HDSN 1L380PB-17 Ankastre Bulaşık Makinesi Bu Ürünü Almalı Mı-

Ayfer

Bilgili
HDSN 1L380PB-17 Ankastre Bulaşık Makinesi Fiyatına Göre Alınır Mı?
HDSN 1L380PB-17 Ankastre Bulaşık Makinesi Güncel Fiyatı 13999.0 Tl'den Satılmaktadır.

HDSN 1L380PB-17 Ankastre Bulaşık Makinesi Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?

HDSN 1L380PB-17 Ankastre Bulaşık Makinesi Hakkında yaklaşık 53 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8 .

HDSN 1L380PB-17 Ankastre Bulaşık Makinesi Ürün Açıklaması

HDSN 1L380PB-17 Ankastre Bulaşık Makinesi Ürününün Satıcısı, Hoover HDSN 1L380PB-17 Ankastre Bulaşık Makinesi ürününü 13999.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

HDSN 1L380PB-17 Ankastre Bulaşık Makinesi Son Yorumlar
13999.0 Tl ye satışta olan HDSN 1L380PB-17 Ankastre Bulaşık Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
53 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8

Yorum: servis çok ilgiliydi kuruluma gelenler de öyle.Kargo evin icine kadarbirakti teşekkürler. Sapasaglam ulaştı ve makineden çok memnunum gönülrahatlığıyla oneririm.Bu fiyata bu kalite çok iyi
İsim: demet a.
Tarih: Elite Üye
Beden: 17 Ağustos 2022
Satıcı: Royalmutfak

Yorum: Temiz yıkıyor,kaşıklısı küçük ve arkada kaldığı için kullanımı rahatdeğil .ama makinanın yıkama işi bittikten sonra kendini kapatmasıgüzel,serviste gayet iyiydi.satıcı çok güzel paketlemişti ,kargohızlıydı memnun kaldım .
İsim: a** a**
Tarih: 07 Kasım 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Bulpa A.Ş

Yorum: Ürün güzel ve ambalajı çok iyi yapılmış
İsim: Yeliz s.
Tarih: 04 Temmuz 2023
Satıcı: Electrovitrin

Yorum: Harika çok güzel beğendik
İsim: B** A**
Tarih: 29 Ocak 2023
Satıcı: GALİP YAZICI

Yorum: Güzel ve iyi iş yapıyor guzel kolaylik verici
İsim: f** P**
Tarih: 04 Ekim 2022
Satıcı: MegaTeknoloji

Yorum: Yıkama performansı ve wireless özelliği gerçekten çok iyi. İlk baştaşüpheyle yaklaşmıştım. Fakat yarı ankastre olup iç hacminin bu kadar iyiolabileceğini tahmin bile edemezdim. Beklentilerimi fazlasıylakarşıladı. Teşekkürler...
İsim: İ** Y**
Tarih: 12 Kasım 2021
Satıcı: Dijisepet

Yorum: Sizden bulaşık makinesi sipariş ettim ve bu şekilde teslim aldım
İsim: M** E**
Tarih: 18 Ağustos 2024

Yorum: memnunuz camasir makinesinide kullaniyoruz
İsim: E** U**
Tarih: 29 Ocak 2024

Yorum: harikaydı, ürünün kapağı yok çünkü ankastre. bilmeden satın alıp düşükpuan vermeyin
İsim: B** S**
Tarih: 04 Ekim 2023
Satıcı: ANKASTREGRUP

Yorum: Kurulumu biraz zor
İsim: b** ö**
Tarih: 10 Ocak 2023
Satıcı: Ankastre Dizayn

Yorum: gayet iyi iş görür fazla para vermeye gerek yok
İsim: S** A** R**
Tarih: 01 Ocak 2023
Satıcı: VEYİSOĞLU

Yorum: Kötü tafsiyevetmiyorum
İsim: A** I**
Tarih: 27 Kasım 2022

Yorum: Ürün çök güzel ve hizli kargo içinde teşekkür ederim
İsim: M** S**
Tarih: 26 Kasım 2022

Yorum: içi cok kullanışlı değil ama idare eder
İsim: T** D**
Tarih: 22 Ekim 2022

Yorum: Gayet temiz yıkıyor ancak programın nerede olduğunu göremiyorum
İsim: f** ü**
Tarih: 05 Ocak 2022

Yorum: ön kısmı olmadan alıyorum, Mağazayla iletişime geçtiğimde kendiniz satınalmanız gerektiğini söylediler bu çok kötü, aynı rengi içermesigerekiyor ve değiştirmek istersem değiştiririm mağaza hile yapıyor
İsim: A** E**
Tarih: 14 Mart 2024

