Nilufer
Bilgili
iPad Air 5. Nesil 256 GB 10.9" Wi-Fi Mavi Tablet (Apple Türkiye Garantili) Fiyatına Göre Alınır Mı?
iPad Air 5. Nesil 256 GB 10.9" Wi-Fi Mavi Tablet (Apple Türkiye Garantili) Şimdiki Fiyatı Ile 27330.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
iPad Air 5. Nesil 256 GB 10.9" Wi-Fi Mavi Tablet (Apple Türkiye Garantili) Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
iPad Air 5. Nesil 256 GB 10.9" Wi-Fi Mavi Tablet (Apple Türkiye Garantili) Hakkında yaklaşık 59 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .
iPad Air 5. Nesil 256 GB 10.9" Wi-Fi Mavi Tablet (Apple Türkiye Garantili) Detaylı Bilgi
iPad Air 5. Nesil 256 GB 10.9" Wi-Fi Mavi Tablet (Apple Türkiye Garantili) Ürününün Satıcısı, Apple iPad Air 5. Nesil 256 GB 10.9" Wi-Fi Mavi Tablet (Apple Türkiye Garantili) ürününü 27330.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
iPad Air 5. Nesil 256 GB 10.9" Wi-Fi Mavi Tablet (Apple Türkiye Garantili) Kullanıcı Değerlendirmeleri
27330.0 Tl ye satışta olan iPad Air 5. Nesil 256 GB 10.9" Wi-Fi Mavi Tablet (Apple Türkiye Garantili) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
59 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8
Yorum: güzel tablet
İsim: **** ****
Tarih: 21 Haziran 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: HBT TEKNOLOJİ
Yorum: çok hızlı teslimat
İsim: T** Y** D**
Tarih: Elite Üye
Beden: 16 Nisan 2024
Satıcı: MediaMarkt
Yorum: Çok hızlı elime ulaştı. Çok uzun süredir kullanmıyorum, şimdilik gayetgüzel görünüyor.
İsim: M** H** B**
Tarih: 24 Mart 2024
Yorum: gayet güzel.
İsim: Hakan Ö.
Tarih: 10 Şubat 2024
Satıcı: Teknosa
Yorum: Çok güzel
İsim: F** T**
Tarih: 09 Şubat 2024
Yorum: Fiyatı uygun, çok güzel
İsim: T** B**
Tarih: 30 Ocak 2024
Yorum: Sağlam kargo hızlı teslimat, teşekkürler
İsim: M** Ç**
Tarih: 23 Eylül 2023
Satıcı: ALK TEKNOLOJİ
Yorum: Tabletimden çok memnunum
İsim: R** Ç**
Beden: 14 Eylül 2023
Satıcı: Trendyol
Yorum: Ürün sorunsuz geldi. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
İsim: b** d**
Tarih: 14 Temmuz 2023
Yorum: Hızlı geldi piyasadaki fiyatların çok daha aşşağı fiyata aldım.Teşekkürler Trendyol.
İsim: Furkan G.
Tarih: 07 Temmuz 2023
Yorum: Çok memnun kaldık
Tarih: 05 Mayıs 2023
Yorum: Çok gü,el.Montajı biraz zor oldu.
İsim: E** Ö**
Tarih: 04 Ağustos 2024
Yorum: Hızlı kargo ürün güzel
İsim: A** Ö**
Tarih: 12 Şubat 2024
Yorum: Rengine bayıldım
İsim: E** U**
Beden: 03 Şubat 2024
Yorum: Tıp, mühendislik gibi bölümlerde okuyup hem hızlı hem de 5-6 sene rahatgötürecek olanlar gönül rahatligi ile alsınlar. 2. nesil pencil ileuyumlu. Fiyat-performans olarak en üst düzeyde.
