Instax Mini 7 8 9 10 11 Uyumlu (10) Poz Film En Ucuzu Nerede Bulunur-

Tuana

Bilgili
Instax Mini 7 8 9 10 11 Uyumlu (10) Poz Film Alınır Mı?
Instax Mini 7 8 9 10 11 Uyumlu (10) Poz Film Şu Anki Değeri 419.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Instax Mini 7 8 9 10 11 Uyumlu (10) Poz Film Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?

Instax Mini 7 8 9 10 11 Uyumlu (10) Poz Film Hakkında yaklaşık 853 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .

Instax Mini 7 8 9 10 11 Uyumlu (10) Poz Film Ürün Bilgisi

Instax Mini 10'lu FilmInstax mini film, tüm instax mini fotoğraf makineleri, instax mini link yazıcı ve Share SP-2 instax yazıcı için kullanabilirsin.Instax mini film çeşitleri bir kredi kartı ile aynı ebatlardadır ve çantana, cüzdanına kolayca sığabilecek şekilde tasarlanmıştır. Özel kartuşunun içinde gelir ve takması oldukça basittir.Tüm instax filmleri gibi instax mini filmleri de capcanlı renklere sahip, keskin, net ve doğal cilt tonları ile natürel güzelliği ortaya çıkartan fotoğraflar elde etmeni sağlar.Instax Mini Film Takma & DeğiştirmeInstax mini film takma için öncelikle paketten çıkan kılavuzu detaylıca okuman gerek. Filmin üzerindeki sarı nokta ile fotoğraf makinenin içinde gördüğün sarı noktayı birbirine eşleşecek şekilde takarak kapağı kapatabilirsin.Makinene film taktıktan sonra deklanşöre 1 kere basarak filmin koruyucu kapağını çıkartmalısın. Her instax mini film değiştirme işlemi tekrar edecek. Her film değiştirme sonrası aynı işlemi yapman gerek.10 poz bitene kadar makinenin film yuvasını kesinlikle açmaman gerekir. Aksi takdirde kalan tüm filmlerin yanar ve çekilen görüntüler sade beyaz bir kâğıt olarak çıkar. Kalan film adedini fotoğraf makinenin film sayacından takip edebilirsin.Fujifilm Instax Mini Film’in Uyumlu Olduğu ÜrünlerFujifilm Instax Mini 11Fujifilm Instax Mini 9Fujifilm Instax Mini 8Fujifilm Instax Mini 25Fujifilm Instax Mini 90 Neo ClassicFujifilm Instax Mini 70Fujifilm Instax Mini Link YazıcıFujifilm Instax Share SP-1 YazıcıFujifilm Instax Share SP-2 YazıcıFujifilm Instax MınıonFujifilm Instax Hello KittyInstax Mini Film ÖzellikleriFilm boyutu: 54 (W) x 86 (H) mmResim boyutu: 46 (W) x 62 (H) mmBaskı sayısı: Her pakette 10 filmGaranti SüresiInstax mini film, 2 yıl Fujifilm Türkiye garantisi kapsamındadır.Ürün iadelerinde sorun yaşamamak için ambalajı atmayınız.

Instax Mini 7 8 9 10 11 Uyumlu (10) Poz Film Ürününün Satıcısı, Fujifilm Instax Mini 7 8 9 10 11 Uyumlu (10) Poz Film ürününü 419.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Instax Mini 7 8 9 10 11 Uyumlu (10) Poz Film Kullanıcı Değerlendirmeleri
419.0 Tl ye satışta olan Instax Mini 7 8 9 10 11 Uyumlu (10) Poz Film Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
853 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8

Yorum: Keşke 70 lirayken stok yapsaydım :(((
İsim: S** G**
Tarih: 15 Mayıs 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Desibela

Yorum: Sorunsuz teslimat teşekkürleeer
İsim: E** B**
Tarih: 25 Nisan 2023

Yorum: Sorunsuz geldi teşekkürler
İsim: E** K**
Tarih: 10 Nisan 2023

Yorum: güzel sağlam kutusunda geldi teşekkürler
İsim: **** ****
Tarih: 26 Şubat 2023

Yorum: Çok hızlı bi şekilde kargo verildi. Hemen elime ulaştı. Paketlemesi degayet özenliydi.
Tarih: 03 Şubat 2023

Yorum: Gayet sorunsuz geldi.Paketlemesi özenliydi.Benim kameram mini9 bi sorun yaşamadım.
İsim: A** Ş**
Tarih: 03 Ocak 2023

