Kablosuz Wifi Bebek Izleme Ip Kamerası 3 Antenli Gece Görüşlü Güvenlik Ip Kamera Harekete Duyarlı Alınması Gereken Bir Ürün Mü-

Ayfer

Bilgili
Kablosuz Wifi Bebek Izleme Ip Kamerası 3 Antenli Gece Görüşlü Güvenlik Ip Kamera Harekete Duyarlı Bu Ürünü Almalı Mı?
Kablosuz Wifi Bebek Izleme Ip Kamerası 3 Antenli Gece Görüşlü Güvenlik Ip Kamera Harekete Duyarlı Güncel Fiyatı 617.0 Tl'den Satılmaktadır.

Kablosuz Wifi Bebek Izleme Ip Kamerası 3 Antenli Gece Görüşlü Güvenlik Ip Kamera Harekete Duyarlı Kullanıcılar Memnun Mu?

Kablosuz Wifi Bebek Izleme Ip Kamerası 3 Antenli Gece Görüşlü Güvenlik Ip Kamera Harekete Duyarlı Hakkında yaklaşık 1788 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1 .

Kablosuz Wifi Bebek Izleme Ip Kamerası 3 Antenli Gece Görüşlü Güvenlik Ip Kamera Harekete Duyarlı Ürünün Detayları

Kablosuz Wifi Bebek Izleme Ip Kamerası 3 Antenli Gece Görüşlü Güvenlik Ip Kamera Harekete Duyarlı Ürününün Satıcısı, resolut Kablosuz Wifi Bebek Izleme Ip Kamerası 3 Antenli Gece Görüşlü Güvenlik Ip Kamera Harekete Duyarlı ürününü 617.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Kablosuz Wifi Bebek Izleme Ip Kamerası 3 Antenli Gece Görüşlü Güvenlik Ip Kamera Harekete Duyarlı Yorum Ve Değerlendirmeler
617.0 Tl ye satışta olan Kablosuz Wifi Bebek Izleme Ip Kamerası 3 Antenli Gece Görüşlü Güvenlik Ip Kamera Harekete Duyarlı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1788 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1

Yorum: Ürün geldi QR kodunu okumuyor ve çalışmıyor. Diğer bağlantılarıda gerçekleştirmiyor
İsim: G** B**
Tarih: 15 Temmuz 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: NEVAPORT

Yorum: ürün elime sorunsuz ulaştı, iyi çalışıyor. güncelleme, artık 1 yılayakındır belki kullanıyorum, çok memnunum gerçekten, kurulumu çok kolayce işlevselliği çok iyi
İsim: V** A**
Tarih: 11 Ocak 2024

Yorum: güzel bir ürün gayet saglam. ve satıcı firma cok ilgili sorun çözme odaklılar.
İsim: A** E**
Tarih: 26 Aralık 2023

Yorum: ilk başta ürün bağlantı hataları verdi. reset tuşundan formatladım,birsaate yakın uğraştırdı sonunda düzeldi şuan sorunsuzçalışıyor.DÜZENLEME:6 aydır kullanıyorum neredeyse her bağlanmada uyarıveriyor ve para da kamerada çöp oldu şimdi XİOAMİ alıyorum ...
İsim: B** K**
Tarih: 08 Kasım 2023

Yorum: f/p ürünü bebeğim için aldık çok rahat ettim
İsim: N** T**
Tarih: 27 Temmuz 2023

Yorum: kedilerim için aldım. çok memnunum. seslenebiliyorum. görebiliyorum.
İsim: S** S**
Tarih: 19 Temmuz 2023

Yorum: çok teşekkür ederim ürün sağlam bir şekilde elime ulasti kurulumu yaptimtam istediğim gibi bir görüntü sağladı bizlere evimizde kedimiz var vebiz evde yokken onu sağlıklı bir şekilde takip edebilmek için aldikiyinkide almışız 🙏🤗 ortamdaki sesi çok net duyabiliyoruz sadece benimsesimde sikinti var çok cızırtıli ama onu hiç sorun etmiyorum çünkü baDevamını Oku
İsim: I** K**
Tarih: 14 Temmuz 2023

