Damla
Bilgili
Grion Buhar Destekli Afry ( Afc 361 G - Ocd T 651 Eg - Ade 606-2 G ) Ankastre Set Ürün Alınmaya Değer Mi?
Grion Buhar Destekli Afry ( Afc 361 G - Ocd T 651 Eg - Ade 606-2 G ) Ankastre Set Şimdiki Fiyatı Ile 33600.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Grion Buhar Destekli Afry ( Afc 361 G - Ocd T 651 Eg - Ade 606-2 G ) Ankastre Set Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?
Grion Buhar Destekli Afry ( Afc 361 G - Ocd T 651 Eg - Ade 606-2 G ) Ankastre Set Hakkında yaklaşık 1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
Grion Buhar Destekli Afry ( Afc 361 G - Ocd T 651 Eg - Ade 606-2 G ) Ankastre Set Detaylı Açıklama
Arçelik Yeni Model Gri Buhar Destekli Cam Ankastre SetArçelik AFC 361 G Fibona Serisi A Fry Ankastre FırınGenel ÖzelliklerGenel Özellikler Fırın RengiGri Cam Yüzey (Grion)Ürün Serisi AR 5500Fırın Hacmi 72 LEnerji Sınıfı A+Saat Tipi LED Display - Touchcontrol Prologue/Beyond-Good+ (Beast)Ürün Serisi Fibona SerisiArçelik ADE 606-2 G Gri Ankastre DavlumbazGenel Özellikler60 cm genişlikSes seviyesi: Min. 48 dBA, Max. 67 dBA3+1 Yoğun Kademeli Güç AyarıA Enerji SınıfıBulaşık makinesinde yıkanabilir çelik çerçeveli yağ filtresiElektrikli Ocaklarla 55 cm Montaj AralığıHava Temizleme FonksiyonuDokunmatik KontrolArçelik OCD T 651 EG Gri Cam Ankastre OcakGenel ÖzelliklerÜrün Rengi Gri Cam Yüzey (Grion)Gaz Tipi DoğalgazOcak Tipi Gazlı OcakOcak Tipi Ve Göz Sayısı 4 Gözü GazlıGaz Emniyet Sistemi VarÜrün Tipi AnkastreGaz Gücü 7,4Ocak Yüzeyi CamKahve Beki Adaptörü Siyah EmayeBek Şapkası Tipi Düz ParlakArçelik Yeni Model Gri Buhar Destekli Cam Ankastre Set Hakkında
Arçelik Beyaz Eşya çeşitleri ve tüm ev elektroniği alışverişleriniz için >Hepsinialalim.com bir tık uzağınızda sizleri bekliyor. Siz de online alışveriş imkanıyla hızlı ve güvenli alışverişin keyfini sürün. >
Grion Buhar Destekli Afry ( Afc 361 G - Ocd T 651 Eg - Ade 606-2 G ) Ankastre Set Ürününün Satıcısı, Arçelik Grion Buhar Destekli Afry ( Afc 361 G - Ocd T 651 Eg - Ade 606-2 G ) Ankastre Set ürününü 33600.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Grion Buhar Destekli Afry ( Afc 361 G - Ocd T 651 Eg - Ade 606-2 G ) Ankastre Set Ürünü Kullananların Görüşleri
33600.0 Tl ye satışta olan Grion Buhar Destekli Afry ( Afc 361 G - Ocd T 651 Eg - Ade 606-2 G ) Ankastre Set Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: Çok beğenerek aldım ve çok memnunum
İsim: A** T**
Tarih: 01 Haziran 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: BAŞTÜRK
Grion Buhar Destekli Afry ( Afc 361 G - Ocd T 651 Eg - Ade 606-2 G ) Ankastre Set Ürünü Hakkında Sorulan Sorular
Soru: ocağın eni boyu kaç cm acaba
Cevap: Gireceği yer 56x49
Soru: ev tüpü ile çalışır mi
Cevap: kuruluma gelen servise ocağı lpg ile kullanacağınızı söylerseniz bir aparat ile tüpe çevirecektir
Soru: Bu setin beyazı mevcutmu
Cevap: Sayfamızda mevcuttur
Soru: merhaba ocağın mermer üzerindeki eni ve boyu kaç cm
Cevap: Merhaba derinlik 52 cm genişlik 65 cm yükseklik 5 cm efendim
Soru: ocak ebatı kaç cm dir
Cevap: Merhaba Sayın Müşterimiz, 65 cm efendim
Soru: merhaba ürün inox mu ayrıca arfry yazıyo ama siz yok yazmışsınız
Cevap: Grion renklıdır airfairay ozellıgı var efendim
Soru: Hakkari’den yazıyorum kurulum ücretsiz mi
Cevap: merhabalar evet
Soru: Merhaba fırının ebatlarını öğrenebilir miyim
Cevap: Merhaba genişlik 70 cm standart ölçüler
Soru: ocak fırın davlumbaz in net ölçüleri nedir?
