iPad Air 4. Nesil 64 GB 10.9- Wi-Fi+Cellular Roze Altın Tablet (Apple Türkiye Garantili) Alınmaya Değer Mi

Ozge

Bilgili
iPad Air 4. Nesil 64 GB 10.9" Wi-Fi+Cellular Roze Altın Tablet (Apple Türkiye Garantili) Tavsiye Edilen Yer Neresi?
iPad Air 4. Nesil 64 GB 10.9" Wi-Fi+Cellular Roze Altın Tablet (Apple Türkiye Garantili) Mevcut Fiyatı 25100.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

iPad Air 4. Nesil 64 GB 10.9" Wi-Fi+Cellular Roze Altın Tablet (Apple Türkiye Garantili) Olumlu Yorum Sayısı Nedir?

iPad Air 4. Nesil 64 GB 10.9" Wi-Fi+Cellular Roze Altın Tablet (Apple Türkiye Garantili) Hakkında yaklaşık 4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0 .

iPad Air 4. Nesil 64 GB 10.9" Wi-Fi+Cellular Roze Altın Tablet (Apple Türkiye Garantili) Ürün Detayları

iPad Air 4. Nesil 64 GB 10.9" Wi-Fi+Cellular Roze Altın Tablet (Apple Türkiye Garantili) Ürününün Satıcısı, Apple iPad Air 4. Nesil 64 GB 10.9" Wi-Fi+Cellular Roze Altın Tablet (Apple Türkiye Garantili) ürününü 25100.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

iPad Air 4. Nesil 64 GB 10.9" Wi-Fi+Cellular Roze Altın Tablet (Apple Türkiye Garantili) Yorumlar Ve Değerlendirmeler
25100.0 Tl ye satışta olan iPad Air 4. Nesil 64 GB 10.9" Wi-Fi+Cellular Roze Altın Tablet (Apple Türkiye Garantili) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0

Yorum: Ürün çok güzeel ayrıca hızlı teslim aldım gayet memnunum
İsim: S** D**
Tarih: 06 Mart 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: GpnTeknoloji

Yorum: Ekranda bir kusur var ve kalemle çizerken ortaya çıktı. Sorun gizli,kullanınca belli oluyor Keşke iade etmek için garanti aldım .
İsim: C** M**
Tarih: 26 Mart 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Teknorya

iPad Air 4. Nesil 64 GB 10.9" Wi-Fi+Cellular Roze Altın Tablet (Apple Türkiye Garantili) Ürüne Dair Sorular

Soru: sim kart uyumlumu
Cevap: Evet efendim

Soru: Sim kart özelliği var mı
Cevap: Merhabalar evet efendim sim kart takılabilmektedir.

Soru: Tüm ipad air 4lerde simkart uyumu var mıdır
Cevap: Bu modelde mevcut efendim.

Soru: 2 nesil iPad kalemiyle uyumlumu
Cevap: Evet uyumludur. Saygılar.

Soru: 256 var mı?
Cevap: Merhaba maalesef

Soru: Sim kartlimi
Cevap: Evet cellular yazan ürünlerde simkart özelliği mevcuttur. Saygılar.

Soru: 10binmi 1000 mi
Cevap: 1000 tl ye artık 18 litre aycicekyagı alınabiliyor 10 nin TL

Soru: Görsellerde 10.9 inç 10.2 inç’ten daha küçük duruyor?
Cevap: Merhabalar görseller yaniltici olabililir. Yazan özellellikleri baz alabilirsiniz.

Soru: Stoklar hangi sıklıkta yenilenir ?
Cevap: Değerli Müşterimiz; Belirtmiş olduğunuz ürün şuanda stokta bulunmamaktadır. Ne zaman geleceğine dair net bir bilgi olmamakla beraber satıştaki güncel modellerimize mağazamızdan bakabilirsiniz.

Soru: bu tablete hangi pencil uyumludur?
Cevap: Merhaba Apple Pencil 1

Soru: İOS 13 güncellemesi var mı elinizde
Cevap: MERHAB EVET

Soru: Taksit oluyor mu oluyorsa kaç taksit peşin fiyatına
Cevap: ÜRÜNÜ SEPETE ATIN , ÖDEME EKRANINA GİDİN , KART BİLGİLERİ GİRİN TAKSİT ALTERNETİFLERİNİ GÖREBİLİRSİNİZ

Soru: sim kart takılabilir mi tablete
Cevap: Evet takılabilir

Soru: renk Rose değil mi ve kalemi var mı? modeli 'mini' değil değil mi? ve kalemi var mı? teşekkürler
Cevap: Merhabalar, ürün rose renk evet, 10.9” ekrana sahip, Kalem mevcut değil, İyi Günler

Soru: Renk seçeneği yok mu bu üründe sadece roze mi var
Cevap: Sadece rose

Soru: Merhaba, ürün yanında klavye ve kılıf bulunuyor mu? Klavye önemli
Cevap: Merhabalar efendim, sadece tablet tarafınıza gönderilmektedir. NetHouse Bilgisayar'ı tercih ettiğiniz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Soru: dolar düştü, fiyatları ne zaman düşüreceksiniz?
Cevap: Merhaba, site üzerinde fiyatlar geçerlidir dilerseniz takipte kalabilirsiniz. Alışverişlerinizde Nethouse'u tercih ettiğiniz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Soru: Kaç yılında çıktı
Cevap: Merhaba 2021

iPad Air 4. Nesil 64 GB 10.9" Wi-Fi+Cellular Roze Altın Tablet (Apple Türkiye Garantili) Görsel Galerisi

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

iPad Air 4. Nesil 64 GB 10.9" Wi-Fi+Cellular Roze Altın Tablet (Apple Türkiye Garantili) En Uygun Satış Linki