IdeaPad1 Intel Celeron N4020 4GB 128GB SSD Windows 11 15.6- Cloud Grey Dizüstü Bilgisayar 82V700A9TX Alınması Gereken Bir Ürün Mü

Simal

Bilgili
IdeaPad1 Intel Celeron N4020 4GB 128GB SSD Windows 11 15.6" Cloud Grey Dizüstü Bilgisayar 82V700A9TX Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
IdeaPad1 Intel Celeron N4020 4GB 128GB SSD Windows 11 15.6" Cloud Grey Dizüstü Bilgisayar 82V700A9TX Şu Andaki Fiyatı 8099.9 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

IdeaPad1 Intel Celeron N4020 4GB 128GB SSD Windows 11 15.6" Cloud Grey Dizüstü Bilgisayar 82V700A9TX Memnuniyet Oranı Nedir?

IdeaPad1 Intel Celeron N4020 4GB 128GB SSD Windows 11 15.6" Cloud Grey Dizüstü Bilgisayar 82V700A9TX Hakkında yaklaşık 116 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .

IdeaPad1 Intel Celeron N4020 4GB 128GB SSD Windows 11 15.6" Cloud Grey Dizüstü Bilgisayar 82V700A9TX Açıklama Ve Özellikler

<div ><iframe id="icecat-container" src="https://cdn.dsmcdn.com/ty107/product/resources/icecat-media.html?barcode=197529900888"></iframe></div>

IdeaPad1 Intel Celeron N4020 4GB 128GB SSD Windows 11 15.6" Cloud Grey Dizüstü Bilgisayar 82V700A9TX Ürününün Satıcısı, LENOVO IdeaPad1 Intel Celeron N4020 4GB 128GB SSD Windows 11 15.6" Cloud Grey Dizüstü Bilgisayar 82V700A9TX ürününü 8099.9 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

IdeaPad1 Intel Celeron N4020 4GB 128GB SSD Windows 11 15.6" Cloud Grey Dizüstü Bilgisayar 82V700A9TX Kullanıcı Yorumları Nasıl?
8099.9 Tl ye satışta olan IdeaPad1 Intel Celeron N4020 4GB 128GB SSD Windows 11 15.6" Cloud Grey Dizüstü Bilgisayar 82V700A9TX Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
116 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6

Yorum: Çok güzel aşırı kullanışlı bu fiyata alınabilecek en iyisi olduğunu düşünüyorum
İsim: D** B**
Tarih: Elite Üye
Beden: 10 Eylül 2024
Satıcı: MediaMarkt

Yorum: Okul için aldım iş görür
İsim: E** Y**
Beden: 10 Eylül 2024
Satıcı: Ahidenal

Yorum: Alacak olan arkadaşlara öneriyorum üniversite öğrencisiyim dersler içinaldım ve gayet yeterli. Windows11 yükledim sorunsuz çalışıyor alabilirsiniz.
İsim: K** Ç**
Tarih: 07 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Trendyol

Yorum: gayet güzel bir ürün kızıma aldım çok begendi
İsim: **** ****
Tarih: 07 Eylül 2024

Yorum: Hızlı kargoya teşekkür ederim. ürün de harika
İsim: O** T**
Tarih: 04 Temmuz 2024
Satıcı: Buzul Bilgisayar

Yorum: tereddüt ederek almıştım şuan kullanıyorum çok memnunum
İsim: S** Ö**
Tarih: 01 Ekim 2024
Satıcı: Ahidenal

Yorum: çok güzel gerçekten hiç hasar görmeden gelmiş ben çok beğendim tavsiyeederim trendyola teşekkürler.
Tarih: 01 Ekim 2024
Satıcı: SATÜRN

Yorum: Fiyat performans ben sevdim
İsim: T** K**
Tarih: 28 Eylül 2024

Yorum: çok iyi kargolanmiş hiç bir problem olmadı ve fiyata Göre gayet güzelbir laptop
İsim: m** Ş**

Yorum: Çok yavaş kulanilmyor
İsim: Ledi G.