İsim: Z** M**
Tarih: 26 Ocak 2024
Yorum: anlatildiğı gibi tşkler
İsim: A** K**
Tarih: 18 Temmuz 2023
Yorum: Çok güzel tam istediğim gibi
Tarih: 14 Ekim 2022
Satıcı: MADEKAV
Yorum: ürün sorunsuz elime ulaştı kargo paketlenmesi gayet güzeldi
İsim: N** K**
Tarih: 13 Şubat 2023
Yorum: Özenli paketleme hızlı kargo ilgili firma
İsim: T** T**
Beden: 06 Ağustos 2024
Satıcı: MeNeMe GSM TEKNOLOJİ
Yorum: tabletin kutusu hasar gormustu daha duzgun paketleme yapilmali ve dahaduzgun bi kargo sirketiyle calisilmali bence
İsim: S** D**
Tarih: 27 Temmuz 2023
Yorum: Çok güzel bir ürün. Uygun fiyata aldım. Cumartesi sipariş verdim Salıgünü elime ulaştı. Trendyol a teşekkür ederim.
İsim: S** K**
Tarih: 11 Temmuz 2023
Yorum: Magazasından uyguna aldık ozenlı paketlenmıstı
İsim: M** Ö**
Beden: 27 Haziran 2023
Yorum: Ürünü indirimde piyasadaki fiyatların baya altında aldım yaklaşık 6 binkâr ettim
fiyatı uygun olduğu için alıp almamak arasında çok kaldımfakat iyi ki de almışım diyorum. Ürün orijinal ve sağlam şekilde geldi.Satıcı da gayet güzel ilgilendi. Sadece kargom biraz gecikti vepaketleme daha özenli olabilirdi. Tablete gelecek olursam hakkında fazlabahsDevamını Oku
Tarih: 25 Temmuz 2024
Satıcı: Troy Apple Yetkili Satıcı
Yorum: Çok iyi paketleme hızlı kargo teşekkürler
İsim: B** g**
Tarih: 08 Haziran 2024
Yorum: Ürünü açıklamaya gerek duymuyorum. Paketleme de gayet başarılıydı.
İsim: M** A**
Tarih: 29 Ocak 2024
Yorum: Ürün tamda sipariş ettiğim gibi mavi olarak geldi ve beklediğim süreiçerisinde elime ulaştı ancak iki yıldız vermemin tek sebebi yüksektutarlar ödeyerek aldığımız bu ürünlerin ambalajlamasının çok kötüolması ve özensiz yapılmasıdır.Bazen aldığımız çok ucuz ürünler bileokadar özenle paketleniyor ki insan eline alınca özenden dolayı mutluoluyor.Bu ürDevamını Oku
İsim: Deniz T.
Tarih: 09 Ocak 2024
Yorum: Trendyol kalitesi ile süper paketli bir ürün geldi.Hiç bir sıkıntıoluşmamıştı tabi bunda trendyol expres in de katkısı var.Ürünü uzunsüredir kullanıyoruz çok güzel hiç bir sorun yaşamadık şuana kadar.Hızıgüzel ekran kalitesi güzel tavsiye ederiz.
İsim: z** p**
Tarih: 25 Aralık 2023
Yorum: Paket olarak kutunun içerisinde korunaklı olmaması endişe ettirmişti amasorun yok. Sağlam ve sorunsuz ulaştı.
İsim: S** M**
Tarih: 13 Haziran 2023
Yorum: Paketlenmesi kötüydü ama hiç bir sorun olmadan çalışıyor🩷🩷🩵🩵🩵🩵🩵
İsim: B** p** T**
Tarih: 13 Mayıs 2023
Yorum: Trendyol Express ile geldiği için kargo süreçlerinden memnun kaldım.Onun dışında ürün çok güzel, ihtiyaçlarımızı fazlasıyla karşıladı
İsim: R** G**
Beden: 26 Nisan 2023
iPad Air 5. Nesil 256 GB 10.9" Wi-Fi Mavi Tablet (Apple Türkiye Garantili) Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: iki sorum var 1.Yenileme hızı ne kadar 2.Oyunlarda ortalama kaç fps değerleri verir
Cevap: Merhaba, bu bilgiye şu an ulaşamıyoruz. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: 2020 model mi?
