Hl55UAL402 55'' 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV HL55UAL402 Tavsiye Edilen Yer Neresi-

Sibel

Bilgili
15 Eyl 2023
769
0
0
Hl55UAL402 55'' 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV HL55UAL402 Bu Ürünü Almalı Mı?
Hl55UAL402 55'' 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV HL55UAL402 Şuanki Fiyatı Ne Kadar 14799.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Hl55UAL402 55'' 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV HL55UAL402 Kullanıcılar Memnun Mu?

Hl55UAL402 55'' 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV HL55UAL402 Hakkında yaklaşık 27 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.9 .

Hl55UAL402 55'' 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV HL55UAL402 Ürün Tanıtımı

Hl55UAL402 55'' 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV HL55UAL402 Ürününün Satıcısı, Hi-Level Hl55UAL402 55'' 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV HL55UAL402 ürününü 14799.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Hl55UAL402 55'' 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV HL55UAL402 Kullanıcı Yorumları Nasıl?
14799.0 Tl ye satışta olan Hl55UAL402 55'' 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV HL55UAL402 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
27 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.9

Yorum: Çok güzel memnun kaldık trendyol alışveriş kredisi ile aldım güvenlealışveriş yapabilirsiniz özellikleri ve ekran kalitesi çok iyi
İsim: İ** Ç**
Tarih: 22 Şubat 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: pazar yeri

Yorum: Firmadan çok memnun kaldık gercekten hasarsız geldı bu fiyata bu kalitemükemmel 🙏🏻
İsim: elif ç.
Tarih: 20 Mayıs 2022
Satıcı: TVSHOOP

Yorum: Çok memnunum kargo da çok iyi di eve kadar getirdiler
İsim: M** E**
Tarih: 17 Ocak 2022
Satıcı: Bunlar Alınır

Yorum: Birçok marka tv ye göre çok çok güzel. Görüntü ve ses kaliteside çok iyi 👍
İsim: **** ****
Tarih: 09 Mayıs 2023
Satıcı: Markajuke

Yorum: ürün görüntü kalitesi ve fiyat açısından tatmin edici ben 5500tl denaldım. netflixte cihazı smart tv olarak görmediği için interaktif dizive filmleri izleyemiyorum. uygulamalardan arada atıyor ama bu fiyatabeklediğim performansta buydu temel anlamda standart android tvihtiyaclarınızı görüyor. ip tv isteyenler için ip tv uygulamları mevcutve desteklDevamını Oku
İsim: b** ö**
Tarih: 20 Ocak 2022
Satıcı: TELEVİZYONCU

Yorum: Ürün güzel fiyatına göre alınabilir gereksiz pahalı tv almaya gerk yok
İsim: s** g**
Tarih: 14 Ocak 2022
Satıcı: YNS İLETİŞİM

Yorum: çok iyi bir tv fiyatına göre birçok markadan da iyi
İsim: O** k**
Tarih: 07 Aralık 2021
Satıcı: GLCGROUP

Yorum: gayet güzel memnunuz
İsim: a** g**
Tarih: 05 Aralık 2021
Satıcı: Beyaz Live

Yorum: ürün fiyata Göre gayet iyi 3600 TL aldım Ağustos 2021 de burdan fiyatcikarimda bulunun
İsim: İlyas g.
Tarih: 06 Ekim 2021

Yorum: Uygun yorumları iyi diye aldım ama sürekli kanala yerlerini değiştiriyorben düzenlemekten yoruldum aldığıma pişman oldum
İsim: E** A**
Tarih: 28 Ağustos 2023

Yorum: Ekran kalitesi çok düşük sözde uygun fiyat olması çözünürlüğe göreyüksek bile
İsim: rıdvan c.
Tarih: 20 Ağustos 2022
Satıcı: Markajuke

Yorum: Görüntü kalitesi harika kanal değişme hızı harika Çok Çok bilindikmarkalara 2-3 katı fiyat vermeye değmez. Karanlıkta ve ışıkta çektiğimfotoğrafları yüklüyorum.
Tarih: 22 Haziran 2022
Satıcı: GoldenExpress

Yorum: mümkünse almayın dandik bir şey bu paranızı çöpe atmayın
İsim: Ö** F** E**
Tarih: 17 Aralık 2021

Yorum: çeyiz için aldık henüz kullanmadık ama paketlenmesi güzeldi
İsim: B** N** K**
Tarih: 16 Şubat 2022
Satıcı: GLCGROUP

Yorum: Ürünü çeyizim için aldım dün evime gönderildi ama henüz açıp bakmadıknasıl diye. 10 gün sonra yorumumu güncellicem 🥰 yine de çok uygunfiyata aldım
İsim: Zehra B.
Tarih: 08 Kasım 2021

Yorum: Belirtilen süreden daha erken geldi, ürün çok başarılı, kargoda en ufakbir tahribat görmemiş ve piyasa fiyatından % 30 aşağıdan aldığımıdüşünüyorum. Teşekkürler trendyol👏👏👏
Tarih: 02 Ocak 2022
Satıcı: ZORSAM

Yorum: tv gercekten guzel kanal geçişlerinde cok hizli tek sorun hi level iaradim biz sadece satariz kim gelir kurar biz bilmeyiz dediler sonra tvyi aldigim firmayi aradim hangi servis kuracak diye onlarda bilmiyorbende sunny aradim kutunun ustunde yazan servis buydu bende 180 tlaldilar sonrada vesteli aradim onlarda servis veriyormus ve ucretalmiyorlarmDevamını Oku
İsim: HARUN K.
Tarih: 20 Aralık 2021
Satıcı: ZORSAM

