HDQ 4119AMBS-1-S 11 kg Yıkama 9 kg Kurutma Wi-Fi+Bluetooth 1400 Devir Kurutmalı Çamaşır Makinesi Satın Alır Mısınız-

MaviSes

Bilgili
HDQ 4119AMBS/1-S 11 kg Yıkama 9 kg Kurutma Wi-Fi+Bluetooth 1400 Devir Kurutmalı Çamaşır Makinesi Bu Ürünü Almalı Mı?
HDQ 4119AMBS/1-S 11 kg Yıkama 9 kg Kurutma Wi-Fi+Bluetooth 1400 Devir Kurutmalı Çamaşır Makinesi Şu Anki Değeri 19959.0 Tl'den Satılmaktadır.

HDQ 4119AMBS/1-S 11 kg Yıkama 9 kg Kurutma Wi-Fi+Bluetooth 1400 Devir Kurutmalı Çamaşır Makinesi Gerçekten İyi Mi?

HDQ 4119AMBS/1-S 11 kg Yıkama 9 kg Kurutma Wi-Fi+Bluetooth 1400 Devir Kurutmalı Çamaşır Makinesi Hakkında yaklaşık 624 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .

HDQ 4119AMBS/1-S 11 kg Yıkama 9 kg Kurutma Wi-Fi+Bluetooth 1400 Devir Kurutmalı Çamaşır Makinesi Teknik Açıklamalar

KG modu bulunan ve sanal dolap sisteminin kullanılabildiği kurutmalı çamaşır makinesi güç bakım sistemlidir. _x000D_
Yıkama sıcaklığını 60 dereceye çıkaran hijyen döngüsünde çamaşırlardaki bakterilerin tamamen giderilmesini sağlayan A sınıfı çamaşır makinesi bebek kıyafetlerini yıkamak için de kullanılır. _x000D_
Düşük sıcaklıklarda kıyafetlerdeki lekeleri liflere nüfuz ederek çıkaran Hoover HDQ 4119AMBS/1-S model çamaşır makinesi su ve deterjan emülsiyonu yapar. _x000D_
Hoover çamaşır makinesi kurutmalı olmasının yanı sıra kalıcı magnet fırçasız motor ile çalışır. _x000D_
Hoover çamaşır makinesi 9 kg kapasitesi ile kalabalık öğrenci evlerinde, aile evlerinde ve istenen her yerde kullanıma uygundur. _x000D_
Uzun ömürlü kullanıma uygun tasarlanmış olan dijital çamaşır makinesi titreşimleri ve yıkama süresi azdır. _x000D_
Buhar özelliği bulunan ve kıyafetlerin bakterilerden arınmasını sağlayan beyaz çamaşır makinesi sıkma sesi seviyesi 80 desibeldir. _x000D_
Çamaşır makinesi çocuk kilidi sayesinde güvenli kullanım sunar. _x000D_
Kablosuz bağlantıyı hızla gerçekleştiren çamaşır makinesi Wi-Fi özelliği sayesinde uzaktan kontrol edilir. _x000D_
Siyah kapaklı çamaşır makinesi 77 kilogram ağırlığındadır. _x000D_
Eko power modu bulunan Hoover çamaşır makinesi kıyafetlerdeki lekeleri kıyafetlere bakım yaparak çıkarır. _x000D_
Enerji tasarrufu yaparak çalışan 9 kg çamaşır makinesi su, enerji ve zaman tüketimini ayarlar. _x000D_
_x000D_

HDQ 4119AMBS/1-S 11 kg Yıkama 9 kg Kurutma Wi-Fi+Bluetooth 1400 Devir Kurutmalı Çamaşır Makinesi Ürününün Satıcısı, Hoover HDQ 4119AMBS/1-S 11 kg Yıkama 9 kg Kurutma Wi-Fi+Bluetooth 1400 Devir Kurutmalı Çamaşır Makinesi ürününü 19959.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

HDQ 4119AMBS/1-S 11 kg Yıkama 9 kg Kurutma Wi-Fi+Bluetooth 1400 Devir Kurutmalı Çamaşır Makinesi Kullanıcı Yorumları Nasıl?
19959.0 Tl ye satışta olan HDQ 4119AMBS/1-S 11 kg Yıkama 9 kg Kurutma Wi-Fi+Bluetooth 1400 Devir Kurutmalı Çamaşır Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
624 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2

Yorum: harika çok teşekkürler
İsim: G** A**
Tarih: 22 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: MediaMarkt

Yorum: çeyizim için aldım kurulumu sağlanınca güncelleyeceğim
İsim: z** t**
Tarih: 03 Temmuz 2024
Satıcı: İndiriminmerkezi

Yorum: tavsiye üzerine almıştım. iyi ki almışım.
İsim: B** Ö**
Tarih: 11 Mayıs 2024
Satıcı: MODAEVGEREÇLERİ