Soru: ram kaç tır
Cevap: Selamlar. Üretici bu konuda 8 gb olduğu bilgisini vermektedir. Sağlıklı günler dileriz.
Soru: klavye baglanilabiliniyor mu
Cevap: Merhaba, şuan bu bilgiye ulaşamadık ancak ürün inceleme videolarına göz atabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Apple Türkiye garantili mi
Cevap: Merhaba,evet apple türkiye garntilidir.İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: herhangi bir garanti durumunda kime müracaat etmemiz gerekir
Cevap: Merhaba, ürün apple Türkiye garantili'dir. ilginize teşekkür ederiz.
Soru: E sim özelliği var mıdır
Cevap: malesef bulunmamaktadır efendim
Soru: 256 gb sim girişi varmı i
Cevap: Merhaba, sim kart uyumu bulunmamaktadır. İyi günler dileriz.
Soru: temel iletişimci hızı 2,5 yaziyor ama appleın kendi sitesinde 2,4ve5 yaziyor bu farkliliğın nedeni nedir
Soru: Merhaba. Şu an apple’ın kendi web sitesinde bu ürün 18.499 tl yazıyor. Ama trendyol 17.298 tl satıyor. Neden bu kadar fiyat farkı var?
Cevap: Merhaba, satıcılar arasında ürün fiyatları farklılık gösterebilir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: buradan kabul etmiyor. nereden paylaylaşacağımı söylemenizi rica edoyorum ben de sizden
Cevap: Merhaba, sorunuzu bizimle paylaşır mısınız? İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: İyi mesailer cihazın ekran çözünürlüğünü yazmamışsınız ürün özelliklerine
Cevap: Merhaba, cihazda İnç başına 264 piksel (ppi) yoğunlukta 2360 x 1640 çözünürlük mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: telefonum samsung apple tableti alsam kurulumda ve ileri kullanımda sorun yaşar mıyım
Cevap: Efendim, farklı yazılımlar olduğu için tam senkron olmaz, detaylı bilgiyi üreticiden alabilirsiniz
Soru: iyi günler , renk seçeneklerinde Renkli diye adlandırılan modelin başlığında MAVİ yazıyor , 256gb mevcut olan model . Bu ürünü hemen almak istiyorum ancak renginden emin olmak isterim . Rengi mavi mi ? teşekkürler
Cevap: Merhaba, ürün rengi mavidir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: ürünün sıfır olduğunu nasıl anlicam.
Cevap: Merhaba, platformumuzda satışa sunulan ürünlerin orijinallik kontrolü, ürünler satışa çıkmadan önce yapılıyor. Alışverişinizden sonra aldığınız ürünle ilgili bir sorunuz olursa bizimle hemen iletişime geçebilirsiniz. Gerekli kontrolleri mümkün olan en kısa sürede yapıp size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: bu modele sim kart takılıyor mu
Cevap: Hayır sin kart takılan model bu değildir efendim ama sim kart takılan model magaza sayfamızda vardır cellular yazan modeldir
Soru: Ram kapasitesi ne kadar
Cevap: Merhaba, RAM Bellek Boyutu: 8 GB. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: 2.nesil kaleme uygun mu
Cevap: Merhaba, üründe Apple Pencil (2.Nesil) Desteği bulunmaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: merhbaa üründeki hdmı girisini kullanmak için ne yapmalıyım. yapmak istediğim şey projeksiyon cihazına baglamak
Cevap: Merhaba, üründe HDMI girişi bulunmamaktadır. Uygun bağlantı yöntemleri ile bağlantı sağlayabilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: merhaba mobil veriye bağlanabiliyormu
Cevap: Merhaba, Wi-Fi + Cellular özelliğine sahip daha yeni modellerde dijital bir SIM kart görevi gören yerleşik eSIM teknolojisi bulunur. iPad’inizdeki eSIM özelliği birkaç yöntemle etkinleştirilebilir. eSIM’i iPad’e doğrudan indirebilir, QR kodu taratabilir veya ağ sağlayıcısının uygulamasını kullanabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
iPad Air 5. Nesil 256 GB 10.9" Wi-Fi Mavi Tablet (Apple Türkiye Garantili) Ürünün Detaylı Resimleri
iPad Air 5. Nesil 256 GB 10.9" Wi-Fi Mavi Tablet (Apple Türkiye Garantili) En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
iPad Air 5. Nesil 256 GB 10.9" Wi-Fi Mavi Tablet (Apple Türkiye Garantili) Şimdiki Fiyatı Ile 27330.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
iPad Air 5. Nesil 256 GB 10.9" Wi-Fi Mavi Tablet (Apple Türkiye Garantili) Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
iPad Air 5. Nesil 256 GB 10.9" Wi-Fi Mavi Tablet (Apple Türkiye Garantili) Hakkında yaklaşık 59 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .
iPad Air 5. Nesil 256 GB 10.9" Wi-Fi Mavi Tablet (Apple Türkiye Garantili) Detaylı Bilgi
iPad Air 5. Nesil 256 GB 10.9" Wi-Fi Mavi Tablet (Apple Türkiye Garantili) Ürününün Satıcısı, Apple iPad Air 5. Nesil 256 GB 10.9" Wi-Fi Mavi Tablet (Apple Türkiye Garantili) ürününü 27330.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
iPad Air 5. Nesil 256 GB 10.9" Wi-Fi Mavi Tablet (Apple Türkiye Garantili) Kullanıcı Değerlendirmeleri
27330.0 Tl ye satışta olan iPad Air 5. Nesil 256 GB 10.9" Wi-Fi Mavi Tablet (Apple Türkiye Garantili) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
59 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8
Yorum: güzel tablet
Tarih: 21 Haziran 2024
Satıcı: HBT TEKNOLOJİ
Yorum: çok hızlı teslimat
İsim: T** Y** D**
Beden: 16 Nisan 2024
Yorum: Çok hızlı elime ulaştı. Çok uzun süredir kullanmıyorum, şimdilik gayetgüzel görünüyor.
İsim: M** H** B**
Tarih: 24 Mart 2024
Yorum: gayet güzel.
İsim: Hakan Ö.
Tarih: 10 Şubat 2024
Yorum: Çok güzel
İsim: F** T**
Tarih: 09 Şubat 2024
Yorum: Fiyatı uygun, çok güzel
İsim: T** B**
Tarih: 30 Ocak 2024
Yorum: Sağlam kargo hızlı teslimat, teşekkürler
İsim: M** Ç**
Tarih: 23 Eylül 2023
Satıcı: ALK TEKNOLOJİ
Yorum: Tabletimden çok memnunum
İsim: R** Ç**
Beden: 14 Eylül 2023
Yorum: Ürün sorunsuz geldi. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
İsim: b** d**
Tarih: 14 Temmuz 2023
Yorum: Hızlı geldi piyasadaki fiyatların çok daha aşşağı fiyata aldım.Teşekkürler Trendyol.
İsim: Furkan G.
Tarih: 07 Temmuz 2023
Yorum: Çok memnun kaldık
Tarih: 05 Mayıs 2023
Yorum: Çok gü,el.Montajı biraz zor oldu.
İsim: E** Ö**
Tarih: 04 Ağustos 2024
Yorum: Hızlı kargo ürün güzel
İsim: A** Ö**
Tarih: 12 Şubat 2024
Yorum: Rengine bayıldım
İsim: E** U**
Beden: 03 Şubat 2024
Yorum: Tıp, mühendislik gibi bölümlerde okuyup hem hızlı hem de 5-6 sene rahatgötürecek olanlar gönül rahatligi ile alsınlar. 2. nesil pencil ileuyumlu. Fiyat-performans olarak en üst düzeyde.