Yorum: Paketleme özenliydi teşekkürler
Tarih: 08 Eylül 2022

Yorum: Paketlemesi özenliydi teşekkür ederim
İsim: İ** T**
Tarih: 01 Eylül 2022

Yorum: Sağlam paketlenmişti, hızlı ulaştı. Teşekkür ederim.
İsim: M** Y**
Tarih: 11 Mayıs 2022

Yorum: Bu fiyata bu ürünü başka hiçbir yerde bulamamıştım. Çok hızlı teslimaldım. Gayet iyi bir alılveriş süreci oldu.
İsim: A** K**
Tarih: 07 Mayıs 2022

Yorum: hediye aldım arkadaşıma sorunsuz geldi
İsim: A** A**
Tarih: 25 Nisan 2022

Yorum: Çok güzel sağlam geldi teşekkürler ☺️
İsim: A** n** D**
Tarih: 20 Nisan 2022

Yorum: Hediye olarak aldım sorunsuz elime ulaştı
Tarih: 12 Mart 2022

Yorum: Paketlemeleri çok iyidi. Ürüne zarar gelmeyecek şekildeydi. üründe çokgüzel geldi.
İsim: B** T**
Tarih: 01 Şubat 2022

Yorum: Gerçekten çok teraddüt etmiştim alırken fakat orjinal olması paketlemesiher şeyiyle güvenebilirsiniz.Şimdi tekrar sipariş vericem aynısayfadan.Ben ınstax mini 8 kullanıyorum tam uyumlu.Tekrar teşekkürler
İsim: ö** a**
Tarih: 23 Ocak 2022

Yorum: Çok hızlı teslim edildi ve paketlemesi özenliydi. Teşekkür ederim
İsim: B** Ü**
Tarih: 20 Ocak 2022

Yorum: Güzel paketleme yapılmıs hemen bir tane çektim güzel çıktı ama bufiyatlar ne böyle 🥲
İsim: B** A**
Tarih: 18 Ocak 2022

Yorum: Mini 8 için almıştım henüz fotoğraf çekimi yapmadım ama zamanında geldipaketleme de iyiydi
İsim: E** Ç**
Tarih: 24 Kasım 2021

Yorum: Daha kullanmadım fakat paketleme çok güzel yapılmıştı. Memnunum. 👍🏻
İsim: B** İ** O**
Tarih: 09 Ekim 2021

Yorum: Çok güzel ama çok pahalı
İsim: E** B**
Tarih: 05 Ekim 2024

Yorum: Uygun fiyatlı aldığım satıcıdan çok teşekkür ederim hemen kargoladı
İsim: B** K**
Tarih: 25 Eylül 2024

Yorum: Kargo hızlı geldi, paketlemesi çok sağlamdı. Ürün sorunsuzdu, teşekkür ederiz
Tarih: 25 Eylül 2024

Yorum: sürekli aliyorum harika bi makine kalite cok iyi
Tarih: 15 Eylül 2024

Yorum: ürün gayet güzel ve kaliteliydi ben memnunum
İsim: D** D**
Tarih: 21 Haziran 2024

Yorum: Sağlam geldi
İsim: B** Z**
Tarih: 10 Haziran 2024

Yorum: O kadar hızlı kargolandı ve ulaştı ki inanamadım 24 saat geçmedenelimdeydi çok da güzel paketlenmiş hatta öyle güzel paketlenmiş kiaçarken zorlandım bile. özenli çalışmaları için satıcıya teşekkür ederim.
İsim: G** A**
Tarih: 05 Haziran 2024

Yorum: Zamanında elime ulaştı . Teşekkürler
İsim: B** S**
Tarih: 27 Mayıs 2024

Yorum: çok güzel teşekkürler
Tarih: 20 Mayıs 2024

Yorum: Fiyatı pahalı ama instaxım olduğu için mecbur alıyorum.
İsim: E** Ş** M**
Tarih: 13 Nisan 2024

Yorum: Hızlı ve sorunsuz geldi teşekkürler 🙏🏻
Tarih: 03 Nisan 2024

Instax Mini 7 8 9 10 11 Uyumlu (10) Poz Film Akıllarda Kalan Sorular

Soru: 10 poz sonrası foto yok mu yani kullanılmaz mi
Cevap: Merhaba, evet 10 adet poz mevcuttur. Bitince tekrar temin edebilirsiniz.

Soru: mini 4 için uygun mudur
Cevap: Merhaba, evet bütün mini filmler bütün mini makinelerle uyumludur. İyi günler, keyifli alışverişler dileriz.

