Nurdan
Bilgili
H3WPS294TAM6-17 9 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1200 Devir Çamaşır Makinesi Alanlar Memnun Mu?
H3WPS294TAM6-17 9 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1200 Devir Çamaşır Makinesi Güncel Fiyatı 14400.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
H3WPS294TAM6-17 9 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1200 Devir Çamaşır Makinesi Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?
H3WPS294TAM6-17 9 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1200 Devir Çamaşır Makinesi Hakkında yaklaşık 9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .
H3WPS294TAM6-17 9 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1200 Devir Çamaşır Makinesi Ürün Açıklaması
H3WPS294TAM6-17 9 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1200 Devir Çamaşır Makinesi Ürününün Satıcısı, Hoover H3WPS294TAM6-17 9 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1200 Devir Çamaşır Makinesi ürününü 14400.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
H3WPS294TAM6-17 9 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1200 Devir Çamaşır Makinesi Ürün Hakkındaki Yorumlar
14400.0 Tl ye satışta olan H3WPS294TAM6-17 9 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1200 Devir Çamaşır Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8
Yorum: Çok memnunum iyiki almışım
İsim: S** Ç**
Tarih: 30 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: İKSAVM
Yorum: makina arızalı geldi iadeyle uğraşmamak adına servisle iletişime geçtimservis gayet özverili sağolsun şikayetlerimizi tamamladı ürün üretimdensonra kontrolden geçmiyomu acaba iki hortumda takılmamış altından suakıttı servis gelip arızayı giderdi
İsim: e** d**
Satıcı: madrella
Yorum: Teslimat sorunsuz,
İsim: M** G**
Tarih: 07 Eylül 2024
Satıcı: Electronikpazar
Yorum: çok sessiz çalışıyor fiyatı çok uygun gayet başarılı ürün satıcıyateşekkür ederim
İsim: F** D**
Tarih: 10 Haziran 2024
Yorum: fiyatina göre gayet iyi
İsim: Asiye d.
Tarih: 15 Mayıs 2024
Satıcı: Denkel
Yorum: beğendim paketleme iyiydi sorunsuz geldi memnun kaldım
İsim: a** a**
Tarih: Elite Üye
Beden: 26 Ağustos 2024
H3WPS294TAM6-17 9 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1200 Devir Çamaşır Makinesi Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: 62 cm genişlik ürün 64 sorun olur mu
Cevap: Merhaba Hover müşteri hizmetleri ile görüşmelisiniz saygılarımızla
Soru: en kisa program kac dk
Cevap: Hoover müşteri hizmetlerını arayarak net bılgı sahıbı olabılırsınız efendim
Soru: kral ürün sıfır mı yoksa teşhir midir
Cevap: .erhaba kapali kutu uruj bilgniz olsun
Soru: hangi kargo firmasıyla gönderiyorsunuz
Cevap: Horoz logıstuk efendim
Soru: kurum için bizmi ariyormuyuz yoksa sizmi
Cevap: Hooover müşteri hizmetlerını arıyorsunuz efendim
Soru: Enerji sınıfı nedir
Cevap: merhaba, Enerji verimlilik sınıfı A dır.
Soru: Kısa programı varmı ve kurulumunu ücretsiz yapıcaklarmı
Cevap: Merhaba, kısa program hakkında markadan bilgi alıp dönüş yapılacaktır. Sorunuzu yarın gün içinde tekrar iletmenizi rica ederiz. Ürün kurulumu hoover yetkili servisi tarafından ücretsiz yapılmaktadır.
Soru: 10 yıl motor garantisi varmı
Cevap: Var efendim
Soru: 10 yıl motor garantisi bu üründe var mı
Cevap: Merhaba Hover müşteri hizmetleri yapmaktadır satın alımdan sonra dilerseniz bilgi için kendilerini arayabilirsiniz saygılarımızla
Soru: A sinifi peki plus mi??A++
Cevap: Merhaba d sinifi urundur a dan d ye gecmisitir bilgmiz olsun a enerji makineler d sinifi olmustur
Soru: İyi günler, bu markanın servisini hangi firma yapıyor?
Cevap: Merhaba hooverin kendi servisleri vardir bilgniz olsun
Soru: Enerji sınıfı hakkinda bilgi alabilir miyim?
Cevap: Mwrhaba enerji sistemi yenj sistwm d enerjjdir eskiye gore a enerjidir bilgniz olsun d enerji urundir
Soru: Ben bir çamaşır makinesi alıyorum makine eve gelmeden geri gidiyor horoz lojistik neden işini doğru yapmıyor benim şimdi ne yapmam gerekiyor
Cevap: Merhbaler ürünü nereden aldınız ?
Soru: Müşteri hizmetleri tel no yazarsaniz
Cevap: Merhaba Numara paylaşmak yasak efendim Saygılarımızla
Soru: iyi calismalar. hangi kargo firmasi ile gonderim yapiliyor? (izmir sarnic ve izmir pancar alternatifleri icin cevaplarsaniz sevinirim)
Cevap: merhaba, horoz lojistik ile sevk edilmektedir. saygılarımızla.
Soru: Merhaba çamaşır makinesi almak istiyorum boyu eni öğrenmek istiyorum
Cevap: Yükseklik (cm) 87 Genişlik (cm) 64 Renk Beyaz Derinlik (cm) 67
H3WPS294TAM6-17 9 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1200 Devir Çamaşır Makinesi Ürüne Ait Resimler
H3WPS294TAM6-17 9 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1200 Devir Çamaşır Makinesi En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
H3WPS294TAM6-17 9 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1200 Devir Çamaşır Makinesi Güncel Fiyatı 14400.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
H3WPS294TAM6-17 9 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1200 Devir Çamaşır Makinesi Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?
