KumYolcusu
Bilgili
H3WPS4116TMB5-17 11 kg 1400 Devir Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Çamaşır Makinesi Tavsiye Edilen Yer Neresi?
H3WPS4116TMB5-17 11 kg 1400 Devir Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Çamaşır Makinesi Şu Andaki Fiyatı 14979.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
H3WPS4116TMB5-17 11 kg 1400 Devir Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Çamaşır Makinesi Kullanıcı Yorumları Nasıl?
H3WPS4116TMB5-17 11 kg 1400 Devir Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Çamaşır Makinesi Hakkında yaklaşık 60 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .
H3WPS4116TMB5-17 11 kg 1400 Devir Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Çamaşır Makinesi Ürün Tanıtımı
H3WPS4116TMB5-17 11 kg 1400 Devir Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Çamaşır Makinesi Ürününün Satıcısı, Hoover H3WPS4116TMB5-17 11 kg 1400 Devir Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Çamaşır Makinesi ürününü 14979.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
H3WPS4116TMB5-17 11 kg 1400 Devir Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Çamaşır Makinesi Kullanıcı Yorumları Nasıl?
14979.0 Tl ye satışta olan H3WPS4116TMB5-17 11 kg 1400 Devir Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Çamaşır Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
60 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3
Yorum: makine gayet güzel herkeze tavsiye ederim saticiyada teşekkür ederimgüzel kargolama hasarsız sağlam elime ulaştı ve akşam makinam servistarafından kuruldu 10 numara makine
İsim: g** t**
Tarih: 02 Ekim 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Comfor
Yorum: Ürün iki gün içinde horoz lojistikle teslim edildi ama yan tarafındakisaç darbe almış ön tarafında panelde hasar var Hover Servıs merkezigeldi hasar tutanağı tuttu şimdi tutanakla beraber iade talebioluşturdum böyle bir ürün nasıl gönderebilirsiniz Trendyol müşterihizmetleri ile konuştum bir de para iade altı ay içinde taksitli olarakbana gönderilDevamını Oku
İsim: Z** G**
Tarih: 22 Eylül 2024
Satıcı: EPATeknoloji
Yorum: teslimat süresi ve kurulum süresi mükemmel Hoover çamaşır makinası aldım10 gün demişlerdi ama 4 gün elimize ulaştı ulaştığı gibi kurulumtalebinde bulunduk 4 iş günü demelerine rağmen hemen gelip kurdularhepsinde Allah razı olsun çok iyi bir iş çıkardılar gönül rahatlığıylaalabilirsiniz çok memnun kaldım
İsim: a** a**
Tarih: 20 Eylül 2024
Yorum: Ürün bu gün teslim aldım teşekkür ederim hala kurulum yapılmadı denemesüreci başlamadı o zaman detaylı paylaşım yapacağım
İsim: T** B**
Tarih: 16 Eylül 2024
Yorum: iyi kullanışlı
İsim: F** G**
Tarih: 12 Eylül 2024
Yorum: Teşekkürler
İsim: **** ****
Tarih: 10 Eylül 2024
Yorum: Gayet kullanışlı güzel bir makine, fiyatına göre mantıklı, tercih edilebilir
İsim: S** A**
Tarih: 05 Eylül 2024
Yorum: yeni aldık beğendik herhangi bir sorun yaşamadık
İsim: U** G**
Tarih: 30 Ağustos 2024
Yorum: güzel hızlı teslim kırıksız
İsim: m** y**
Tarih: 05 Ağustos 2024
Satıcı: Beyaz Live
Yorum: Güzel ürün
İsim: R** Ö**
Tarih: 30 Temmuz 2024
Satıcı: modatrend34
Yorum: Çok iyi memnunuz
İsim: N** S** K**
Tarih: 22 Haziran 2024
Yorum: Çok beğendikkk
İsim: Ş** B**
Tarih: 23 Nisan 2024
Yorum: aldığı parayı hak ediyor kurulum için gayet dönüş sağladılar
Tarih: 20 Nisan 2024
