Ideapad 1 15alc7 Amd Ryzen 5 5500u 16gb 512gb Ssd 15.6-windows 11 Taşınabilir Bilgisayar Bu Ürünü Almalı Mı

Berrak

Bilgili
Ideapad 1 15alc7 Amd Ryzen 5 5500u 16gb 512gb Ssd 15.6"windows 11 Taşınabilir Bilgisayar En Düşük Fiyat Nerede?
Ideapad 1 15alc7 Amd Ryzen 5 5500u 16gb 512gb Ssd 15.6"windows 11 Taşınabilir Bilgisayar Şuanki Fiyatı Ne Kadar 13899.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Ideapad 1 15alc7 Amd Ryzen 5 5500u 16gb 512gb Ssd 15.6"windows 11 Taşınabilir Bilgisayar Kullanıcılar Memnun Mu?

Ideapad 1 15alc7 Amd Ryzen 5 5500u 16gb 512gb Ssd 15.6"windows 11 Taşınabilir Bilgisayar Hakkında yaklaşık 74 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .

Ideapad 1 15alc7 Amd Ryzen 5 5500u 16gb 512gb Ssd 15.6"windows 11 Taşınabilir Bilgisayar Açıklama Ve Özellikler

Ideapad 1 15alc7 Amd Ryzen 5 5500u 16gb 512gb Ssd 15.6"windows 11 Taşınabilir Bilgisayar Ürününün Satıcısı, LENOVO Ideapad 1 15alc7 Amd Ryzen 5 5500u 16gb 512gb Ssd 15.6"windows 11 Taşınabilir Bilgisayar ürününü 13899.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Ideapad 1 15alc7 Amd Ryzen 5 5500u 16gb 512gb Ssd 15.6"windows 11 Taşınabilir Bilgisayar Kullanıcı Geri Dönüşleri
13899.0 Tl ye satışta olan Ideapad 1 15alc7 Amd Ryzen 5 5500u 16gb 512gb Ssd 15.6"windows 11 Taşınabilir Bilgisayar Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
74 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4

Yorum: bilgisayar geldi kızım beğendi içinde Windows yüklü olmasına çok iyioldu ayrıca hediyesi için tesekkurler
İsim: S** T**
Tarih: 24 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: ÖZTEK BİLGİSAYAR

Yorum: parasına göre çok mükemmel hiç tereddütsüz alın derim teslimat çok hızlıcumartesi sabah sipariş verdim pazartesi sabah teslim aldım Trendyol vesatıcıya teşekkürler
İsim: mehmet D.
Tarih: 19 Ağustos 2024
Satıcı: EGE BİLİŞİM

Yorum: ürün gayet başarılı kargo mükemmel yapılmış ayrıca içindeki not bizimutlu etti teşekkür ederim ☺
İsim: M** Y**
Tarih: 02 Ağustos 2024
Satıcı: Ness Markt

Yorum: ilk defa bir laptop kullanacağım inşallah bana uğurlu gelir 🤲🧿🤲
İsim: N** A**
Tarih: 29 Temmuz 2024
Satıcı: SANALDESTEK BİLİŞİM ANONİM ŞİRKETİ

Yorum: Gayet güzel paketleme de iyiydi bence memnun kaldım gerçekten
İsim: **** ****
Tarih: 25 Temmuz 2024

Yorum: bayildimmmm microsoft kurulu sekilde geldi günlük kullanim icin kayetideal kargolama güzeldi
İsim: a** s**
Tarih: 23 Temmuz 2024

Yorum: Bilgisayar sistemleri özellikleri kullanımı gayet normal memnun kaldımteşekkürler tavsiye ederim
İsim: M** Y**
Tarih: 10 Temmuz 2024
Satıcı: AREL-BİLİŞİM

Yorum: geyet memnunum teşekkürler
İsim: V** Ç**
Tarih: 10 Temmuz 2024
Satıcı: Mercipazar

Yorum: Ürün çok çabuk kargolandı ve elime faturasıyla birlikte sağlam ulaştı,bunun için satıcıya teşekkür ederim. Çok sade, kibar ve hafif birlaptop. Gayet hızlı ve sessiz çalışıyor. Ben bir akademisyen olaraksadece araştırma, MS Office programları, ders materyalleri içinkullanacağım için benim için gayet yeterli. Benzer amaçlar için birarayıştaysanız tavDevamını Oku
Tarih: 09 Temmuz 2024
Satıcı: ONLİNE BİLİŞİM

Yorum: ürünü çok beğendim, performansı iyi tavsiye ederim.
İsim: Y** k**
Tarih: 08 Temmuz 2024
Satıcı: AREL-BİLİŞİM