İsim: Z** M**
Tarih: 26 Ocak 2024
Yorum: anlatildiğı gibi tşkler
İsim: A** K**
Tarih: 18 Temmuz 2023
Yorum: Çok güzel tam istediğim gibi
Tarih: 14 Ekim 2022
Satıcı: MADEKAV
Yorum: ürün sorunsuz elime ulaştı kargo paketlenmesi gayet güzeldi
İsim: N** K**
Tarih: 13 Şubat 2023
Yorum: Özenli paketleme hızlı kargo ilgili firma
İsim: T** T**
Beden: 06 Ağustos 2024
Satıcı: MeNeMe GSM TEKNOLOJİ
Yorum: tabletin kutusu hasar gormustu daha duzgun paketleme yapilmali ve dahaduzgun bi kargo sirketiyle calisilmali bence
İsim: S** D**
Tarih: 27 Temmuz 2023
Yorum: Çok güzel bir ürün. Uygun fiyata aldım. Cumartesi sipariş verdim Salıgünü elime ulaştı. Trendyol a teşekkür ederim.
İsim: S** K**
Tarih: 11 Temmuz 2023
Yorum: Magazasından uyguna aldık ozenlı paketlenmıstı
İsim: M** Ö**
Beden: 27 Haziran 2023
Yorum: Ürünü indirimde piyasadaki fiyatların baya altında aldım yaklaşık 6 binkâr ettim
Tarih: 25 Temmuz 2024
Satıcı: Troy Apple Yetkili Satıcı
Yorum: Çok iyi paketleme hızlı kargo teşekkürler
İsim: B** g**
Tarih: 08 Haziran 2024
Yorum: Ürünü açıklamaya gerek duymuyorum. Paketleme de gayet başarılıydı.
İsim: M** A**
Tarih: 29 Ocak 2024
Yorum: Ürün tamda sipariş ettiğim gibi mavi olarak geldi ve beklediğim süreiçerisinde elime ulaştı ancak iki yıldız vermemin tek sebebi yüksektutarlar ödeyerek aldığımız bu ürünlerin ambalajlamasının çok kötüolması ve özensiz yapılmasıdır.Bazen aldığımız çok ucuz ürünler bileokadar özenle paketleniyor ki insan eline alınca özenden dolayı mutluoluyor.Bu ürDevamını Oku
İsim: Deniz T.
Tarih: 09 Ocak 2024
Yorum: Trendyol kalitesi ile süper paketli bir ürün geldi.Hiç bir sıkıntıoluşmamıştı tabi bunda trendyol expres in de katkısı var.Ürünü uzunsüredir kullanıyoruz çok güzel hiç bir sorun yaşamadık şuana kadar.Hızıgüzel ekran kalitesi güzel tavsiye ederiz.
İsim: z** p**
Tarih: 25 Aralık 2023
Yorum: Paket olarak kutunun içerisinde korunaklı olmaması endişe ettirmişti amasorun yok. Sağlam ve sorunsuz ulaştı.
İsim: S** M**
Tarih: 13 Haziran 2023
Yorum: Paketlenmesi kötüydü ama hiç bir sorun olmadan çalışıyor🩷🩷🩵🩵🩵🩵🩵
İsim: B** p** T**
Tarih: 13 Mayıs 2023
Yorum: Trendyol Express ile geldiği için kargo süreçlerinden memnun kaldım.Onun dışında ürün çok güzel, ihtiyaçlarımızı fazlasıyla karşıladı
İsim: R** G**
Beden: 26 Nisan 2023
iPad Air 5. Nesil 256 GB 10.9" Wi-Fi Mavi Tablet (Apple Türkiye Garantili) Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: iki sorum var 1.Yenileme hızı ne kadar 2.Oyunlarda ortalama kaç fps değerleri verir
Soru: 2020 model mi?
Soru: ram kaç tır
Cevap: Selamlar. Üretici bu konuda 8 gb olduğu bilgisini vermektedir. Sağlıklı günler dileriz.
Soru: klavye baglanilabiliniyor mu
Cevap: Merhaba, şuan bu bilgiye ulaşamadık ancak ürün inceleme videolarına göz atabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Apple Türkiye garantili mi
Cevap: Merhaba,evet apple türkiye garntilidir.İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: herhangi bir garanti durumunda kime müracaat etmemiz gerekir
Cevap: Merhaba, ürün apple Türkiye garantili'dir. ilginize teşekkür ederiz.