Yorum: Eşimin oyuncağı oldu desem yeridir makinanın neredeyse tüm özellikleriniçözmek üzere çok mutlu oldu eşim
İsim: Ş** D**
Tarih: 19 Nisan 2024
Satıcı: Comfor

Yorum: Sorunsuz ulaştı.Kuruöumu yapıldı.Makinadan memnun kaldık.
İsim: **** ****
Tarih: 07 Mart 2024
Satıcı: MegaTeknoloji

Yorum: Çok beğendik çok güzel sadece kurutma özelliğinde nevresim falan atmayındedi kurulumu yapan beyefendi birde WiFi özelliği çok da gerekli değildedi tabi ben nasıl istersem öyle kullanırım sonuç olarak araştırıp daaldım çok teşekkür ederim kısa sürede geldi hemen ertesi günü de servis geldi
İsim: M** Ç**
Tarih: Elite Üye
Beden: 28 Şubat 2024

Yorum: Mükenmel bir makina kurutmasına mest oldum her eve lazım bu kışgünlerinde makineden çıkarıp giymek harika
İsim: Hacı B.
Tarih: 18 Şubat 2024
Satıcı: MarkaReyon

Yorum: Ürünü alalı yaklaşık 1 ay oldu çok memnun kaldım wifi sorunu yaşayanlarvarmış ben öyle bir sorunda yaşamadım hem android hem ios dakullanıyorum app indede bir problem yaşamadım kullanımı çok rahattemizlik hijyen olarak çok güzel firmada hem çabuk getirdi kurulumadaaynı gün geldiler iyiki bu markayı seçmişim süper satıcıyada teşekkürler
İsim: s** A**
Tarih: 05 Eylül 2023
Satıcı: saypera

Yorum: Alırken tereddüt etmiştim Kullandıkça görüyorum ki iyi ki almışım. Tekmakinede iki işlev , süper Fiyat deseniz emsallerine göre çok uygunDüşünmeden alabilirsiniz
İsim: İ** Y**
Tarih: 05 Ağustos 2023
Satıcı: saypera

Yorum: biz çok memnun kaldık, yetkili servis de çok hızlıydı cumartesi siparişverdik pazartesi geldi, salı kuruldu
İsim: N** S** G**
Beden: 04 Ağustos 2023

Yorum: kargoya verildi ertesi gun elimdeydi cok hizli geldi bir gun sonraservis gelip kurdu 800de kullanmama rağmen sıkması cok iyi havalar guzeloldugu icin kurutmasini henuz kullanmadim kampanyadayken aldim bu fiyatakesinlikle alınır
İsim: D** D** Y**
Tarih: 08 Temmuz 2023
Satıcı: Denkel

Yorum: çok memnunum , hemen geldi , hemen kurulum sağlandı. programlara hakimolunca her şey daha da güzel oldu. 1 haftadır kullanıyorum. Sesliçalıştığını yazanlar olmuş. keşke birde benim diğer makinemi sesiniduysaydiniz :) kurutmasını da kullanıyorum gayet güzel kurutuyor. büyükrahatlık sağladı bana
İsim: İ** K**
Tarih: 31 Mayıs 2023
Satıcı: modatrend34

Yorum: makina beklentilerimizi karşiliyor .almak isteyen hiç düşünmesin.
İsim: M** t**
Tarih: 16 Mayıs 2023

Yorum: Makine cok güzel yıkıyor. Kurutmasını hemen denedim. Bayıldım.Yumuşatıcı kullanmadığım halde yumusacık oldu havlular. Tavsiye ediyorum
İsim: **** ****
Tarih: 04 Mayıs 2023

Yorum: firmaya ve horoz lojistiğe çok teşekkür ediyorum harika bir ürünbekledigim gibi geldi almak isteyene şiddetle tavsiye ediyorum çok büyük kolaylık
İsim: Mutlu A.
Tarih: 01 Mayıs 2023
Satıcı: Denkel

Yorum: İlk kurulumda bir hatadan dolayı kurulama yapmıyordu ama servis hallettişuan çok memnunum
İsim: A** T**
Tarih: 11 Nisan 2023
Satıcı: Beyaz Live

Yorum: Ürünü bir haftadır kullanıyorum gayet güzel kurutmasıda çok iyikullanışlı bir makina tavsiye ediyorum
İsim: S** G**
Tarih: 05 Nisan 2023

Yorum: Yorum yapmak için bir süre kullanmayı bekledim. makinem hızlı ve4.kattaki evime kadar geldi.horoz lojistik personeli gayet güleryüzlüydüonlara da ayrıca teşekkürler. Servis aradığım gün hemen geldi vekurdu.yıkaması da kurutması da gayet güzel. program seçeneğigöründüğünden çok daha fazla. ayrıca her yıkama programı az kirli,çokkirli ve normal kirlDevamını Oku
İsim: D** U**
Tarih: 15 Mart 2023