Yorum: Bu saticidan bu cihazı almayn hemde açılmış Windows yüklü şekildegelenleri asla sarji 2 saate kalmadan bitiyor sanki teşhir ürün gibi vesurekli program yükleme istiyor başa sarıyor dikkatli olalım açılmamışcihaz Alin yoksa benim gibi elinizde kalır.
İsim: s** e** d**
Tarih: Elite Üye
Beden: 27 Eylül 2024

Yorum: harikaydi begdnm
İsim: F** T**
Tarih: 26 Eylül 2024

Yorum: fiyatına göre bayağı iyi. okul ve ofis işleri için ideal
İsim: o** C**
Tarih: 25 Eylül 2024

Yorum: kamu dairesine alicagimizi belirtmemize rağmen çanta ve mauseyollamaktan imtina eden cömert bir esnaftir.
İsim: S** K**
Tarih: 25 Eylül 2024
Satıcı: istanbulArena

Yorum: Paketleme de ürün de çok güzel. Kesinlikle tavsiye ediyorum
İsim: Canan A.
Tarih: 24 Eylül 2024
Satıcı: E-Orjinal

Yorum: güzel beğendik
İsim: e** a**
Tarih: 21 Eylül 2024
Satıcı: E.Markt

Yorum: ürün hiçbir uygulamayı indirmiyor Microsoft destekli bilgisayarıaçarken sıkıntı ekran kalitesi normal -kötü bilgisayar gelirken ses.kurulumu yok siz kurmalisiniz ve Microsoft destekli olduğu için bir sürükonuda yasak olduğundan dolayı bilgi erişimi sıkıntı
İsim: R** Ç**
Tarih: 20 Eylül 2024

Yorum: ürün süper kargolama müthis hediye canta icinde tesekürler EGE bilişim
İsim: Ö** B**
Tarih: 19 Eylül 2024

Yorum: ders çalışmak için güzel fakat bir puan kırdım nedeni mausu bile yokcanta hediyesi olabilirdi yanında veya maus gönderile bilirdi

Yorum: Fiyat performans
İsim: S** B**
Satıcı: BULELEKTRONİK

Yorum: sağlam geldi
İsim: P** A**
Tarih: 18 Eylül 2024
Satıcı: Huracan PC

Yorum: Usb girişleri çok zor takılıyo ve çıkjyo
İsim: Ş** g**
Tarih: 16 Eylül 2024

Yorum: ders çalışmak için ideal fiyat performans ürünü
İsim: C** G**
Tarih: 15 Eylül 2024
Satıcı: PC Sanal

Yorum: Ben aldıktan hemen sonra indirime girdi puanımı ordan kırdım genelolarak beğendim inşallah sıkıntısız devam ederim
İsim: Z** K**
Tarih: 13 Eylül 2024

Yorum: yaklasik 1 haftadir kullaniyorum cok memnunum,guvenle alabilirsiniz
İsim: Melisa S.
Tarih: 09 Eylül 2024
Satıcı: Ness Markt

Yorum: Yani bu fiyata göre iyi gibi. Ram 16 diyo ama bilgisayarda 14 diyor.Daha dün kullanmaya başladım bir iki kere dondu daha şimdiden böyleyse…kargo 4 günde geldi paketlemesi gayet iyiydi.
İsim: Z** d**
Tarih: 31 Ağustos 2024

Yorum: güvenilir ve çok hızlı geldi
İsim: F** N** D**
Tarih: 31 Ağustos 2024

Yorum: gayet memnunum alalı 1 ay oldu öğrenci için ideal
İsim: H** T**
Tarih: 29 Ağustos 2024

Yorum: Çok hızlı teslimat dün sipariş verdim bugün teslim oldu harika
İsim: m** b**
Tarih: 27 Ağustos 2024

Yorum: bu fiyata alınabilecek en iyi bilgisayar kullandıktan sonrayorumluyorum bilgisayarda sadece film izlememe rağmen şimdiden kasmayabaşladı hiç memnun değilim
İsim: B** t**
Tarih: 23 Ağustos 2024

Ideapad 1 15alc7 Amd Ryzen 5 5500u 16gb 512gb Ssd 15.6"windows 11 Taşınabilir Bilgisayar Ürüne Dair Sorular

Soru: İşlemci neslini öğrenebilirmiyim ?
Cevap: Merhaba . Amd serisinde 5.nesildir

Soru: Dahili ekran kartı amd radeon graphics mi
Cevap: Merhaba . Dahili ekran kartı mevcuttur

Soru: merhaba ben mobilya tasarım yapcam okulda çizim yapcam uygunmudur
Cevap: Merhaba. Ofis okul kullanımı için daha uygundur.Daha detaylı bilgi için yetkili servisten destek alabilirsiniz.

