Zuleyha
Bilgili
Kahverengi Çapraz Çanta 193979-26823 En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
Kahverengi Çapraz Çanta 193979-26823 Şu Andaki Fiyatı 1199.99 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Kahverengi Çapraz Çanta 193979-26823 Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?
Kahverengi Çapraz Çanta 193979-26823 Hakkında yaklaşık 600 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Kahverengi Çapraz Çanta 193979-26823 Ürünün Detayları
Kahverengi Çapraz Çanta 193979-26823 Ürününün Satıcısı, Mavi Kahverengi Çapraz Çanta 193979-26823 ürününü 1199.99 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Kahverengi Çapraz Çanta 193979-26823 Kullanıcı Değerlendirmeleri
1199.99 Tl ye satışta olan Kahverengi Çapraz Çanta 193979-26823 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
600 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: Çok severek 2 aydık hep kullanıyorum çok tarz
İsim: A** S**
Tarih: 12 Mayıs 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Mavi
Yorum: Çoook beğendim.Orta boy olması,uzun askısı sayesinde postacı çantası şeklinde kullanılır olması,renginin tonu tercih sebebimdi ve tam tahmin ettiğim gibi geldi. Değerli hanımlar,hepimiz bir ürünü incelerken açıklamalar dışında yorumları okuyarak fikir ediniyoruz.Çantada da kullanım amacımız,kullanabildiğimiz boyut hepimize göre farklı.Boyutlar açıkDevamını Oku
İsim: **** ****
Tarih: 17 Ocak 2022
Yorum: ben severek kullanıyorum 1 eskittim 2inciyi aldim günlük kullanıma çok guzel
Tarih: 21 Eylül 2023
Beden: Boy:153cm
Yorum: çok begendim çok kaliteli tesekkur ederim
İsim: r** k**
Tarih: 03 Eylül 2024
Yorum: hızlı kargo özenli paketleme teşekkür ederim.. rengi dokusu harika bayıldım, çok severek kullanacağım..
İsim: n** c**
Tarih: 17 Eylül 2022
Yorum: Eşime aldım oldukça güzel bir ürün.
Tarih: 17 Mart 2023
Yorum: eşime aldım çok beğendi
İsim: f** G**
Tarih: 07 Eylül 2023
Yorum: Aşırı güzel bayıldım yapısı çok yumuşak.
İsim: A** A**
Tarih: 21 Ocak 2023
Yorum: Çoooookkkk güzel
Tarih: 15 Eylül 2022
Yorum: Çok güzel ve kaliteli duruyor tam istediğim gibi tarz bir çanta bayıldım kargo ise söylenenden daha önce geldi tavsiye ederim herkese
İsim: e** d**
Tarih: 03 Kasım 2022
Yorum: Ablam için aldım ürün güzel kargolama güzel
İsim: E** Ş**
Tarih: 26 Kasım 2022
Yorum: Herkese tavsiye ediyorum hiç beklemedim kaliteli ve boyut da küçük degil tarz bir çanta
Tarih: 02 Şubat 2022
Yorum: Hediye olarak aldım, derisi yumuşacık , kullanışlı duruyor
İsim: G** Ş**
Tarih: 28 Ocak 2023
Yorum: Anneme hediye aldım derisi kullanışı çok güzel
İsim: sema k.
Tarih: 05 Haziran 2022
Yorum: Eşime süprizi yaptım çok mutlu oldu çok kullanışlıymış
İsim: E** Ö**
Tarih: 08 Haziran 2022
Yorum: Aylardır stok bekliyordum. Beklediğime değdi. Çok çok severek kullanıyorum.
İsim: Kader Y.
Tarih: 28 Ocak 2022
Yorum: mükemmel bir çanta hiç çok rahat ve kullanışlı
İsim: N** A**
Tarih: 07 Ağustos 2022
Yorum: bayıldım diyebilirim
İsim: D** K**
Yorum: merhaalar anneme doğum günü hediye olarak aldım derisi çok güzel yumuşacık kesinlikle tavsiye ederim ve kargosu çok hızlı geldi çok teşekkürler

İsim: t** p** d**
Tarih: 08 Şubat 2022
Yorum: güzel bir ürün spor severek kullanıyorum
İsim: e** v**
Tarih: 20 Ekim 2023
Beden: Boy:168cm
Yorum: Rengini ve modelini çok beğendim. Ayrıca kullanışlı bir çanta. Derisi de güzel. Modelini beğendiyseniz kaçırmayın derim.
