instax mini LiPlay Hybrid Blush Gold Fotoğraf Makinesi Ürün Alınmaya Değer Mi-

Idil

Bilgili
instax mini LiPlay Hybrid Blush Gold Fotoğraf Makinesi Satın Alır Mısınız?
instax mini LiPlay Hybrid Blush Gold Fotoğraf Makinesi Güncel Fiyatı 8699.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

instax mini LiPlay Hybrid Blush Gold Fotoğraf Makinesi Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?

instax mini LiPlay Hybrid Blush Gold Fotoğraf Makinesi Hakkında yaklaşık 14 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9 .

instax mini LiPlay Hybrid Blush Gold Fotoğraf Makinesi Ürün Özellikleri

instax mini LiPlay Hybrid Blush Gold Fotoğraf Makinesi Ürününün Satıcısı, Fujifilm instax mini LiPlay Hybrid Blush Gold Fotoğraf Makinesi ürününü 8699.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

instax mini LiPlay Hybrid Blush Gold Fotoğraf Makinesi Kullanıcı Geri Bildirimleri
8699.0 Tl ye satışta olan instax mini LiPlay Hybrid Blush Gold Fotoğraf Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
14 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9

Yorum: Çok memnun kaldım teşekkürler 💖
İsim: B** İ**
Tarih: 11 Haziran 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: fotoburada

Yorum: Oğlum için aldık çok güzel resim çekiyor ama baskı çok kaliteli değil gibi
İsim: G** K**
Tarih: 15 Ağustos 2023
Satıcı: yuvamfoto

Yorum: Ürünü nişanlım için aldım. Nişandan önce almıştım nişandafotoğraflarımızı çekip basarız diye. Mükemmel bir makine, vakit geçirmekve fotoğraflarınızı ölümsüzleştirmek için güzel fırsat
İsim: Ş** d**
Tarih: 09 Mart 2022
Satıcı: Desibela

Yorum: karıcığıma doğum günü hediyesi almıştım çok beğendi evde durup durupfotoğraf çıkartıyoruz 😉😁🥰
İsim: **** ****
Tarih: 06 Ekim 2021

Yorum: Çok beğendim çok eğlenceli satıcı da çok ilgili kesinlikle tavsiye ederim
İsim: ö** g**
Tarih: Elite Üye
Beden: 17 Kasım 2023

Yorum: Kullanınca yorumumu güncelleyeceğim
İsim: C** y**
Tarih: Elite Üye
Beden: 14 Ağustos 2023
Satıcı: yuvamfoto

Yorum: Ürün kullanışlı ve şarjlı . Ben çok beğendim
İsim: Y** D** Ö**
Tarih: 25 Nisan 2023

Yorum: Henüz kullanmadım ama şarj vs sırasında herhangi bir problem yaşamadım.
İsim: M** A**
Tarih: 08 Mart 2022

instax mini LiPlay Hybrid Blush Gold Fotoğraf Makinesi Hakkında Akıllara Takılanlar

Soru: kaç megapiksel acaba
Cevap: Merhaba megapixel değeri yoktur

Soru: video çekebiliyormu
Cevap: Merhaba maalesef video çekme özelliği bulunmamaktadır. İyi günler, keyifli alışverişler dileriz.

Soru: illa çektiğim her fotoyu çıkartmak zorunda mıyım yani 5 toto çektim diyelim sadece bir tanesini çıkarıcam ama diğerlerine de sonradan bakmak istiyorum onların depolanacağı bi kısım var mı
Cevap: Merhabalar, tabii ki. Bu makine ile istediğiniz fotoğrafı seçip, baskı alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: video çekebiliyor muyuz?
Cevap: Merhabalar, video çekimi için tasarlanmamıştır. İyi günler dileriz.

Soru: buradan çektiğimiz fotoğrafları telefon galerimize aktarabiliyor muyuz?
Cevap: Merhaba evet hafıza kartı ile aktarabilirsiniz. Fotoğrafları bilgisayara aktarıp telefona da alabilirsiniz. İyi akşamlar keyifli alışverişler dileriz.

