HF 6C7F0W-17 8 Programlı Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Bulaşık Makinesi Alanlar Memnun Mu-

Hande

Bilgili
HF 6C7F0W-17 8 Programlı Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Bulaşık Makinesi Bu Ürünü Almalı Mı?
HF 6C7F0W-17 8 Programlı Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Bulaşık Makinesi Şuanki Fiyatı Ne Kadar 13599.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

HF 6C7F0W-17 8 Programlı Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Bulaşık Makinesi Gerçekten İyi Mi?

HF 6C7F0W-17 8 Programlı Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Bulaşık Makinesi Hakkında yaklaşık 11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1 .

HF 6C7F0W-17 8 Programlı Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Bulaşık Makinesi Detaylı Açıklama

HF 6C7F0W-17 8 Programlı Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Bulaşık Makinesi Ürününün Satıcısı, Hoover HF 6C7F0W-17 8 Programlı Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Bulaşık Makinesi ürününü 13599.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

HF 6C7F0W-17 8 Programlı Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Bulaşık Makinesi Ürün Hakkındaki Yorumlar
13599.0 Tl ye satışta olan HF 6C7F0W-17 8 Programlı Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Bulaşık Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1

Yorum: büyük tercih ettiğim için mutluyum gerçekten geniş içi alacaksanız 16kişilik alın
İsim: Naciye K.
Tarih: 19 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Bulpa A.Ş

Yorum: Çok iyi kalite! Sabah satış yaptım, öğleden sonra makinesi eve geldi! Maşallah
İsim: **** ****
Tarih: 08 Nisan 2024
Satıcı: EGENİN EFESİ

Yorum: Geleli 4 gün oldu 3. Ü yıkamada error veriyor . İade edicez
İsim: **** ****
Tarih: 12 Mayıs 2024
Satıcı: MarkaReyon

Yorum: çok teşekkür ederim vaktinden önce geldi kullanıyorum memnunum
İsim: k** t**
Tarih: 10 Mart 2024
Satıcı: AKTEKİN ELEKTRONİK

Yorum: Ürün hasarlı ve kırık geldi. İade ettim.. servis raporu olmasına rağmensatıcı iadeyi onaylamadı bile. Mesajlara zaten cevap veren yok. Faturadesen talepte bulunuldugu halde gönderilmedi ve Trendyola da eklenmedi.Trendyol desteğe yazdım sagolsunlar yardımcı oldular. Kullanıcıyı mağduretmediği için Trendyol'a teşekkür ediyorum.
İsim: T** K**
Tarih: 10 Ağustos 2024
Satıcı: AKTEKİN ELEKTRONİK

Yorum: Ürün güzel ancak magaza için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Ambalaj sağlamancak makina kırık geldi. değişim ürün yok diye yapılmadı mecbur iade.
İsim: G** C**
Tarih: 02 Mayıs 2024
Satıcı: MarkaReyon

Yorum: Hemen 3günde kargom geldi çok hızlı bir şekilde ertesi günde servisgeldi kurulum yaptı hatta servis iyiki fazla para verip diğermarkalardan almamışsın çok kaliteli bir ürün içi dizaynı diğer pahalımarkalarla aynı hatta bu motor vs daha iyi dedi deneyip görücez 8programiçindeki telleri katlanır sadece kaşıklık dört gözlü yapılmış yetersizgördüm eksiDevamını Oku
İsim: G** b** A**
Tarih: 21 Mart 2024
Satıcı: GÜL GROUP

Yorum: ne satıcı ne ürünün kendi, makine çok iyi sessiz çok beğendim fakatsorun servis denen mesele 10 gündür hiçbir dönüş yok, Hoover müşteritemsilcileri bozuk plak gibi danışmanları önlerindeki kağıt tan okuyorbla bla bla, eğer daha şimdiden böyleyse bu ürün arıza yaparsa nasılolacak, pişman oluyorum yarında gelmezlerse Hoover sonunda servisigönderdi sDevamını Oku
İsim: M** M**
Tarih: 22 Temmuz 2024
Satıcı: MODAEVGEREÇLERİ

