Zeynep
Bilgili
İpad Air 6.nesil M2 Wi-fi 11 Inç 128gb - Uzay Grisi Muwc3tu/a Ürün Alınmaya Değer Mi?
İpad Air 6.nesil M2 Wi-fi 11 Inç 128gb - Uzay Grisi Muwc3tu/a Güncel Fiyatı 24180.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
İpad Air 6.nesil M2 Wi-fi 11 Inç 128gb - Uzay Grisi Muwc3tu/a Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?
İpad Air 6.nesil M2 Wi-fi 11 Inç 128gb - Uzay Grisi Muwc3tu/a Hakkında yaklaşık 18 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9 .
İpad Air 6.nesil M2 Wi-fi 11 Inç 128gb - Uzay Grisi Muwc3tu/a Detaylı Açıklama
Apple iPad Air 6.Nesil M2 Wi-Fi 11" 128GB - Uzay Grisi MUWC3TU/A>
İpad Air 6.nesil M2 Wi-fi 11 Inç 128gb - Uzay Grisi Muwc3tu/a Ürününün Satıcısı, Apple İpad Air 6.nesil M2 Wi-fi 11 Inç 128gb - Uzay Grisi Muwc3tu/a ürününü 24180.0 Tl'den Satılmaktadır.
İpad Air 6.nesil M2 Wi-fi 11 Inç 128gb - Uzay Grisi Muwc3tu/a En Son Yapılan Yorumlar
24180.0 Tl ye satışta olan İpad Air 6.nesil M2 Wi-fi 11 Inç 128gb - Uzay Grisi Muwc3tu/a Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
18 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9
Yorum: ürün sağlam ve tam firma hemen kargo yaptı teşekkürler
İsim: C** Y**
Tarih: 24 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: FMY Group
Yorum: Fiyat performans kalite
İsim: h** d**
Tarih: Elite Üye
Beden: 21 Eylül 2024
Satıcı: Mete Bilişim
Yorum: 3 günde geldi çok güzel sadece kurulum sırasında buga giriyor amakapatıp açılınca düzeliyorr
İsim: **** ****
Tarih: 20 Eylül 2024
Satıcı: TANER TEKNOLOJİ
Yorum: COK HIZLI GELDİ TEŞEKKÜR
Tarih: 10 Eylül 2024
Satıcı: HEPSİ BİR ARADA
Yorum: Güzel ürün…
Tarih: 04 Eylül 2024
Satıcı: Trendyol
Yorum: Ürün çok hızlı elime ulaştı, geldiğinde sorguladım orijinal ürün hiçbirsıkıntı yok rahatlıkla satın alabilirsiniz
İsim: H** K**
Tarih: 27 Temmuz 2024
Satıcı: AKYOL.İLETİŞİM
Yorum: Çok yeni ama şimdilik memnununum
İsim: D** E**
Tarih: 22 Temmuz 2024
Satıcı: BALPETEK TEKNOLOJİ
Yorum: Şimdilik iyiii
İsim: İ** D**
Tarih: 23 Haziran 2024
Satıcı: Gürgençler Apple Yetkili Satıcı
Yorum: Ürün kusursuz kargoda hızlıydı
İsim: P** S**
Tarih: 08 Eylül 2024
Yorum: ürünün yeni olmasından kaynaklı değerlendirme yapan sayısı az ama satıcısayısı fazlaydı, alırken biraz tereddütte kaldım ama cihaz elimeorijinal ve sağlam şekilde geçti. üniversite için aldım.
İsim: Sezer A.
Tarih: 24 Ağustos 2024
Yorum: Bu yorumu tabletimden yapıyorum. Kesinlikle satıcı konusunda şüphenizolmasın. Çok kısa sürede ve çok iyi paketlenmiş şekilde ürünümüsapasağlam teslim aldım.
