İyi Kalite Eva Tatami Yer Minderi 50x50cm 13mm Kalınlığında Alınmaya Değer Mi

Sukran

Bilgili
İyi Kalite Eva Tatami Yer Minderi 50x50cm 13mm Kalınlığında Tavsiye Eder Misiniz?
İyi Kalite Eva Tatami Yer Minderi 50x50cm 13mm Kalınlığında Şu Anki Fiyat Aralığı 75.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

İyi Kalite Eva Tatami Yer Minderi 50x50cm 13mm Kalınlığında Alanlar Memnun Mu?

İyi Kalite Eva Tatami Yer Minderi 50x50cm 13mm Kalınlığında Hakkında yaklaşık 15 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .

İyi Kalite Eva Tatami Yer Minderi 50x50cm 13mm Kalınlığında Ürün Tanıtımı

İyi Kalite Eva Tatami Yer Minderi 50x50cm 13mm Kalınlığında Ürününün Satıcısı, Genel Markalar İyi Kalite Eva Tatami Yer Minderi 50x50cm 13mm Kalınlığında ürününü 75.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

İyi Kalite Eva Tatami Yer Minderi 50x50cm 13mm Kalınlığında Yorum Ve Değerlendirmeler
75.0 Tl ye satışta olan İyi Kalite Eva Tatami Yer Minderi 50x50cm 13mm Kalınlığında Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
15 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7

Yorum: Gerçekten harika, koku asla yok. Ayaklarımızı o kadar dinlendirdi ki halı yerine tatamiden halı mı döşesek der oldu. Satıcıya hızlı bir şekilde kargoladığı için çok teşekkür ediyorum
İsim: N** G**
Tarih: 20 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Tatami Sanal Mağaza

Yorum: Mükemmmel tekrar sipariş edeceğim 😍
İsim: Ebrar C.
Tarih: 13 Temmuz 2024
Satıcı: Tatami Cetto Eva

Yorum: kızımın odası için aldık beğendik
İsim: M** S**
Tarih: 25 Ekim 2022
Satıcı: AFFECTİONE TATAMİ

Yorum: Güzel kaliteli ürün tavsiye ederimA+
İsim: S** A**
Tarih: 24 Temmuz 2022

Yorum: Çok memnun kaldım
İsim: K** K**
Tarih: 16 Mayıs 2023
Satıcı: AFFECTİONE TATAMİ

Yorum: Beğendik teşekkürler
İsim: R** B**
Tarih: 08 Aralık 2022

Yorum: Renkler homojen değil kenarlar soluk maalesef, iade edicem.
İsim: **** ****
Tarih: 31 Temmuz 2022

Yorum: Çabucak teslim edildi, ürünü çok beğendim. Üründeki koku bir kaç gün balkonda havalandırıp sabunlu suyla yıkayınca gidiyor.
İsim: M** U**
Tarih: Elite Üye
Beden: 30 Ağustos 2021
Satıcı: YÜKSEL KIVRAK

İyi Kalite Eva Tatami Yer Minderi 50x50cm 13mm Kalınlığında Sıkça Sorulan Sorular

Soru: Merhaba açık alana yani kareteye götürmek için alacağım ama katlanabilir mi
Cevap: merhabalar çok fazla katlanırsa deforma olur

Soru: içinde kaç tane var
Cevap: 1 adet var efendim

Soru: merhaba 50 x50 olanlar dişlileri hepsi uyumlumu
Cevap: Merhaba, evet uyumludur

Soru: Merhaba odanın eni boyu 3.30 kaç adet yer minderinden almamız lazım acaba
Cevap: Merhaba, 50x50 ürünlerden 44 adet yeterli olur

Soru: merhaba kenarliklarını gorderiyormusunuz
Cevap: Merhaba , evet efendim kenarlıkları ile gönderiyoruz.

Soru: karışık renkler de gelmesini istiyorum nasıl yapabilirim
Cevap: Merhaba efendim tüm renklerin ilanı mevcuttur.

Soru: lila gellmedi ne yapalim.
Cevap: Renk olarak mor ilanlarımız mevcut gri ilan olduğu için siz belirtmenize rağmen karışıklık olmuş paketleme ekibinin hatası kusura bakmayın

Soru: Merhaba çocuk odasına yer döşeme yapacaz 13.30 eni ve boyu 13.30 toplam kaç tane almamız lazım
Cevap: Merhaba verdiğiniz ölçüleri kontrol eder misiniz. Verdiğiniz ölçülere göre 176 m2 çıkıyor bu da 707 adet aşacağınızı gösterir

Soru: merhaba 3 30 boy 2 90 en odamız kaç adet almaliyjm
Cevap: merhaba, 42 adet gerekir

Soru: Merhaba, görselseki 6 renk mevcut mu şu an?
Cevap: Merhaba, şuan mavi, kırmızı, yeşil ve turuncu renklerimiz mevcuttur

Soru: Merhaba. Ürünü parke altına hem ses hem ısı yalıtımı yapmak için kullanmak istiyorum. Parke altı için kullanımı uygunmudur?
Cevap: Merhabalar özel olarak parke altına bu ürünleri zaten veriyoruz ses ve ısı yazılımı kesinlikle sağlar

Soru: peki bunu nasıl montaj edecez yere nasıl ne ile yapışır
Cevap: Merhaba , ürünün alt tarafı kaymaz efendim ürünü yerleştireceğiniz yere bağlı olarak . Ürünün montajı ise kenarları puzzle gibi efendim bir birine düzenli bir şekilde uygulandığı taktirde hiç bir sıkıntı olmayacaktır .

Soru: Daha kolay bir tavsiyeniz var mı ? Söylediğiniz şekilde çok zor
Cevap: Maalesef 10 adet ile sınırlı efendim daha farklı yapabileceğimiz bir şey yok .

Soru: merhaba tüm modeller uyumlu mu ve hepsinde kenarlık var mı
Cevap: Merhaba, Tüm modeller uyumludur 50 × 50 ürünlerde iki adet kenarlık oluyor ve beraber gönderiyoruz

Soru: 10 m 6 m kaç adet almamız lazım
Cevap: Merhaba efendim 60 m2 alanınız var ise 60 adet almanız gerekiyor .

Soru: merhabalar. 100*100 modeline ekleme yapacağım. dişliler uyumlu mu yoksa oturmaz mı?
Cevap: Merhaba, 100x100 e 50x50 ler uyum sağlamaz

İyi Kalite Eva Tatami Yer Minderi 50x50cm 13mm Kalınlığında Resim Ve Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

İyi Kalite Eva Tatami Yer Minderi 50x50cm 13mm Kalınlığında En Uygun Satış Linki