Kadın Yüksek Bel Üç Iplik Kışlık Polarlı Eşofman Altı Alanlar Memnun Mu ?

Gulfidan

Bilgili
Kadın Yüksek Bel Üç Iplik Kışlık Polarlı Eşofman Altı Ürün Alınmaya Değer Mi?
Kadın Yüksek Bel Üç Iplik Kışlık Polarlı Eşofman Altı Güncel Fiyatı 124.9 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Kadın Yüksek Bel Üç Iplik Kışlık Polarlı Eşofman Altı Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?

Kadın Yüksek Bel Üç Iplik Kışlık Polarlı Eşofman Altı Hakkında yaklaşık 1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 1.0 .

Kadın Yüksek Bel Üç Iplik Kışlık Polarlı Eşofman Altı Ürün Tanıtımı

Kadın Yüksek Bel Üç Iplik Kışlık Polarlı Eşofman Altı Ürününün Satıcısı, ışıltıbutik Kadın Yüksek Bel Üç Iplik Kışlık Polarlı Eşofman Altı ürününü 124.9 Tl'den Satılmaktadır.

Kadın Yüksek Bel Üç Iplik Kışlık Polarlı Eşofman Altı Kullanıcı Yorumları
124.9 Tl ye satışta olan Kadın Yüksek Bel Üç Iplik Kışlık Polarlı Eşofman Altı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 1.0

Yorum: ürün 10 yıllık kullanılanılmış bedava verilse bile kimse alıp giyinmez üstelik pembe istedim yeşilimsi gibi saçma sapan bir renk gönderilmiş beden L yazıyor ama s gibi helal etmiyorum iade yapacak durumda da değilim maalesef
İsim: G** C** K**
Tarih: 14 Eylül 2024
Beden: Beden:L
Satıcı: Seuscraft

Kadın Yüksek Bel Üç Iplik Kışlık Polarlı Eşofman Altı Akıllarda Kalan Sorular

Soru: 155 70 kılo xl mı olur bıde aynı renk gelir mı yeşil ve pembe almak istiyorum
Cevap: Merhaba, bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. M bedenini tercih edebilirsiniz.

Soru: MERHABA GÖRSEL PEMBE FAKAT RENK YEŞİL YAZIYOR.PEMBE RENK ALACAĞIM AMA TERDDÜTTE KALDIM..PEMBE YERİNE YEŞİL GELMESİN
Cevap: merhaba görseldeki gibi geliyor efendim

Soru: Ürün kaç iplik polar mı
Cevap: 2 iplik şardonlu kumaş efendim, evet içi polarli

Soru: 1.52 boy 60 kilo hangi beden biraz bol dursun üstümde yapışmasın bana ona göre beden söylerseniz
Cevap: Merhabalar bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz, "M" "MEDİUM" beden uygun olacaktır efendim.

Soru: 1.53 boyunda 40 kilo olan birine hangi beden olur biraz bol durmasını istiyorum
Cevap: S beden efendim

Kadın Yüksek Bel Üç Iplik Kışlık Polarlı Eşofman Altı Fotoğraf Ve Görseller

1_org_zoom.jpg

Kadın Yüksek Bel Üç Iplik Kışlık Polarlı Eşofman Altı En Uygun Satış Linki