İsim: C** B**
Tarih: 06 Kasım 2022
Yorum: 1 günde kargo geldi, paketleme çok iyi ürün çok beğendim
İsim: E** t**
Tarih: 12 Şubat 2022
Yorum: hem işe giderken kullanıyorum hemde sokakda gezerken yani her yerde her sekılde kullanılıyor içide genıs canta derısıde cok ıyı bence kesınlıkle bır bayanda olması gereken canta harıka sıddetle tavsıye edıyorum
Tarih: 26 Şubat 2023
Yorum: Çok iyi tarz bir çanta.
İsim: F** E**
Tarih: 22 Şubat 2023
Yorum: düşündüğümden küçük geldi. o yüzden bir puan kırdım ancak rengi ve kalitesi güzel.. indirimlerde alınabilir
İsim: Y** Y**
Tarih: 12 Eylül 2024
Yorum: Takipteydim stoğa girince hemen aldım.güzel beklediğimden daha iyi.
İsim: ö** t**
Tarih: 22 Ocak 2022
Yorum: HNM A ALDIK ÇOK BEĞENDİ
İsim: Murat Ç.
Tarih: 29 Ağustos 2024
Yorum: Çok güzel rengi kullanışı kızım için aldık severek kullanıyor
İsim: P** Ş**
Tarih: 25 Nisan 2022
Yorum: chok guzel bir parcha, verilen parayi hakediyor, tavsiye ederiz
Tarih: 08 Ekim 2022
Yorum: ürün kaliteli ve kullanışlı.. paketleme özenliydi teşekkürler..
Tarih: 30 Mayıs 2022
Kahverengi Çapraz Çanta 193979-26823 Ürüne Dair Sorular
Soru: Kamera sığarmı
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Mavi’ye göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Sormuş olduğunuz ürün ölçüleri en 30 x cm boy x 13,5 cm derinlik 25 cm olacak şekildedir. Saygılarımızla.
Soru: Merhaba benim maviden aldığım 2 tane çantanın derisi soyuldu ve çöpe gitti bu da soyulur mu? diyeceğim ama siz de soyulur demeyeceksiniz herhalde
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Mavi’ ye gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğunuz gibi bir durum ürün üzerinde gözlemlenmemiştir. Saygılarımızla.
Soru: merhaba çanta hakiki deri mi yoksa suni deri mi
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Mavi’ye göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Sormuş olduğunuz ürün %100 Poliüretan içermektedir. Saygılarımızla.
Soru: Kokusunu nasıl giderebilirim ?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Mavi’ye göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Sormuş olduğunuz ürünü • Silerek temizleyebilirsiniz • Detaylı bakım talimatları için lütfen ürün etiketini kontrol ediniz. Saygılarımızla.
Soru: Indirim gelecek mi
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Mavi’ye göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Mavi, dönemsel olarak indirime girmekte ve kampanya düzenlemekte olup bu indirim ve kampanya zamanları önceden bilinememektedir. Saygılarımızla,
Soru: peki bir süre sonra çantanın derisinde soyulma olur mu onu öğrenmek istiyorum
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Mavi’ ye göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Bakım talimatlarına uygun olarak işlem uygulandığında ürün üzerinde sorun yaşanmayacaktır. Saygılarımızla.
Soru: İpad sığar mı
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Mavi’ye göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Sormuş olduğunuz ürün En 29 x cm Boy x 23 cm Derinlik 17 cm' dir. Saygılarımızla.
Soru: siyah veya beya varsa alıcam
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ürünün farklı renk seçeneği bulunmamaktadır. Saygılarımızla.
Soru: merhaba, çanta çapraz olarak da kullanılabilir mi?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ürünü çapraz olarak da kullanabilirsiniz. Saygılarımızla,
Soru: Çanta yıkanabilir mii? Ben elde ya da makinada??
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ürün nemli bir bez ile silinebilir. Saygılarımızla.
Soru: hangi kargoyla gönderiliyor
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Mavi’ye göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Trendyol üzerinden alınan ürünler sadece Aras kargo ve Trendyol Express ile gönderimi yapılabilmektedir. Kargo firma seçeneği tarafımızca sağlanamamakta olup sistem tarafından yoğunluğa göre belirlenmektedir. Saygılarımızla.
