HWP 49AMBCR-1-S 9 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1400 Devir Çamaşır Makinesi Tavsiye Eder Misiniz-

Elifnur

Bilgili
HWP 49AMBCR/1-S 9 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1400 Devir Çamaşır Makinesi Alanlar Memnun Mu?
HWP 49AMBCR/1-S 9 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1400 Devir Çamaşır Makinesi Mevcut Fiyatı 16938.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

HWP 49AMBCR/1-S 9 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1400 Devir Çamaşır Makinesi Olumlu Yorum Sayısı Nedir?

HWP 49AMBCR/1-S 9 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1400 Devir Çamaşır Makinesi Hakkında yaklaşık 156 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .

HWP 49AMBCR/1-S 9 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1400 Devir Çamaşır Makinesi Ürün Bilgisi

HWP 49AMBCR/1-S 9 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1400 Devir Çamaşır Makinesi Ürününün Satıcısı, Hoover HWP 49AMBCR/1-S 9 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1400 Devir Çamaşır Makinesi ürününü 16938.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

HWP 49AMBCR/1-S 9 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1400 Devir Çamaşır Makinesi Ürün Hakkındaki Yorumlar
16938.0 Tl ye satışta olan HWP 49AMBCR/1-S 9 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1400 Devir Çamaşır Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
156 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4

Yorum: Kullanıp öyle yorum yapmak istedim. İki ay oldu makineyi kullanalıçocuklu bi aile değiliz ama makine elbiseleri çok iyi yıkıyor farklıayarları ile istediğiniz gibi sonuç alabilirsiniz diğer markalara ikikatı fiyat vermeye gerek yok çok memnun kaldık arkadaşıma önerdim o dasipariş etti teşekkür ederim
İsim: H** B**
Tarih: 14 Ocak 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: MegaTeknoloji

Yorum: çok araştırdım ama değdi harika bir mqkina sadece şu alırken sesi fazlaoda hiç sorun değil çok iyi yıkıyor
İsim: e** G**
Tarih: 05 Ocak 2024
Satıcı: GÜL GROUP

Yorum: Ürün 1 günde elime ulaştı sorunsuz geldi teşekkür ederim. Ben çokbeğendim özelliklerini ve dış görünüşünü hemen çarşaflarımı atıp denedimalacaklara tavsiye ederim.
İsim: **** ****
Tarih: 25 Ocak 2023

Yorum: Kullanmadan yorum yapmak istemedim ama ben bayıldım aşırı güzel satıcıyailgisinden dolayı teşekkür ederim sipariş ettim ertesi gün kendisigetirdi herşey harika güvenle alabilirsiniz göründüğü gibi
İsim: gülcan p.
Tarih: 25 Şubat 2022
Satıcı: Buybuy

Yorum: Anneme aldım çok iyi
İsim: gönül a.
Tarih: Elite Üye
Beden: 02 Şubat 2022
Satıcı: E-Trend

Yorum: Hızlı geldi süreç sorunsuz ilerledi çalışmasından da memnunum
İsim: B** S**
Beden: 30 Eylül 2024
Satıcı: Bulpa A.Ş

Yorum: Şık kulanımı pratik
İsim: S** D**
Tarih: 24 Haziran 2024
Satıcı: Electrovitrin

Yorum: Düşünmeye gerek yok çok güzel ve sessiz alın
İsim: S** Ö**
Tarih: 09 Haziran 2024

Yorum: çok şık olduğu kadar yıkaması da harika
İsim: A** Ç**
Tarih: 29 Mayıs 2024
Satıcı: madrella

Yorum: çok sessiz ve güzel çalışıyor...
İsim: E** K**
Tarih: 08 Mayıs 2024

Yorum: iyiki almışım görünüş fiat ferformansı da çok iyi
İsim: Yasemin D.
Beden: 02 Mart 2024
Satıcı: madrella

Yorum: makinadan çok memnunum performans olarak çok iyi teşekkürler
İsim: **** ****
Tarih: 09 Şubat 2024

Yorum: ğüzel ürün tavsiye ederim
İsim: M** K**
Beden: 08 Şubat 2024

Yorum: Çokk başarılı. görsel olarak mükemmel. Su alirken biraz ses var onundışında gayet sessiz. Buzdolabim ankastre ocak fırın vs de hoover markave çok memnunuz. Makineyi de Hoover seçtik. Servisten de Bir sikayetimizolmamıştı. Hızlıca elimize ulaştı kayıt actırdik geldi kurdular.Sorunsuz alışveriş oldu. Bir önceki Samsungdu. çok da memnun değildik.Ben tDevamını Oku
İsim: M** K**
Tarih: 02 Şubat 2024
Satıcı: Beyaz Live