İsim: H** E**
Tarih: 14 Ağustos 2024
Satıcı: TepeTeknoloji
Yorum: ürün cidden çok iyi ve kaliteli kesinlikle tavsiye ederim ama ürünü ilkaçtığımda ürünün işlemcisinin olduğu yer sıcaktı ve kurulum yaparken biriki tane bug oluştu bir sıkıntısı yok zaten bu sorunların satıcı ile birilgisi olmadığını düşünüyorum almanızı kesinlikle tavsiye ederimhayatınızın işleyişini değiştirebilecek bir ürün
Tarih: 08 Ağustos 2024
İpad Air 6.nesil M2 Wi-fi 11 Inç 128gb - Uzay Grisi Muwc3tu/a Ürüne Dair Sorular
Soru: Kamera koruyucusunu satıyor musunuz
Cevap: Malesef aksesuar satışımız yok efendim
Soru: kaç inç acaba
Cevap: 11 inç efendim
Soru: içinden adaptör çıkıyor mu
Cevap: merhaba hayir efendim ayri satin aliorsunuz
Soru: Slm Apple türkiye garantilimi?
Cevap: Merhaba, evet 2 yıl Apple Türkiye garantilidir.
Soru: Merhaba, hangi kargo firması ile gönderim sağlıyorsunuz acaba ? Bulunduğum konuma sadece yurtiçi, aras ve ptt kargo geliyor.
Cevap: yurtici ve arasla calisoruz merhaba
Soru: Kalem birlikte mi geliyo
Cevap: Merhaba.Kutu içerisinden kalem çıkmıyor.Ayrıca satın almanız gerekmektedir.
Soru: peki elinizde kaç adet var
Cevap: Stok bilgisi azalınca sistemde görünüyor ordan takip edebilirsiniz
Soru: Pil kapasitesi kaç mah
Cevap: iOS (iOS 11.3) Enerji Dahili şarj edilebilir Lityum polimer pil 8,827 mAh 3.7 V 32.9 W-h (118 kJ)
Soru: içerisinde şarj aleti varmıdır acaba
Cevap: Merhaba, usb-c kablo bulunmaktadır, şarjz adaptörünü ayrı satın almanız gerekmedi.
Soru: Görünen kılıf yokmu içinde tablet için yanında
Cevap: Tablet kılıf ile gelmiyor cihaz kapalı kutu şekilde size geliyor içeriğinde tablet yoktur
Soru: Apple Pencil yanında geliyormu
Cevap: Hayir efendim
Soru: Gerçekten güvenebilir miyim alırken ? Tereddüt ediyorum.
Cevap: Trendyol satıcısıyız Türkiye’nin en büyük alışveriş sitesi ürün 2 yıl apple Türkiye garantili gönül rahatlığı ile alabilirsiniz
Soru: merhaba ekran yenileme hızı kaç dor
Cevap: Merhaba efendim toptancı firma olduğumuz için ürünler bize kapalı kutu gelir ve kapalı kutu olarak satılılır. Ürün ile ilgili kutu içeriği ve teknik özellikler hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın müşteri hizmetlerinden, internet sitesinden ya da internette kutu açılış videolarından destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: abi fıfır mı tr mi
Cevap: Evet sıfır kapalı kutu apple Türkiye 2 yıl garantilidir
Soru: Kalemiyle beraber mi geliyor
Cevap: Kutunun içerisinde kalem yoktur
Soru: Sim kart uyumlusu varmıdır acaba
Cevap: Malesef efendim
Soru: Hangi modelinde sim takma bulunuyor
Cevap: Merhaba. wifi+cellular yazan modeller sim kartlıdır.
Soru: stok tükenince stok yenileniyor mu
Cevap: Merhaba, suanda stoklarda mevcut ilerleyen dönemlerde yeniden stoklar güncellenecektir.
Soru: Telefondan internet paylaşımı yaparsam bağlanabilirmi
Cevap: Tam bir bilgimiz yok efendim
Soru: 256 gb modeli ne zaman çıkacak acaba? sadece 128 var yetmez banada
Cevap: Biz üretici değiliz. Ne zaman çıkacağını bilmiyoruz.
