Ayca
Bilgili
iPad 9. Nesil 64 GB 10.2" Wi-Fi Uzay Grisi Tablet (Apple Türkiye Garantili) En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
iPad 9. Nesil 64 GB 10.2" Wi-Fi Uzay Grisi Tablet (Apple Türkiye Garantili) Şu Anki Satış Fiyatı 12149.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
iPad 9. Nesil 64 GB 10.2" Wi-Fi Uzay Grisi Tablet (Apple Türkiye Garantili) Memnuniyet Durumu Nedir?
iPad 9. Nesil 64 GB 10.2" Wi-Fi Uzay Grisi Tablet (Apple Türkiye Garantili) Hakkında yaklaşık 3585 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .
iPad 9. Nesil 64 GB 10.2" Wi-Fi Uzay Grisi Tablet (Apple Türkiye Garantili) Ürün Açıklaması
iPad 9. Nesil 64 GB 10.2" Wi-Fi Uzay Grisi Tablet (Apple Türkiye Garantili) Ürününün Satıcısı, Apple iPad 9. Nesil 64 GB 10.2" Wi-Fi Uzay Grisi Tablet (Apple Türkiye Garantili) ürününü 12149.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
iPad 9. Nesil 64 GB 10.2" Wi-Fi Uzay Grisi Tablet (Apple Türkiye Garantili) Yorumlar Hakkında Bilgi
12149.0 Tl ye satışta olan iPad 9. Nesil 64 GB 10.2" Wi-Fi Uzay Grisi Tablet (Apple Türkiye Garantili) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3585 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8
Yorum: Çok teşekkür ederim çok güzel sarmışlardı elinize sağlık çok güzel bir ürün
İsim: **** ****
Tarih: 07 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Trendyol
Yorum: kargo çok sağlam ve hızlı geldi. ipad’e zaten diyecek yok. ekran ve seskalitesi muazzam. dizi film izlemek ve öğrencilik hayatımda kullanmakiçin aldım. apple pen 1 ile çok güzel çalışıyor.
İsim: Yunus E. D.
Tarih: 02 Eylül 2024
Yorum: Hediye olarak aldım
İsim: F** K**
Tarih: Elite Üye
Beden: 02 Eylül 2024
Satıcı: HKN-STORE
Yorum: gayet özenli gönderilmişti çok çabukta elimizde oldu.kızım severek kullanıyor.
Tarih: 01 Eylül 2024
Yorum: Çok beğendik güvenle alabilirsiniz
İsim: F** A**
Tarih: 06 Mayıs 2024
Satıcı: Gürgençler Apple Yetkili Satıcı
Yorum: paketleme gayet iyiydi ve çok hızlı geldi teşekkürler
İsim: ş** A**
Tarih: 01 Mart 2024
Satıcı: MediaMarkt
Yorum: oğlum için aldım harika
Tarih: 21 Şubat 2024
Satıcı: Troy Apple Yetkili Satıcı
Yorum: cok begendim benim işimi görüyor teslimatta hizliydi

İsim: E** B**
Tarih: 18 Şubat 2024
Yorum: Sorunsuz ulaştı stok yaptım
İsim: S** Ş**
Tarih: 10 Şubat 2024
Yorum: Çok memnunum, satıcı çok hızlı kargoladı teşekkürler
İsim: G** C**
Tarih: 09 Şubat 2024
Satıcı: Starline
Yorum: gerçekten iyi ki almışım dediğim gram pişman olmadığım tek ürün ,derslerime kitap defter taşımıyorum ve üniversiteliyseniz bu çok büyükbir şey 1000 sayfa olan kitaplar bile var.. ve müzik dinlemek bir şeylerizlemek ayrı keyifli hoparlörü ekran kalitesi çok yüksek
İsim: A** B**
Tarih: 06 Ocak 2024
Yorum: Aldıktan 1 gün sonra elime ulaştı hem satıcı firmadan hem de kargoşirketinden çok memnun kaldım,iPad zaten bilindiği gibi kesinlikletavsiye ediyorum.Ekran büyüklüğü kullanışlı olması ve kalitesi harika.