Soru: instax mini 25 le uyumlu mudur?
Cevap: Merhaba, evet uyumludur. İyi günler, keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Mini 12 ile uyumlu mu
Cevap: Merhaba, bütün mini filmler bütün mini makinelerle uyumludur. İyi günler, keyifli alışverişler dileriz.

Soru: onlarla kaç fotoğraf çekebilir miyim acaba ?
Cevap: Merhaba, 10 poz fotoğraf çekebilirsiniz.

Soru: Merhaba, toplam kaç tane fotoğraf çekebiliriz
Cevap: Merhaba, bu paketin içerisinde 10 poz vardır. 10 adet fotoğraf çekebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: 10 tane fotoğraf çıkarınca bir daha fotoğraf çıkarmıyor mu
Cevap: Merhaba, film pozlarınız bittikçe yenisini alarak fotoğraf çekmeye devam edebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: mini 12 için uyumlu mu
Cevap: Merhaba, bütün mini filmler bütün mini makinelerle uyumludur. İyi günler, keyifli alışverişler dileriz.

Soru: cuma gününe lazım yetişir mi
Cevap: Merhaba, 16.00'ya kadar siparişinizi oluşturursanız siparişiniz gün içinde kargoya teslim edilecektir. (Pazar günleri ve 16.00'dan sonra oluşturulan siparişler, ertesi gün kargoya teslim edilir.) İstanbul'dan gönderim sağlıyoruz, İstanbul'da ya da yakın bir şehirdeyseniz kargoda bir sorun olmadığı sürece siparişiniz yarın, daha uzak bir şehirdeyseniz de ortalama 2 gün içinde elinizde olacaktır. İyi günler, keyifli alışverişler dileriz.

Soru: merhaba 11 mini içinde uygun mudur pozlar

Soru: Merhaba paloroıd 636 kamera için uyar mı
Cevap: Merhaba hayır uyumlu değildir. İyi günler dileriz.

Soru: İndirim yapacak mısınız uzun süredir bekliyorum 🥺
Cevap: Merhaba, kur artışından dolayı değişen fiyatlar distribütör firma tarafından belirlenmektedir. Satışımızda olan bütün ürünler için en iyi fiyat garantisi vermek için elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz. Ürünü favorilerinize ekleyerek yapılan indirimlerden anında haberdar olabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz, iyi günler dileriz.

Soru: Mini 8 ile uyumlu mu pozlar?

Soru: Merhaba mini 12 için uyumlu mudur ?

Soru: Merhaba, hangi kargo firması ile çalışıyorsunuz?
Cevap: Merhaba, Aras kargo ile çalışmaktayız. İyi günler keyifli alışverişler dileriz.

Soru: MERHABA MİNİ 9 İÇİN UYGUN MUDUR ?

Soru: kenarı siyah olan filmler ne zaman stoğa girecek bir aydır bekliyorum🥺
Cevap: Merhaba, biz de beklemedeyiz yakın zamanda gelmesini bekliyoruz ancak net tarihi biz de bilemiyoruz maalesef. İyi günler dileriz.

Soru: merhaba intax mini 90 için uygun mudur
Cevap: Merhaba, Evet uyumludur. İlginiz için teşekkürler. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: Merhaba ürün bana cuma lazım şu an alsam cuma günü elimde olur mu acaba
Cevap: Merhaba, siparişinizi bugün oluşturursanız siparişiniz yarın içinde kargoya teslim edilecektir. İstanbul'dan gönderim sağlıyoruz, İstanbul'da ya da yakın bir şehirdeyseniz kargoda bir sorun olmadığı sürece siparişiniz yarın, daha uzak bir şehirdeyseniz de ortalama 2 gün içinde elinizde olacaktır. İyi günler, keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Cumaya manisaya yetişirmi acabaa
Cevap: Merhaba, 16.00'ya kadar oluşturulan siparişler gün içinde kargoya teslim edilir. Ancak şu an satın alırsanız yarın kargoya verilecektir. (Pazar günleri ve 16.00'dan sonra oluşturulan siparişler, ertesi gün kargoya teslim edilir.) İstanbul'dan gönderim sağlıyoruz, İstanbul'da ya da yakın bir şehirdeyseniz kargoda bir sorun olmadığı sürece siparişiniz yarın, daha uzak bir şehirdeyseniz de ortalama 2-3 iş günü içinde elinizde olacaktır. İyi günler, keyifli alışverişler dileriz.

Instax Mini 7 8 9 10 11 Uyumlu (10) Poz Film Görsel Galerisi

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Instax Mini 7 8 9 10 11 Uyumlu (10) Poz Film En Uygun Satış Linki