Soru: E sim özelliği var mıdır
Cevap: malesef bulunmamaktadır efendim
Soru: 256 gb sim girişi varmı i
Cevap: Merhaba, sim kart uyumu bulunmamaktadır. İyi günler dileriz.
Soru: temel iletişimci hızı 2,5 yaziyor ama appleın kendi sitesinde 2,4ve5 yaziyor bu farkliliğın nedeni nedir
Soru: Merhaba. Şu an apple’ın kendi web sitesinde bu ürün 18.499 tl yazıyor. Ama trendyol 17.298 tl satıyor. Neden bu kadar fiyat farkı var?
Cevap: Merhaba, satıcılar arasında ürün fiyatları farklılık gösterebilir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: buradan kabul etmiyor. nereden paylaylaşacağımı söylemenizi rica edoyorum ben de sizden
Cevap: Merhaba, sorunuzu bizimle paylaşır mısınız? İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: İyi mesailer cihazın ekran çözünürlüğünü yazmamışsınız ürün özelliklerine
Cevap: Merhaba, cihazda İnç başına 264 piksel (ppi) yoğunlukta 2360 x 1640 çözünürlük mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: telefonum samsung apple tableti alsam kurulumda ve ileri kullanımda sorun yaşar mıyım
Cevap: Efendim, farklı yazılımlar olduğu için tam senkron olmaz, detaylı bilgiyi üreticiden alabilirsiniz
Soru: iyi günler , renk seçeneklerinde Renkli diye adlandırılan modelin başlığında MAVİ yazıyor , 256gb mevcut olan model . Bu ürünü hemen almak istiyorum ancak renginden emin olmak isterim . Rengi mavi mi ? teşekkürler
Cevap: Merhaba, ürün rengi mavidir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: ürünün sıfır olduğunu nasıl anlicam.
Cevap: Merhaba, platformumuzda satışa sunulan ürünlerin orijinallik kontrolü, ürünler satışa çıkmadan önce yapılıyor. Alışverişinizden sonra aldığınız ürünle ilgili bir sorunuz olursa bizimle hemen iletişime geçebilirsiniz. Gerekli kontrolleri mümkün olan en kısa sürede yapıp size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: bu modele sim kart takılıyor mu
Cevap: Hayır sin kart takılan model bu değildir efendim ama sim kart takılan model magaza sayfamızda vardır cellular yazan modeldir
Soru: Ram kapasitesi ne kadar
Cevap: Merhaba, RAM Bellek Boyutu: 8 GB. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: 2.nesil kaleme uygun mu
Cevap: Merhaba, üründe Apple Pencil (2.Nesil) Desteği bulunmaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: merhbaa üründeki hdmı girisini kullanmak için ne yapmalıyım. yapmak istediğim şey projeksiyon cihazına baglamak
Cevap: Merhaba, üründe HDMI girişi bulunmamaktadır. Uygun bağlantı yöntemleri ile bağlantı sağlayabilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: merhaba mobil veriye bağlanabiliyormu
Cevap: Merhaba, Wi-Fi + Cellular özelliğine sahip daha yeni modellerde dijital bir SIM kart görevi gören yerleşik eSIM teknolojisi bulunur. iPad’inizdeki eSIM özelliği birkaç yöntemle etkinleştirilebilir. eSIM’i iPad’e doğrudan indirebilir, QR kodu taratabilir veya ağ sağlayıcısının uygulamasını kullanabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
iPad Air 5. Nesil 256 GB 10.9" Wi-Fi Mavi Tablet (Apple Türkiye Garantili) Ürünün Detaylı Resimleri

iPad Air 5. Nesil 256 GB 10.9" Wi-Fi Mavi Tablet (Apple Türkiye Garantili) En Uygun Satış Linki

Apple iPad Air 5. Nesil 256 GB 10.9" Wi-Fi Mavi Tablet (Apple Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Apple iPad Air 5. Nesil 256 GB 10.9" Wi-Fi Mavi Tablet (Apple Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.