İsim: T** Y** U**
Tarih: 16 Aralık 2023
Satıcı: BİRTANE TELEKOM
Yorum: Çok güzel bir ürün fiyatta gayet uygun teşekkür ederim
İsim: T** N**
Tarih: 13 Aralık 2023
Yorum: Anneme aldık, kullanıyor, çok şık, son derece yeterli
İsim: V** ş**
Tarih: 12 Aralık 2023
Yorum: Muhteşem ötesi, kargo sağlamdı, güvenle alabilirsiniz.
İsim: Zeynep G. K.
Tarih: 07 Aralık 2023
Yorum: İnanılmaz hızlı bir kargoydu, 19 saatte elime ulaştı. Paketlenmesi debaşarılı. Çok donanımlı bir bölümünüz yoksa üniversite için gayet ideal,2-3 katı paralar vermeye gerek yok bence. Apple’ın kendi sitesinde 12000TL iken, trendyoldan 10370 TL’ye aldım. Çok karlı ve güzel biralışverişti benim için. Trendyol satıcısından almaya dikkat edin, sorun yaşDevamını Oku
İsim: K** İ** A**
Tarih: 21 Ekim 2023
Yorum: Kızım için aldın her zamanki Apple tercihim çok memnunum
İsim: İ** Ç**
Tarih: 10 Ekim 2023
Yorum: hediye olarak aldım çok beğenildi
İsim: a** k**
Beden: 13 Eylül 2023
Yorum: urun gayet iyi sorunsuz ulasti
İsim: G** A**
Tarih: 09 Eylül 2023
Yorum: çok çok güzel kızım için aldik teşekkür ederiz hemen elimize ulasti
İsim: v** t**
Yorum: Teslimat hızlıydı paketleme güzeldi teşekkür ederim çok beğendim
İsim: M** P**
Tarih: 07 Eylül 2023
Yorum: Paketleme güzeldi. Sorunsuz geldi. Çok beğendik
İsim: Z** Ç**
Tarih: 27 Temmuz 2023
Yorum: Ürün hasarsız elime ulaştı teşekkürler
Tarih: 19 Temmuz 2023
Yorum: Hızlı kargolandı ve çok özenli paketlenmişti
İsim: Ö** S** t**
Tarih: 13 Temmuz 2023
Yorum: Oğlum için aldım çok kullanışlı ve kaliteli bir tablet hızlı ve birsürüoyunu kaldırıyor
İsim: G** G**
Tarih: 12 Temmuz 2023
Yorum: Oğlum çok sevindi 4 yaşındaki oğlum için hemde kendim için aldım gÜelgözüküyor inşallah sıkıntı yaşamayız ben telefon olarakta apple şaşmam oyüzden güvenerek aldım
İsim: B** A**
Tarih: 04 Temmuz 2023
Satıcı: FTM STORE
Yorum: Severwk kullanıyorum .iyiki de bu ürünü aldım dedirtiyor .
İsim: K** F**
Tarih: 27 Haziran 2023
Yorum: Oğluma hediye aldım çok çok mutlu oldu Sadece paketin bi yok daha özenliolmasını isterdim ama memnun kaldık
İsim: s** g**
Tarih: 23 Haziran 2023
Yorum: 1 günde teslimat yapıldı gercekten çok teşekkür ederim oglum çok mutluoldu çok sevindi. Apple farkı bu olsa gerek o kadar kaliteli kianlatılmaz yaşanır şiddetle olanağı olan herkese tavsiye ederim
İsim: F** M**
Tarih: 22 Haziran 2023
Yorum: çok beğendim özenle kargolanmış sapasağlam geldi teşekkür ederim
soruma hemen anında cevap aldım akşam siparişi verdim sabah erkendenkargolamıis sınız çok incesiniz.bazı insanlar hemen aldığı anda kargoyaverilsin istiyorlar ozaman yüksek fiyata mağazadan alın niye yoruma 1puan veriyorsunuz insanların emeğine saygı lütfen
İsim: S** A**
Tarih: 10 Haziran 2023
iPad 9. Nesil 64 GB 10.2" Wi-Fi Uzay Grisi Tablet (Apple Türkiye Garantili) Akıllarda Kalan Sorular
Soru: MacBook Air M1'de piyasanın dip fiyatı olan 17.499'a düştünüz aldım. Bunda da 6.999 bekliyorum, düştüğünüz an alacağım
Ne zaman düşer acaba?