Yorum: ürün güzel fena değil yanlız servis kötü basit 4 vida sokup takmayaücret talep etti ürünün yanında sunduğu akım koruyucu kireç koruyucupiyasanın 2 3 katı basit mobilya montajı bile ucretli
İsim: **** ****
Tarih: 22 Mart 2023
Satıcı: Denkel

Yorum: görselde siyah görünüyor aldanmayin ankastre
İsim: E** K**
Tarih: 24 Şubat 2023
Satıcı: Blacc

Yorum: Ürün ön görseli ve üst kapağının olmaması normalmidir acaba 🤕
Tarih: 13 Şubat 2023
Satıcı: Blacc

Yorum: bu nasıl makine anlamadım aldık kullanamadik sürekli hata veriyor servisgeliyor oda anlamıyor makineden. yorumlara aldanıp aldım ama hiç iyietmedim yani yeni alacaklara da tafsiyem almayın biraz fazla verinbildik bişey alın daha iyi
İsim: Y** K**
Tarih: 13 Şubat 2023

Yorum: Servise ulaşmak çok zor - ürünü çabuk alabildik ama daha kurulmadı ve oyüzden kullanışı için bir şey diyemeyiz
Tarih: 29 Eylül 2022

Yorum: iyi yikamiyor servisi sıkıntılı ve dokunmatik tuş takımı kesinlikle iyigolgenizi görse makine çalışmaya basliyor iade edilecek si yapilabilirmibilmiyorum ama yapılıyorsa kesinlikle iade etmek isteriz
İsim: e** g**
Tarih: 17 Nisan 2023

Yorum: Görselle gelen makina cok farklı yanıltıcı. Kapağında delikler cıvatalaraşırı sırıtıyor.Trendyol olarak bu görseli kaldırınız.. iade edeceğim.Kanuni hakkımı kullanacağım. Kimseye tavsiye etmiyorum.
İsim: b** o**
Tarih: 12 Aralık 2022

Yorum: Ürün ile ilgili değerlendirmemi hediye deterjan geldiğinde yapacağım.
İsim: K** G**
Tarih: 04 Şubat 2024
Satıcı: MegaTeknoloji

Yorum: Ürünün yanında deterjan ve 1 yıllık garantisi gelmedi
İsim: O** E**
Tarih: 04 Şubat 2024
Satıcı: İndiriminmerkezi

Yorum: ya yorumlarda gerçekten o kadar saçma şeyler var ki... gelen ürün doğruarkadaşlar ankastre bulaşık makinası bu Allah aşkına önüne parçakestireceksiniz mutfak dolabınıza uyumlu.. kanuni hakkını arayacak olanbile var 🤣🤣 neyse konuya dönecek olursak Hoover zaten tartışılmaz birmarka satıcı da gayet ilgili kısa süre içinde teslim edildi sağlam birşekDevamını Oku
İsim: G** A** d**
Tarih: 19 Ağustos 2023
Satıcı: Electrovitrin

Yorum: Görüldüğü gibi geldi kargo normal zamanlı geldi
İsim: S** G**
Tarih: 29 Eylül 2022

Yorum: Almış olduğum ürün arızalı çıktı 8 gün oldu Borusan kargo firması dagelip ürünü geride almıyor satıcıda servis gönderip ürünü tamir etmekistiyor defalarca telefonlarımızı rağmen kimse ilgilenmiyor.
İsim: Oktay E.
Tarih: 25 Ağustos 2022
Satıcı: İndiriminmerkezi

Yorum: Ürün kırık teslim edildi. satıcı iade konusunda yardımcı olmayıreddetti ve lojistik şirketi ayıplı malları almak istemiyor. Ürünü iadeetmeden paramı geri alamıyorum. Satıcıyı tavsiye etmiyorum.
İsim: Nora G.
Tarih: 12 Nisan 2022

Yorum: aldığım makina birinci resim gelen iki ve 3. resim ürünün resimleuzaktan yakından alakası yok aldığım siyahtı gelen gri bir makina vealtında anlam veremedigim bir boşluk resimle uzaktan yakından alakası yok
Tarih: 19 Ekim 2021

HDSN 1L380PB-17 Ankastre Bulaşık Makinesi Ürünle İlgili Merak Edilenler

Soru: Bitliste Adilcevazda servisi varmi
Cevap: Merhaba efendim şehir merkezlerinde var detaylı servis bilgilerini Hoover in internetnet sitesinden bakabilirsiniz

Soru: Teskah üstü siyah 45cm olan varmı üstüne fırın konulacak teşekkürler
Cevap: Yok efendim.

