iPad 10. Nesil 64 GB 10.9- Wi-Fi Gümüş Tablet (Apple Türkiye Garantili) En Düşük Fiyat Nerede

Gozde

Bilgili
iPad 10. Nesil 64 GB 10.9" Wi-Fi Gümüş Tablet (Apple Türkiye Garantili) Satın Alır Mısınız?
iPad 10. Nesil 64 GB 10.9" Wi-Fi Gümüş Tablet (Apple Türkiye Garantili) Güncel Fiyatı 15749.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

iPad 10. Nesil 64 GB 10.9" Wi-Fi Gümüş Tablet (Apple Türkiye Garantili) Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?

iPad 10. Nesil 64 GB 10.9" Wi-Fi Gümüş Tablet (Apple Türkiye Garantili) Hakkında yaklaşık 778 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .

iPad 10. Nesil 64 GB 10.9" Wi-Fi Gümüş Tablet (Apple Türkiye Garantili) Detaylı Açıklama

iPad 10. Nesil 64 GB 10.9" Wi-Fi Gümüş Tablet (Apple Türkiye Garantili) Ürününün Satıcısı, Apple iPad 10. Nesil 64 GB 10.9" Wi-Fi Gümüş Tablet (Apple Türkiye Garantili) ürününü 15749.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

iPad 10. Nesil 64 GB 10.9" Wi-Fi Gümüş Tablet (Apple Türkiye Garantili) Hakkında Yapılan Yorumlar
15749.0 Tl ye satışta olan iPad 10. Nesil 64 GB 10.9" Wi-Fi Gümüş Tablet (Apple Türkiye Garantili) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
778 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7

Yorum: Sağlam geldi paketlenmeside çok iyiydi tablette çok güzel
İsim: B** T**
Tarih: 05 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: MediaMarkt

Yorum: Apple kalitesi diyecek bir şey yok
İsim: N** U**
Tarih: Elite Üye
Beden: 29 Ağustos 2024
Satıcı: Trendyol

Yorum: Gayet sağlam geldi uzun zamandır almak istiyordum iyi ki aldım (kargosüresi biraz uzundu :)
İsim: Eda E.
Tarih: 05 Ağustos 2024
Satıcı: Troy Apple Yetkili Satıcı

Yorum: kizim a aldik cok gusel bir urun
İsim: A** A**
Tarih: 01 Temmuz 2024
Satıcı: Directsales

Yorum: Kızım için aldım çok beğendi harika tam zamanında geldi teşekkür ederim
İsim: **** ****
Tarih: 15 Haziran 2024

Yorum: Ürün sorunsuz ve sağlam geldi. Teşekkürler.
İsim: Y** T**
Tarih: 19 Mayıs 2024

Yorum: Çok güzel bir ürün hemen kullanmaya başladım apple kalitesi teşekkür ederim
İsim: T** Ü**
Tarih: 20 Nisan 2024

Yorum: oğlum için aldık çok memnunuz
İsim: S** g**
Beden: 24 Mart 2024

Yorum: Hızlı ve güvenilir kargolama teşekkür ederim harika♥️
İsim: H** K**
Tarih: 24 Mart 2024

Yorum: Görümcem için almıştım. Severek kullanıyor.
İsim: B** K**
Tarih: 12 Mart 2024
Satıcı: Teknosa

Yorum: Güzel apple kalitesi
İsim: H** N** K**
Tarih: 28 Şubat 2024
Satıcı: VATAN BİLGİSAYAR

Yorum: Kızıma hediye aldım çok beğendik kızım severek kullanıyor..
İsim: N** İ** Ç**
Tarih: 12 Şubat 2024
Satıcı: Troy Apple Yetkili Satıcı

Yorum: Çok memnunum apple kalitesi söylenecek söz yok gönül rahatlıylaalabilirsiniz işinizi çok rahat görüyor kılıf ve apple kalemi almanızıöneririm öyle daha keyifli
İsim: O** F**
Tarih: 29 Ocak 2024

Yorum: özenli paketlenmişti.
İsim: z** a** y**
Tarih: 24 Ocak 2024

Yorum: Çok kaliteli ve kullanışlı bir ürün. Kargo 2 gün içinde elime ulaştı.Alın, aldırın…
İsim: Erva Ö.
Tarih: 16 Ocak 2024

Yorum: tek kelime ile harika
İsim: A** A**
Tarih: 30 Aralık 2023

Yorum: kendime hediye aldım VE NEDEN DAHA ÖNCE ALMAMIŞIM DEDİM ay vallahi alın aldırın
İsim: M** A**
Tarih: 26 Aralık 2023

Yorum: Dokunmatiği filan aşırı iyi zaten apple markası kötü olma ihtimali yok
Tarih: 03 Aralık 2023

Yorum: Her şey çok güzeldi kargolama hızlı da geldi teşekkürler
İsim: E** m** K**
Tarih: 29 Kasım 2023

Yorum: Bir öğrencinin özellikle üniversite öğrencisine gerçekten alması gerekenbir ürün çok verimli hayatımda aldığım kendime kattığı en iyi en iyiolan şey buydu sanırım çok mutlu oldum umarım Allah herkese nasip eder
İsim: F** a**
Tarih: 27 Kasım 2023

Yorum: aldıktan hemen sonra teslim edildi sorunsuz bir şekilde Normalde bu tarzşeyleri almaya çok çekinirim ma yorumları okuduktan sonra güvenip Almayakarar vermiştim İyi ki de almışım kızım çok sevindi her şey sorunsuz vemükemmeldi çok teşekkür ediyorum
İsim: F** A**
Tarih: 23 Kasım 2023