Soru: Eskiden bu çantanın koyu hakisi vardı çok güzel kullandım eskidi ve aynı renk arıyprum koyu haki varmı beyazı siyahı kahverengisi zaman zaman oluyor ama ben haki istiyorm
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ürün özellikleri aşağıdaki gibidir. Saygılarımızla. Mavi nin Aksesuar Koleksiyonundan Kahverengi Omuz Çantası. Bu üründe YKK fermuar kullanılmıştır. Yeni Sezon %100 Polyester En 30 x cm Boy x 13,5 cm Derinlik 25 cm Kahverengi
Soru: mankendeki mont stoktami
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Mavi’ye göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Şu anda mevcut stoklardan yararlanabilirsiniz. Stok/ürün güncellemesi belirli aralıklarla sistem tarafından otomatik olarak gerçekleştirilmektedir. Aralıklarla Trendyol 'u ziyaret etmenizi öneririz. Saygılarımızla.
Soru: canta gercek deri mi
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Mavi’ye göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Sormuş olduğunuz ürün %100 Polyester içermekgtedir. Saygılarımızla.
Soru: Merhaba siyah rengi var mı?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ürünün farklı renk seçeneği bulunmamaktadır. Saygılarımızla.
Soru: çantada markası yazıyormu peki
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Mavi’ye göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Sormuş olduğunuz üründe logo bulunmamaktadır. Saygılarımızla.
Soru: Merhaba, çanta bugün elime ulaştı, üzerinde 189 TL ben 279 TL ödedim, nedenini sorabilir miyim.
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Mavi’ye göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Talebinizi sipariş soruları kısmından iletmenizi rica ederiz. Saygılarımızla.
Soru: Çantanın materyali nedir acaba?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ürün %100 Polyesterdir. Saygılarımızla,
Soru: siyahı mevcut mu
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Mavi’ye göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Ürünün farklı renk seçeneği bulunmamaktadır. Saygılarımızla.
Soru: Merhaba,bu urun subat indirimine dahil olcak mi?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Mavi’ye göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Mavi, dönemsel olarak indirime girmekte ve kampanya düzenlemekte olup bu indirim ve kampanya zamanları önceden bilinememektedir. Saygılarımızla,
Kahverengi Çapraz Çanta 193979-26823 Detaylı Resimler
Kahverengi Çapraz Çanta 193979-26823 En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Kahverengi Çapraz Çanta 193979-26823 Şu Andaki Fiyatı 1199.99 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Kahverengi Çapraz Çanta 193979-26823 Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?
Kahverengi Çapraz Çanta 193979-26823 Hakkında yaklaşık 600 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Kahverengi Çapraz Çanta 193979-26823 Ürünün Detayları
Kahverengi Çapraz Çanta 193979-26823 Ürününün Satıcısı, Mavi Kahverengi Çapraz Çanta 193979-26823 ürününü 1199.99 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Kahverengi Çapraz Çanta 193979-26823 Kullanıcı Değerlendirmeleri
1199.99 Tl ye satışta olan Kahverengi Çapraz Çanta 193979-26823 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
600 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: Çok severek 2 aydık hep kullanıyorum çok tarz
İsim: A** S**
Tarih: 12 Mayıs 2022
Yorum: Çoook beğendim.Orta boy olması,uzun askısı sayesinde postacı çantası şeklinde kullanılır olması,renginin tonu tercih sebebimdi ve tam tahmin ettiğim gibi geldi. Değerli hanımlar,hepimiz bir ürünü incelerken açıklamalar dışında yorumları okuyarak fikir ediniyoruz.Çantada da kullanım amacımız,kullanabildiğimiz boyut hepimize göre farklı.Boyutlar açıkDevamını Oku
Tarih: 17 Ocak 2022
Yorum: ben severek kullanıyorum 1 eskittim 2inciyi aldim günlük kullanıma çok guzel
Tarih: 21 Eylül 2023
Beden: Boy:153cm
Yorum: çok begendim çok kaliteli tesekkur ederim
İsim: r** k**
Tarih: 03 Eylül 2024
Yorum: hızlı kargo özenli paketleme teşekkür ederim.. rengi dokusu harika bayıldım, çok severek kullanacağım..