Yorum: İnanılmaz güzel bir ürün kedim için aldım çok memnunum 🥰
İsim: Melike Ş.
Tarih: 13 Temmuz 2023

Yorum: Fiyatına göre performansı beni çok düşündürmüştü alırken tereddütetmiştim ama daha üst markalar için bütçem yoktu. Gece görüşü harika .Telefondan yön verebilmek harika. Kullanmadım sadece denedim ama harekettakibi baya iyi algıladığı anda dönüyor o tarafa. Ses iletimi çok iyihem odadan gelen ses hem de benden odaya giden ses net ve güzel.8 saatelekDevamını Oku
İsim: **** ****
Tarih: 07 Temmuz 2023

Yorum: harika bir ürün yanında SD kart ile birlikte aldım paketlenmesi gayetgüzeldi satıcıya ve Trendyol ekibine teşekkür ederim.
İsim: S** D**
Tarih: 04 Temmuz 2023

Yorum: Görüntü kalitesi çok iyi. Telefona kurulumu da çok kolay. Kargo dahızlıydı teşekkürler.
İsim: H** Y**
Tarih: 20 Haziran 2023

Yorum: yeğenimin bebeği için aldım, annesi babası çok beğendi.
İsim: hilmi e.
Tarih: 19 Haziran 2023

Yorum: ürün beklentimin çok çok üstünde bebeğim için aldım sesleriduyabiliyorum bende konusabiliyorum gece ve gündüz kalitesi hareketalgılaması fiyatının çok çok üstünde bir performans
İsim: A** K**
Tarih: 13 Haziran 2023

Yorum: Tam bir fiyat performans ürünü hareket algılama çok keskin ve hızlıçalışıyor anında bildirim geliyor izlediğiniz esnada kameranın bulunduğuortamdaki sesleri de güzel algılıyor biz telefondan karşıya ses iletmeyibaşaramadık ama o kısım çok da önemli değil bizim için. Gece görüşü debaşarılı yönlendirme de güzel çalışıyor bence ihtiyacınız varsa kesinDevamını Oku
İsim: Nuri A.
Tarih: 09 Haziran 2023

Yorum: İş görür teşekkür ederim
İsim: Ö** B**
Tarih: Elite Üye
Beden: 07 Haziran 2023

Yorum: Kedim için aldım harika netliği çok güzel
İsim: A** Ö**
Tarih: 05 Haziran 2023

Yorum: Tavsiye ediyorum 👍🏻
İsim: M** T**
Tarih: 03 Haziran 2023

Yorum: gayet guzel benim isimi rahatca goruyor, birtane daha alicam
İsim: H** S** Y**
Tarih: 02 Haziran 2023

Yorum: Ürün elime sorunsuz ulaştı. Kurulumu çok kolay, görüntü kalitesi çokiyi. Bu fiyata göre çok çok iyi bi ürün👏 @ebee_anneee önerisiyle aldım🤗
İsim: F** A**
Tarih: 02 Haziran 2023

Yorum: müthiş bir urun. kedi için aldim çok başarılı ve şehir dışında oldumzaman kafam rahat oluyor
İsim: s** t**
Tarih: 01 Haziran 2023

Yorum: ürün çok güzel teşekkürler
İsim: i** a**
Tarih: 30 Mayıs 2023

Yorum: Güzel işe yarıyor dışarıdan evi izleyebilirsiniz
Tarih: 27 Mayıs 2023

Yorum: Tek kelimeyle ürün harika ben çok beğendim tam benlik🙄😁😁
İsim: N** A**
Tarih: 22 Mayıs 2023

Yorum: kurulumu becermedim nasıl yardımcı olursanız
İsim: **** ****
Tarih: 19 Mayıs 2023

Yorum: Güzel, kedim için aldım işe yarıyor. Ancak böyle mükemmel bir performansbeklemeyin. Fiyat performans ürünü. Ancak uygulaması baya tırt. Bilginize.
İsim: Uzay U.
Tarih: 17 Mayıs 2023