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Ürünü favorilerinize eklediğinizde ilgili ürün için yapılan indirimlerden haberdar olabilirsiniz.
Soru: Merhaba Tabletten Televizyona kablosuz bağlanabilme özelliği var mı ?
Cevap: Merhaba, üründe wi-fi özelliği vardır. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Merhabalar,Lisinya com mağazamızda entegrasyon kullanarak dropshipping yapmak isterseniz 25 bine yakın ürün çeşitliliğimiz ve içerik kategorileri Genel kadın,erkek ve çocuk giyim, kadın, erkek ve çocuk ayakkabı çeşitleri, ev yaşam, yapı market, hobi eğlence ve outdoor spor kategorileri bulunmaktadır. Ücretsiz olarak xml verilmektedir. Ana sayfadaki ücretsiz dropshipping fotoğrafına tıklarsanız tüm detaylar yazmaktadır.İyi günler dileriz.
Cevap: Hayır teşekkürler.
Soru: garantisi şarj aleti kutusu her şeyi orijinal değil mi biz peşin almayı düşünüyoruz
Cevap: Merhaba, platformumuzda satışa sunulan ürünlerin orijinallik kontrolü, ürünler satışa çıkmadan önce yapılıyor. Alışverişinizden sonra aldığınız ürünle ilgili bir sorunuz olursa bizimle hemen iletişime geçebilirsiniz. Gerekli kontrolleri mümkün olan en kısa sürede yapıp size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: merhabalar Ram kaçtır acaba
Cevap: Merhaba, ürün 3 GB ram kapasitesine sahiptir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Orjinal demi
Cevap: Merhaba, platformumuzda satışa sunulan ürünlerin orijinallik kontrolü, ürünler satışa çıkmadan önce yapılıyor. Alışverişinizden sonra aldığınız ürünle ilgili bir sorunuz olursa bizimle hemen iletişime geçebilirsiniz. Gerekli kontrolleri mümkün olan en kısa sürede yapıp size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: pubg mobile oynanıyor mu kaç FPS kolay gelsin
Cevap: Merhaba, FPS, oynadığınız oyun içerisinde; oyun grafik ayarları, harita yoğunluğu, internet sağlayıcınızın hızı vb. etkenler doğrultusunda değişkenlik göstermektedir. Bu sebepten dolayı FPS değeri belirtmek sağlıklı olmayacaktır. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: MERHABALAR İPAD AİR 3 VARMI STOKLARINIZDA YADA NE ZAMAN GELİR. HEMEN ALACAGİM ....
Cevap: Merhaba, platformumuzda ki filtreleri kullanarak aradığınız ürünleri bulup istediğiniz ürünü inceleyebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: pubg mobile kaç fps 90 mı 60 mı
Cevap: Merhaba, FPS, oynadığınız oyun içerisinde; oyun grafik ayarları, harita yoğunluğu, internet sağlayıcınızın hızı vb. etkenler doğrultusunda değişkenlik göstermektedir. Bu sebepten dolayı FPS değeri belirtmek sağlıklı olmayacaktır. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba bu ürünün kalemi mevcut mudur
Cevap: Merhaba, kalem ayrı satılmaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: ürün sıfır mı ??
Cevap: Merhaba, ürün sıfır kapalı kutu olarak gönderilmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: hangi kalemler uyumlu
Cevap: Merhaba, kalem ayrı satılmaktadır. Apple Pencil (1. nesil) ile uyumludur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: kutunun içinde neler var
Cevap: Merhaba. kutu içeriğinde şarj adaptörü ve kablo mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: kalemi ile birlikte mi geliyor
Cevap: Merhaba, kutu içeriğinde tablet kalemi bulunmamaktadır. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: merhaba ürün ios kaç destekliyor
Cevap: Merhaba, şuan bu bilgiye ulaşamadık ancak ürün inceleme videolarına göz atabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Yanında kalemde geliyor mu?