Cevap: Merhaba Sayın Müşterimiz, Ocak 65, davlumbaz 60 cm efendim
Soru: airfry teli disinda ızgara teli var mı
Cevap: merhabalar maalesef
Soru: Ocakta gaz tipi lpg+doğalgaz mı
Cevap: Evet efendim
Soru: merhaba aspiratörde baca deliğine gerek var mı yoksa aktif kömürlü mü
Cevap: merhabalar baca deliği daha verimli cekmesini saglar isterseniz ücretli kömürlü filtre alabilirsiniz
Soru: Sacdace fırın ne kadar
Cevap: Afc 361 modeline bakabilirsiniz ayrıca satılıyor
Soru: Merhaba devamlı air fry özellikte mi çalışıyor? İstediğimizde mi çalıştırıyoruz?
Cevap: İstediğiniz zaman airfry özelliğini çalıştırıyorsunuz efendim
Soru: Oçak cam kalınlığı kaç milim
Cevap: 8 mm
Soru: Patlıcan közlemek ocağı patlatır mı
Cevap: Merhaba Sayın Müşterimiz, Böyle bir şey daha önce duymadım efendim.
Soru: airfray özelliği varmı acaba
Soru: Wi-Fi özellik var mı bunda
Cevap: Hayır efendim yok
Soru: merhabalar ürün dogalgazli çalışıyor değil mi bilgim olmadığından soruyorum kusura bakmayin. ve kurulum nasıl oluyor acaba her yere kurulum var mi
Cevap: Evet efendim doğalgazlı ücretsiz arçelik servisi kurulum yapıyor
Soru: kaç tepsisi vardır
Cevap: 2 tepsi 1 ızgara efendim
Grion Buhar Destekli Afry ( Afc 361 G - Ocd T 651 Eg - Ade 606-2 G ) Ankastre Set Detay Resimler
Grion Buhar Destekli Afry ( Afc 361 G - Ocd T 651 Eg - Ade 606-2 G ) Ankastre Set En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Grion Buhar Destekli Afry ( Afc 361 G - Ocd T 651 Eg - Ade 606-2 G ) Ankastre Set Şimdiki Fiyatı Ile 33600.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Grion Buhar Destekli Afry ( Afc 361 G - Ocd T 651 Eg - Ade 606-2 G ) Ankastre Set Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?
Grion Buhar Destekli Afry ( Afc 361 G - Ocd T 651 Eg - Ade 606-2 G ) Ankastre Set Hakkında yaklaşık 1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
Grion Buhar Destekli Afry ( Afc 361 G - Ocd T 651 Eg - Ade 606-2 G ) Ankastre Set Detaylı Açıklama
Arçelik Yeni Model Gri Buhar Destekli Cam Ankastre SetArçelik AFC 361 G Fibona Serisi A Fry Ankastre FırınGenel ÖzelliklerGenel Özellikler Fırın RengiGri Cam Yüzey (Grion)Ürün Serisi AR 5500Fırın Hacmi 72 LEnerji Sınıfı A+Saat Tipi LED Display - Touchcontrol Prologue/Beyond-Good+ (Beast)Ürün Serisi Fibona SerisiArçelik ADE 606-2 G Gri Ankastre DavlumbazGenel Özellikler60 cm genişlikSes seviyesi: Min. 48 dBA, Max. 67 dBA3+1 Yoğun Kademeli Güç AyarıA Enerji SınıfıBulaşık makinesinde yıkanabilir çelik çerçeveli yağ filtresiElektrikli Ocaklarla 55 cm Montaj AralığıHava Temizleme FonksiyonuDokunmatik KontrolArçelik OCD T 651 EG Gri Cam Ankastre OcakGenel ÖzelliklerÜrün Rengi Gri Cam Yüzey (Grion)Gaz Tipi DoğalgazOcak Tipi Gazlı OcakOcak Tipi Ve Göz Sayısı 4 Gözü GazlıGaz Emniyet Sistemi VarÜrün Tipi AnkastreGaz Gücü 7,4Ocak Yüzeyi CamKahve Beki Adaptörü Siyah EmayeBek Şapkası Tipi Düz ParlakArçelik Yeni Model Gri Buhar Destekli Cam Ankastre Set Hakkında
Arçelik Beyaz Eşya çeşitleri ve tüm ev elektroniği alışverişleriniz için >Hepsinialalim.com bir tık uzağınızda sizleri bekliyor. Siz de online alışveriş imkanıyla hızlı ve güvenli alışverişin keyfini sürün. >
