Sedef
Bilgili
Kdn76aıeon No-frost Buzdolabı (INOX) Tavsiye Edilen Yer Neresi?
Kdn76aıeon No-frost Buzdolabı (INOX) Mevcut Fiyatı 42000.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Kdn76aıeon No-frost Buzdolabı (INOX) Kullanıcı Yorumları Nasıl?
Kdn76aıeon No-frost Buzdolabı (INOX) Hakkında yaklaşık 17 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
Kdn76aıeon No-frost Buzdolabı (INOX) Detaylı Bilgi
Kdn76aıeon No-frost Buzdolabı (INOX) Ürününün Satıcısı, Bosch Kdn76aıeon No-frost Buzdolabı (INOX) ürününü 42000.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Kdn76aıeon No-frost Buzdolabı (INOX) Son Yorumlar
42000.0 Tl ye satışta olan Kdn76aıeon No-frost Buzdolabı (INOX) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
17 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: Ürün beklediğim gibi serviste ayrıca ilgilendi. Çok güzel.
İsim: O** T**
Tarih: 30 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: MediaMarkt
Yorum: kurulum sırasında soğutucu bölümündeki ledin yanmadiği goruldu iadesürecinde çok zorluklar yasiyorum bence bu saticidan urun almayin
İsim: n** b**
Tarih: 15 Eylül 2024
Yorum: cok basarili bir urun. tavsiye ederim. dondurucu kismi baya genis.
İsim: y** d**
Tarih: Elite Üye
Beden: 09 Mayıs 2024
Satıcı: Teknosa
Yorum: kullanışlı hesaplı
İsim: B** A**
Tarih: 05 Şubat 2023
Satıcı: FERHAN KILIÇASLAN DTM.
Yorum: harika bi urun
İsim: H** H**
Tarih: 15 Aralık 2022
Satıcı: Türker Home Dtm
Yorum: Gayet güzel
İsim: **** ****
Tarih: 20 Kasım 2022
Satıcı: Land of Shopping
Yorum: Ürün sorunsuz ulaştı ve çok beğendik gönül rahatlığıyla alınabilir
İsim: M** A**
Beden: 15 Şubat 2022
Yorum: Eski buzdolabım 17 sene sonunda arızalanınca miadı doldu düşüncesiyleyaptırmak yerine yenisi almayı tercih ettim. İlk önce Media Markt,agittik. Eski buzdolabım da Bosch olduğu için yine bu markaya yöneldik.Orada eşim bu modeli beğendi. Üstten derin donduruculu daha kullanışlıgeldi. Genişliği, iç hacmi senelik 278kw elektrik tüketimi ve 41db sesseviDevamını Oku
Beden: 03 Şubat 2022
Yorum: hızlı teslimat için ve uygun fiyat için teşekkür ederim henüz kurulum yapmadım
Tarih: 02 Şubat 2022
Yorum: ufak bir eziklik var yan tarafinda
İsim: e** a**
Tarih: 26 Temmuz 2024
Satıcı: Derya Home
Yorum: buzdolabının sogutmasindan çok memnunum. sadece kapak lastikleri tamyapismadigi için bazen buzluk açık kalabiliyor
İsim: E** K**
Tarih: 02 Nisan 2024
Yorum: Ürün iyidir herhalde ama satıcı kusurlu ürün gönderdi. Yanlarda çizik vegöçük vardı, kapağında ise göçükler vardı. Servis kusurlu raporu verdi.Üstüde tozlu olduğu için teşhir ürünü olmasından şüphelendim. Trendyolüzerinden aldığım için değiştiremeyeceklerini söylediler. Araya RamazanBayramı da girince fiyatı artıverdi nedense. İade etmek zorunda kaDevamını Oku
İsim: S** E**
Tarih: 14 Mayıs 2024
Kdn76aıeon No-frost Buzdolabı (INOX) Hakkında Akıllara Takılanlar
Soru: hangi ilden gönderim yapıyorsunuz
Cevap: Merhaba Aydın efendim
Soru: bosch bayinden 10 yıl kompresör garantisi var . sizde de varmı bilgilendirmeyi göremedim de.
Cevap: Evet efendim,3 yıl cihaz 10 yıl motor garantisi bulunmaktadır.