Cevap: Merhaba, kalem ürüne dahil değildir. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: Kalemi de içinde geliyor mu ?
Soru: Kalemi de içinde geliyor mu
Soru: Ram ne kadar acaba
Cevap: Merhaba, ürün 3 GB ram kapasitesine sahiptir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: merhaba not almak için uyumlu mu?
Cevap: Merhaba, bu bilgiye şu an ulaşamıyoruz. İlginize teşekkür ederiz.
iPad 9. Nesil 64 GB 10.2" Wi-Fi Uzay Grisi Tablet (Apple Türkiye Garantili) Fotoğraf Ve Görseller
iPad 9. Nesil 64 GB 10.2" Wi-Fi Uzay Grisi Tablet (Apple Türkiye Garantili) En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
iPad 9. Nesil 64 GB 10.2" Wi-Fi Uzay Grisi Tablet (Apple Türkiye Garantili) Şu Anki Satış Fiyatı 12149.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
iPad 9. Nesil 64 GB 10.2" Wi-Fi Uzay Grisi Tablet (Apple Türkiye Garantili) Memnuniyet Durumu Nedir?
iPad 9. Nesil 64 GB 10.2" Wi-Fi Uzay Grisi Tablet (Apple Türkiye Garantili) Hakkında yaklaşık 3585 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .
iPad 9. Nesil 64 GB 10.2" Wi-Fi Uzay Grisi Tablet (Apple Türkiye Garantili) Ürün Açıklaması
iPad 9. Nesil 64 GB 10.2" Wi-Fi Uzay Grisi Tablet (Apple Türkiye Garantili) Ürününün Satıcısı, Apple iPad 9. Nesil 64 GB 10.2" Wi-Fi Uzay Grisi Tablet (Apple Türkiye Garantili) ürününü 12149.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
iPad 9. Nesil 64 GB 10.2" Wi-Fi Uzay Grisi Tablet (Apple Türkiye Garantili) Yorumlar Hakkında Bilgi
12149.0 Tl ye satışta olan iPad 9. Nesil 64 GB 10.2" Wi-Fi Uzay Grisi Tablet (Apple Türkiye Garantili) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3585 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8
Yorum: Çok teşekkür ederim çok güzel sarmışlardı elinize sağlık çok güzel bir ürün
Tarih: 07 Eylül 2024
Yorum: kargo çok sağlam ve hızlı geldi. ipad’e zaten diyecek yok. ekran ve seskalitesi muazzam. dizi film izlemek ve öğrencilik hayatımda kullanmakiçin aldım. apple pen 1 ile çok güzel çalışıyor.
İsim: Yunus E. D.
Tarih: 02 Eylül 2024
Yorum: Hediye olarak aldım
İsim: F** K**
Beden: 02 Eylül 2024
Satıcı: HKN-STORE
Yorum: gayet özenli gönderilmişti çok çabukta elimizde oldu.kızım severek kullanıyor.
Tarih: 01 Eylül 2024
Yorum: Çok beğendik güvenle alabilirsiniz
İsim: F** A**
Tarih: 06 Mayıs 2024
Satıcı: Gürgençler Apple Yetkili Satıcı
Yorum: paketleme gayet iyiydi ve çok hızlı geldi teşekkürler

İsim: ş** A**
Tarih: 01 Mart 2024
Yorum: oğlum için aldım harika
Tarih: 21 Şubat 2024
Yorum: cok begendim benim işimi görüyor teslimatta hizliydi

İsim: E** B**
Tarih: 18 Şubat 2024
Yorum: Sorunsuz ulaştı stok yaptım
İsim: S** Ş**
Tarih: 10 Şubat 2024
Yorum: Çok memnunum, satıcı çok hızlı kargoladı teşekkürler
İsim: G** C**
Tarih: 09 Şubat 2024
Satıcı: Starline
Yorum: gerçekten iyi ki almışım dediğim gram pişman olmadığım tek ürün ,derslerime kitap defter taşımıyorum ve üniversiteliyseniz bu çok büyükbir şey 1000 sayfa olan kitaplar bile var.. ve müzik dinlemek bir şeylerizlemek ayrı keyifli hoparlörü ekran kalitesi çok yüksek
İsim: A** B**
Tarih: 06 Ocak 2024
Yorum: Aldıktan 1 gün sonra elime ulaştı hem satıcı firmadan hem de kargoşirketinden çok memnun kaldım,iPad zaten bilindiği gibi kesinlikletavsiye ediyorum.Ekran büyüklüğü kullanışlı olması ve kalitesi harika.