Yorum: Teşekkürler
İsim: A** A**
Beden: 08 Aralık 2023

Yorum: yaklaşık 2 aydır kullanıyorum sessiz bir makine gayet kullanışlı
İsim: O** A**
Tarih: 16 Kasım 2023

Yorum: ürün iyi görünüyor. memnun kalırız inşallah. renk füme gibi aynı. aslankadar aslan işte
İsim: O** D**
Tarih: 11 Ekim 2023

Yorum: Sorunsuz bir şekilde 2 gün içinde elimde oldu ve kuruldu. Tasarımı,teknolojisi, ses seviyesi ve çamaşır yıkaması çok iyi. Emsal modelinbilindik marka olanlarına 2 katından fazla para ödemeye hiç gerek yok,zaten 10 yıl sonra ucuzu da, pahalısı da çöp oluyor. Satıcıyı vemakineyi bu ürünle ilgilenenlere kesinlikle tavsiye ederim.
İsim: A** S** S**
Tarih: 02 Ekim 2023
Satıcı: Denkel

Yorum: herşey ekranimda istediğim gibi yönlendiriyoruz çok fazla yıkama moduvar uygulama üzerinden kullanmak isterseniz evde vifi olmalı
İsim: Z** g**
Tarih: 26 Eylül 2023
Satıcı: duruelektronik

Yorum: Ürünü çok beğendim,çamaşırı çok güzel yıkıyor,almanızı tavsiye ederim
İsim: İnna D.
Tarih: 20 Eylül 2023

Yorum: Yıkaması sessizliği rengi herşeyi ile çok güzel bir makina 1 aykullandıktan sonra yorum yapmak istedim gerçekten sorunsuz geldi vesorunsuz çalışıyor su alırken az bir sesi var ama gece geç saatlerdebile açabilirsiniz ve temiz yıkıyor en kısa programı 14 dk devir düşürmeözelliği suda bekletme ve buharlı yıkama özelliği de var çamaşırınizaz ise onDevamını Oku
İsim: M** Ş**
Tarih: 10 Eylül 2023

Yorum: Çok memnun kaldım ve severek kullanıyorum.Misafir gelen akrabam da gördüve ikinci siparişi de ona verdik.Düşünmeden alabilirsiniz.Ayrıca çoksessiz çalışıyor.Sıkmada da sessiz bir performansı var.Firmayı kutluyorum
İsim: Zeynep K.
Tarih: 26 Ağustos 2023

Yorum: makinadan memnunum
İsim: d** b**
Tarih: 21 Haziran 2023
Satıcı: duruelektronik

Yorum: Çeyizime aldım nsksks denedim gayet güzel kurulumdan da memnun kaldımcok ilgiliydiler makineyi acınca müzik sesli acılması cok hoşuma gitti
İsim: Z** A**
Tarih: 19 Haziran 2023

Yorum: Çamaşırları güzel yıkıyor ben beğendim. Türkçe kullanım kılavuzuolmadığı için biraz sıkıntı oldu ama you tube da videoları varmış iyiki.
İsim: Z** A**
Tarih: 06 Haziran 2023
Satıcı: MediaMarkt

Yorum: Canım makinem
İsim: M** Y**
Tarih: 22 Mayıs 2023
Satıcı: GALİP YAZICI

Yorum: Ben kurutmayla çamaşır makinesi aldım bir ay oldu çok memnunum sualırken ve sıkarken ses çıkartıyor oda çok normal rahatsız ediciseviyede de değil zaten başarılı görümceme önerdim oda ikisindendesipariş verdi bir gün sonra kargoya veriliyor ve sağlam şekilde geliyor
İsim: A** U**
Tarih: 11 Mayıs 2023
Satıcı: GALİP YAZICI

Yorum: Çok güzel ve kaliteli❤️
İsim: Kristina I.
Tarih: 06 Mayıs 2023

Yorum: uygun fiyata mükemmel kalite
İsim: E** Z**
Tarih: 03 Mayıs 2023

Yorum: begendik guzel urun
İsim: E** K**
Tarih: 31 Mart 2023
Satıcı: İKSAVM

HWP 49AMBCR/1-S 9 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1400 Devir Çamaşır Makinesi Akıllarda Kalan Sorular

Soru: kocarlide servisi varmi
Cevap: Merhaba Türkiye nin heryerinde yetkili servis vardır detaylı bilgi için hoover veb sayfasına bakabilirsiniz

Soru: Kolay gelsin rengi gri siyah mı?
Cevap: Merhabalar; Ürünümüz Antrasit rengindedir. İyi günler dileriz Electrovitrin

Soru: ısı pompalimi
Cevap: Merhaba, Bu ürün kurutma makinesi değildir, bu sebe ile Isı pombalı veya yoğuşmalı olarak bir özellikte değildir bu ürün çamaşır makinesidir , rakip ürünlere göre üst sınıf özelkilere sahiptir, daha detaylı bilgi için lütfen Hoover müşteri hizmetlerini arayınız. iyi günler dileriz, Electrovitrin

Soru: Bu çamaşır makinesinin enerji sınıfı nedir?
Cevap: Merhaba; Ürünümüz yenilikçi Eco-Power Inverter Motor teknolojisi ile maksimum enerji tasarrufu sunar ''A'' sınıfı enerji tüketimine sahiptir. İyi günler dileriz Electrovitrin

Soru: enerji sınıfı nedir
Cevap: Merhaba, A sınıfıdır.

