz, İlgili üründen gider hortumu çıkmaktadır. İster gidere bağlı olarak isterseniz gidersiz su tankına dolacak şekilde kurulum yapılabilir. Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Grundig Türkiye

Soru: merhaba makinayı yerleştireceğimiz dolabın derinliği kaç cm olmalı
Cevap: Değerli Müşterimiz, İlgili ürünün derinliği 60 cmdir, etrafından en az 5 cm boşluk bulunması tavsiye edilir. Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Grundig Türkiye

Soru: farklı marka çamaşır makinasının üzerine kurulum oluyor mu, saglıklı olur mu,kullanışlı olur mu acaba ?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Farklı marka çamaşır makinesi üstüne, markamıza ait kurutma makinesi montajı uygun aparatımızla yapılabilir. Kurulum yapılabilmesi için ; çamaşır makinenizin derinliği kurutma makinenizin derinliğinden en fazla 10 cm küçük olabilir. Örneğin 45 cm derinliğe sahip çamaşır makinesi üzerine 55 cm den fazla derinliğe sahip kurutma makinesi kurulamaz. Fark en fazla 10 cm olabilir. Saygılarımızla. Grundig Türkiye.

Gdh 92 Pks 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Detay Resimler

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Gdh 92 Pks 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi En Uygun Satış Linki