İpad Air 6.nesil M2 Wi-fi 11 Inç 128gb - Uzay Grisi Muwc3tu/a Görsel Galerisi
İpad Air 6.nesil M2 Wi-fi 11 Inç 128gb - Uzay Grisi Muwc3tu/a En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
İpad Air 6.nesil M2 Wi-fi 11 Inç 128gb - Uzay Grisi Muwc3tu/a Güncel Fiyatı 24180.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
İpad Air 6.nesil M2 Wi-fi 11 Inç 128gb - Uzay Grisi Muwc3tu/a Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?
İpad Air 6.nesil M2 Wi-fi 11 Inç 128gb - Uzay Grisi Muwc3tu/a Hakkında yaklaşık 18 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9 .
İpad Air 6.nesil M2 Wi-fi 11 Inç 128gb - Uzay Grisi Muwc3tu/a Detaylı Açıklama
Apple iPad Air 6.Nesil M2 Wi-Fi 11" 128GB - Uzay Grisi MUWC3TU/A>
İpad Air 6.nesil M2 Wi-fi 11 Inç 128gb - Uzay Grisi Muwc3tu/a Ürününün Satıcısı, Apple İpad Air 6.nesil M2 Wi-fi 11 Inç 128gb - Uzay Grisi Muwc3tu/a ürününü 24180.0 Tl'den Satılmaktadır.
İpad Air 6.nesil M2 Wi-fi 11 Inç 128gb - Uzay Grisi Muwc3tu/a En Son Yapılan Yorumlar
24180.0 Tl ye satışta olan İpad Air 6.nesil M2 Wi-fi 11 Inç 128gb - Uzay Grisi Muwc3tu/a Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
18 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9
Yorum: ürün sağlam ve tam firma hemen kargo yaptı teşekkürler
İsim: C** Y**
Tarih: 24 Eylül 2024
Satıcı: FMY Group
Yorum: Fiyat performans kalite
İsim: h** d**
Tarih: Elite Üye
Beden: 21 Eylül 2024
Satıcı: Mete Bilişim
Yorum: 3 günde geldi çok güzel sadece kurulum sırasında buga giriyor amakapatıp açılınca düzeliyorr
Tarih: 20 Eylül 2024
Satıcı: TANER TEKNOLOJİ
Yorum: COK HIZLI GELDİ TEŞEKKÜR
Tarih: 10 Eylül 2024
Yorum: Güzel ürün…
Tarih: 04 Eylül 2024
Yorum: Ürün çok hızlı elime ulaştı, geldiğinde sorguladım orijinal ürün hiçbirsıkıntı yok rahatlıkla satın alabilirsiniz
İsim: H** K**
Tarih: 27 Temmuz 2024
Satıcı: AKYOL.İLETİŞİM
Yorum: Çok yeni ama şimdilik memnununum
İsim: D** E**
Tarih: 22 Temmuz 2024
Satıcı: BALPETEK TEKNOLOJİ
Yorum: Şimdilik iyiii
İsim: İ** D**
Tarih: 23 Haziran 2024
Satıcı: Gürgençler Apple Yetkili Satıcı
Yorum: Ürün kusursuz kargoda hızlıydı
İsim: P** S**
Tarih: 08 Eylül 2024
Yorum: ürünün yeni olmasından kaynaklı değerlendirme yapan sayısı az ama satıcısayısı fazlaydı, alırken biraz tereddütte kaldım ama cihaz elimeorijinal ve sağlam şekilde geçti. üniversite için aldım.
İsim: Sezer A.
Tarih: 24 Ağustos 2024
Yorum: Bu yorumu tabletimden yapıyorum. Kesinlikle satıcı konusunda şüphenizolmasın. Çok kısa sürede ve çok iyi paketlenmiş şekilde ürünümüsapasağlam teslim aldım.
İsim: H** E**
Tarih: 14 Ağustos 2024
Yorum: ürün cidden çok iyi ve kaliteli kesinlikle tavsiye ederim ama ürünü ilkaçtığımda ürünün işlemcisinin olduğu yer sıcaktı ve kurulum yaparken biriki tane bug oluştu bir sıkıntısı yok zaten bu sorunların satıcı ile birilgisi olmadığını düşünüyorum almanızı kesinlikle tavsiye ederimhayatınızın işleyişini değiştirebilecek bir ürün
Tarih: 08 Ağustos 2024
İpad Air 6.nesil M2 Wi-fi 11 Inç 128gb - Uzay Grisi Muwc3tu/a Ürüne Dair Sorular
Soru: Kamera koruyucusunu satıyor musunuz
Cevap: Malesef aksesuar satışımız yok efendim
Soru: kaç inç acaba
Cevap: 11 inç efendim
Soru: içinden adaptör çıkıyor mu
Cevap: merhaba hayir efendim ayri satin aliorsunuz
Soru: Slm Apple türkiye garantilimi?