Soru: ben bunu alsam, kendim mobilyama uygun kapak taktirabiliyor muyum
Cevap: Merhaba İstediğiniz mobilyadan kestirebilirsiniz siz taktırıyorsunuz zaten

Soru: Minimum program ne kadardır?
Cevap: Merhaba, 100-170 dakika arasında programları mevcuttur. En düşün 100 dakikadır. Hoover Wizard uygulamasına ek programlar verilmektedir. Uygulamada olan programlara göre süreler değişmektedir. Demo sürüm için tüketici indirip inceleyebilir. Saygılarımızla.

Soru: evet onu bilerek aliyorum mutfak dolabinin kapagindan yaptiricam. elinizde camasir makinasi var mi hoover 9 kg yada 10 kg wifi baglantili olan
Cevap: Hayır sadece bulaşık makinesi şuan satışımız vardır

Soru: ankastre ne oluyor
Cevap: Yani kapağı mutfak dolaplarınızın kapağı olacak makinenin kendi kapağı değil

Soru: enerji sınıfının anlamı ne oluyor hangi sınıf olması gerekli
Cevap: Merhaba Elektrik tüketimi ile alakalı A sınıf olması tercih edilir buda A sınıfı efendim hayırlı akşamlar

Soru: Merhaba ürünü mutfak dolabı kapagı takılabiliyor mu?
Cevap: Merhaba Evet kapağına takabilirsiniz

Soru: Merhabalar , ürün açıklamasında 13 program sayısı yazıyor ama 5 program yazıyor detayda , ürün kaç programlı .
Cevap: Merhabalar Efendim 13 kişiliktir.

Soru: ürün yeni enerji sınıf sistemine göre nedir?
Cevap: Merhabalar,Ürün çeşitliliğimiz fazla olduğundan dolayı her ürünün teknik detayına ve kutu içeriğine maalesef sahip değiliz.Ürün hakkında daha sağlıklı ve detaylı bilgi için Hoover Müşteri Hizmetleriyle görüşebilirsiniz.Bilginize,İyi günler.

Soru: kurum yapanlarin mesai saatleri kacda bitiyor gelcez dediler iki gündür gelmiyolar
Cevap: Merhaba Servis yoyunluğunu bilmiyoruz efendim Geleceğiz dedilerse gelirler çalışma saatleri aratabiliyor

Soru: Renk siyah mı gri mi
Cevap: Merhabalar Efendim siyahtır. Ankastre bulaşıktır.

Soru: Garanti süresi ne kadar
Cevap: Sayın Müşterimiz, 2 yıl garantilidir. Saygılarımızla DİJİSEPET

Soru: Mrb ankastre bulasik kap agini servismi takiyormu acaba
Cevap: servis sadece kurulumunu yapmaktadır dolap kapaklarını takmayabilir servisin insiyatifinde olan bir durum efendim

Soru: merhaba Hoover HDSN 1L380PB-17 Ankastre Bulaşık Makinesi HDSN-1L380PB aldıgımız taktirde kaç güne elimizde olur hangi firma ile yolluyorsunuz. ankastre önüne dolap kapagı kesileçek ürün değil mi
Cevap: Merhaba evet dolap kapağı siz yaptırıyorsunuz. 24 Saat içerisinde biz kargoluyoruz horoz lojistik ile

Soru: ölculeri nedir acaba
Cevap: Merhaba detaylı bilgi için hoover ile iletişime geçebilirsiniz.

Soru: ebatı normal bulasik makinasi gibimi boy en olarak
Cevap: Merhaba Evet aynı yere koyabilirsiniz Sadece buna mobilyanıza uygun kapak kestirmeniz gerekiyor

Soru: Merhaba kurumu yapılıyomu
Cevap: Ürün ankastredir. Kurulumu servis yapıyo

Soru: Merhaba ankastre olması eski bulasik makinasi yerine olurmu yoksa ona uygun yermi ayarlamaliyiz
Cevap: Uygundur fakat, kapağın üstüne mobilya kapağı kestirmeniz gerekmektedir.

Soru: merhaba, hangi kargo ile gönderim sağlıyorsunuz?
Cevap: Merhaba, Horoz lojistik ile sevk ediliyor. Saygılarımızla.

HDSN 1L380PB-17 Ankastre Bulaşık Makinesi Ürüne Ait Resimler

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

HDSN 1L380PB-17 Ankastre Bulaşık Makinesi En Uygun Satış Linki