İsim: n** c**
Yorum: Eşime aldım oldukça güzel bir ürün.
Tarih: 17 Mart 2023
Yorum: eşime aldım çok beğendi
İsim: f** G**
Tarih: 07 Eylül 2023
Yorum: Aşırı güzel bayıldım yapısı çok yumuşak.
Tarih: 21 Ocak 2023
Yorum: Çoooookkkk güzel
Tarih: 15 Eylül 2022
Yorum: Çok güzel ve kaliteli duruyor tam istediğim gibi tarz bir çanta bayıldım kargo ise söylenenden daha önce geldi tavsiye ederim herkese
İsim: e** d**
Tarih: 03 Kasım 2022
Yorum: Ablam için aldım ürün güzel kargolama güzel
İsim: E** Ş**
Tarih: 26 Kasım 2022
Yorum: Herkese tavsiye ediyorum hiç beklemedim kaliteli ve boyut da küçük degil tarz bir çanta
Tarih: 02 Şubat 2022
Yorum: Hediye olarak aldım, derisi yumuşacık , kullanışlı duruyor
İsim: G** Ş**
Tarih: 28 Ocak 2023
Yorum: Anneme hediye aldım derisi kullanışı çok güzel
İsim: sema k.
Tarih: 05 Haziran 2022
Yorum: Eşime süprizi yaptım çok mutlu oldu çok kullanışlıymış
İsim: E** Ö**
Tarih: 08 Haziran 2022
Yorum: Aylardır stok bekliyordum. Beklediğime değdi. Çok çok severek kullanıyorum.
İsim: Kader Y.
Tarih: 28 Ocak 2022
Yorum: mükemmel bir çanta hiç çok rahat ve kullanışlı
İsim: N** A**
Tarih: 07 Ağustos 2022
Yorum: bayıldım diyebilirim
İsim: D** K**
Yorum: merhaalar anneme doğum günü hediye olarak aldım derisi çok güzel yumuşacık kesinlikle tavsiye ederim ve kargosu çok hızlı geldi çok teşekkürler

İsim: t** p** d**
Tarih: 08 Şubat 2022
Yorum: güzel bir ürün spor severek kullanıyorum
İsim: e** v**
Tarih: 20 Ekim 2023
Beden: Boy:168cm
Yorum: Rengini ve modelini çok beğendim. Ayrıca kullanışlı bir çanta. Derisi de güzel. Modelini beğendiyseniz kaçırmayın derim.
İsim: C** B**
Tarih: 06 Kasım 2022
Yorum: 1 günde kargo geldi, paketleme çok iyi ürün çok beğendim
İsim: E** t**
Tarih: 12 Şubat 2022
Yorum: hem işe giderken kullanıyorum hemde sokakda gezerken yani her yerde her sekılde kullanılıyor içide genıs canta derısıde cok ıyı bence kesınlıkle bır bayanda olması gereken canta harıka sıddetle tavsıye edıyorum
Tarih: 26 Şubat 2023
Yorum: Çok iyi tarz bir çanta.
İsim: F** E**
Tarih: 22 Şubat 2023
Yorum: düşündüğümden küçük geldi. o yüzden bir puan kırdım ancak rengi ve kalitesi güzel.. indirimlerde alınabilir
İsim: Y** Y**
Tarih: 12 Eylül 2024
Yorum: Takipteydim stoğa girince hemen aldım.güzel beklediğimden daha iyi.
İsim: ö** t**
Tarih: 22 Ocak 2022
Yorum: HNM A ALDIK ÇOK BEĞENDİ
İsim: Murat Ç.
Tarih: 29 Ağustos 2024
Yorum: Çok güzel rengi kullanışı kızım için aldık severek kullanıyor

İsim: P** Ş**
Tarih: 25 Nisan 2022
Yorum: chok guzel bir parcha, verilen parayi hakediyor, tavsiye ederiz
Tarih: 08 Ekim 2022
Yorum: ürün kaliteli ve kullanışlı.. paketleme özenliydi teşekkürler..
Tarih: 30 Mayıs 2022
Kahverengi Çapraz Çanta 193979-26823 Ürüne Dair Sorular
Soru: Kamera sığarmı
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Mavi’ye göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Sormuş olduğunuz ürün ölçüleri en 30 x cm boy x 13,5 cm derinlik 25 cm olacak şekildedir. Saygılarımızla.