Yorum: Horoz lojistik teslimatlı olmasına rağmen hem sapa sağlam hemde erkenteslim edildi çok şaşırdım
Satıcı inanılmaz ilgiliydi ayrıca teşekkürederim. 3 günlük deneyimimden çıkan sonuç makine harika gayet temizyıkıyor, ses olayi da normal bence 1400 devirde attığınızda. Aynı ayardaki bilinen markaların neredeyse yarı fiyatına iyi ki almışım. WifiözelDevamını Oku
İsim: B** E**
Tarih: 05 Nisan 2024
Satıcı: Electrovitrin
Yorum: teşekkürler
İsim: B** Ç**
Tarih: 25 Mart 2024
Satıcı: Furkan Express
Yorum: Gerçekten çok güzel bi makine ama servis çok kötü alanım dar olabilirevet ama dikkatli olması gerekiyordu servis elemanı makine dolabımıkırdı ve sonradan farkettim makinenin önüde içine göçme yapmış maddizarar a uğrattı beni malesef
İsim: S** Ç**
Tarih: 24 Mart 2024
Satıcı: MODAEVGEREÇLERİ
Yorum: S siz çalışıyor
İsim: S** E**
Tarih: Elite Üye
Beden: 25 Şubat 2024
Satıcı: İKSAVM
Yorum: gayet memnunum
Tarih: 24 Şubat 2024
Satıcı: MediaMarkt
Yorum: harika bir makine hiç bir hatasını göremedim gayet güzelde yıkıyor ekoprogramı gerçekten ekoysa çok iyi çünkü 4 saat
İsim: Ş** Ö**
Tarih: 19 Şubat 2024
Yorum: Ürün çok güzel hizli tesslimat fiyat performans ürünü herkese tavsiye ederim
İsim: F** F**
Tarih: 31 Ocak 2024
Satıcı: METİNOĞULLARI DAYANIKLI TÜK MAL LTD ŞTİ
Yorum: nakliye firmasi çok iyi emeğinize Sağlık
Tarih: 29 Ocak 2024
Yorum: Güzele benziyor suan
İsim: M** Ç**
Tarih: 26 Ocak 2024
Yorum: ürün gerçekten çok iyi
Tarih: 22 Ocak 2024
Yorum: fiyat performans bakınca çok memnun kaldım tavsiye ederim hiç şüphesiz
İsim: Ahmet T. D.
Tarih: 17 Ocak 2024
Yorum: 3 temmuzda sipariş verdik 6 temmuzda kululumu yapıldı. 11 kg ,1400devir, A sınıfı, wi-fi bağlantısı ile fiyat olarak ta emsallerine göreuygun . yıkaması da gayet güzel, sorunsuz çalışıyor.
İsim: E** H**
Tarih: 07 Temmuz 2024
Yorum: yıkamayı yapıyor sıkmayı bazen tam yapmıyor tam sıkması için makineyitekrar sıkma programına alıyoruz servisi çağırdık oda pek bisey yapmadıaynı şekilde kullanmaya devam ediyoruz üzerinde wfi amblemi var ama bağlanmıyor
İsim: D** A**
Tarih: 08 Mayıs 2024
Yorum: 2 ay önce almıştım fiyatı hâliyle daha uygun idi eşim eski ile az dahaidare ederiz desede fiyat yükselir diye almıştım iyiki almışım aynışekilde geçen yıl Hoover bulaşık makinası aldım. kalite olarak çok çokiyi farkli markalar bu fiyatlara bulmak çok zor ama kalite aynıalacaklar düşünmeden alabilir.
İsim: Özcan A.
Tarih: 22 Nisan 2024
Yorum: Ürün çok güzel henüz deneme yapılmadı yapılınca bilgilerimi aktaracağım
Tarih: 29 Mart 2024
Yorum: Diğer markalara fazla para vermeyin kaliteyi ucuza alın. Önce siz kazanın
İsim: Mehmet H. K.
Tarih: 21 Mart 2024
Satıcı: TEKÇARŞIM
Yorum: fiyat/performans ürünü gayet iyi çalışıyor .
İsim: i** P**
Tarih: 06 Şubat 2024
H3WPS4116TMB5-17 11 kg 1400 Devir Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Çamaşır Makinesi Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: izmire karğonuz varmı
Cevap: yok efendim
Soru: bu markanin Tokat Niksar da servisi varmi acaba
Cevap: Merhaba Evet var efendim Saygılarımızla
Soru: Çamaşır makina almıştım servisi bizmi arıyoruz yoksa sizmi gönderiyorsunuz
Cevap: Merhaba. hoover müşteri hizmetlerini arayarak kurulum talep ediyorsunuz.Saygılarımızla
Soru: Merhabalar. Hangi kargo ile gönderiyorsunuz? makineyi eve çıkarıyorlar mı?
Cevap: Ceva lojistik çıkarıyorlar efendim
Soru: Merhaba,Antalya’ya gönderim var mı acaba ?
