Busra
Bilgili
Ih8110b01 Indüksiyonlu Ankastre Ocak Satın Alır Mısınız?
Ih8110b01 Indüksiyonlu Ankastre Ocak Mevcut Fiyatı 10490.0 Tl'den Satılmaktadır.
Ih8110b01 Indüksiyonlu Ankastre Ocak Kullanıcılar Memnun Mu?
Ih8110b01 Indüksiyonlu Ankastre Ocak Hakkında yaklaşık 1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 1.0 .
Ih8110b01 Indüksiyonlu Ankastre Ocak Açıklama Ve Özellikler
Ih8110b01 Indüksiyonlu Ankastre Ocak Ürününün Satıcısı, Silverline Ih8110b01 Indüksiyonlu Ankastre Ocak ürününü 10490.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Ih8110b01 Indüksiyonlu Ankastre Ocak Kullananlar
10490.0 Tl ye satışta olan Ih8110b01 Indüksiyonlu Ankastre Ocak Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 1.0
Yorum: Ocak ev priziyle çalışıyor ve el yakmıyor yazıyordu.gelen teknik servisocağı bağlamadı prizle olmaz elektrikçi çağırın sigortaya bağlasın dedimontaj yaparken normal olarak önceki Ocak kaldırıldı onun için 200₺ paraaldılar.ve çağırdığım elektrikçi 1000₺ bağlamak için para aldı ve ocağınbir gözü çalışmıyor.ve çalışan göz el yakıyor.benim kedilerim vaDevamını Oku
İsim: G** G**
Tarih: Elite Üye
Beden: 13 Nisan 2024
Satıcı: AnkastReyon
Ih8110b01 Indüksiyonlu Ankastre Ocak Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar
Soru: induksiyonlu ocak kurulumu için ayrı bir elektrik tesisatı vs gerekiyormu
Cevap: Merhaba, ayrı bir elektrik tesisatı gerekmiyor efendim. Kurulum için yetkili servisten destek alabilirsiniz. -Best Mağaza
Soru: İnduksıyonlu ne demek
Cevap: Merhaba efendim,İndüksiyonlu demek sadece ocağa özel tencereleri tanır insan eli veya standart tencere kullanımı tanımaz. Sıcakken bile elinizi değseniz elinizi yakmaz sadece kendine özel tencereleri tanır.
Soru: 4 gözü aynı anda yanıyor mu. Normal evdeki priz çalıştırıyor mu
Cevap: Merhaba tüm gözlerini kullanabilirsiniz. Ev prizinde kullanabilirsiniz.
Soru: urun dogal gazli. kullaniliyormu
Cevap: Merhaba efendim.Maalesef kullanılmıyor.Elektrik ile çalışıp İndüksiyon özelliği var
Soru: kurulumu kim yapıyor garanti özelliği nasıl basliyor
Cevap: Merhaba efendim. Kurulum tüm Türkiye genelinde bulunan Silverline yetkili servisleri tarafından yapılmaktadır. Garanti ürün kurulumdan itibaren başlıyor.
Soru: Net ölçüsünü öğrenebilir miyim en boy şekilde
Cevap: 60 Cm lik tüm ankastre yerlerine uyum sağlar.
Soru: ürün ebatlarını öğrenebilir miyim
Cevap: Merhaba efendim,Ürün standart 60cmdir
Soru: kurulumunu ileriki zamanlarda yapiyor musunuz ben ceyizim için aldim
Cevap: yaptırabilirsiniz efendim.
Soru: iyi günler ürün indiksoyon özellikli dimi.cunku açıklama da vitroseramik ye yaziyor.ben indiksiyonlu istiyorumda
Cevap: İyi günler efendim ürün indüksiyonlu vitroseramik ocaktır. İndüksiyonlu ocak istiyorsanız gönül rahatlığıyla alıp kullanabilirsiniz.
Soru: Diğer bilgilere vakıfım biraz. Tencere koyma yeri yuvarlak olanlardan pek hoşlanmıyorum . Bazı satıcılarda görseldeki gibi olduğumu söyleyip farklı ürün gönderiyorlar
Cevap: Bu ürünü tavsiye ederim
Ih8110b01 Indüksiyonlu Ankastre Ocak Ürüne Ait Fotoğraflar
Ih8110b01 Indüksiyonlu Ankastre Ocak En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Ih8110b01 Indüksiyonlu Ankastre Ocak Mevcut Fiyatı 10490.0 Tl'den Satılmaktadır.