Yorum: Harika bir ürün, hızlı geldi ,çok beğendim ⭐⭐⭐
İsim: N** S**
Tarih: 16 Mayıs 2023

Yorum: Çok başarılı
Tarih: 16 Mayıs 2023

Yorum: Bayıldım bu fiyata süper kalitesi
İsim: A** s** D**
Tarih: 15 Mayıs 2023

Yorum: AA güzel....
İsim: Sevilay Ç.
Tarih: 12 Mayıs 2023

Yorum: Ben bebeğim için aldım kesinlikle alınmalı süper bir ürün gervekten bukadar iyi beklemiyordum gece görüşü gercekten cok iyi daha önce cok sahabilinen bir markanın ürününü almıştım ama gece görüşü beni cok tatminetmediği için şans vermek istedim buna ve gercekten bayıldım
İsim: Kübra Y.
Tarih: 12 Mayıs 2023

Kablosuz Wifi Bebek Izleme Ip Kamerası 3 Antenli Gece Görüşlü Güvenlik Ip Kamera Harekete Duyarlı Sıkça Sorulan Sorular

Soru: Merhaba ben bir türlü videoyla kuramıyorum ya
Cevap: Merhaba efendim mesai saatleri içerisinde yazarsanız yardımcı olur arkadaşlarımız

Soru: merhabalar hangi uygulamayla çalışıyor
Cevap: Kamera fişe takılır kamera fişe takıldıgında 30-40 saniye kendi kendine döner ardından kuruluma hazır oldugunu belirten aralıklarla dıt dıt dıt sesi verir.ardından uygulamaya girilir YENİ BİR CİHAZ EKLE secenegine tıklanır / ETKİN NOKTAYI EKLE olarak devam edilir dahasında KAMERAYI HAZIRLA diye ekran cıkar İLK ADIM ve İKİNCİ ADIM olarak 2 gorsel cıkar YUKARIDAKİ İŞLEMLER TAMAMLANDI secenegine tıklanarak devam edilir.KAMERANIN BAGLANACAGI WİFİ Yİ GİRİN sekmesi cıkar ve buradaki sizin evinizdeki wifi ve şifresi yazılır.sonraki adım da GW İLE BASLAYAN WİFİ YE BAGLANMAYA GİDİN secenegi işaretlenir ardından ekrana GERİ DON VE WİFİYE BAGLANMAYA GİT secenegi cıkar ve siz WİFİYE BAGLANMAYA GİT demelisiniz sonrasında KABLOSUZ BAGLANTIYI KULLAN segmesi acılır ve orada kameranın altında olan kod yani GW ile baslayan kod ve sizin wifi adınız cıkar siz gw ile baslayana tıkladıgınızda kurulum baslayacaktır 1-2 dakika içinde kurulum biter

Soru: Merhaba evde olmadığım zaman kedi izlicdm sesim gider mi uzaktan
Cevap: merhaba evet ses alıp verme mevcuttur

Soru: Merhaba kayıtları sesli yapıyor değil mi?
Cevap: MErhabalar , evet efendim.

Soru: nası telefondan ızleyebılıyoruz
Cevap: Merhaba efendim uygulamasını indirmeniz yeterlidir