Cevap: tabi ki efendim
Soru: hangi kargo firması ile gönderim sağlıyorsunuz
Cevap: Merhaba, Horoz lojistik ile gönderim sağliyoruz. İyi günler dileriz, Electrovitrin
Soru: Merhaba ürün ölçüleri açıklama kısmında farklı, sizin soru cevapta yazdığınız farklı. Tam ölçüleri öğrenebilir miyim acaba
Cevap: Yükseklik (cm) 87 Genişlik (cm) 64 Derinlik (cm) 67
Soru: Merhaba, Antalya’ya gönderim yapıyor musunuz ?
Cevap: MERHABA EFENDİM EVET.
Soru: iyi günler Türkiye'nin her yerine gönderiminiz var mı
Cevap: iyi geceler türkiyenin her yerine göndermiz vardır
Soru: Ürünün kaç yıl motor garantisi var?
Cevap: Merhabalar; Marka tarafından 10yıl motor garantisi vardır. İyi günler dileriz.
Soru: merhabalar makine kac programlı
Cevap: merhaba efendim 17 program.
Soru: Ürün programları yabancı dil mi yazıyor Türkçe mi
Cevap: merhaba efendim detaylı bilgiye sahip değilim ama servis ayarlıyor bildiğim kadarıyla Türkçe olarak.
Soru: genişlik 62 ürünün 64 yazıyor sıkıntı olur mu
Cevap: Merhaba müşteri hizmetlerinden öğrenebilirsiniz saygılarımızla
Soru: Mersin'e gonderıyormusunuz burda kurulumu hangi firma yapıyor
Cevap: merhaba efendim ceva lojistik - hoover servisi kurulum yapıyor.
Soru: merhaba ürünün kazanı paslanmaz çelikmidir
Cevap: Merhaba, Ürünü kazanı çeliktir . İyi günler dileriz, Electrovitrin
Soru: Adanaya gönderiminiz varmı? H.Wash 350 mi 500 mi
Cevap: Evet var efendim
Soru: kurutma makinesiyle üst üste monte ediliyor mu
Cevap: Kurutma makinesi için aparat alıp çamaşır makinesinin üzerine kurulabilir
Soru: merhaba ürünün özelliğinde kurutma makinesi sınıfı b yaziyor kurutma özelliği warmi bu çamaşır makinesinin
Cevap: Değerli Müşterimiz, Teknik departmanımız olmadığından ve ürünler tarafımıza kapalı kutu gönderildiği için konuyla alakalı Müşteri Hizmetlerinden destek almanız gerekmektedir. Sağlıklı günler dileriz.
Soru: kurulum ücretli mi?
Cevap: MERHABA EFENDİM HAYIR.
Soru: A++plas mı
Cevap: Merhabalar A Enerjidir.
H3WPS4116TMB5-17 11 kg 1400 Devir Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Çamaşır Makinesi Detay Resimler
H3WPS4116TMB5-17 11 kg 1400 Devir Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Çamaşır Makinesi En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
H3WPS4116TMB5-17 11 kg 1400 Devir Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Çamaşır Makinesi Şu Andaki Fiyatı 14979.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
H3WPS4116TMB5-17 11 kg 1400 Devir Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Çamaşır Makinesi Hakkında yaklaşık 60 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .
H3WPS4116TMB5-17 11 kg 1400 Devir Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Çamaşır Makinesi Ürün Tanıtımı
H3WPS4116TMB5-17 11 kg 1400 Devir Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Çamaşır Makinesi Ürününün Satıcısı, Hoover H3WPS4116TMB5-17 11 kg 1400 Devir Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Çamaşır Makinesi ürününü 14979.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
14979.0 Tl ye satışta olan H3WPS4116TMB5-17 11 kg 1400 Devir Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Çamaşır Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
60 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3
Yorum: makine gayet güzel herkeze tavsiye ederim saticiyada teşekkür ederimgüzel kargolama hasarsız sağlam elime ulaştı ve akşam makinam servistarafından kuruldu 10 numara makine
Tarih: 02 Ekim 2024