Soru: Merhaba benim maviden aldığım 2 tane çantanın derisi soyuldu ve çöpe gitti bu da soyulur mu? diyeceğim ama siz de soyulur demeyeceksiniz herhalde
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Mavi’ ye gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğunuz gibi bir durum ürün üzerinde gözlemlenmemiştir. Saygılarımızla.
Soru: merhaba çanta hakiki deri mi yoksa suni deri mi
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Mavi’ye göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Sormuş olduğunuz ürün %100 Poliüretan içermektedir. Saygılarımızla.
Soru: Kokusunu nasıl giderebilirim ?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Mavi’ye göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Sormuş olduğunuz ürünü • Silerek temizleyebilirsiniz • Detaylı bakım talimatları için lütfen ürün etiketini kontrol ediniz. Saygılarımızla.
Soru: Indirim gelecek mi
Soru: peki bir süre sonra çantanın derisinde soyulma olur mu onu öğrenmek istiyorum
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Mavi’ ye göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Bakım talimatlarına uygun olarak işlem uygulandığında ürün üzerinde sorun yaşanmayacaktır. Saygılarımızla.
Soru: İpad sığar mı
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Mavi’ye göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Sormuş olduğunuz ürün En 29 x cm Boy x 23 cm Derinlik 17 cm' dir. Saygılarımızla.
Soru: siyah veya beya varsa alıcam
Soru: merhaba, çanta çapraz olarak da kullanılabilir mi?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ürünü çapraz olarak da kullanabilirsiniz. Saygılarımızla,
Soru: Çanta yıkanabilir mii? Ben elde ya da makinada??
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ürün nemli bir bez ile silinebilir. Saygılarımızla.
Soru: hangi kargoyla gönderiliyor
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Mavi’ye göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Trendyol üzerinden alınan ürünler sadece Aras kargo ve Trendyol Express ile gönderimi yapılabilmektedir. Kargo firma seçeneği tarafımızca sağlanamamakta olup sistem tarafından yoğunluğa göre belirlenmektedir. Saygılarımızla.
Soru: Eskiden bu çantanın koyu hakisi vardı çok güzel kullandım eskidi ve aynı renk arıyprum koyu haki varmı beyazı siyahı kahverengisi zaman zaman oluyor ama ben haki istiyorm
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ürün özellikleri aşağıdaki gibidir. Saygılarımızla. Mavi nin Aksesuar Koleksiyonundan Kahverengi Omuz Çantası. Bu üründe YKK fermuar kullanılmıştır. Yeni Sezon %100 Polyester En 30 x cm Boy x 13,5 cm Derinlik 25 cm Kahverengi
Soru: mankendeki mont stoktami
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Mavi’ye göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Şu anda mevcut stoklardan yararlanabilirsiniz. Stok/ürün güncellemesi belirli aralıklarla sistem tarafından otomatik olarak gerçekleştirilmektedir. Aralıklarla Trendyol 'u ziyaret etmenizi öneririz. Saygılarımızla.
Soru: canta gercek deri mi
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Mavi’ye göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Sormuş olduğunuz ürün %100 Polyester içermekgtedir. Saygılarımızla.
Soru: Merhaba siyah rengi var mı?
Soru: çantada markası yazıyormu peki
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Mavi’ye göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Sormuş olduğunuz üründe logo bulunmamaktadır. Saygılarımızla.
Soru: Merhaba, çanta bugün elime ulaştı, üzerinde 189 TL ben 279 TL ödedim, nedenini sorabilir miyim.
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Mavi’ye göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Talebinizi sipariş soruları kısmından iletmenizi rica ederiz. Saygılarımızla.
Soru: Çantanın materyali nedir acaba?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ürün %100 Polyesterdir. Saygılarımızla,
Soru: siyahı mevcut mu
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Mavi’ye göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Ürünün farklı renk seçeneği bulunmamaktadır. Saygılarımızla.
Soru: Merhaba,bu urun subat indirimine dahil olcak mi?
Kahverengi Çapraz Çanta 193979-26823 Detaylı Resimler

Kahverengi Çapraz Çanta 193979-26823 En Uygun Satış Linki

Mavi Kahverengi Çapraz Çanta 193979-26823 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Mavi Kahverengi Çapraz Çanta 193979-26823 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.