Soru: merhaba. iç hacim ile ilgili Media Market 581 yazmış cevap olarak Çırağan AVM 542 yazmış neye göre cevap veriliyor bu hacim ölçüsü. Garanti süresi Trendyol üzerinden 3 senelik veriyor 3 sene de ürün garantisi toplam 3+3 6 sene mi yapıyor doğrumu anladım acabam
Cevap: Merhaba,bosch resmi sitesinde 542 lt bilgisi verilmiş.ürünü nerden aldığınızın bir önemi yok 3 yıl garantili
Soru: ürün Xl mı
Cevap: evet ürün xl
Soru: merhaba iyi akşamlar genişlik ve boy tam net nekadar
Cevap: Merhaba, Ürünün ölçüleri 186*75*80 cm’dir.
Soru: Garanti işlemleri nasıl oluyor. Aldıktan sonra kurulum süresi nasıl ilerliyor öğrenebilir miyim.
Cevap: MERHABA ÜRÜN ; SİPARİŞ ETTİKTEN BİR GÜN SONRA KARGOYA VERİLİYOR ÜRÜN BORUSAN LOJİJTİK FİRMASIYLA SİZE GÖNDERİLİYOR ÜRÜN SİZE TESLİM EDİLDİKTEN SONRA YETKİLİ SERVİSTEN TARAFIMZDAN RANDEVU ALINIYOR MONTAJ İÇİN GELEN SERVİS ÜRÜNÜN KURULUMUNU YAPTIKTAN SONRA ÜRÜN GARANTİSİ BAŞLIYOR İYİ GÜNLER DİLERİZ...
Soru: ürün teşhir midir. yoksa kapali kutulu mu fabrika cikisli.
Cevap: Fabrika çıkışlı kapalı kutu olarak gönderiyoruz efendim
Soru: seri numarası kaç acaba
Cevap: Kdn76aıe0n
Soru: Enerji sınıfı E olması tasarrufu kötü etkilemiyor mu ?
Cevap: Merhaba Avrupa Birliği enerji yönetmeliği değişti.Şu an E sınıfı ama eski yönetmeliği göre A++ a tekabül ediyor efendim.
Soru: Ürünü aldık ama ses çıkartıyor bu arızalı olduğunu mu gösterir (beş dk ses var 5 dk durgun bu şekilde)
Cevap: Arızalı değildir efendim servisi cagırın bi gelip baksın garantılı ürün sıkıntı etmeyınız
Soru: İstanbul esenler e gönderim varmı
Cevap: VAR EFENDİM
Soru: Muğla Dalaman'a gonderiminiz var mı?
Cevap: Evet yürkiyede her yere var
Soru: Merhaba ürünler geldğinde paketi açılmazsa. 1 sene sonra açılsa garantisi ne zaman başlıyor
Cevap: Bir sene sonra başlıyor
Soru: Kurulum ücretsiz mi bosch garantili değilmi
Cevap: Bosch servisi tarafından ücretsiz montaj yapılmaktadır. Bosch garantildir.
Soru: Merhaba parçaları tek tek satıyor musunuz
Cevap: Merhabalar; hayır bizde yedek parça olmaz.Servislerden istediğiniz parçaları temin edebilirsiniz.
Soru: Merhabalar enerji sınıfı yeni sisteme göre mi (E) olarak belirlendi?
Cevap: Evet efendim
Soru: bu bozdulabinda yaz hangi derecede olmasi lazim ayarini bozdul
Cevap: Üst eksi 18 Alt 4 derece
Soru: Merhaba! Urunun kahvalti bolumu varmi, acaba?
Cevap: Değerli Müşterimiz; Ürünler ile ilgili detaylara ''ÜRÜNÜN TÜM ÖZELLİKLERİ'' bölümünden ulaşabilir, ihtiyaçlarınıza göre karşılaştırma yapabilirsiniz. Daha detaylı teknik bilgi almak isterseniz Bosch Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz. Saygılarımızla MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
Soru: Üretim yılını öğrenebilir miyim
Cevap: 2023 efendim
Soru: Merhaba, 70 derinlik 78 genişlik 190boy bu ölçülerle bu dolap uygun mudur?
Cevap: merhaba verdiğiniz ölçüler dolap için ideal ölçülerdir uygun fiyat varken acele etmenizi öneririz hafta başında yeni fiyat geçerlidir
Kdn76aıeon No-frost Buzdolabı (INOX) Detaylı Fotoğraflar
Kdn76aıeon No-frost Buzdolabı (INOX) En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Kdn76aıeon No-frost Buzdolabı (INOX) Mevcut Fiyatı 42000.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Kdn76aıeon No-frost Buzdolabı (INOX) Kullanıcı Yorumları Nasıl?