Yorum: Ürün iki gün içinde horoz lojistikle teslim edildi ama yan tarafındakisaç darbe almış ön tarafında panelde hasar var Hover Servıs merkezigeldi hasar tutanağı tuttu şimdi tutanakla beraber iade talebioluşturdum böyle bir ürün nasıl gönderebilirsiniz Trendyol müşterihizmetleri ile konuştum bir de para iade altı ay içinde taksitli olarakbana gönderilDevamını Oku
İsim: Z** G**
Tarih: 22 Eylül 2024
Yorum: teslimat süresi ve kurulum süresi mükemmel Hoover çamaşır makinası aldım10 gün demişlerdi ama 4 gün elimize ulaştı ulaştığı gibi kurulumtalebinde bulunduk 4 iş günü demelerine rağmen hemen gelip kurdularhepsinde Allah razı olsun çok iyi bir iş çıkardılar gönül rahatlığıylaalabilirsiniz çok memnun kaldım
İsim: a** a**
Tarih: 20 Eylül 2024
Yorum: Ürün bu gün teslim aldım teşekkür ederim hala kurulum yapılmadı denemesüreci başlamadı o zaman detaylı paylaşım yapacağım
İsim: T** B**
Tarih: 16 Eylül 2024
Yorum: iyi kullanışlı
İsim: F** G**
Tarih: 12 Eylül 2024
Yorum: Teşekkürler
Tarih: 10 Eylül 2024
Yorum: Gayet kullanışlı güzel bir makine, fiyatına göre mantıklı, tercih edilebilir
İsim: S** A**
Tarih: 05 Eylül 2024
Yorum: yeni aldık beğendik herhangi bir sorun yaşamadık
İsim: U** G**
Tarih: 30 Ağustos 2024
Yorum: güzel hızlı teslim kırıksız
İsim: m** y**
Tarih: 05 Ağustos 2024
Yorum: Güzel ürün
İsim: R** Ö**
Tarih: 30 Temmuz 2024
Yorum: Çok iyi memnunuz
İsim: N** S** K**
Tarih: 22 Haziran 2024
Yorum: Çok beğendikkk
İsim: Ş** B**
Tarih: 23 Nisan 2024
Yorum: aldığı parayı hak ediyor kurulum için gayet dönüş sağladılar
Tarih: 20 Nisan 2024
Yorum: Horoz lojistik teslimatlı olmasına rağmen hem sapa sağlam hemde erkenteslim edildi çok şaşırdım

İsim: B** E**
Tarih: 05 Nisan 2024
Satıcı: Electrovitrin
Yorum: teşekkürler
İsim: B** Ç**
Tarih: 25 Mart 2024
Satıcı: Furkan Express
Yorum: Gerçekten çok güzel bi makine ama servis çok kötü alanım dar olabilirevet ama dikkatli olması gerekiyordu servis elemanı makine dolabımıkırdı ve sonradan farkettim makinenin önüde içine göçme yapmış maddizarar a uğrattı beni malesef

Tarih: 24 Mart 2024
Yorum: S siz çalışıyor
İsim: S** E**
Tarih: Elite Üye
Beden: 25 Şubat 2024
Satıcı: İKSAVM
Yorum: gayet memnunum
Tarih: 24 Şubat 2024
Yorum: harika bir makine hiç bir hatasını göremedim gayet güzelde yıkıyor ekoprogramı gerçekten ekoysa çok iyi çünkü 4 saat
İsim: Ş** Ö**
Tarih: 19 Şubat 2024
Yorum: Ürün çok güzel hizli tesslimat fiyat performans ürünü herkese tavsiye ederim
İsim: F** F**
Tarih: 31 Ocak 2024
Yorum: nakliye firmasi çok iyi emeğinize Sağlık
Tarih: 29 Ocak 2024
Yorum: Güzele benziyor suan
İsim: M** Ç**
Tarih: 26 Ocak 2024
Yorum: ürün gerçekten çok iyi

Tarih: 22 Ocak 2024
Yorum: fiyat performans bakınca çok memnun kaldım tavsiye ederim hiç şüphesiz
İsim: Ahmet T. D.
Tarih: 17 Ocak 2024
Yorum: 3 temmuzda sipariş verdik 6 temmuzda kululumu yapıldı. 11 kg ,1400devir, A sınıfı, wi-fi bağlantısı ile fiyat olarak ta emsallerine göreuygun . yıkaması da gayet güzel, sorunsuz çalışıyor.
İsim: E** H**
Tarih: 07 Temmuz 2024
Yorum: yıkamayı yapıyor sıkmayı bazen tam yapmıyor tam sıkması için makineyitekrar sıkma programına alıyoruz servisi çağırdık oda pek bisey yapmadıaynı şekilde kullanmaya devam ediyoruz üzerinde wfi amblemi var ama bağlanmıyor
İsim: D** A**
Tarih: 08 Mayıs 2024
Yorum: 2 ay önce almıştım fiyatı hâliyle daha uygun idi eşim eski ile az dahaidare ederiz desede fiyat yükselir diye almıştım iyiki almışım aynışekilde geçen yıl Hoover bulaşık makinası aldım. kalite olarak çok çokiyi farkli markalar bu fiyatlara bulmak çok zor ama kalite aynıalacaklar düşünmeden alabilir.