Yorum: Ürünüm çok güzel paketlemesi hepsi yerindeydi çokta hızlı gelditeşekkür ederim şimdiden uygulamalar indirip kullanmaya başladım
İsim: N** Y**
Tarih: 23 Kasım 2023

Yorum: çok beğendim .. teşekkürler trendyol
İsim: M** Ç**
Tarih: 28 Ekim 2023

Yorum: Harika ürün…
İsim: Tevfik F. D.
Tarih: 25 Ekim 2023

Yorum: Çok hoş ve kibar bir iPad. Sesi hızı benden tam not aldı.
Tarih: 13 Ekim 2023

Yorum: Harika bi ürün babamın bana hediyesi oldu severek kullanıyorum bu kadarbüyük olacağını tahmin etmemiştim harika
İsim: H** A**
Tarih: 30 Eylül 2023

Yorum: akşam sipariş verdim öğlen elde oldu. piyasaya göre çok uygun aldiktesekkurlwr trendyol
İsim: G** R**
Beden: 06 Ağustos 2023

Yorum: Çok güzel apple farkı
İsim: E** T**
Tarih: 24 Temmuz 2023

Yorum: koli delinmişti ama kendi kutusu hasarsız geldi, teşekkürler
İsim: ı** s** b**
Tarih: 24 Temmuz 2023

Yorum: güzel
İsim: A** P**
Tarih: 22 Temmuz 2023

iPad 10. Nesil 64 GB 10.9" Wi-Fi Gümüş Tablet (Apple Türkiye Garantili) Ürüne İlişkin Sorular

Soru: çizim yapmak için uygun mudur??
Cevap: Merhaba, ürünümüzde minimum sistem gereksinimlerini destekleyen programları kullanabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: kaç santim
Cevap: Merhaba, ürün boyutları: Yükseklik: 248,6 mm, genişlik: 179,5 mm, derinlik: 7 mm'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: ayrıyeten keyboard aldıgımda klavye ile kullaniliyor degil mi?
Cevap: Merhaba, ürünün klavye özelliği mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba taksit 3 ten fazla oluyor mu
Cevap: Merhaba, taksit seçeneğimiz her ürün için geçerli değildir. Kartınız taksit kampanyamıza uygunsa ödeme adımında kart bilgilerinizi girdikten sonra taksit seçeneklerini görebilir, alışverişinizi dilediğiniz seçenek ile tamamlayabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: kalemi yanindami
Cevap: Merhaba ürünün kutu içeriğinde kalem mevcut değil

Soru: Ekran koruyucusu var mı?
Cevap: Merhaba, kutu içerisinde cihaz, USB-C şarj kablosu, USB-C güç adaptörü mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Mrb ürün model kodu nedir
Cevap: Merhaba, ürün model kodu MPQ03TU/A şeklindedir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Ürün orijinal mi nasıl güvenelim ?
Cevap: Merhaba, platformumuzda satışa sunulan ürünlerin orijinallik kontrolü, ürünler satışa çıkmadan önce yapılıyor. Alışverişinizden sonra aldığınız ürünle ilgili bir sorunuz olursa bizimle hemen iletişime geçebilirsiniz. Gerekli kontrolleri mümkün olan en kısa sürede yapıp size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Merhaba kırılmaz cam var mı içinde
Cevap: Merhaba, kutu içerisindekiler: cihaz, USB-C şarj kablosu, USB-C güç adaptörü. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: merhaba boyutları nedir acaba
Cevap: Merhaba, ürün boyutları: Yükseklik: 248,6 mm, genişlik: 179,5 mm, derinlik: 7 mm'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: İçerisinde kalem var mı
Cevap: Merhaba, kalem ayrı satılmaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: 10.250 fiyatını gördüm. neden bu kadar yükseldi. ne zaman indirim yapacaksınız. Almak istiyorum
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Ürünü favorilerinize eklediğinizde ilgili ürün için yapılan indirimlerden haberdar olabilirsiniz.

Soru: hafıza kartı takılabilir mi
Cevap: Merhaba, cihazda hafıza kartı desteği bulunmamaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Kalemi de içinden çıkıyor mu acaba?
Cevap: Merhaba, kutu içerisindekiler: Cihaz, USB-C şarj kablosu, USB-C güç adaptörü. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: 256 GB olan halinin rami 16 gigabayte mı, 8 gigabayte mı ?
Cevap: Merhaba, ürün RAM kapasitesi 8GB'dır. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: 128 GB var mı ?
Cevap: Stoklarımızda bulunmamaktadır.

Soru: Sarj aleti ile mi gonderiyorsunuz ve tablet kutu ile mi geliyor
Cevap: Merhaba, kutu içerisindekiler: Cihaz, USB-C şarj kablosu, USB-C güç adaptörü. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Kılıf var mı içinde
Cevap: Merhaba maalesef

Soru: İçinden kalemi çıkıyor mu?

Soru: Üründe Microsoft uygulamalarını kullanabiliyor muyuz? Ücretli mi ?
Cevap: Merhaba, üründe minimum sistem gereksinimleri sağlayan tüm uygulama/programları kullanım sağlayabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

iPad 10. Nesil 64 GB 10.9" Wi-Fi Gümüş Tablet (Apple Türkiye Garantili) Ürünün Fotoğrafları

2_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

iPad 10. Nesil 64 GB 10.9" Wi-Fi Gümüş Tablet (Apple Türkiye Garantili) En Uygun Satış Linki