IdeaPad1 AMD Ryzen 5-5500U 8GB 512GB SSD 15.6- FHD DOS Cloud Grey Dizüstü Bilgisayar 82R400KYTX Bu Ürünü Almalı Mı

Idil

Bilgili
IdeaPad1 AMD Ryzen 5-5500U 8GB 512GB SSD 15.6" FHD DOS Cloud Grey Dizüstü Bilgisayar 82R400KYTX Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
IdeaPad1 AMD Ryzen 5-5500U 8GB 512GB SSD 15.6" FHD DOS Cloud Grey Dizüstü Bilgisayar 82R400KYTX Güncel Satış Fiyatı 10999.0 Tl'den Satılmaktadır.

IdeaPad1 AMD Ryzen 5-5500U 8GB 512GB SSD 15.6" FHD DOS Cloud Grey Dizüstü Bilgisayar 82R400KYTX Olumlu Yorum Sayısı Nedir?

IdeaPad1 AMD Ryzen 5-5500U 8GB 512GB SSD 15.6" FHD DOS Cloud Grey Dizüstü Bilgisayar 82R400KYTX Hakkında yaklaşık 33 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0 .

IdeaPad1 AMD Ryzen 5-5500U 8GB 512GB SSD 15.6" FHD DOS Cloud Grey Dizüstü Bilgisayar 82R400KYTX Teknik Bilgiler

<div ><iframe id="flix-container" src="https://media.flixcar.com/delivery/webcall/content/15397/tr/ean/197531930538"></iframe></div>

IdeaPad1 AMD Ryzen 5-5500U 8GB 512GB SSD 15.6" FHD DOS Cloud Grey Dizüstü Bilgisayar 82R400KYTX Ürününün Satıcısı, LENOVO IdeaPad1 AMD Ryzen 5-5500U 8GB 512GB SSD 15.6" FHD DOS Cloud Grey Dizüstü Bilgisayar 82R400KYTX ürününü 10999.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

IdeaPad1 AMD Ryzen 5-5500U 8GB 512GB SSD 15.6" FHD DOS Cloud Grey Dizüstü Bilgisayar 82R400KYTX Kullanıcı Geri Dönüşleri
10999.0 Tl ye satışta olan IdeaPad1 AMD Ryzen 5-5500U 8GB 512GB SSD 15.6" FHD DOS Cloud Grey Dizüstü Bilgisayar 82R400KYTX Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
33 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0

Yorum: çok kötü Windows kurulu değil almayın
İsim: **** ****
Tarih: 01 Ekim 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Trendyol

Yorum: ne biçim bi bilgisayar geri iade edecem
İsim: i** k**
Tarih: 30 Eylül 2024

Yorum: Ürün Windows kurulu bir şekilde gelmiyor. İadeye gönderdim ancakreddedildi. Ürün özelliklerinde isletim sistemini freedos olarakdeğiştirip aradılar ve iadeyi reddettiklerini söylediler. Soru cevapkısmında Windows olarak belirtiyorlar . Trendyol asistanda Windowskurulu şekilde gonderildigi söyleniyor. Ancak freedos ürün teslimediliyor. Daha sonra haDevamını Oku
Tarih: 28 Eylül 2024

Yorum: Ürün beklentimizi karşılıyor çok iyi suan bir sıkıntı yok bakalım
İsim: H** B**
Tarih: 27 Eylül 2024

Yorum: f/p ürünü gayet güzel
İsim: M** G**
Tarih: 26 Eylül 2024

Yorum: Bilgisayarı çantasız göndermek nedir ya bundan ben utandım yerinize
İsim: Cumhur Ş.
Tarih: 24 Eylül 2024

Yorum: Bilgisayar çok güzel çok beğendim ama ürün özelliklerine guvenmemekgerekiyormus. Windows kurulu olduğu için tercih etmiştim ama fabrikaçıkışı free dos muş. Bununla ilgili satıcıya yazdığım halde yardımcıolmadılar. Ayrı olarak kurulum yaptirmak zorunda kaldim. Bunun dışındapc nin hızı kullanımı çok güzel. Çabuk şarj oluyor. Uzun sürelikullanimda 4 sDevamını Oku
İsim: B** S**
Tarih: 23 Eylül 2024

Yorum: güzel görünüyor ilk kullanımda sorunyok
İsim: y** y**
Tarih: 20 Eylül 2024

Yorum: Windows kurulu gelmiyor, bi bilgisayara daha ihtiyacınız olacak bilginiz olsun

Yorum: Kurulumu çok zor oldu evinde başka bilgisayar olmayan almasın freedosolarak geliyor windows yüklemek için internet kafeye gitmek zorundakaldım :) ben online derslere girmek için aldım iş görür gibi ama ekrankalitesi ve ses kalitesi baya düşük
İsim: B** A**

Yorum: Babam için aldım laptopu gerçekten fiyat performans ürünü çok memnun kaldık
İsim: s** a**
Tarih: 19 Eylül 2024

Yorum: çok zarif ve kullanışlı bilgisayar. ders çalışmak için aldım her türlüiş görür fakat Windows kurulu değil onu kurduktan sonra rahatlıkla kullanılabilir
İsim: A** Ç**
Tarih: 16 Eylül 2024

Yorum: Öğrenci için oldukça ideal
İsim: Kevser G.
Tarih: 14 Eylül 2024

Yorum: gayet ıyı fazlasıyla işimi göruyor. wındovs yuklu degıl bılgınız olsun.
Tarih: 12 Eylül 2024

Yorum: sorunsuz bir şekilde ulaştı çok güzel paketlenmiş sadece windowskurulumunu yapmanız lazım
İsim: M** K**
Tarih: 12 Eylül 2024

