Kamera Sinyal Dedektörü Gizli Kamera Dinleme Cihazı Böcek Bulucu Bu Ürünü Almalı Mı-

Zeynep

Bilgili
Kamera Sinyal Dedektörü Gizli Kamera Dinleme Cihazı Böcek Bulucu En Ucuzu Nerede Bulunur?
Kamera Sinyal Dedektörü Gizli Kamera Dinleme Cihazı Böcek Bulucu Güncel Fiyatı 699.9 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Kamera Sinyal Dedektörü Gizli Kamera Dinleme Cihazı Böcek Bulucu Kullanıcı Yorumları Nasıl?

Kamera Sinyal Dedektörü Gizli Kamera Dinleme Cihazı Böcek Bulucu Hakkında yaklaşık 7 Değerlendirme, Ortalama Puan: 2.4 .

Kamera Sinyal Dedektörü Gizli Kamera Dinleme Cihazı Böcek Bulucu Ürün Tanıtımı

Kamera Sinyal Dedektörü Gizli Kamera Dinleme Cihazı Böcek Bulucu Ürününün Satıcısı, Genel Markalar Kamera Sinyal Dedektörü Gizli Kamera Dinleme Cihazı Böcek Bulucu ürününü 699.9 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Kamera Sinyal Dedektörü Gizli Kamera Dinleme Cihazı Böcek Bulucu Kullananlar
699.9 Tl ye satışta olan Kamera Sinyal Dedektörü Gizli Kamera Dinleme Cihazı Böcek Bulucu Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
7 Değerlendirme, Ortalama Puan: 2.4

Yorum: hiç bir işe yaramiyor
İsim: Antinooplar h.
Tarih: 29 Mart 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: SEMİZ TİCARET

Yorum: kendi kendine çalışan bir cihaz pilli kumanda gibi arada titriyor o kadar
İsim: C** S** A**
Tarih: 01 Temmuz 2024
Satıcı: Mersin Bilgisayar

Yorum: Bi işe yaramıyor çöppp
İsim: N** K**
Tarih: Elite Üye
Beden: 13 Aralık 2022
Satıcı: Mersin Bilgisayar

Yorum: Ürünü aldım. kutuyu açtım. cihaz çalışmadı. kutuda kablo çıktı belklşarz olacak dededikten sonra değerlendime yaparım.
İsim: A** B**
Tarih: 24 Ekim 2022
Satıcı: SEMİZ TİCARET

Kamera Sinyal Dedektörü Gizli Kamera Dinleme Cihazı Böcek Bulucu Ürüne İlişkin Sorular

Soru: Nasıl çalışıyor?
Cevap: Merhabalar ürünün çalışma şekli ile ilgili videolar mevcut onları izleyerek daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Soru: Normal kameralı tespit edebiliyormu
Cevap: Merhaba ürün gizli kameraları tespit eder kablo ile çekilmiş güvenlik kameralarını tespit etmez

Soru: Ses kayıt cihazı böcek gibi şeyleri bulabiliyormu
Cevap: Ürün zaten o işe yarıyor

Soru: her turlu ses kayit cigazini bulur mu
Cevap: Merhaba dışarı yayın yapan ses cihazlarını bulur. Ortam dinleme cihazları denilen. Ses kaydını kendi hafıza kartına yapan cihazlardansa bulmuyor.

Soru: hangi kargoyla çalışıyorsunuz
Cevap: aras kargo efendım

Soru: gps takip cihazini bulabilirmi
Cevap: Evet dışarı yayın yapan tüm cihazları buluyor.

Soru: beni ara yardımcı olurmusun
Cevap: MERHABA GÖRÜŞMEMİZE İSTİNADEN

Soru: RobitKamera Sinyal Dedektörü Böcek Bulucu KAMERA BULUCU Merhaba, ürün CC308+ mı acaba?
Cevap: MERHABALAR EVET EFENDIM

Soru: kaliteli mi
Cevap: merhaba cihazımız profesyonel değildir. ev ve ofis gibi ortamlarda istenmeyen cihazların tespitini yapar

Soru: Casus kamera takılı wifi ile baglantısını yapıyorsun lokcam den ama wifi çıkartsanda casus kamera micro sd kartla kayıt yapmaya devam ediyor elektrik baglı içinde kart var bu şekilde buluyor mu ?
Cevap: Sinyal alması yeterlidir. Bulacaktır.

Soru: ürünüz kapalı bir telefonuda sinyalini alıp bulabilyrmu yada varmı böyle.bir urununuz
Cevap: Kapalı bir telefonu hiçbir cihaz bulamaz. Sinyal vermesi lazım bulunabilmesi için

Soru: merhaba, ses kayıt cihazı bulduğunda ötüyor mu
Cevap: Merhabalar eğerki sinyal verirse bulursa cihaz sinyal verir öter

Soru: Ortam dinleme cihazini buluyor mu
Cevap: Merhabalar eğer sinyal veriyorsa aradığınız cihaz bulabilir

Soru: Selam bu cihazin guvenlik kodu nedir? ve ya istehsal kodu
Cevap: Merhaba evrensel ürün kodunu mu soruyorsunuz?

Soru: Saklanmış gizli kameraları veya ses kayıt cihazları varsa tespit edebiliyor mu?
Cevap: Evet tespit eder

Soru: çalışma menzili ne kadar
Cevap: Merhabalar ürün yakın temas olarak daha verimli çalışmaktadır. İnternet üzerinde kullanımı ile ilgili videolarda mevcuttur. Onları izleyerek ona göre değerlendirebilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz

Soru: Merhaba CC308+ , hem ses hem kamera dedektörü olarak geçiyor , ancak soran bir kişiye yalnızca kamera demişsiniz. Ona göre satın alacağım da 🌸
Cevap: MERHABA BİR KARIŞIKLIK OLDU SANIRIM İLAN İSMİ VE AÇIKLAMADAKİ GİBİDİR EFENDİM

Soru: peki bu cihaz telefon bulma.görevinide göryormu
Cevap: Merhaba evet Telefon duvar içine saklanmış böcek (Sim yuvalı yada wifi) ile bağlı kameraları bulur. Fakat tarama yaparken önce orta frenkansa ayarlayın. Üzerinizde cep telefonu olmasın. Mümkünse ev ortamındaysanız elektrik hattını kapatınız..

Soru: merhaba şimdi satın alsam ortalama kaç gün içinde elimde olur. seyahat edeceğim de. yardımcı olursanız çok sevinirim
Cevap: MERHABA AYNI GÜN KARGOLANIR EFENDIM 2-3 İŞ GÜNÜ MAXİMUM ELİNİZDE OLUR

Soru: küçük dinleyici cihazını bula bilirmi?
Cevap: Sim kartlı veya aktif çalışan ses kayıt cihazlarını bulabilir

Kamera Sinyal Dedektörü Gizli Kamera Dinleme Cihazı Böcek Bulucu Ürünün Fotoğrafları

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

Kamera Sinyal Dedektörü Gizli Kamera Dinleme Cihazı Böcek Bulucu En Uygun Satış Linki