Yorum: çok beğendik.yıkaması da kurutması da çok iyi
İsim: m** t**
Beden: 26 Şubat 2023

Yorum: Bir haftadır kullanıyorum çok çok memnunum gerek yıkama gerek kurutmasiharika WiFi özelliği çok iyi hon programindan seçiyorum istedigimiumarım uzun süre bizimle kalır makinemiz ☺️
İsim: ayse d.
Tarih: 29 Ocak 2023

Yorum: Ürün geldi çok güzel gözüküyor arkadaşım almıştı çok memnundu ben dealdım o yüzden
İsim: Rabia E. Ü.
Tarih: 18 Ocak 2023

Yorum: çok memnun kaldım yikamasi kurutmasi herseyi mükemmel ayrıca kurutmamakinesi almaya gerek yokmuş
İsim: Ezgi K.
Tarih: 18 Ocak 2023
Satıcı: Blacc

Yorum: Gerçekten çok tereddüt ederek almıştım. Ama çok güzel bir ürün yaklasik2 aydır kullanıyorum memnunum. Kurutma sıda çok iyi. Serviste gayet iyihemen gelip kurulumu yaptılar teşekkür ederim. Tavsiye ederim
İsim: B** P**
Tarih: 10 Ocak 2023
Satıcı: TekÇarşı

Yorum: üründen çok memnun kaldık. kurutması harika . çok sessiz çalışıyor
İsim: T** G**
Tarih: 01 Ocak 2023
Satıcı: Blacc

Yorum: Çeyiz için aldım çok güzel duruyor
İsim: B** Ö**
Tarih: 04 Aralık 2022

Yorum: Yikamasi iyi fakat kurutma olayi cok uzun suruyor. 50 dkda camasiryikayip 3,5 saatte kurutuyor. Ayrica kurutma kullanirken camasirinagirligins gore sureyi kisaltiyordu. Bu makinada boyle bir durum yoksanirim ya da ben bulamadim. Bir de uzun yikama programi kullandiysak 6saat yika kurut makina bekliyoruz. Ayrica telefonu yanina getirmezsembaglanmiyoDevamını Oku
İsim: G** M**
Tarih: 30 Kasım 2022
Satıcı: TekÇarşı

Yorum: Kargo ve kurulum cok hızlıydı. 1 aya yakın süredir kullanıyorum çokmemnunum..Makineden çıkarıp katlayıp dolaba koyuyorum. Hiç düşünmeden alınabilir.
İsim: A** G**
Tarih: 30 Kasım 2022

Yorum: Harika bir ürün. Son derece kaliteli. Kurutma bölümunü yünlüyqni endusuk bölümde kullanıyorum. Bu mevsimde yeterli geliyor. Utuye hazırçıkıyor. Sessiz. Hayatimi kolaylastirdi. Bir de direk yıkamadankurutmaya gecebilseydi süper olurdu. Kesinlikle tavsiye ediyorum annemede alacağım
İsim: D** D**
Tarih: 21 Ağustos 2022

Yorum: Çok kullanışlı ürün
İsim: Ö** A**
Tarih: 06 Nisan 2022
Satıcı: Dijisepet

Yorum: Ürünü deneyerek yorum yapmak istedim ilerleyen zamanlarda güncellerimama şuan için o kadar memnunum ki almayı düşünenler kaçırmasınlar derimsatıcı çok ilgiliydi servis kurulum bir o kadar hızlıydı.Kargo sürecindede hasarsız ve hızlı şekilde evime kadar horoz lojistik firması ilegeldi.Plastik kokusu geliyor kullanımda diğer makinelerde de bu durumsöDevamını Oku
İsim: D** D**
Tarih: 11 Mart 2022
Satıcı: İKSAVM

HDQ 4119AMBS/1-S 11 kg Yıkama 9 kg Kurutma Wi-Fi+Bluetooth 1400 Devir Kurutmalı Çamaşır Makinesi Sorulan Sorular Ve Cevaplar

Soru: kurulum için aynı gün geliyorlar mi arasak
Cevap: Merhaba bizler satıcı firmayız kurulumu markanın yetkili servisi yapmaktadır. Kurulum için markanın müşteri hizmetlerini arayıp detaylı bilgi alabilirsiniz

Soru: Merhaba wifi ve bluetooth özelliği var mı acaba
Cevap: merhabalar mevcuttur

Soru: ütülü mü çıkarıyor kıyafetleri
Cevap: Detaylı bılgı ıcın Hoover müşteri hizmetlerını arayabılırsınız efendim