İsim: T** Y** U**
Tarih: 16 Aralık 2023
Satıcı: BİRTANE TELEKOM
Yorum: Çok güzel bir ürün fiyatta gayet uygun teşekkür ederim

İsim: T** N**
Tarih: 13 Aralık 2023
Yorum: Anneme aldık, kullanıyor, çok şık, son derece yeterli
İsim: V** ş**
Tarih: 12 Aralık 2023
Yorum: Muhteşem ötesi, kargo sağlamdı, güvenle alabilirsiniz.

İsim: Zeynep G. K.
Tarih: 07 Aralık 2023
Yorum: İnanılmaz hızlı bir kargoydu, 19 saatte elime ulaştı. Paketlenmesi debaşarılı. Çok donanımlı bir bölümünüz yoksa üniversite için gayet ideal,2-3 katı paralar vermeye gerek yok bence. Apple’ın kendi sitesinde 12000TL iken, trendyoldan 10370 TL’ye aldım. Çok karlı ve güzel biralışverişti benim için. Trendyol satıcısından almaya dikkat edin, sorun yaşDevamını Oku
İsim: K** İ** A**
Tarih: 21 Ekim 2023
Yorum: Kızım için aldın her zamanki Apple tercihim çok memnunum
İsim: İ** Ç**
Tarih: 10 Ekim 2023
Yorum: hediye olarak aldım çok beğenildi
İsim: a** k**
Beden: 13 Eylül 2023
Yorum: urun gayet iyi sorunsuz ulasti
İsim: G** A**
Yorum: çok çok güzel kızım için aldik teşekkür ederiz hemen elimize ulasti
İsim: v** t**
Yorum: Teslimat hızlıydı paketleme güzeldi teşekkür ederim çok beğendim
İsim: M** P**
Tarih: 07 Eylül 2023
Yorum: Paketleme güzeldi. Sorunsuz geldi. Çok beğendik
İsim: Z** Ç**
Tarih: 27 Temmuz 2023
Yorum: Ürün hasarsız elime ulaştı teşekkürler
Tarih: 19 Temmuz 2023
Yorum: Hızlı kargolandı ve çok özenli paketlenmişti
İsim: Ö** S** t**
Tarih: 13 Temmuz 2023
Yorum: Oğlum için aldım çok kullanışlı ve kaliteli bir tablet hızlı ve birsürüoyunu kaldırıyor
İsim: G** G**
Tarih: 12 Temmuz 2023
Yorum: Oğlum çok sevindi 4 yaşındaki oğlum için hemde kendim için aldım gÜelgözüküyor inşallah sıkıntı yaşamayız ben telefon olarakta apple şaşmam oyüzden güvenerek aldım
İsim: B** A**
Tarih: 04 Temmuz 2023
Satıcı: FTM STORE
Yorum: Severwk kullanıyorum .iyiki de bu ürünü aldım dedirtiyor .
