hepsiburada 50 indirim nasil kullanilir ?

Funda

Bilgili
Hepsiburada 50 indirim nasıl kullanılır?
Kampanyadan faydalanmak için yeni müşterilerin kampanya kodunu, ödeme ekranındaki ''Kupon ekle" alanına girmeleri gerekmektedir. Kampanya kodunun kullanımı yalnızca kodu kullan alanının denendiği hesapta geçerlidir, farklı bir hesapta denendiğinde kod geçersiz olacaktır.

Kampanyadan faydalanmak için yeni müşterilerin kampanya kodunu, ödeme ekranındaki ''Kupon ekle" alanına girmeleri

Selamlar

@Funda gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Devamında belirtmek gerekirse

- Trendyol Yemek İndirim kuponlarını, yemeğinizi seçtikten sonra 'Sepetim' sayfasındayken uygulayabilirsiniz
- Kullanıcılara daha fazla restoran ve menü seçeneği sunarak, keyifli ve uygun fiyatlı bir yemek deneyimi sağlamayı hedefleyen kampanyadan faydalanmak için Yemeksepeti kullanıcıları “ SEPETTE100 ” kupon kodunu bir defadan fazla kullanabiliyorlar

İşe yaraması dileğiyle paylaştım

Kampanyadan faydalanmak için yeni müşterilerin kampanya kodunu, ödeme ekranındaki ''Kupon ekle" alanına girmeleri

Selam, umarım keyifler yerindedir

@Funda anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Bu bağlamda

- İndirimin uygulanması için sepet adımında kampanyanın seçilmesi gerekmektedir . Express Çiçek ve Express Su'dan yapılacak alışverişlerde geçerli değildir. İndirimden yararlanmak için sepete en az 15 TL ve mağaza minimum sepet tutarı kadar ürün eklenmesi gerekmektedir
- Video, Trendyol'da indirim kodunun nasıl kullanılacağını adım adım anlatmaktadır. İçerikte, önce ürünün sepete eklenmesi, ardından sipariş özetinin altındaki indirim kodu bölümüne gidilmesi ve kuponun eklenmesi süreci gösterilmektedir

İşine yararsa mutlu olurum

Herkese selam

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Funda

Ek olarak değinmek gerekirse

- İndirimin uygulanması için sepet adımında kampanyanın seçilmesi gerekmektedir . Express Çiçek ve Express Su'dan yapılacak alışverişlerde geçerli değildir. İndirimden yararlanmak için sepete en az 15 TL ve mağaza minimum sepet tutarı kadar ürün eklenmesi gerekmektedir
- Video, Trendyol'da indirim kodunun nasıl kullanılacağını adım adım anlatmaktadır. İçerikte, önce ürünün sepete eklenmesi, ardından sipariş özetinin altındaki indirim kodu bölümüne gidilmesi ve kuponun eklenmesi süreci gösterilmektedir
- İndirim kuponu bölünemez ya da paraya çevrilemez. Kampanya web sitesinde, mobil web sitesinde ve mobil uygulamasında geçerli olacaktır. İndirim, indirim kodunun kullanıldığı alışveriş sırasında gerçekleşecektir

İşine yaraması beni sevindirir

İyi sabahlar

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Funda

Bunu tamamlayıcı bir bilgi olarak

- İndirim kodu sadece Hepsiburada satıcılı ürünlerde geçerlidir . Altın, ziynet ve dijital ürünler hariçtir. Hepsiburada satıcılı ürünlerin listesine ulaşabilirsiniz. Kampanya katılımı ilk 10.000 kişi için geçerlidir

İşe yaraması dileğiyle paylaştım