iPad Air 5. Nesil 64 GB 10.9- Wi-Fi Yıldız Işığı Tablet (Apple Türkiye Garantili) Alınması Gereken Bir Ürün Mü

iPad Air 5. Nesil 64 GB 10.9" Wi-Fi Yıldız Işığı Tablet (Apple Türkiye Garantili) Alınmaya Değer Mi?
iPad Air 5. Nesil 64 GB 10.9" Wi-Fi Yıldız Işığı Tablet (Apple Türkiye Garantili) Anlık Fiyatı 21239.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

iPad Air 5. Nesil 64 GB 10.9" Wi-Fi Yıldız Işığı Tablet (Apple Türkiye Garantili) Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?

iPad Air 5. Nesil 64 GB 10.9" Wi-Fi Yıldız Işığı Tablet (Apple Türkiye Garantili) Hakkında yaklaşık 207 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .

iPad Air 5. Nesil 64 GB 10.9" Wi-Fi Yıldız Işığı Tablet (Apple Türkiye Garantili) Ürün Bilgisi

iPad Air 5. Nesil 64 GB 10.9" Wi-Fi Yıldız Işığı Tablet (Apple Türkiye Garantili) Ürününün Satıcısı, Apple iPad Air 5. Nesil 64 GB 10.9" Wi-Fi Yıldız Işığı Tablet (Apple Türkiye Garantili) ürününü 21239.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

iPad Air 5. Nesil 64 GB 10.9" Wi-Fi Yıldız Işığı Tablet (Apple Türkiye Garantili) Son Yorumlar
21239.0 Tl ye satışta olan iPad Air 5. Nesil 64 GB 10.9" Wi-Fi Yıldız Işığı Tablet (Apple Türkiye Garantili) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
207 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8

Yorum: Geçen ay indirimdeyken 19 bin liraya aldım.Satıcı Teknosaydı. Ürünütakip edin bazen indirime giriyor, tabletten çok memnunum sadece şarjıbiraz hızlı gidiyor o da zaten air’lerde hep var.
İsim: r** y**
Tarih: 11 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Teknosa

Yorum: Her zamanki gibi Apple kalitesi şaşmıyor. Her konuda gerçekten en iyiteknolojik alet olabilir.
İsim: B** S**
Tarih: 22 Şubat 2024
Satıcı: Trendyol

Yorum: Kızım için almıştım .Memnun
İsim: E** D**
Tarih: 21 Kasım 2023

Yorum: Ürünüm sorunsuz elime ulaştı çok memnun kaldım harika
İsim: B** H**
Tarih: 12 Ağustos 2023

Yorum: arkadaslar urun mukemmelin de otesinde benim icin. almadan onceki butunsorularima aldigim cevaplari detaylica anlatacagim, umarim yardimciolur. oncelikle kargoyu cok saglam paketlemisler, tesekkur ederim, zarargormesi imkansizdi. bilerek trendyol saticisindan aldim ki iade vsgerekirse zorlanmayayim, siz de oyle yapin sorun cikma olasiligi azalir.kaDevamını Oku
İsim: **** ****
Tarih: 06 Ağustos 2023

Yorum: Teknosa satıcısından sorunsuz elime ulaştı. Tereddüt etmeden sipariş verebilirsiniz.
Tarih: 06 Mayıs 2023

Yorum: Problemsiz ulaştı Süper
İsim: T** Ç**
Tarih: 16 Şubat 2023
Satıcı: Tuna Teknoloji

Yorum: İndirimden aldım sorunsuz teslim edildi
İsim: S** G**
Tarih: 08 Aralık 2022

Yorum: Çok güzel bir ürün tavsiye ederim
İsim: İ** K**
Tarih: 05 Ağustos 2024

Yorum: çok iyi güvenilir
İsim: M** P**
Tarih: 20 Temmuz 2024
Satıcı: Gürgençler Apple Yetkili Satıcı

Yorum: çok memnunum
İsim: M** Ç**
Tarih: 12 Haziran 2024

Yorum: Elinize sağlık sağlam bir şekilde teslim aldım.
Tarih: 18 Mayıs 2024
Satıcı: Gürgençler Apple Yetkili Satıcı

Yorum: Madia markt aldim cok iyiii
İsim: i** D**
Tarih: 16 Mayıs 2024
Satıcı: MediaMarkt

Yorum: Muhteşem birşey
İsim: A** K**
Tarih: 03 Mayıs 2024

Yorum: İyi ki almışım diyorum
İsim: Y** S**
Tarih: 30 Nisan 2024
Satıcı: MondayBilisim

Yorum: 🥹🥹 çook güzel
İsim: S** T**
Tarih: 16 Mart 2024

Yorum: harika ürün
İsim: A** A**
Tarih: 01 Mart 2024

Yorum: Çok memnunum ama aldıktan sonra 500 lira indirime girmese iyiydi..
İsim: D** B**
Tarih: 16 Şubat 2024

Yorum: Tamamen saglam geldi guzel paketlenmisti. 1,5 yildir kullaniyorum cokmemnunum. Okul icin aldim yanimdan ayirmiyorum.
İsim: Y** M**
Tarih: 12 Şubat 2024

Yorum: Ay çok beğendim bayıldım güle güle kullanayım ♥️♥️♥️
İsim: Ş** B**
Tarih: Elite Üye
Beden: 02 Şubat 2024

Yorum: iyi. geldi. içinde şarj aleti de var. daha ne olsun
İsim: g** b**
Tarih: 12 Ocak 2024
Satıcı: MAYJET