İsim: K** F**
Tarih: 27 Haziran 2023
Yorum: Oğluma hediye aldım çok çok mutlu oldu Sadece paketin bi yok daha özenliolmasını isterdim ama memnun kaldık
İsim: s** g**
Tarih: 23 Haziran 2023
Yorum: 1 günde teslimat yapıldı gercekten çok teşekkür ederim oglum çok mutluoldu çok sevindi. Apple farkı bu olsa gerek o kadar kaliteli kianlatılmaz yaşanır şiddetle olanağı olan herkese tavsiye ederim
İsim: F** M**
Tarih: 22 Haziran 2023
Yorum: çok beğendim özenle kargolanmış sapasağlam geldi teşekkür ederim

İsim: S** A**
Tarih: 10 Haziran 2023
iPad 9. Nesil 64 GB 10.2" Wi-Fi Uzay Grisi Tablet (Apple Türkiye Garantili) Akıllarda Kalan Sorular
Soru: MacBook Air M1'de piyasanın dip fiyatı olan 17.499'a düştünüz aldım. Bunda da 6.999 bekliyorum, düştüğünüz an alacağım
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Ürünü favorilerinize eklediğinizde ilgili ürün için yapılan indirimlerden haberdar olabilirsiniz.
Soru: Merhaba Tabletten Televizyona kablosuz bağlanabilme özelliği var mı ?
Cevap: Merhaba, üründe wi-fi özelliği vardır. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Merhabalar,Lisinya com mağazamızda entegrasyon kullanarak dropshipping yapmak isterseniz 25 bine yakın ürün çeşitliliğimiz ve içerik kategorileri Genel kadın,erkek ve çocuk giyim, kadın, erkek ve çocuk ayakkabı çeşitleri, ev yaşam, yapı market, hobi eğlence ve outdoor spor kategorileri bulunmaktadır. Ücretsiz olarak xml verilmektedir. Ana sayfadaki ücretsiz dropshipping fotoğrafına tıklarsanız tüm detaylar yazmaktadır.İyi günler dileriz.
Cevap: Hayır teşekkürler.
Soru: garantisi şarj aleti kutusu her şeyi orijinal değil mi biz peşin almayı düşünüyoruz
Soru: merhabalar Ram kaçtır acaba
Soru: Orjinal demi
Soru: pubg mobile oynanıyor mu kaç FPS kolay gelsin
Soru: MERHABALAR İPAD AİR 3 VARMI STOKLARINIZDA YADA NE ZAMAN GELİR. HEMEN ALACAGİM ....
Cevap: Merhaba, platformumuzda ki filtreleri kullanarak aradığınız ürünleri bulup istediğiniz ürünü inceleyebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: pubg mobile kaç fps 90 mı 60 mı
Soru: Merhaba bu ürünün kalemi mevcut mudur
Soru: ürün sıfır mı ??
Cevap: Merhaba, ürün sıfır kapalı kutu olarak gönderilmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: hangi kalemler uyumlu
Cevap: Merhaba, kalem ayrı satılmaktadır. Apple Pencil (1. nesil) ile uyumludur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: kutunun içinde neler var
Cevap: Merhaba. kutu içeriğinde şarj adaptörü ve kablo mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: kalemi ile birlikte mi geliyor
Cevap: Merhaba, kutu içeriğinde tablet kalemi bulunmamaktadır. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: merhaba ürün ios kaç destekliyor
Cevap: Merhaba, şuan bu bilgiye ulaşamadık ancak ürün inceleme videolarına göz atabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Yanında kalemde geliyor mu?
Cevap: Merhaba, kalem ürüne dahil değildir. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: Kalemi de içinde geliyor mu ?
Soru: Kalemi de içinde geliyor mu
Soru: Ram ne kadar acaba
Soru: merhaba not almak için uyumlu mu?
Cevap: Merhaba, bu bilgiye şu an ulaşamıyoruz. İlginize teşekkür ederiz.
iPad 9. Nesil 64 GB 10.2" Wi-Fi Uzay Grisi Tablet (Apple Türkiye Garantili) Fotoğraf Ve Görseller

iPad 9. Nesil 64 GB 10.2" Wi-Fi Uzay Grisi Tablet (Apple Türkiye Garantili) En Uygun Satış Linki

Apple iPad 9. Nesil 64 GB 10.2" Wi-Fi Uzay Grisi Tablet (Apple Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Apple iPad 9. Nesil 64 GB 10.2" Wi-Fi Uzay Grisi Tablet (Apple Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.