Soru: Merhaba Urunu dun aldim Urun yuksekligi media mutfak test ahi a gore yuksk kalirmi
Cevap: Değerli Müşterimiz, Teknik departmanımız olmadığından ve ürünler tarafımıza kapalı kutu gönderildiği için konuyla alakalı Müşteri Hizmetlerinden destek almanız gerekmektedir. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: Gri renk mi makına gri renk almak istiyorum
Cevap: Merhabalar Antrasit renktir

Soru: Ürünün her yeri siyah mı? Sadece kapağı siyah olmasın, tamamını siyah istiyorum
Cevap: Merhaba, Ürün görseldeki gibidir. Saygılarımızla.

Soru: merhaba deviri sabit mi ayarlanıyormu acaba
Cevap: Merhaba, devir sabitleme özelliği bulunmuyor A Enerji Verimlilik Sınıfı, 9 kg Kapasite, 1400 dev/dak., Eco-Power Inverter motor, hOn ( Wi-Fi + Bluetooth) Teknolojisi, Autocare Akıllı Programlama Sistemi, Powercare Etkin Temizlik Sistemi, Buharlı Kırışık Önleme Sistemi (Active Steam), Bakım Programları, ALL IN ONE teknolojisi, Aktif Denge, 24 saate kadar gecikmeli başlatma fonksiyonu, 14'-30' ve 44' hızlı yıkama programları, KG modu, Dokunmatik kontrol, Antrasit gövde, Siyah kapak, Ürün Boyutları (GxYxD): 600x850x530 mm

Soru: ürünün garantisi 3 yıl mi 10 yilmi acaba
Cevap: Merhabalar hooover garantısıyle 3 yıldır motoru 10 yıl garantıldır efendım

Soru: benim aynı marka kurutma makinesi var üstüne 9 kilo üstüne kurulum yapilirmi yapılırsa kurulum apartida alicam
Cevap: Merhaba, Çamaşır makinesi altta Kurutma makinesi üste olarak montaj yaptıra bilirsiniz , aparatı servisten veya dışarıdan temin ede bilirsiniz . İyi günler dileriz , Electrovitrin

Soru: yorgan yıkanıyor enerji tasaruflimi
Cevap: Merhaba, Bilgi almak istediğiniz konuyu mesajda detaylı iletmeniz durumunda yardımcı olacağız. Saygılarımızla.

Soru: a enerjimi
Cevap: EVET HOOVER TÜRKİYE OFFİCİAL SİTESİNDEN DETAYLI BİLGİ ALABİLİRSİNİZ

Soru: bu markanin kurutma oz lligi olan çamaşır makinası vardı ya nerden bulabilirim
Cevap: Merhaba detaylı bilgi için hoover ile iletişime geçebilirsiniz

Soru: merhaba. ürün sessiz mi?
Cevap: Merhaba, ses seviyesi 77 db'dir.

Soru: merhaba bu model boch marka camasir makinesi üstüne olurmu makine 7 kg
Cevap: merhaba efendim konulmaz devrilebilir.

Soru: wifi ve Bluetooth bağlantısı varmı
Cevap: Aciklamalari okusanız orda yaziyo tüm özellikler

Soru: Trabzon'a gönderim yapıyor musunuz
Cevap: merhabalar, evet efendim göndermekteyiz

Soru: ürünü kapıya kadar çıkarıyor musunuz?
Cevap: Merhaba evet kapıya kadar teslim edilecektir

Soru: Leke çıkarıcı özelliği mevcut mu
Cevap: Merhaba, Tüm modellerimizde leke çıkarıcı özelliği vardır. Yalnız modellerde deterjan destekli lekeler çıkarıldığı için bu konu daha çok deterjan ile ilgilidir. Sorunuzdaki modelimizde leke derecesini ayarlama özelliği vardır. Örnek olarak az kirlik orta kirli çok kirli gibi seçenek sunulmaktadır. Tüketimiz buna göre yıkama performansı ayarlayabilmektedir. Ek alıntısındaki satı ile çizi alandır. Saygılarımızla.

HWP 49AMBCR/1-S 9 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1400 Devir Çamaşır Makinesi Ürün Görselleri

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

HWP 49AMBCR/1-S 9 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1400 Devir Çamaşır Makinesi En Uygun Satış Linki