Yorum: kesinlikle almayın kırık tv satıyorlar Bunlar alınır firmasındankesinlikle alış veriş yapmayın kırık TV leri satıp sorumluluk almıyorlarşikayetler artınca isim de değişmişler emrtechnology kesinlikle almayın
İsim: A** L** B**
Tarih: 04 Ocak 2022

Yorum: ürün 2. ayında arıza verdi servis sıkıntısı var çok ağır çalışıyor
Tarih: 13 Aralık 2022
Satıcı: Turko Bilişim

Yorum: Sadece marka diye başka ürünlere dünya paralar dökmeye gerek yok.Görüntü kalitesi ve bı çok özelliği direk fiyat performans ürünü.Sapasağlam geldi dün ve bugün de yetkili servis kurulumu yaptı. teşekkürederiz Trendyol. "Duzelteme, TV de kurulum yapıldiktan sonraekranda lekelenmeler oldu grilesti siyah olan film sahnelerinde, yetkiliservisi çağırdıkDevamını Oku
İsim: Dilek Y.
Tarih: 11 Kasım 2021

Hl55UAL402 55'' 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV HL55UAL402 Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular

Soru: Netflix varmı
Cevap: Evet üründe Android uygulaması mevcut olup Netflix ve YouTube uygulaması mevcuttur.

Soru: Merhaba IP tv yükleyebiliyor muyuz
Cevap: evet android isletim sistemi var iptv smarter vb tum programlar yuklenir

Soru: arkasına asma aparatı alarak duvara monte edebilirmiyim
Cevap: Evet extra duvar aparatı alırsanız duvara monte edebilirsiniz

Soru: Slm kurulum ücretli midir? Ücretli ise ücreti ne kadardır ?
Cevap: MERHABA KURULUM UCRETLI BOLGESEL 80-150 TL ARASI DEGISIYOR

Soru: enerji verimliliği sınıfı nedir acaba öğrenebilir miyim?
Cevap: Enerji sınıfı A'dır

Soru: bunu taksit yapamasın
Cevap: Trendyol zaten taksit seçeneği sunuyor efendim. Ürünü sepete ekledikten sonra ödeme asamasinda siz belirliyorsunuz taksit sayısını.

Soru: Merhaba Netflix ve YouTube yüklü mü? Kumandada bunların tuşu var mı?
Cevap: Merhaba Netflix ve YouTube yüklüdür.

Soru: merhabalar ürünün en boy ölçüleri nedir acaba
Cevap: MERHABA, 55 inç ölçüsündeki ekranı sayesinde size tam 140 cm'lik bir seyir alanı sağlarken 3840 x 2160 piksellik çözünürlüğü ile de tüm içerikleri UHD 4K kalitesinde görüntüleyebilmenize olanak tanıyor.

Soru: Ürünün içinde kumandası var mı acaba
Cevap: Merhaba, Evet var

Soru: Ürün android mi uygulama yüklenebiliyor mu ?Servisi heryerde mevcut mu ?
Cevap: Merhaba evet android uyumlu uygulamalar yüklenebilir hemen her ilde mevcut servisi vardır.

Soru: Kendimiz kurunca garanti kapsamı dışında mı kalıyor
Cevap: Elektronik ürünlerde müşterinin ürünü açması ve kurulumunu kendisi yapması durumunda garanti kapsamından çıkmaktadır.

Soru: Enerji sarfiyatı kaç kw
Cevap: merhaba, Ortalama Yıllık Tüketim 87 kWh

Soru: Merhaba kutuda asma aparatı geliyor mu
Cevap: Merhaba maalesef içinde askı aparat çıkmaz

Soru: program yüklenebiliyor mu askı aparatı var mı içerisindd
Cevap: Askı aparatı kurulum esnasında servislerinden temin edebilirsiniz efendim uygulamada indirilmektedir.

Soru: merhaba ekran yansitma var mi
Cevap: merhabalar efendim vardır

Soru: Merhaba bu tv nin ayaklarından satıyor musunuz nerden bulabiliriz ?
Cevap: Merhaba,Biz sadece TV satıyoruz.Saygılarımızla

Soru: bu tv de bulutut özelliği varmı
Cevap: Ürünümüz Android Smart bir üründür kablosuz veri aktarımı ve Bluetooth bulunmaktadır

Soru: Merhaba içine istediğimiz uygulamaya Yani Netflix eksen vs indirme şansımız var mı
Cevap: Merhaba evet anroid sistemdir netflix youtube disney exxen blu tv oyunlar vs tum uygulamalari indirebilirsiniz

Soru: Merhabalar , ürün kurulumu ve garantisi hangi marka adı altında yapılıyor?Kolay gelsin
Cevap: Merhabalar ürün Sunny servis garantisi altındadır

Soru: kurulum ücreti ne kadar ve hangi firma yapıyor
Cevap: Sunny ve mehmet Atmaca elektronik yetkili servisidir efendim fiyat yere göre değişiyor lütfen yetkili servisten bilgi alın. Teşekkürler

Hl55UAL402 55'' 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV HL55UAL402 Resim Galerisi

Hl55UAL402 55'' 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV HL55UAL402 En Uygun Satış Linki

Hakkımızda

• Enuygunfirmalar.com, kullanıcıların her türlü ürünün en uygun fiyatlarını bulmalarına yardımcı olan bir forum platformudur. Gönüllü üyelerimiz tarafından sağlanan bilgilerle alışveriş deneyiminizi geliştirmeyi hedefliyoruz. Ancak, burada sunulan bilgilerin doğruluğunu garanti edemeyiz. Kullanıcıların, alışveriş yaparken kendi araştırmalarını yapmaları önemlidir. En iyi fırsatları keşfedin, fakat kararlarınızı dikkatli bir şekilde verin!

Kullanıcı Menüsü