Soru: autocad programı için uygun mu
Cevap: MERHABALAR, İLGİLENDİĞİNİZ ÜRÜN 2 BOYUT AUTOCAD UYGULAMALARI İÇİN UYGUN OLDUĞU SÖYLENEBİLİR. SAYGILARIMIZLA, SANALDESTEK BİLİŞİM A.Ş

Soru: ekran kartı nedir
Cevap: Merhaba . Amd radeon grapics tir

Soru: wi fi vardir ellam!?
Cevap: merhaba mevcut

Soru: god of war oynatır mi
Cevap: Merhaba . Oyun Sistem gereksinimleriyle ürün özelliklerini karşılaştırmanızı tavsiye ederiz

Soru: Windows 11 yeni sürüm kurulu dimi
Cevap: Merhaba . Windows 11 yeni sürüm kurulu şekilde tarafınıza gelecektir efendim

Soru: Oyun oynanabilir mi?
Cevap: Merhaba . Orta düzey oyunlar oynayabilirsiniz

Soru: aynı kodlu aynı ürün başka bır yerde 8 gb 16 gb yukseltılır sizde 8 cekırdek dıgerleınde 6 cekırdek yazıyor hangınızınkı dogru
Cevap: Merhaba . Ürün özellikleri 16 gb ram 512 gb ssd ye sahiptir . Temel işlemci ile birlikte yardımcı işlerciler toplamda 8 çekirdekli özelliğe sahiptir

Soru: lenova türkiye garantilimidir?
Cevap: Merhaba evet Lenovo Türkiye garantili

Soru: ürünü satın alacağım teyit etmek için soruyorum windows 11 içinde yüklü olarak geliyor ve 16 gb ram 512 değilmi?
Cevap: Merhaba . 16 gb ram 512 gb ssd ve windows 11 yüklü olarak gelmektedir

Soru: ekran kartı kaç GB dir öğrenebilir miyim acaba
Cevap: MERHABALAR, İLGİLENDİĞİNİZ ÜRÜNDE PAYLAŞIMLI EKRAN KARTI MEVCUTTUR. ÜRETİCİNİN AKTARDIĞI İNFORMATİK BİLGİLERDE DAHİLİ EKRAN KARTLARININ ÖNBELLEK MİKTARI BELİRTİLMEMİŞTİR. SAYGILARIMIZLA, SANALDESTEK BİLİŞİM A.Ş

Soru: içindeki 16 gb degilmiydi
Cevap: 8 gb anakartta gömülü diger 8 gb slotta takılı toplam 16 gb

Soru: işlemci hızı nedir
Cevap: Merhaba . Maximum işlemci hızı 4.0 Ghz dir

Soru: merhaba rayzen 5 kacinci nesil
Cevap: Merhabalar R5 5600 işlemcisi 5. nesil bir işlemci.

Soru: Klavye aydınlatma varmıdır
Cevap: Merhabalar hayır efendim.

Soru: sarj aleti dahil mi
Cevap: Merhaba . Şarj aleti kutu içerisinde mevcuttur

Soru: merhaba gta5 ve rdr2 gibi oyunları kaldırır mı
Cevap: MERHABALAR, İLGİLENDİĞİNİZ ÜRÜN ENTEGRE EKRAN KARTI NEDENİ İLE GRAFİK DESTEĞİ TALEP EDEN PROGRAMLAR ve OYUNLAR İÇİN UYGUN OLDUĞU SÖYLENEMEZ. SAYGILARIMIZLA, OZERPA

Soru: FC 25 oynatır mı
Cevap: MERHABALAR, İLGİLENDİĞİNİZ ÜRÜN ENTEGRE EKRAN KARTI NEDENİ İLE GRAFİK DESTEĞİ TALEP EDEN PROGRAMLAR ve OYUNLAR İÇİN UYGUN OLDUĞU SÖYLENEMEZ. SAYGILARIMIZLA, SANALDESTEK BİLİŞİM A.Ş

Ideapad 1 15alc7 Amd Ryzen 5 5500u 16gb 512gb Ssd 15.6"windows 11 Taşınabilir Bilgisayar Görseller

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Ideapad 1 15alc7 Amd Ryzen 5 5500u 16gb 512gb Ssd 15.6"windows 11 Taşınabilir Bilgisayar En Uygun Satış Linki