Cevap: Merhaba, evet 2 yıl Apple Türkiye garantilidir.
Soru: Merhaba, hangi kargo firması ile gönderim sağlıyorsunuz acaba ? Bulunduğum konuma sadece yurtiçi, aras ve ptt kargo geliyor.
Cevap: yurtici ve arasla calisoruz merhaba
Soru: Kalem birlikte mi geliyo
Cevap: Merhaba.Kutu içerisinden kalem çıkmıyor.Ayrıca satın almanız gerekmektedir.
Soru: peki elinizde kaç adet var
Cevap: Stok bilgisi azalınca sistemde görünüyor ordan takip edebilirsiniz
Soru: Pil kapasitesi kaç mah
Cevap: iOS (iOS 11.3) Enerji Dahili şarj edilebilir Lityum polimer pil 8,827 mAh 3.7 V 32.9 W-h (118 kJ)
Soru: içerisinde şarj aleti varmıdır acaba
Cevap: Merhaba, usb-c kablo bulunmaktadır, şarjz adaptörünü ayrı satın almanız gerekmedi.
Soru: Görünen kılıf yokmu içinde tablet için yanında
Cevap: Tablet kılıf ile gelmiyor cihaz kapalı kutu şekilde size geliyor içeriğinde tablet yoktur
Soru: Apple Pencil yanında geliyormu
Cevap: Hayir efendim
Soru: Gerçekten güvenebilir miyim alırken ? Tereddüt ediyorum.
Cevap: Trendyol satıcısıyız Türkiye’nin en büyük alışveriş sitesi ürün 2 yıl apple Türkiye garantili gönül rahatlığı ile alabilirsiniz
Soru: merhaba ekran yenileme hızı kaç dor
Cevap: Merhaba efendim toptancı firma olduğumuz için ürünler bize kapalı kutu gelir ve kapalı kutu olarak satılılır. Ürün ile ilgili kutu içeriği ve teknik özellikler hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın müşteri hizmetlerinden, internet sitesinden ya da internette kutu açılış videolarından destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: abi fıfır mı tr mi
Cevap: Evet sıfır kapalı kutu apple Türkiye 2 yıl garantilidir
Soru: Kalemiyle beraber mi geliyor
Cevap: Kutunun içerisinde kalem yoktur
Soru: Sim kart uyumlusu varmıdır acaba
Cevap: Malesef efendim
Soru: Hangi modelinde sim takma bulunuyor
Cevap: Merhaba. wifi+cellular yazan modeller sim kartlıdır.
Soru: stok tükenince stok yenileniyor mu
Cevap: Merhaba, suanda stoklarda mevcut ilerleyen dönemlerde yeniden stoklar güncellenecektir.
Soru: Telefondan internet paylaşımı yaparsam bağlanabilirmi
Cevap: Tam bir bilgimiz yok efendim
Soru: 256 gb modeli ne zaman çıkacak acaba? sadece 128 var yetmez banada
Cevap: Biz üretici değiliz. Ne zaman çıkacağını bilmiyoruz.
İpad Air 6.nesil M2 Wi-fi 11 Inç 128gb - Uzay Grisi Muwc3tu/a Görsel Galerisi

İpad Air 6.nesil M2 Wi-fi 11 Inç 128gb - Uzay Grisi Muwc3tu/a En Uygun Satış Linki

Apple İpad Air 6.nesil M2 Wi-fi 11 Inç 128gb - Uzay Grisi Muwc3tu/a Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Apple İpad Air 6.nesil M2 Wi-fi 11 Inç 128gb - Uzay Grisi Muwc3tu/a yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.