Soru: merhaba ürün dijital çekim yapıyor mu ? 19 Mayıs gösterilerini çekip daha sonrasında velilerime telefon üzerinden göndermek istiyorum çekim kalitesi hakkında bilgi verebilir misiniz?
Cevap: Merhaba, ürün hibrit bir makinedir. Hem analog hemde dijitaldir. Dijital olan kısmı başka kanallardan çektiğiniz yada makine ile çektiğiniz fotoğraflarınızı ekranından kontrol edip dilerseniz fotoğraf baskısı almanızı sağlar. Eğer fiziki bir fotoğraf çıktısı almak istiyorsanız uygun bir üründür.

Soru: Merhaba bu karekod ile ses kaydetme özelliği sadece bu modelde mi var
Cevap: Merhabalar, Liplay'de bu özellik bulunmaktadır. İyi günler dileriz.

Soru: Merhaba. Ürün video çekiyor mu?
Cevap: Merhabalar, anı yakalayabilmenize olanak sağlamak için çok basit bir video çekim özelliği bulunmaktadır. Fakat bu video çekip videoyu izlemenize yardımcı olacak seviyede değildir. Videodan bir an yakalayıp basmanız için tasarlanmıştır. İyi günler dileriz.

Soru: Bu ürün 2 -3 mayıs indiriminde yer alır mı?
Cevap: Urunu favorilerinize ekleyip,indirimlerden haberdar olabilirsiniz

Soru: merhaba sualtı çekim özelliği var mı
Cevap: Merhaba maalesef yoktur.

Soru: Hangi kargo şirketi ile çalışıyorsunuz
Cevap: Merhabalar, genellikle Trendyol Express kullanmakla birlikte hangi kargo müsaitse onu tercih etmekteyiz. İyi günler dileriz.

Soru: Merhabalar öncelikle kolay gelsin 😊 bu ürünle çektiğimiz fotoğrafları dijital ortamda da saklamak adına, telefona ya da bilgisayara aktarabiliyor muyuz?
Cevap: Merhabalar, ürün dijital çekim yapmaktadır. Fotoğraf saklamanız mümkündür. İyi günler dileriz.

Soru: fujifilmle uyumlu mu makinenin kağıtı (pozu)
Cevap: Merhabalar, Trendyol kuralları gereği burada marka ismi verememekteyiz. Ürün Mini Film ile uyumludur. İyi günler dileriz.

Soru: Mini evo ile arasındaki farklar nedir?
Cevap: Merhabalar, tasarımsal fark en belirgin farktır. İyi günler dileriz.

Soru: buradaki fotoğraflar telefona atılabilir mi
Cevap: Urun hafiza karti desteklemektedir,cekilen fotograflar hafıza kartina kaydedilebilir

Soru: merhaba, ürünü polaroid baskı almaktan ziyade sadece kamerası için istiyorum, sadece sd karttan bilgisayara aktararak almak istiyorum yani fotoğrafları. bunun için uygun mudur, film koymadan sadece sd kartla çekim yapar mı?
Cevap: Merhabalar, bunu yapar ama üretim amacı bu değildir. Sizin kompakt kameralara ihtiyacınız var. Orada daha detaylı kullanım, daha özel özellikler yakalayabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: Hem fotoğraf çekip çıkartıyor hem telefondan çıkartıyor doğru mu
Cevap: Evet efendim telefondan yazıcı olarakta kullanabiliyoruz makineden çekim yapıp baskı alabiliyoruz

Soru: Makine ile çektiğimiz fotoğrafları telefonumuza aktarabiliyor muyuz?
Cevap: Merhaba evet app sayesinde görüp üzerlerinde de oynayabilirsiniz.

Soru: cekilen fotoraf aninda cikiyomu?
Cevap: Merhabalar, ürün dijitaldir. Basmak istediğiniz fotoğrafı belirleyip, istediğiniz zaman çıktı alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: Bu üründe fotoğraf kalitesi kaç mp ?
Cevap: Merhaba, instax makinelerde maalesef MP olarak bir veri yoktur. Film kalitesi standart olup makineler ile çekim özellikleri değişmektedir.

instax mini LiPlay Hybrid Blush Gold Fotoğraf Makinesi Ürün Resimleri

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

instax mini LiPlay Hybrid Blush Gold Fotoğraf Makinesi En Uygun Satış Linki