Imperium 9 QLED A55 Q 987 A QLED-55’’ Televizyon En Ucuzu Nerede Bulunur-

Emine

Bilgili
14 Eyl 2023
661
0
0
Imperium 9 QLED A55 Q 987 A QLED/55’’ Televizyon Bu Ürünü Almalı Mı?
Imperium 9 QLED A55 Q 987 A QLED/55’’ Televizyon Anlık Fiyatı 27000.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Imperium 9 QLED A55 Q 987 A QLED/55’’ Televizyon Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?

Imperium 9 QLED A55 Q 987 A QLED/55’’ Televizyon Hakkında yaklaşık 1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .

Imperium 9 QLED A55 Q 987 A QLED/55’’ Televizyon Ürünün Detayları

Arçelik QLED Google 987 OLED Televizyon 55’’ ve 65 ‘’>_x000D_
4K UHD QLED>_x000D_
Wide Colour Gamut>_x000D_
Micro dimming>_x000D_
HDR 10+>_x000D_
Dolby Vision>_x000D_
60 Hz>_x000D_
Dolby Digital>

Imperium 9 QLED A55 Q 987 A QLED/55’’ Televizyon Ürününün Satıcısı, Arçelik Imperium 9 QLED A55 Q 987 A QLED/55’’ Televizyon ürününü 27000.0 Tl'den Satılmaktadır.

Imperium 9 QLED A55 Q 987 A QLED/55’’ Televizyon Yorum Ve Değerlendirmeler
27000.0 Tl ye satışta olan Imperium 9 QLED A55 Q 987 A QLED/55’’ Televizyon Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0

Yorum: ben teknik özelliklerden pek anlamam ama güzel bi tv olsun oyunoynayabilelim platformlara girebileyim vs derseniz tercih edin. oldukçamemnunum. Mağaza da görüp begenmiştim burada daha uyguna bulunca direkt aldım
İsim: Berna S.
Tarih: 25 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: KACARLAR

Imperium 9 QLED A55 Q 987 A QLED/55’’ Televizyon Merak Edilenler Neler?

Soru: Duvar montajı zaten eski televizyonumun duvarında. Sadece bunun uygun olup olmadığını bilmek istedim.
Cevap: Tam net bilgi veremeyiz uyabilirde uymayabilirde efendim

Soru: TV hareketli bir duvar montajına takılabilir mi?
Cevap: Biz takamıyoruz aparatcılardan bulabilirsiniz

Soru: merhaba telefon dan yansıtma özelliği varmı
Cevap: Evet efendim.Program indirdikten sonra telefon yansıtma özelliği mevcuttur.

Soru: va panel mi IPS panel mi
Cevap: Merhaba, Ips panel değildir.

Soru: merhaba bu tv O LED Mİ YAKSA Q LED Mİ anlamadım tv özelliklerinde oled yazıyor
Cevap: Merhaba, Qled özelliklidiri.

Soru: merhaba oled mi Qled öğrenebilir miyim
Cevap: Merhaba Sayın Müşterimiz, QLED efendim

Soru: hdmi 2.1 girişi var mı
Cevap: Merhaba Sayın Müşterimiz, Var efendin

Soru: Qled ekran ne demek, acaba
Cevap: Merhaba, QLED TV'ler, kuantum nokta teknolojisini kullanarak, daha yüksek parlaklık ve daha geniş renk yelpazesi sunar

Soru: mrh ben bu ürünü almak istiyorum aynısı 2 adet Mardin'e gönderme şansınız varmı acaba
Cevap: Merhaba, Kampanyamız İstanbul iline özeldir.

Soru: merhaba akıllı kumanda varmı
Cevap: Merhaba, Mevcuttur.

Soru: spariş vermek istiyorum fakat başka il diye sparişi kabul etmiyor gebze darıca aslında İstanbula çok yakın
Cevap: Merhaba, Kampanyamız İstanbul iline özeldir.

Imperium 9 QLED A55 Q 987 A QLED/55’’ Televizyon Resim Ve Fotoğraflar

Imperium 9 QLED A55 Q 987 A QLED/55’’ Televizyon En Uygun Satış Linki

Hakkımızda

• Enuygunfirmalar.com, kullanıcıların her türlü ürünün en uygun fiyatlarını bulmalarına yardımcı olan bir forum platformudur. Gönüllü üyelerimiz tarafından sağlanan bilgilerle alışveriş deneyiminizi geliştirmeyi hedefliyoruz. Ancak, burada sunulan bilgilerin doğruluğunu garanti edemeyiz. Kullanıcıların, alışveriş yaparken kendi araştırmalarını yapmaları önemlidir. En iyi fırsatları keşfedin, fakat kararlarınızı dikkatli bir şekilde verin!

Kullanıcı Menüsü