Imperium 9 QLED A55 Q 987 A QLED/55’’ Televizyon Bu Ürünü Almalı Mı?
Imperium 9 QLED A55 Q 987 A QLED/55’’ Televizyon Anlık Fiyatı 27000.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Imperium 9 QLED A55 Q 987 A QLED/55’’ Televizyon Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
Imperium 9 QLED A55 Q 987 A QLED/55’’ Televizyon Hakkında yaklaşık 1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
Imperium 9 QLED A55 Q 987 A QLED/55’’ Televizyon Ürünün Detayları
Arçelik QLED Google 987 OLED Televizyon 55’’ ve 65 ‘’>_x000D_
4K UHD QLED>_x000D_
Wide Colour Gamut>_x000D_
Micro dimming>_x000D_
HDR 10+>_x000D_
Dolby Vision>_x000D_
60 Hz>_x000D_
Dolby Digital>
Imperium 9 QLED A55 Q 987 A QLED/55’’ Televizyon Ürününün Satıcısı, Arçelik Imperium 9 QLED A55 Q 987 A QLED/55’’ Televizyon ürününü 27000.0 Tl'den Satılmaktadır.
Imperium 9 QLED A55 Q 987 A QLED/55’’ Televizyon Yorum Ve Değerlendirmeler
27000.0 Tl ye satışta olan Imperium 9 QLED A55 Q 987 A QLED/55’’ Televizyon Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: ben teknik özelliklerden pek anlamam ama güzel bi tv olsun oyunoynayabilelim platformlara girebileyim vs derseniz tercih edin. oldukçamemnunum. Mağaza da görüp begenmiştim burada daha uyguna bulunca direkt aldım
İsim: Berna S.
Tarih: 25 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: KACARLAR
Imperium 9 QLED A55 Q 987 A QLED/55’’ Televizyon Merak Edilenler Neler?
Soru: Duvar montajı zaten eski televizyonumun duvarında. Sadece bunun uygun olup olmadığını bilmek istedim.
Cevap: Tam net bilgi veremeyiz uyabilirde uymayabilirde efendim
Soru: TV hareketli bir duvar montajına takılabilir mi?
Cevap: Biz takamıyoruz aparatcılardan bulabilirsiniz
Soru: merhaba telefon dan yansıtma özelliği varmı
Cevap: Evet efendim.Program indirdikten sonra telefon yansıtma özelliği mevcuttur.
Soru: va panel mi IPS panel mi
Cevap: Merhaba, Ips panel değildir.
Soru: merhaba bu tv O LED Mİ YAKSA Q LED Mİ anlamadım tv özelliklerinde oled yazıyor
Cevap: Merhaba, Qled özelliklidiri.
Soru: merhaba oled mi Qled öğrenebilir miyim
Cevap: Merhaba Sayın Müşterimiz, QLED efendim
Soru: hdmi 2.1 girişi var mı
Cevap: Merhaba Sayın Müşterimiz, Var efendin
Soru: Qled ekran ne demek, acaba
Cevap: Merhaba, QLED TV'ler, kuantum nokta teknolojisini kullanarak, daha yüksek parlaklık ve daha geniş renk yelpazesi sunar
Soru: mrh ben bu ürünü almak istiyorum aynısı 2 adet Mardin'e gönderme şansınız varmı acaba
Cevap: Merhaba, Kampanyamız İstanbul iline özeldir.
Soru: merhaba akıllı kumanda varmı
Cevap: Merhaba, Mevcuttur.
Soru: spariş vermek istiyorum fakat başka il diye sparişi kabul etmiyor gebze darıca aslında İstanbula çok yakın
Imperium 9 QLED A55 Q 987 A QLED/55’’ Televizyon Resim Ve Fotoğraflar
Imperium 9 QLED A55 Q 987 A QLED/55’’ Televizyon En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Imperium 9 QLED A55 Q 987 A QLED/55’’ Televizyon Anlık Fiyatı 27000.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Imperium 9 QLED A55 Q 987 A QLED/55’’ Televizyon Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
Imperium 9 QLED A55 Q 987 A QLED/55’’ Televizyon Hakkında yaklaşık 1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
Imperium 9 QLED A55 Q 987 A QLED/55’’ Televizyon Ürünün Detayları
Arçelik QLED Google 987 OLED Televizyon 55’’ ve 65 ‘’>_x000D_
4K UHD QLED>_x000D_
Wide Colour Gamut>_x000D_
Micro dimming>_x000D_
HDR 10+>_x000D_
Dolby Vision>_x000D_
60 Hz>_x000D_
Dolby Digital>
Imperium 9 QLED A55 Q 987 A QLED/55’’ Televizyon Ürününün Satıcısı, Arçelik Imperium 9 QLED A55 Q 987 A QLED/55’’ Televizyon ürününü 27000.0 Tl'den Satılmaktadır.
Imperium 9 QLED A55 Q 987 A QLED/55’’ Televizyon Yorum Ve Değerlendirmeler
27000.0 Tl ye satışta olan Imperium 9 QLED A55 Q 987 A QLED/55’’ Televizyon Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: ben teknik özelliklerden pek anlamam ama güzel bi tv olsun oyunoynayabilelim platformlara girebileyim vs derseniz tercih edin. oldukçamemnunum. Mağaza da görüp begenmiştim burada daha uyguna bulunca direkt aldım
İsim: Berna S.
Tarih: 25 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: KACARLAR
Imperium 9 QLED A55 Q 987 A QLED/55’’ Televizyon Merak Edilenler Neler?
Soru: Duvar montajı zaten eski televizyonumun duvarında. Sadece bunun uygun olup olmadığını bilmek istedim.
Cevap: Tam net bilgi veremeyiz uyabilirde uymayabilirde efendim
Soru: TV hareketli bir duvar montajına takılabilir mi?
Cevap: Biz takamıyoruz aparatcılardan bulabilirsiniz
Soru: merhaba telefon dan yansıtma özelliği varmı
Cevap: Evet efendim.Program indirdikten sonra telefon yansıtma özelliği mevcuttur.
Soru: va panel mi IPS panel mi
Cevap: Merhaba, Ips panel değildir.
Soru: merhaba bu tv O LED Mİ YAKSA Q LED Mİ anlamadım tv özelliklerinde oled yazıyor
Cevap: Merhaba, Qled özelliklidiri.
Soru: merhaba oled mi Qled öğrenebilir miyim
Cevap: Merhaba Sayın Müşterimiz, QLED efendim
Soru: hdmi 2.1 girişi var mı
Cevap: Merhaba Sayın Müşterimiz, Var efendin
Soru: Qled ekran ne demek, acaba
Cevap: Merhaba, QLED TV'ler, kuantum nokta teknolojisini kullanarak, daha yüksek parlaklık ve daha geniş renk yelpazesi sunar
Soru: mrh ben bu ürünü almak istiyorum aynısı 2 adet Mardin'e gönderme şansınız varmı acaba
Soru: merhaba akıllı kumanda varmı
Cevap: Merhaba, Mevcuttur.
Soru: spariş vermek istiyorum fakat başka il diye sparişi kabul etmiyor gebze darıca aslında İstanbula çok yakın
Imperium 9 QLED A55 Q 987 A QLED/55’’ Televizyon Resim Ve Fotoğraflar

Imperium 9 QLED A55 Q 987 A QLED/55’’ Televizyon En Uygun Satış Linki

Arçelik Imperium 9 QLED A55 Q 987 A QLED/55’’ Televizyon Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Arçelik Imperium 9 QLED A55 Q 987 A QLED/55’’ Televizyon yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.