İsim: Özcan A.
Tarih: 22 Nisan 2024
Yorum: Ürün çok güzel henüz deneme yapılmadı yapılınca bilgilerimi aktaracağım
Tarih: 29 Mart 2024
Yorum: Diğer markalara fazla para vermeyin kaliteyi ucuza alın. Önce siz kazanın
İsim: Mehmet H. K.
Tarih: 21 Mart 2024
Satıcı: TEKÇARŞIM
Yorum: fiyat/performans ürünü gayet iyi çalışıyor .
İsim: i** P**
Tarih: 06 Şubat 2024
H3WPS4116TMB5-17 11 kg 1400 Devir Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Çamaşır Makinesi Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: izmire karğonuz varmı
Cevap: yok efendim
Soru: bu markanin Tokat Niksar da servisi varmi acaba
Cevap: Merhaba Evet var efendim Saygılarımızla
Soru: Çamaşır makina almıştım servisi bizmi arıyoruz yoksa sizmi gönderiyorsunuz
Cevap: Merhaba. hoover müşteri hizmetlerini arayarak kurulum talep ediyorsunuz.Saygılarımızla
Soru: Merhabalar. Hangi kargo ile gönderiyorsunuz? makineyi eve çıkarıyorlar mı?
Cevap: Ceva lojistik çıkarıyorlar efendim
Soru: Merhaba,Antalya’ya gönderim var mı acaba ?
Cevap: tabi ki efendim
Soru: hangi kargo firması ile gönderim sağlıyorsunuz
Cevap: Merhaba, Horoz lojistik ile gönderim sağliyoruz. İyi günler dileriz, Electrovitrin
Soru: Merhaba ürün ölçüleri açıklama kısmında farklı, sizin soru cevapta yazdığınız farklı. Tam ölçüleri öğrenebilir miyim acaba
Cevap: Yükseklik (cm) 87 Genişlik (cm) 64 Derinlik (cm) 67
Soru: Merhaba, Antalya’ya gönderim yapıyor musunuz ?
Cevap: MERHABA EFENDİM EVET.
Soru: iyi günler Türkiye'nin her yerine gönderiminiz var mı
Cevap: iyi geceler türkiyenin her yerine göndermiz vardır
Soru: Ürünün kaç yıl motor garantisi var?
Cevap: Merhabalar; Marka tarafından 10yıl motor garantisi vardır. İyi günler dileriz.
Soru: merhabalar makine kac programlı
Cevap: merhaba efendim 17 program.
Soru: Ürün programları yabancı dil mi yazıyor Türkçe mi
Cevap: merhaba efendim detaylı bilgiye sahip değilim ama servis ayarlıyor bildiğim kadarıyla Türkçe olarak.
Soru: genişlik 62 ürünün 64 yazıyor sıkıntı olur mu
Cevap: Merhaba müşteri hizmetlerinden öğrenebilirsiniz saygılarımızla
Soru: Mersin'e gonderıyormusunuz burda kurulumu hangi firma yapıyor
Cevap: merhaba efendim ceva lojistik - hoover servisi kurulum yapıyor.
Soru: merhaba ürünün kazanı paslanmaz çelikmidir
Cevap: Merhaba, Ürünü kazanı çeliktir . İyi günler dileriz, Electrovitrin
Soru: Adanaya gönderiminiz varmı? H.Wash 350 mi 500 mi
Cevap: Evet var efendim
Soru: kurutma makinesiyle üst üste monte ediliyor mu
Cevap: Kurutma makinesi için aparat alıp çamaşır makinesinin üzerine kurulabilir
Soru: merhaba ürünün özelliğinde kurutma makinesi sınıfı b yaziyor kurutma özelliği warmi bu çamaşır makinesinin
Cevap: Değerli Müşterimiz, Teknik departmanımız olmadığından ve ürünler tarafımıza kapalı kutu gönderildiği için konuyla alakalı Müşteri Hizmetlerinden destek almanız gerekmektedir. Sağlıklı günler dileriz.
Soru: kurulum ücretli mi?
Cevap: MERHABA EFENDİM HAYIR.
Soru: A++plas mı
Cevap: Merhabalar A Enerjidir.
H3WPS4116TMB5-17 11 kg 1400 Devir Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Çamaşır Makinesi Detay Resimler

H3WPS4116TMB5-17 11 kg 1400 Devir Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Çamaşır Makinesi En Uygun Satış Linki

Hoover (31019804) H3wps4116tmb5-17 Camasır Makınesı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Hoover (31019804) H3wps4116tmb5-17 Camasır Makınesı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.