HF 6C7F0W-17 8 Programlı Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Bulaşık Makinesi Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular

Soru: enerji sınıfı eski sınıflandırma mı yoksa ye.i enerji sınıflandırması mı
Cevap: İyi akşamlar, enerji sınıfı yeni sınıf. Bu ürün c sınıfı

Soru: kapağı otomatik açılyormu? çocuk klidi varmı?
Cevap: Çocuk kilidi yok efendim

Soru: merhabalar.yükseklik 82 cm eni 60cm.midir ? teyit amaçlı
Cevap: Merhabalar; Firmanın vermiş olduğu verilere göre ürün ölçüleri; Derinlik 59.8 cm Yükseklik 81.8 cm Genişlik 59.7 cm İyi günler dileriz Electrovitrin

Soru: merhaba gaziantepe gönderim yapıyor musunuz
Cevap: merhabalar, değerli müşterimiz maalesef gönderim yapamıyoruz

Soru: kurulum ücretsiz ama servis garantiyi baslatmamisti söyledikleri malzemeleri almdgmz için
Cevap: Merhaba, servisle görüşme sağlamanız gerekiyor konuyla ilgili.

Soru: bu ürünün motoru eski klasik motor mu,yoksa yeni nesil mi
Cevap: İyi akşamlar, yeni nesil motor, yani Bldc motor

Soru: zaman göstergesi varmı nekadar süre kaldığını gösteriyormu
Cevap: Merhaba, üründe led panel bulunmaktadır. Saygılarımızla.

Soru: Merhaba makinenin yüksekliği ne kadar? Özelliklerde yazan doğru mu?
Cevap: Merhaba 86 87 cm arasındadır

Soru: her ne kadar ürün açıklama kisminda yüksekliği 82cm yazzada. tarafımızca da teyit etmek isterim. aksi takdirde yerleştireceğiz yere kurulumu yapamam.
Cevap: Yükseklik 818 mm

Soru: Merhaba 8 program yıkama süreleri kaç dk veya saat
Cevap: en az 30 en fazla 2 saattir.

Soru: Buraya en yakın servis buraya gelmeyi reddediyor Gelme zorunluluğu olmadığını söylüyor. istediğimiz ürünü servis yüzünden alamıyoruz.
Cevap: Merhaba, Hoover müşteri hizmetleri ile görüşerek destek alabilirsiniz. Saygılarımızla.

Soru: yükseklikligivteyit etmek isterim 81cm dir
Cevap: Yükseklik 818 mm

Soru: alt raf katlaniyormu?
Cevap: KATLANIYOR EFENDİM.

Soru: Hangi kargo ile gönderiyorsunuz?
Cevap: Merhabalar; Trendyol anlaşmalı Horoz lojistik ile gönderim yapılmaktadır. İyi günler dileriz.

Soru: Hızlı yıkama kısa program var mı ve kadar zamanda yıkıyor acaba
Cevap: Var efendim

Soru: başka satıcılara sorduğumdaysa, baskı boyamadır denildi.
Cevap: Merhaba en net bilgiyi Hoover Dan alabilirsiniziyi günler dileriz.

Soru: ön yıkama var mı yani çalkalama
Cevap: Var efendim,

Soru: Sayın satıcı ürünün enerji verimliliği sizden öğrenmek istiyorum şimdiden teşekkürler
Cevap: Merhabalar; C sınıfı enerji verimliliğine sahiptir. İyi günler dileriz.

Soru: ust raf ayarlanabilir mı yukarı asagı oynuyor mu
Cevap: asansöy sistemi yoktur.

Soru: merhaba, tezgah altı kullanıma uygun mu?
Cevap: Evet efendim

HF 6C7F0W-17 8 Programlı Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Bulaşık Makinesi Detay Resimler

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

HF 6C7F0W-17 8 Programlı Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Bulaşık Makinesi En Uygun Satış Linki