H3WPS294TAM6-17 9 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1200 Devir Çamaşır Makinesi Hakkında yaklaşık 9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .
H3WPS294TAM6-17 9 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1200 Devir Çamaşır Makinesi Ürün Açıklaması
H3WPS294TAM6-17 9 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1200 Devir Çamaşır Makinesi Ürününün Satıcısı, Hoover H3WPS294TAM6-17 9 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1200 Devir Çamaşır Makinesi ürününü 14400.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
H3WPS294TAM6-17 9 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1200 Devir Çamaşır Makinesi Ürün Hakkındaki Yorumlar
14400.0 Tl ye satışta olan H3WPS294TAM6-17 9 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1200 Devir Çamaşır Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8
Yorum: Çok memnunum iyiki almışım
İsim: S** Ç**
Satıcı: İKSAVM
Yorum: makina arızalı geldi iadeyle uğraşmamak adına servisle iletişime geçtimservis gayet özverili sağolsun şikayetlerimizi tamamladı ürün üretimdensonra kontrolden geçmiyomu acaba iki hortumda takılmamış altından suakıttı servis gelip arızayı giderdi
İsim: e** d**
Yorum: Teslimat sorunsuz,
İsim: M** G**
Tarih: 07 Eylül 2024
Satıcı: Electronikpazar
Yorum: çok sessiz çalışıyor fiyatı çok uygun gayet başarılı ürün satıcıyateşekkür ederim
İsim: F** D**
Tarih: 10 Haziran 2024
Yorum: fiyatina göre gayet iyi
İsim: Asiye d.
Tarih: 15 Mayıs 2024
Yorum: beğendim paketleme iyiydi sorunsuz geldi memnun kaldım
İsim: a** a**
Tarih: Elite Üye
Beden: 26 Ağustos 2024
H3WPS294TAM6-17 9 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1200 Devir Çamaşır Makinesi Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: 62 cm genişlik ürün 64 sorun olur mu
Cevap: Merhaba Hover müşteri hizmetleri ile görüşmelisiniz saygılarımızla
Soru: en kisa program kac dk
Cevap: Hoover müşteri hizmetlerını arayarak net bılgı sahıbı olabılırsınız efendim
Soru: kral ürün sıfır mı yoksa teşhir midir
Cevap: .erhaba kapali kutu uruj bilgniz olsun
Soru: hangi kargo firmasıyla gönderiyorsunuz
Cevap: Horoz logıstuk efendim
Soru: kurum için bizmi ariyormuyuz yoksa sizmi
Cevap: Hooover müşteri hizmetlerını arıyorsunuz efendim
Soru: Enerji sınıfı nedir
Cevap: merhaba, Enerji verimlilik sınıfı A dır.
Soru: Kısa programı varmı ve kurulumunu ücretsiz yapıcaklarmı
Cevap: Merhaba, kısa program hakkında markadan bilgi alıp dönüş yapılacaktır. Sorunuzu yarın gün içinde tekrar iletmenizi rica ederiz. Ürün kurulumu hoover yetkili servisi tarafından ücretsiz yapılmaktadır.
Soru: 10 yıl motor garantisi varmı
Cevap: Var efendim
Soru: 10 yıl motor garantisi bu üründe var mı
Cevap: Merhaba Hover müşteri hizmetleri yapmaktadır satın alımdan sonra dilerseniz bilgi için kendilerini arayabilirsiniz saygılarımızla
Soru: A sinifi peki plus mi??A++
Cevap: Merhaba d sinifi urundur a dan d ye gecmisitir bilgmiz olsun a enerji makineler d sinifi olmustur
Soru: İyi günler, bu markanın servisini hangi firma yapıyor?
Cevap: Merhaba hooverin kendi servisleri vardir bilgniz olsun
Soru: Enerji sınıfı hakkinda bilgi alabilir miyim?
Cevap: Mwrhaba enerji sistemi yenj sistwm d enerjjdir eskiye gore a enerjidir bilgniz olsun d enerji urundir
Soru: Ben bir çamaşır makinesi alıyorum makine eve gelmeden geri gidiyor horoz lojistik neden işini doğru yapmıyor benim şimdi ne yapmam gerekiyor
Cevap: Merhbaler ürünü nereden aldınız ?
Soru: Müşteri hizmetleri tel no yazarsaniz
Cevap: Merhaba Numara paylaşmak yasak efendim Saygılarımızla
Soru: iyi calismalar. hangi kargo firmasi ile gonderim yapiliyor? (izmir sarnic ve izmir pancar alternatifleri icin cevaplarsaniz sevinirim)
Cevap: merhaba, horoz lojistik ile sevk edilmektedir. saygılarımızla.
Soru: Merhaba çamaşır makinesi almak istiyorum boyu eni öğrenmek istiyorum
Cevap: Yükseklik (cm) 87 Genişlik (cm) 64 Renk Beyaz Derinlik (cm) 67
H3WPS294TAM6-17 9 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1200 Devir Çamaşır Makinesi Ürüne Ait Resimler

H3WPS294TAM6-17 9 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1200 Devir Çamaşır Makinesi En Uygun Satış Linki

Hoover (31019794) H3wps294tam6-17 Camasır Makınesı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Hoover (31019794) H3wps294tam6-17 Camasır Makınesı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.