H3WPS2106TBR6-17 10 kg 1200 Devir Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Çamaşır Makinesi En Ucuzu Nerede Bulunur-

Sultan

Bilgili
H3WPS2106TBR6-17 10 kg 1200 Devir Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Çamaşır Makinesi En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
H3WPS2106TBR6-17 10 kg 1200 Devir Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Çamaşır Makinesi Güncel Fiyatı 16829.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

H3WPS2106TBR6-17 10 kg 1200 Devir Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Çamaşır Makinesi Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?

H3WPS2106TBR6-17 10 kg 1200 Devir Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Çamaşır Makinesi Hakkında yaklaşık 14 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1 .

H3WPS2106TBR6-17 10 kg 1200 Devir Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Çamaşır Makinesi Ürün Bilgisi

H3WPS2106TBR6-17 10 kg 1200 Devir Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Çamaşır Makinesi Ürününün Satıcısı, Hoover H3WPS2106TBR6-17 10 kg 1200 Devir Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Çamaşır Makinesi ürününü 16829.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

H3WPS2106TBR6-17 10 kg 1200 Devir Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Çamaşır Makinesi En Son Yapılan Yorumlar
16829.0 Tl ye satışta olan H3WPS2106TBR6-17 10 kg 1200 Devir Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Çamaşır Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
14 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1

Yorum: ürün performans olarak gayet iyi aynı markanın kurutma makinesini dekullanıyorum tavsiye ederim. özellikle yıkama ve sıkma kalitesi gayet güzel.
İsim: s** c**
Tarih: 09 Ocak 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Yabeda

Yorum: Güzel ürün
İsim: S** D**
Tarih: 07 Eylül 2024
Satıcı: Comfor

Yorum: Çok sessiz çalışıyor ve wifi özeliği çok beğendim.. bir suru yıkamaseçenekleri var
İsim: S** I**
Tarih: 01 Eylül 2024
Satıcı: MODAEVGEREÇLERİ

Yorum: tek kelimeyle harika çok güzel rengide çok güzeldi
İsim: **** ****
Tarih: 31 Temmuz 2024

Yorum: gayet guxel serviste kargoda hizli tskler
İsim: m** E**
Tarih: 07 Haziran 2024
Satıcı: modatrend34-istanbul

Yorum: çok ses yapıyor davul çalar gibi aldigima pişman oldum
İsim: Y** B**
Tarih: 18 Temmuz 2024

Yorum: Makina geldi kurulum için servisi bekliyorum daha öncede bu markayıaldım kullandım
İsim: m** d**
Tarih: 05 Ocak 2024
Satıcı: Beyaz Live

Yorum: 8 Nisan'da sipariş verdim aynı gün kargoya verildi, Ceva lojistik 26Nisan tahmini teslimat tarihi diye yazmıştı alışveriş yaptığım yereteslimatın erkene alınması için yardımcı olmalarını istedim sağolsunlarlojistik şirketini aramıslar 20 Nisan'da teslim edildi kapıya kadargetirdirler. 22 Nisan'da servis kurulumu gerçekleştirdi Annem ilkyıkamayı yaDevamını Oku
İsim: O** Ç**
Tarih: 22 Nisan 2024
Satıcı: modatrend34

Yorum: ürün çok iyı firma sözünün eri zamanında kargoya verildi lakin kargoşirketinden memnun değilim ayın altısında kargoya veriliyor ayınonbeşinde teslim ettiler
İsim: m** s**
Tarih: 16 Ağustos 2024
Satıcı: Comfor

Yorum: Başka ütün gönderildi şikayet edicem sizi
İsim: D** C**
Tarih: 11 Mayıs 2024
Satıcı: Beyaz Live

H3WPS2106TBR6-17 10 kg 1200 Devir Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Çamaşır Makinesi Merak Edilen Konular

Soru: renk siyahmi
Cevap: EVET EFENDİM.