Yorum: apple kalitesi tartışılmaz
İsim: Ş** e** K**
Tarih: 09 Ocak 2024

Yorum: gardaşıma aldım apple kalitesi işte bilen bilir
İsim: r** k**
Tarih: Elite Üye
Beden: 16 Aralık 2023

Yorum: Ürün çok şık
İsim: A** B**
Tarih: 20 Kasım 2023

Yorum: cok hafif cok kullanisli paketlemesi de guzeldi
Tarih: 19 Kasım 2023

Yorum: uzun suredir istedigim bir seydi cok guzel cok akiskan
İsim: e** a** k**
Tarih: 17 Kasım 2023

Yorum: ablama hediye aldık çok severek kullaniyor
Tarih: 01 Kasım 2023

Yorum: Hızlı ve sağlam geldi teşekkür ederim.
Tarih: 03 Ekim 2023

Yorum: Apple kalitesi tartışılmaz
İsim: R** M**
Tarih: 20 Eylül 2023

Yorum: Çok beğendik alın mutlaka
İsim: E** K**
Tarih: 17 Eylül 2023

iPad Air 5. Nesil 64 GB 10.9" Wi-Fi Yıldız Işığı Tablet (Apple Türkiye Garantili) Hakkında Akıllara Takılanlar

Soru: Merhaba! Hangi yil model?
Cevap: Merhaba, ürün çıkış tarihi 2022 mart'tır. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: 5nesil 2022 modeli mi,?
Cevap: Merhaba, incelemiş olduğunuz ürün Apple iPad Air 5. Nesil modelidir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: kalemin satışını da yapıyor musunuz
Cevap: Merhaba maalesef kalem bulunmamaktadır.

Soru: Ekran yenileme hızı kaç Hz ?
Cevap: Merhaba, incelemekte olduğunuz cihazda 60 Hz ekran yenilemesi mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba sadece üç aymı taksitlendirebiliriz? Ve oyle ise ne kadar olur fıyat?
Cevap: Merhaba, taksit seçeneğimiz her ürün için geçerli değildir. Kartınız taksit kampanyamıza uygunsa ödeme adımında kart bilgilerinizi girdikten sonra taksit seçeneklerini görebilir, alışverişinizi dilediğiniz seçenek ile tamamlayabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: urun sıfır mı yenılenmıs mı
Cevap: Merhaba, ürün sıfır kapalı kutu olarak gönderilmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: BDDK gereği 6 takside kadar yapmanız gerekmiyor mu neden 3?
Cevap: Merhaba, taksit seçeneğimiz her ürün için geçerli değildir. Kartınız taksit kampanyamıza uygunsa ödeme adımında kart bilgilerinizi girdikten sonra taksit seçeneklerini görebilir, alışverişinizi dilediğiniz seçenek ile tamamlayabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: kaç ram bu ürün acaba?
Cevap: Merhaba, incelemiş olduğunuz ürünün RAM kapasitesi 8 GB'tır. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba peşin fiyata 3 taksit yazıyor fakat sepete eklediğimde taksit seçeneğini göremiyorum nasıl düzeltebilirim acaba

Soru: Merhaba ürünün içinden sadece tablet mi çıkıyor şarj adaptörü falan var mı
Cevap: Merhaba, kutu içerisinde adaptör ve şarj kablosu mevcuttur. Apple Pencil bulunmamaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: taksitli bır şekilde alırsak peşin fiyat ne kadar veriliyor

Soru: mrhb işlemci M1 mi
Cevap: Merhaba, ürün Süper güçlü Apple M1 çiplidir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Yüz tanıma varmı
Cevap: Merhaba, incelemekte olduğunuz cihazda Touch ID mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Yanında sadece adaptör ve şarj kablosu mu geliyor yoksa Apple Pencil da geliyor mu?
Cevap: Merhaba, kutu içerisinde adaptör ve şarj kablosu mevcuttur. Apple Pencil bulunmamaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: pubg mobile da kaç FPS veriyor
Cevap: Merhaba, FPS, oynadığınız oyun içerisinde; oyun grafik ayarları, harita yoğunluğu, internet sağlayıcınızın hızı vb. etkenler doğrultusunda değişkenlik göstermektedir. Bu sebepten dolayı FPS değeri belirtmek sağlıklı olmayacaktır. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Kulaklık yeri var mı
Cevap: Merhaba, Konu ile alakalı marka ile görüşerek destek almanızı rica ederiz. Sağlıklı güünler dileriz.

Soru: istanbuldan mi gonderiyorsunuz?
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Ürünlerimiz depolarımızın uygunluğu ve stok durumuna göre size en yakın olan noktadan gönderilmektedir.

Soru: merhaba Cihaza sim kart -hat takılıyormu?
Cevap: Merhaba, ürün sim desteği bulunmamaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: m1 kasamı?
Cevap: Merhaba, ürün Süper güçlü Apple M1 çiplidir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: İçinde kalem var mı acaba 🌸
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ürününü, ''Kutu İçeriği: Tablet'' şeklindedir. Saygılarımızla, MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

iPad Air 5. Nesil 64 GB 10.9" Wi-Fi Yıldız Işığı Tablet (Apple Türkiye Garantili) Fotoğraf Ve Görseller

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

4_org_zoom.jpg

5_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

6_org_zoom.jpg

7_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

8_org_zoom.jpg

iPad Air 5. Nesil 64 GB 10.9" Wi-Fi Yıldız Işığı Tablet (Apple Türkiye Garantili) En Uygun Satış Linki