Yorum: fiyatına göre gayet iyi kullanışlı
İsim: R** S**
Satıcı: OGYTECH

Yorum: ürün çok güzel ve güzel çalışıyor fiyat uyqun kalite güzel teşekkürler
İsim: kamina y.
Tarih: 27 Eylül 2024

Yorum: hiç iyi değil tavsiye etmiyorum her tusta 2harf var çok.karmasık çoktakılıyor almayın bence
Tarih: 26 Eylül 2024
Satıcı: NasTech Teknoloji

Yorum: İyi güzel paketlenmişti yalnızca biraz ağır
İsim: D** Ç**
Satıcı: NasTech Teknoloji

Yorum: 1 Haftadır kullanıyorum kullanmadan yorum yapmak istemedim hafif kasmasıdışında hicbir sorun yok bu fiyata alınabilecek en güzel laptopdiyebilirim .
İsim: h** ü**

Yorum: fiyata Göre iyi sadece kasıyor
İsim: Z** k**
Tarih: 25 Eylül 2024

Yorum: Paketlenmesi güzeldi 2 gün içinde elimd ulaştı teşekkürler
İsim: E** K**
Tarih: 23 Eylül 2024

Yorum: Orta sona giden kardeşim için aldım. Fiyatına göre güzel ürün.
İsim: Yasemin A.
Tarih: 23 Eylül 2024

Yorum: Ürün çok güzel çok beğendim her kişinin kullanacağı bir ürün gerçekten ihtiyaç
İsim: Fatma T.
Tarih: 21 Eylül 2024

Yorum: Ürün sorunsuz elime ulaştı teşekkür ederim
İsim: Z** a**
Tarih: 20 Eylül 2024
Satıcı: Bozdan Teknoloji

Yorum: ilk bir kaç gün güzel çalıştı ama böyle bir hata verdi bunundüzeltilmesi için napmam lazım lütfen geri bildirim verin bana!!!
İsim: B** Y**
Tarih: 18 Eylül 2024

Yorum: çok beğendim güvenle alabilirsiniz
İsim: A** D**
Tarih: 18 Eylül 2024

Yorum: Ürünü henüz kullanmadım çünkü Türkçe dilini yüklememişler. Yukleyebilmekiçin de Lenovonin yetkili servisini aradım. Müşteri hizmetlerine ulaşanakadar 20 dakika geçti. Daha sonra birkaç işlem yapıldıktan sonra yüklemeişlemi 1 buçuk saat sürdü. Daha sonra tekrar müşteri hizmetlerinebaglanmam gerekiyordu yine 25 dakikanın ardından baglanabildim. YanidDevamını Oku
İsim: Z** B**
Tarih: 16 Eylül 2024

Yorum: Çok güzel
İsim: G** B**
Tarih: 16 Eylül 2024
Satıcı: Buzul Bilgisayar

Yorum: Çok zarif bı bilgisayar. İşimi görecek gibi gözüküyor. Kargolama seklide harikaydı. Satıcıya teşekkür ederim
İsim: S** Ç**
Beden: 16 Eylül 2024

Yorum: Sorunsuz teslim aldım çok hızlı çalışıyor çok memnun kaldım
İsim: B** T** D**
Tarih: 14 Eylül 2024
Satıcı: Teknosa

Yorum: kargo hızlı güzel paketlenmiş beklentimi karşıladı hızlı gayetkullanışlı tavsiye ederim almak isteyenlere
İsim: Abide Ö.

Yorum: Severek kullanıyorum.Ders notları okumak ve dizi/film izlemek içinalmıştım iş görür fiyat performans.
İsim: Z** C**

Yorum: Fiyat performans. Video izleme ve office programları için gayet iyi
İsim: B** Y**
Tarih: 11 Eylül 2024

Yorum: gayet kullanışlı
Tarih: 11 Eylül 2024

IdeaPad1 Intel Celeron N4020 4GB 128GB SSD Windows 11 15.6" Cloud Grey Dizüstü Bilgisayar 82V700A9TX Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular

Soru: merhaba ek garanti aldigimizda aldigimiz yıl icin mi gecerli yoksa ürünün garantisi 2 yil sona erdikten yani kendi garantisi bittikten sonrada kullanilabilir mi
Cevap: Merhaba, Hesabım-Trendyol Asistan alanındaki ilgili konu başlığını seçerek bilgi ve destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: PowerPoint uygulaması yüklenirmi
Cevap: Merhaba, minimum sistem gereksinimleri başlığı altında paylaşılan sistem gereksinimleri o yazılımın çalıştırılabilmesi için en az seviyede gerekli olan sistem kaynakları ihtiyaçlarıdır. İdeal sistem gereksinimleri ise yazılımdan tam performans alarak kullanmanız için gerekli görülen sistem kaynaklarıdır. Yani minimum sistem gereksinimlerini destekleyen tüm programları kullanabilirsiniz. Ürünün destekleme durumunu uygulama özelliklerinden kontrol edebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: kapalı sıfır ürün mü ve içerisinde şarj mevcut mu
Cevap: Merhaba, ürün sıfır kapalı kutu olarak gönderilmektedir. Ürün şarj aleti ile birlikte gönderilmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: merhaba ben de ssd var 512 gb bu bilgisayarda da kullanabilir miyim
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl Lenovo Türkiye garantilidir. RAM ve SSD artırma ile ilgili yetkili servisten destek alabilirsiniz. İlginize teşekkür ederiz.

Soru: çanta ve şarj gonderiyormusunz
Cevap: Çanta mevcut değildir. Şarj kutu içeriğinde mevcuttur. İyi günler dileriz.

Soru: merhaba ürün çantası ile mi geliyor
Cevap: Merhaba, ürünümüzün kutusunda çanta bulunmuyor. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: herhangi bir oyun oynanırmı
Cevap: Merhaba, Ürün oyun oynamak için uygun değildir.

Soru: Məlumat verməyinizi xahiş edirəm
Cevap: MERHABA DETAYLI BİLGİ İÇİN ÜRÜN ÖZELLİKLERİ KISMINDAN BAKABİLİRSİNİZ EFENDİM

Soru: Merhaba iyi günler ram ve ssd artırılabilir mi
Cevap: MERHABA DETAYLI BİLGİ İÇİN ÜRÜN ÖZELLİKLERİ KISMINDAN BAKABİLİRSİNİZ EFENDİM

Soru: Salam mən ilk dəfədir şifariş edirəm . 60faizlə 6150TL-dir ?

Soru: hangi ilden gönderiyorsunuz
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Ürünlerimiz depolarımızın uygunluğu ve stok durumuna göre size en yakın olan noktadan gönderilmektedir.

Soru: valorant kaldırırmı
Cevap: Merhaba, ürünümüzde minimum sistem gereksinimlerini destekleyen programları kullanabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Hangi kargo ile gönderim yapıyorsunuz
Cevap: Mng yada yurtiçi

Soru: merhabalar Parmak okuma özelliği var mıdır
Cevap: Merhaba, hayır bulunmuyor. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: tez yazmam gerekiyor da bu bilgisaray işimi görür mü?
Cevap: Merhaba, üründe minimum sistem gereksinimleri sağlayan tüm uygulama/programları kullanım sağlayabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Minecraft ve film izleyebilir miyiz 1080 piksel
Cevap: Merhaba, ürünümüzde Ekran boyutu 39,6 cm (15.6") Ekran çözünürlüğü 1366 x 768 Pikseldir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Bluetooth ile mause ve kulaklık bağlanıyormu?
Cevap: Merhaba, bluetooth özelliği mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba ürün ders çalışmak için uygun mudur acaba
Cevap: Merhaba, ürünümüzde minimum sistem gereksinimlerini destekleyen programları kullanabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Hangi ilden gönderiyorsunuz acaba?
Cevap: Ankara efendim

Soru: laptop kaç mah ??
Cevap: Merhaba, ürünün pil gücü 42.0 Wh'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.

IdeaPad1 Intel Celeron N4020 4GB 128GB SSD Windows 11 15.6" Cloud Grey Dizüstü Bilgisayar 82V700A9TX Ürünün Fotoğrafları

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

IdeaPad1 Intel Celeron N4020 4GB 128GB SSD Windows 11 15.6" Cloud Grey Dizüstü Bilgisayar 82V700A9TX En Uygun Satış Linki