Soru: merhaba ürün 10 kg dimi wifi yazıyor var dimi ve renk gri mi siyah mi
Cevap: merhaba 10 kg wifi özellikli antrasit renginde

Soru: Renk nedir ürünün
Cevap: antrasit efendim

Soru: net ölçü nedir?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Teknik departmanımız olmadığından ve ürünler tarafımıza kapalı kutu gönderildiği için konuyla alakalı Müşteri Hizmetlerinden destek almanız gerekmektedir. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: Servisi biz mi arıcaz kurulum için ?
Cevap: Merhaba, Hoover müşteri hizmetleri arasanız size en yakın servisi yönlendireceklerdir 8508111290. İyi günler dileriz Electrovitrin

Soru: Merhaba bu ürün de 10 yıl motor garantili mi Birde hangi lojistik şirketi ile geliyor
Cevap: Merhaba, Bu ürün yeni piyasaya sürelin bir ürün 10 yıl motor garantisi olan Hoover listesinde yok, ancak yarın Hoover merkeze soruyacağız, yarın bize tekrar mesaj atarsanız alacağımız bilgiyi size aktara biliriz. İyi günler dileriz, Electrovitrin

Soru: Sakarya satışıniz varmidir
Cevap: Sadece istanbul

Soru: kusura bakmayin koyu grimi oluyor
Cevap: siyaha yakın bir renk tonu oluyor

Soru: hoover markası dimi
Cevap: Evet efendim

Soru: ısı pompalı mi ?
Cevap: Merhabalar; Isı Pompası teknolojisi Kurutma makinaları için geliştirilmiş bir teknolojidir. Çamaşır Yıkama Makinelerinde Isı Pompası özelliği yoktur. İyi günler dileriz Electrovitrin

Soru: Hoover çamaşır makinası almak istiyorum fakat beyaz istiyorum seçtiğim ürün de renk seçeneği yok sanırım ben beyazını almak istiyorum hardimci olursanız sevinirim
Cevap: Satışımızda Hoover markalı beyaz çamaşır makinesi var efendim. Dilerseniz mağazamıza bakabilirsiniz.

Soru: Türkiye’nin her yerine gönderim yapıyor musunu
Cevap: Merhaba Evet efendim Saygılarımızla

Soru: Sürekli E02 yazısı geliyo çalışması duruyo neden acaba
Cevap: İYİ AKŞAMLAR İNANKİ BENDE BLMİYORUM SERVİSİ ARASANİZ DAHA İYİ OLUR

Soru: hoover marka türk malı mı yoksa nedir ? nerede üretiliyor?
Cevap: Merhaba üretim yeri türkiye ama menşei amerikan

Soru: Bluetooth bağlantısı NFC WiFi varmı
Cevap: Merhaba, üründe Wi-Fi ve Bluetooth Teknolojisi mevcuttur. İyi günler dileriz.

Soru: 7. Katta oturuyorum Camasir makinesi kesin eve birakilacak mi ? Yoksa bina onune indirlip biz cikarmiyoruz kendiniz tasiyin mi olacak ?
Cevap: 3.kattan sonrasına çıkarmıyorlar efendim bina girişine bırakırlar

Soru: iyi akşamlar çamaşır makinesi bu gün servis geldi kurdu ama çalışırken kapakta su sizdiriyor normal mi azda olsa ne yapmamiz lazim
Cevap: Merhaba Hoover müşteri hizmetlerinden teknık servisten bilgi almalısınız .saygılarımızla

Soru: wi fi. Bluetooth ne. işe yariyor
Cevap: UZAKTAN BAĞLANTI YAPABİLİYORSUNUZ EFENDİM.

Soru: mrb renk gri mi
Cevap: Merhabalar evet .

Soru: HW AMBS 210 model ile arasındaki fark sadece renk midir?o modelde motor 10 yıl garanti yazıyor, antrasit olanın motor garantisi kaç yıl sayın satıcı.
Cevap: Merhaba Tüm özelliklerin kıyasını epey üzerinden yapabilirsiniz .3 yıl garanti ile satılır hoover müşteri hizmetleri ile görüştüğünüzde 10 yıl motor garantisi yapıyorlar Saygılarımızla

H3WPS2106TBR6-17 10 kg 1200 Devir Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Çamaşır Makinesi Detaylı Resimler

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

H3WPS2106TBR6-17 10 kg 1200 Devir Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Çamaşır Makinesi En Uygun Satış Linki