Ih8110b01 Indüksiyonlu Ankastre Ocak Kullanıcılar Memnun Mu?
Ih8110b01 Indüksiyonlu Ankastre Ocak Hakkında yaklaşık 1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 1.0 .
Ih8110b01 Indüksiyonlu Ankastre Ocak Açıklama Ve Özellikler
Ih8110b01 Indüksiyonlu Ankastre Ocak Ürününün Satıcısı, Silverline Ih8110b01 Indüksiyonlu Ankastre Ocak ürününü 10490.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Ih8110b01 Indüksiyonlu Ankastre Ocak Kullananlar
10490.0 Tl ye satışta olan Ih8110b01 Indüksiyonlu Ankastre Ocak Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 1.0
Yorum: Ocak ev priziyle çalışıyor ve el yakmıyor yazıyordu.gelen teknik servisocağı bağlamadı prizle olmaz elektrikçi çağırın sigortaya bağlasın dedimontaj yaparken normal olarak önceki Ocak kaldırıldı onun için 200₺ paraaldılar.ve çağırdığım elektrikçi 1000₺ bağlamak için para aldı ve ocağınbir gözü çalışmıyor.ve çalışan göz el yakıyor.benim kedilerim vaDevamını Oku
İsim: G** G**
Tarih: Elite Üye
Beden: 13 Nisan 2024
Satıcı: AnkastReyon
Ih8110b01 Indüksiyonlu Ankastre Ocak Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar
Soru: induksiyonlu ocak kurulumu için ayrı bir elektrik tesisatı vs gerekiyormu
Cevap: Merhaba, ayrı bir elektrik tesisatı gerekmiyor efendim. Kurulum için yetkili servisten destek alabilirsiniz. -Best Mağaza
Soru: İnduksıyonlu ne demek
Cevap: Merhaba efendim,İndüksiyonlu demek sadece ocağa özel tencereleri tanır insan eli veya standart tencere kullanımı tanımaz. Sıcakken bile elinizi değseniz elinizi yakmaz sadece kendine özel tencereleri tanır.
Soru: 4 gözü aynı anda yanıyor mu. Normal evdeki priz çalıştırıyor mu
Cevap: Merhaba tüm gözlerini kullanabilirsiniz. Ev prizinde kullanabilirsiniz.
Soru: urun dogal gazli. kullaniliyormu
Cevap: Merhaba efendim.Maalesef kullanılmıyor.Elektrik ile çalışıp İndüksiyon özelliği var
Soru: kurulumu kim yapıyor garanti özelliği nasıl basliyor
Cevap: Merhaba efendim. Kurulum tüm Türkiye genelinde bulunan Silverline yetkili servisleri tarafından yapılmaktadır. Garanti ürün kurulumdan itibaren başlıyor.
Soru: Net ölçüsünü öğrenebilir miyim en boy şekilde
Cevap: 60 Cm lik tüm ankastre yerlerine uyum sağlar.
Soru: ürün ebatlarını öğrenebilir miyim
Cevap: Merhaba efendim,Ürün standart 60cmdir
Soru: kurulumunu ileriki zamanlarda yapiyor musunuz ben ceyizim için aldim
Cevap: yaptırabilirsiniz efendim.
Soru: iyi günler ürün indiksoyon özellikli dimi.cunku açıklama da vitroseramik ye yaziyor.ben indiksiyonlu istiyorumda
Cevap: İyi günler efendim ürün indüksiyonlu vitroseramik ocaktır. İndüksiyonlu ocak istiyorsanız gönül rahatlığıyla alıp kullanabilirsiniz.
Soru: Diğer bilgilere vakıfım biraz. Tencere koyma yeri yuvarlak olanlardan pek hoşlanmıyorum . Bazı satıcılarda görseldeki gibi olduğumu söyleyip farklı ürün gönderiyorlar
Cevap: Bu ürünü tavsiye ederim
Ih8110b01 Indüksiyonlu Ankastre Ocak Ürüne Ait Fotoğraflar

Ih8110b01 Indüksiyonlu Ankastre Ocak En Uygun Satış Linki

Silverline Ih8110b01 Indüksiyonlu Ankastre Ocak Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Silverline Ih8110b01 Indüksiyonlu Ankastre Ocak yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.