Grion Buhar Destekli Afry ( Afc 361 G - Ocd T 651 Eg - Ade 606-2 G ) Ankastre Set Ürününün Satıcısı, Arçelik Grion Buhar Destekli Afry ( Afc 361 G - Ocd T 651 Eg - Ade 606-2 G ) Ankastre Set ürününü 33600.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Grion Buhar Destekli Afry ( Afc 361 G - Ocd T 651 Eg - Ade 606-2 G ) Ankastre Set Ürünü Kullananların Görüşleri
33600.0 Tl ye satışta olan Grion Buhar Destekli Afry ( Afc 361 G - Ocd T 651 Eg - Ade 606-2 G ) Ankastre Set Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: Çok beğenerek aldım ve çok memnunum
İsim: A** T**
Tarih: 01 Haziran 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: BAŞTÜRK
Grion Buhar Destekli Afry ( Afc 361 G - Ocd T 651 Eg - Ade 606-2 G ) Ankastre Set Ürünü Hakkında Sorulan Sorular
Soru: ocağın eni boyu kaç cm acaba
Cevap: Gireceği yer 56x49
Soru: ev tüpü ile çalışır mi
Cevap: kuruluma gelen servise ocağı lpg ile kullanacağınızı söylerseniz bir aparat ile tüpe çevirecektir
Soru: Bu setin beyazı mevcutmu
Cevap: Sayfamızda mevcuttur
Soru: merhaba ocağın mermer üzerindeki eni ve boyu kaç cm
Cevap: Merhaba derinlik 52 cm genişlik 65 cm yükseklik 5 cm efendim
Soru: ocak ebatı kaç cm dir
Cevap: Merhaba Sayın Müşterimiz, 65 cm efendim
Soru: merhaba ürün inox mu ayrıca arfry yazıyo ama siz yok yazmışsınız
Cevap: Grion renklıdır airfairay ozellıgı var efendim
Soru: Hakkari’den yazıyorum kurulum ücretsiz mi
Cevap: merhabalar evet
Soru: Merhaba fırının ebatlarını öğrenebilir miyim
Cevap: Merhaba genişlik 70 cm standart ölçüler
Soru: ocak fırın davlumbaz in net ölçüleri nedir?
Cevap: Merhaba Sayın Müşterimiz, Ocak 65, davlumbaz 60 cm efendim
Soru: airfry teli disinda ızgara teli var mı
Soru: Ocakta gaz tipi lpg+doğalgaz mı
Cevap: Evet efendim
Soru: merhaba aspiratörde baca deliğine gerek var mı yoksa aktif kömürlü mü
Cevap: merhabalar baca deliği daha verimli cekmesini saglar isterseniz ücretli kömürlü filtre alabilirsiniz
Soru: Sacdace fırın ne kadar
Cevap: Afc 361 modeline bakabilirsiniz ayrıca satılıyor
Soru: Merhaba devamlı air fry özellikte mi çalışıyor? İstediğimizde mi çalıştırıyoruz?
Cevap: İstediğiniz zaman airfry özelliğini çalıştırıyorsunuz efendim
Soru: Oçak cam kalınlığı kaç milim
Cevap: 8 mm
Soru: Patlıcan közlemek ocağı patlatır mı
Cevap: Merhaba Sayın Müşterimiz, Böyle bir şey daha önce duymadım efendim.
Soru: airfray özelliği varmı acaba
Soru: Wi-Fi özellik var mı bunda
Cevap: Hayır efendim yok
Soru: merhabalar ürün dogalgazli çalışıyor değil mi bilgim olmadığından soruyorum kusura bakmayin. ve kurulum nasıl oluyor acaba her yere kurulum var mi
Cevap: Evet efendim doğalgazlı ücretsiz arçelik servisi kurulum yapıyor
Soru: kaç tepsisi vardır
Cevap: 2 tepsi 1 ızgara efendim
Grion Buhar Destekli Afry ( Afc 361 G - Ocd T 651 Eg - Ade 606-2 G ) Ankastre Set Detay Resimler

Grion Buhar Destekli Afry ( Afc 361 G - Ocd T 651 Eg - Ade 606-2 G ) Ankastre Set En Uygun Satış Linki

Arçelik Grion Buhar Destekli Afry ( Afc 361 G - Ocd T 651 Eg - Ade 606-2 G ) Ankastre Set Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Arçelik Grion Buhar Destekli Afry ( Afc 361 G - Ocd T 651 Eg - Ade 606-2 G ) Ankastre Set yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.