Soru: Merhaba. sizden aldığım kamera kutusunda ne kullanım kılavuzu çıktı ne de diğer belgeler. Kurulum yapmak istiyorum o da olmuyor. Çözüm ne olabilir.
Cevap: Kamera fişe takılır kamera fişe takıldıgında 30-40 saniye kendi kendine döner ardından kuruluma hazır oldugunu belirten aralıklarla dıt dıt dıt sesi verir.ardından uygulamaya girilir YENİ BİR CİHAZ EKLE secenegine tıklanır / ETKİN NOKTAYI EKLE olarak devam edilir dahasında KAMERAYI HAZIRLA diye ekran cıkar İLK ADIM ve İKİNCİ ADIM olarak 2 gorsel cıkar YUKARIDAKİ İŞLEMLER TAMAMLANDI secenegine tıklanarak devam edilir.KAMERANIN BAGLANACAGI WİFİ Yİ GİRİN sekmesi cıkar ve buradaki sizin evinizdeki wifi ve şifresi yazılır.sonraki adım da GW İLE BASLAYAN WİFİ YE BAGLANMAYA GİDİN secenegi işaretlenir ardından ekrana GERİ DON VE WİFİYE BAGLANMAYA GİT secenegi cıkar ve siz WİFİYE BAGLANMAYA GİT demelisiniz sonrasında KABLOSUZ BAGLANTIYI KULLAN segmesi acılır ve orada kameranın altında olan kod yani GW ile baslayan kod ve sizin wifi adınız cıkar siz gw ile baslayana tıkladıgınızda kurulum baslayacaktır 1-2 dakika içinde kurulum biter

Soru: Kamerayı kuramıyorum yardımcı olurmusunuz

Soru: 5g destekliyor mu?
Cevap: Merhaba malesef efendim.. sadece 2.4mhz olarak kullanılır

Soru: Merhaba, kamerayi kurdum her sey normal fakat bir hareket oldugunda ya da ses geldiginde telefonuma bildirim gelmiyor, bunu nasil duzeltebilirim? Ozellikle ses oldugu zaman bildirim gelmesi cok onemli
Cevap: merhaba bildirim ayarlardan acılmaktadır uygulama uzerinden girip alarm bildirimlerini aktif edebilirisniz

Soru: wifiye kendimi bağlanıyor
Cevap: MErhabalar , evet efendim.

Soru: Aylin canlı adına bakabilir misiniz
Cevap: hayır o isimle de yok ne zaman gönderim yapıldı?

Soru: Sd kart ile almak istiyorum, mevcut nu?
Cevap: Merhaba ,malesef efendim..

Soru: Kamerayı uygulama üzerinden güncelleme geldikten sonra tekrar çevrim hale getiremedik yardımcı olursanız sevinirim
Cevap: merhaba telefonunuzdan ağ baglantılarını sıfırlamanız gereklidir cihazıa reset atıldıktan sonra tekrar kurulum yapılabilir

Soru: ürün kurulumu icin destek rica ederim
Cevap: Merhaba efendim mesai saatleri içerisinde yazarsanız yardımcı olur arkadaşlarım size

Soru: kamerayı alalı baya oldu da marka b-lic gelmiş kurmadik nasıl kurulum yapabiliriz

Soru: merhabalar 🙋 geriye dönük ne kadar süreyi kayıt altına alıyor ve geriye dönük videoları izleyebiliryor muyuz...?
Cevap: merhaba hafıza kartı ile bu sekilde kullanabilirsiniz

Soru: 64 GB SD kartla ne kadar süre kayıt yapılabilir.
Cevap: Merhaba efendim bir hafta kayıt yapabilirsiniz

Soru: Merhaba. Ben dış kapımın önüne takacağım kablo uzanabilir mi acaba? Nasıl olacak tam bilemiyorum. Bir de kayıtları bilgisayara kayıt edebiliyor muyuz?
Cevap: Merhaba efendim birlikte 64 gb hafıza kartı da alırsanız bir hafta kayıt tutabilirsiniz kablo yetmeyebilir 0.75 lik bir kablo çetiriseniz sorun kalmayacak tır

Soru: ben sizden aldim da telefona hangi uygulama inecek acaba yoosee mi indirilecek
Cevap: MErhabalar , yoosee efendim.

Soru: merhaba ürün hangi ilden gonderilecek
Cevap: Merhabalar , İstanbul efendim.

Kablosuz Wifi Bebek Izleme Ip Kamerası 3 Antenli Gece Görüşlü Güvenlik Ip Kamera Harekete Duyarlı Ürünün Fotoğrafları

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Kablosuz Wifi Bebek Izleme Ip Kamerası 3 Antenli Gece Görüşlü Güvenlik Ip Kamera Harekete Duyarlı En Uygun Satış Linki