Yorum: 1 puanı kargolamdan kırdım ezilmişti fiyatına göre normal diyedüşünüyorum şu anlık bir sorun yok
Tarih: 10 Eylül 2024

Yorum: ürün harika programları yükledim sorunsuz çalısıyor ofis içinkullanacagim iş görür teşekkur ederim..
İsim: E** A**
Tarih: Elite Üye
Beden: 08 Eylül 2024

Yorum: 10 numara cihaz
İsim: M** T**
Tarih: 02 Eylül 2024

Yorum: gayet güzel ben sınav icin almistim is görüyor
İsim: a** k**
Tarih: 30 Ağustos 2024

Yorum: gayet iyi ve güzel bilgisayar
Tarih: 25 Ağustos 2024
Satıcı: Ness Markt

Yorum: Çok beğendim
İsim: G** G**
Tarih: 19 Ağustos 2024

Yorum: 10 numara 5 yıldız bir ürün kesin alın
İsim: S** Y**
Tarih: Elite Üye
Beden: 09 Ağustos 2024

Yorum: ürün çok iyi ama aldığınızda Windows yüklemeniz gerekiyor
İsim: C** F** D**
Tarih: 18 Temmuz 2024

Yorum: harika bir ürün fiyatına göre normal ssd bekliyordum şaşırttı wdmarkanın nvme m2 ssdsi çıktı teşekkürler :))
İsim: fethi a.
Tarih: 04 Eylül 2024

Yorum: Windows yüklemeden gönderiyorlar almayın
Tarih: 02 Eylül 2024

Yorum: Ürün elime kusurlu ulaştı. Almadan önce sordum windovs yüklü dediler.Şimdi kurulumu yapamıyorum. Yalan bilgi veriyorsunuz ve kimse deilgilenmiyor. İade edeceğim.
İsim: T** Ç**
Tarih: 07 Eylül 2024

IdeaPad1 AMD Ryzen 5-5500U 8GB 512GB SSD 15.6" FHD DOS Cloud Grey Dizüstü Bilgisayar 82R400KYTX Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular

Soru: Windows kaç
Cevap: Merhaba ürünümüz işletim sistemi Free Dos'tur. Dilediğiniz işletim sistemini kurabilir ya da kurulumu için yetkili servislerden destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: kurulumu nasıl yapılır
Cevap: Merhaba ürünümüz işletim sistemi Free Dos'tur. Dilediğiniz işletim sistemini kurabilir ya da kurulumu için yetkili servislerden destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: windowsu biz mi kuruyoruz kurulu şekilde mi

Soru: iki yorumda Windows kurulmadan gönderiliyor yazıyorda kurulu bir şekilde mi geliyor
Cevap: Merhaba, ürün Windows kurulu şekilde gönderilmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba windows mu yüklü geliyor işletim sistemi nedir
Cevap: Merhaba, ürün Windows işletim sistemi kurulu şekilde gönderilmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: windows yüklü mü

Soru: Bazı sorulara freedos demişsiniz bazılarına windows yüklü demişsiniz anlamadım şimdi ürün freedos mu yoksa windows yüklü mü geliyor
Cevap: Merhaba, ürün Windows işletim sistemi yüklü şekilde gönderilmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: ilk olarak bu bilgisayarın toplam kapasitesi 512 GB mıdır ve bu bilgisayar Windows mu kullanıyor
Cevap: Merhaba, üründe Windows işletim sistemi bulunmaktadır, 512 GB ssd kapasitesi mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: İşletim sistemi kurulu mu geliyor?
Cevap: Merhaba, ürün Windows işletim sistemi kurulu şekilde gönderilmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: ets kaldırırmı
Cevap: Merhaba, ürünümüzde minimum sistem gereksinimlerini destekleyen oyunları oynayabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: abisadece. vindovsmuyükleniyo

Soru: Laptopun sarj aletini gönderiyormusunuz
Cevap: Merhaba, ürün şarj aleti ile birlikte gönderilmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Her yorumu okuduğumda farklı yanıt verilmiş açıklık getirmek adına soruyorum, üründe Windows kurulu mu geliyor, biz mi kuruyoruz sadece bunu soruyorum

Soru: pubg oynanirmı
Cevap: Merhaba, ürünümüzde minimum sistem gereksinimlerini destekleyen oyunları oynayabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Bu laptop Gta5 kaldırır mı net bir şey söyle bir yere yönlendirmeden
Cevap: Merhaba, ürünümüzde minimum sistem gereksinimlerini destekleyen programları kullanabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba. Windows var mı yoksa Free Dos mu?

Soru: Merhaba işletim sistemi özellikler kısmında Windows diyor ama siz burada freedos demişsiniz acaba hangisi tam olarak?

Soru: windovsu kurulu şekilde geliyor mu

Soru: Merhaba,ürünün içinde windows yüklü mü ?
Cevap: Merhaba, ürün işletim sistemi free dos'tur. Dilediğiniz işletim sistemini kurabilir ya da kurulumu için yetkili servislerden destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: İşletim sistemi hakkında sorulan soruların bazılarına "win11 yüklü geliyor." bazılarına "freedos" diye cevap verilmiş. Hangisi net cevap? Bu yanıtlar niçin birbirinden farklı?

IdeaPad1 AMD Ryzen 5-5500U 8GB 512GB SSD 15.6" FHD DOS Cloud Grey Dizüstü Bilgisayar 82R400KYTX Resim Ve Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

IdeaPad1 AMD Ryzen 5-5500U 8GB 512GB SSD 15.6" FHD DOS Cloud Grey Dizüstü Bilgisayar 82R400KYTX En Uygun Satış Linki