Inox Aspiratörlü Set Üstü Ocaklı Takım (ds6-905 Aspiratör + Lx-420f Ocak) Bu Ürünü Almalı Mı-

Sude

Bilgili
Inox Aspiratörlü Set Üstü Ocaklı Takım (ds6-905 Aspiratör + Lx-420f Ocak) Tavsiye Edilen Yer Neresi?
Inox Aspiratörlü Set Üstü Ocaklı Takım (ds6-905 Aspiratör + Lx-420f Ocak) Güncel Satış Fiyatı 4999.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Inox Aspiratörlü Set Üstü Ocaklı Takım (ds6-905 Aspiratör + Lx-420f Ocak) Olumlu Yorum Sayısı Nedir?

Inox Aspiratörlü Set Üstü Ocaklı Takım (ds6-905 Aspiratör + Lx-420f Ocak) Hakkında yaklaşık 6 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .

Inox Aspiratörlü Set Üstü Ocaklı Takım (ds6-905 Aspiratör + Lx-420f Ocak) Ürün Tanıtımı

Inox Aspiratörlü Set Üstü Ocaklı Takım (ds6-905 Aspiratör + Lx-420f Ocak) Ürününün Satıcısı, Luxell Inox Aspiratörlü Set Üstü Ocaklı Takım (ds6-905 Aspiratör + Lx-420f Ocak) ürününü 4999.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Inox Aspiratörlü Set Üstü Ocaklı Takım (ds6-905 Aspiratör + Lx-420f Ocak) Kullananlar
4999.0 Tl ye satışta olan Inox Aspiratörlü Set Üstü Ocaklı Takım (ds6-905 Aspiratör + Lx-420f Ocak) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
6 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2

Yorum: Guzel urun
İsim: D** K**
Tarih: 20 Ekim 2021
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: DTM Express

Yorum: çok beğendim.
İsim: **** ****
Tarih: 29 Mart 2023

Yorum: Aslaa almayın beş para etmez Ocak gaz kaçırıyor aspiratör de darmadumangeldi asla asla almayınnn
İsim: **** ****
Tarih: 02 Ekim 2021

Inox Aspiratörlü Set Üstü Ocaklı Takım (ds6-905 Aspiratör + Lx-420f Ocak) Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar

Soru: ocak tüp uyumlumu aspiratör bacasızmi
Cevap: Merhaba efendim lpgye dönüşümünü yetkili servis tarafından gerçekleştirebilirsiniz. Davlumbaz bacalı olarak gönderilmektedirç

Soru: Ürünü aldım inox göndereceksiniz değilmi başka renk olmasın mümkünse tşk ediyorum
Cevap: Merhaba entegrasyon hatası sebebiyle olmayan ürün atılmış kusura bakmayın

Soru: Ocak tüpe bağlanabiliryor mu?
Cevap: merhaba ürünler doğalgaz uyumludur. Kurulum için Luxell servisi aramalısınız. Servis gelmeden ürünü açmayınız, garantisi bozolur. Eğer Lpg dönüşümü yapılacaksa servis dönüşüm ücreti talep eder, 100-200TL arası bedeli bulunmaktadır.

Soru: aspiratör kurulum ücreti nekadar
Cevap: Merhaba ucretleri servisi arayıp öğrenebilirsiniz biz satece ana bayiyiz

Soru: merhaba renk inox di mi özelliklerinde bordo yazıyor da 😊 bir de ne zaman gönderebilirsiniz ve servis olanağı nedir? aspiratör için ödeme sorusunu gördüm de😊 teşekkürler 🥰
Cevap: Merhaba renk inoxtur, bugün kargoya verildi 🙂 hayırlı oldun güle güle kullanın. Servis için randevu alınız, kurulumu onlar yapıyor, aspiratör kurulumnda ücret alıyorlar , servisle luxell arasındaki anlaşma öyle bizim dışımızda bir konu. Hoşcakalın

Soru: Merhaba Ürünün beyaz rengi var mı acaba?
Cevap: Maalesef şu an stoklarımızda mevcut değildir

Soru: iyi günler davlumbaz yerim iç gövde için 58 cm bu ürün uygun olur mu
Cevap: Merhaba ; ürün ölçüsü enxboyxderinlik olarak 60x17,3x28,1 cm olmaktadır. İyi günler dilerim.

Soru: iyi günler aspiratör ölçüleri ve Ocak ölçüleri nelerdir
Cevap: Merhaba efendim standart ölçüdür

Soru: renk inox mu? Bordo yazılmış
Cevap: Merhaba renk inox olup görsel ile aynıdır.

Soru: Merhaba ürün lpgli mi doğlgazlımı gönderiliyor servis kurulum ücreti alıyormu ocak gömmelimi düzmü
Cevap: Merhaba ürün doğalgazlı olarak gönderilmektedir. Ürünler ankastre olmaması sebebi ile kurulum ücreti mevcuttur. Ocak set üstüdür gömmeli kullanıma uygun değildir

Soru: Peki servis ücreti ne kadar
Cevap: Ocak için ücretsiz. Aspiratör için ücret 200 tldir.

Soru: Teşekkür ederim
Cevap: Rica ederiz

Inox Aspiratörlü Set Üstü Ocaklı Takım (ds6-905 Aspiratör + Lx-420f Ocak) Görsel Galerisi

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Inox Aspiratörlü Set Üstü Ocaklı Takım (ds6-905 Aspiratör + Lx-420f Ocak) En Uygun Satış Linki