Soru: Isı pompası var mıdır yoksa neden yok
Cevap: Merhabalar, Bu ürün kurutmalı çamaşır makinesidir.Kurutmalı çamaşır makineleri farklı bir teknolojidir. Sadece kurutma makinesi olan B enerji sınıfı olanlar Yoğuşmalı. A enerji sınıfı olanlar Isı pompalıdır.Bu ürün A enerji sınıfına sahiptir.Markanın çağrı merkezinden detaylı bilgi alabilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Genişlik 65 cm mi
Cevap: Merhaba; Boyutlar (G/Y/D) '' 65 cm x 85 cm x 60 cm '' olarak belirtilmiştir. ''ÜRÜNÜN TÜM ÖZELLİKLERİ'' bölümünden ürün hakkındaki tüm detaylara ulaşabilirsiniz. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

Soru: 14 kg Yıkama kapasiteli 9 kg Kurutma Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1400 Devir Kurutmalı Çamaşır Makinesi mi ?
Cevap: yıkama 11 kg kurutma 9 kg olarak beyan edilmiştir Maksimum Sıkma Hızı 1400

Soru: genişlik dediğiniz sağdan sola di mi kac cm acaba
Cevap: Merhaba ürün ölçüleri; Yükseklik 850 mm, Genişlik 600 mm ve Derinlik 650 mm'dir.

Soru: merhabalar ürünü şimdi alıp 6 ay sonra kurulumu yaptırsak olurmu acaba
Cevap: Merhabalar, Ürünü 1 yıl kurulum yaptırmadan bekletebilirsiniz. 1 yıllık saklama süresi içerisinde kurulum yaptırdığınızda garantiniz kurulum tarihi itibarıyla başlamaktadır. Garanti süresi 3 yıldır. İyi günlerde kullanmanız dileğiyle.

Soru: merhaba hatay antakya da servisiniz var mı
Cevap: Var efendim

Soru: Kurutmada su cıkışı nasıl sağlanıyor
Cevap: Merhaba efendim, su haznesi mevcut. Gider bağlantısı zorunlu değil dilediğiniz yere kurdurabilirsiniz.

Soru: motor direct drive kayıtsız motpr mu ?
Cevap: Değerli Müşterimiz, böyle bir bilgiye maalesef ki sahip değiliz. Detaylı bilgiyi üretici firmadan edinebilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: Makinanın en kısa yıkama ve kurutması ne kadar sürüyor
Cevap: Biz tedarikçi firmayız. Ürünlerimizin tamamı kapalı kutu olduğudan dolayı bu bilgiye sahip değilim. Dilerseniz Müşteri hizmetleri veya Yetkili teknik servisten bilgi sağlayabilirsiniz.

Soru: hangi servis yapiyor kurulumu
Cevap: Hoover yetkili servisi kurulum yapıyor efendim

Soru: merhaba urun isi pompalimi yogusmalimi
Cevap: Merhaba, Isı pompalı değildir. Kurutmalı çamaşır makinelerimiz kondeserlidir.

Soru: yetkili servisle gosrustum size yönlendiriyorlar
Cevap: Üründe bir arıza var ise yetkili servisin rapor tutması gerekmektedir

Soru: kurulum süreci en uzun ne kadar sürede olur acaba
Cevap: Merhaba,detaylı bilgi için marka müşteri hizmetlerinden bilgi almanız gerekmektedir.

Soru: merhaba evcil hayvanimin tüylerindem dolayı alicam toz toplama haznesi var mı
Cevap: Merhaba kurutmalı çamaşır makinelerinde tüy toplama haznesi olmaz efendim sadece kurutma makinelerinde olur

Soru: a sınıfı enerji yazıyor ama tanıtımda f geçiyor neden
Cevap: Değerli Müşterimiz, Teknik departmanımız olmadığından ve ürünler tarafımıza kapalı kutu gönderildiği için konuyla alakalı Hoover Müşteri Hizmetlerinden destek almanız gerekmektedir. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: merhabalar. yıkama ve kurutma süresi ne kadar acaba?
Cevap: Merhaba, En uzun süre 3 saat 30 dakikadır. Belirtilen bu süre çamaşırın ağırlığına dokusuna göre uzaya da biliyor kısala da bilmektedir. Makine içerisindeki sensörler karar vermektedir. Saygılarımızla.

Soru: kaç kilo kurutma sağlıyor
Cevap: Ürün çamaşır makinesidir

HDQ 4119AMBS/1-S 11 kg Yıkama 9 kg Kurutma Wi-Fi+Bluetooth 1400 Devir Kurutmalı Çamaşır Makinesi Detay Resimler

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

HDQ 4119AMBS/1-S 11 kg Yıkama 9 kg Kurutma Wi-Fi+Bluetooth 1400 Devir Kurutmalı Çamaşır Makinesi En Uygun Satış Linki