Kdn76aıeon No-frost Buzdolabı (INOX) Hakkında yaklaşık 17 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
Kdn76aıeon No-frost Buzdolabı (INOX) Detaylı Bilgi
Kdn76aıeon No-frost Buzdolabı (INOX) Ürününün Satıcısı, Bosch Kdn76aıeon No-frost Buzdolabı (INOX) ürününü 42000.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Kdn76aıeon No-frost Buzdolabı (INOX) Son Yorumlar
42000.0 Tl ye satışta olan Kdn76aıeon No-frost Buzdolabı (INOX) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
17 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: Ürün beklediğim gibi serviste ayrıca ilgilendi. Çok güzel.
İsim: O** T**
Tarih: 30 Eylül 2024
Yorum: kurulum sırasında soğutucu bölümündeki ledin yanmadiği goruldu iadesürecinde çok zorluklar yasiyorum bence bu saticidan urun almayin
İsim: n** b**
Tarih: 15 Eylül 2024
Yorum: cok basarili bir urun. tavsiye ederim. dondurucu kismi baya genis.
İsim: y** d**
Beden: 09 Mayıs 2024
Yorum: kullanışlı hesaplı
İsim: B** A**
Tarih: 05 Şubat 2023
Satıcı: FERHAN KILIÇASLAN DTM.
Yorum: harika bi urun
İsim: H** H**
Tarih: 15 Aralık 2022
Satıcı: Türker Home Dtm
Yorum: Gayet güzel
Tarih: 20 Kasım 2022
Yorum: Ürün sorunsuz ulaştı ve çok beğendik gönül rahatlığıyla alınabilir

İsim: M** A**
Beden: 15 Şubat 2022
Yorum: Eski buzdolabım 17 sene sonunda arızalanınca miadı doldu düşüncesiyleyaptırmak yerine yenisi almayı tercih ettim. İlk önce Media Markt,agittik. Eski buzdolabım da Bosch olduğu için yine bu markaya yöneldik.Orada eşim bu modeli beğendi. Üstten derin donduruculu daha kullanışlıgeldi. Genişliği, iç hacmi senelik 278kw elektrik tüketimi ve 41db sesseviDevamını Oku
Beden: 03 Şubat 2022
Yorum: hızlı teslimat için ve uygun fiyat için teşekkür ederim henüz kurulum yapmadım
Tarih: 02 Şubat 2022
Yorum: ufak bir eziklik var yan tarafinda
İsim: e** a**
Tarih: 26 Temmuz 2024
Satıcı: Derya Home
Yorum: buzdolabının sogutmasindan çok memnunum. sadece kapak lastikleri tamyapismadigi için bazen buzluk açık kalabiliyor
İsim: E** K**
Tarih: 02 Nisan 2024
Yorum: Ürün iyidir herhalde ama satıcı kusurlu ürün gönderdi. Yanlarda çizik vegöçük vardı, kapağında ise göçükler vardı. Servis kusurlu raporu verdi.Üstüde tozlu olduğu için teşhir ürünü olmasından şüphelendim. Trendyolüzerinden aldığım için değiştiremeyeceklerini söylediler. Araya RamazanBayramı da girince fiyatı artıverdi nedense. İade etmek zorunda kaDevamını Oku
İsim: S** E**
Tarih: 14 Mayıs 2024
Kdn76aıeon No-frost Buzdolabı (INOX) Hakkında Akıllara Takılanlar
Soru: hangi ilden gönderim yapıyorsunuz
Cevap: Merhaba Aydın efendim
Soru: bosch bayinden 10 yıl kompresör garantisi var . sizde de varmı bilgilendirmeyi göremedim de.
Cevap: Evet efendim,3 yıl cihaz 10 yıl motor garantisi bulunmaktadır.
Soru: merhaba. iç hacim ile ilgili Media Market 581 yazmış cevap olarak Çırağan AVM 542 yazmış neye göre cevap veriliyor bu hacim ölçüsü. Garanti süresi Trendyol üzerinden 3 senelik veriyor 3 sene de ürün garantisi toplam 3+3 6 sene mi yapıyor doğrumu anladım acabam
Cevap: Merhaba,bosch resmi sitesinde 542 lt bilgisi verilmiş.ürünü nerden aldığınızın bir önemi yok 3 yıl garantili
Soru: ürün Xl mı
Cevap: evet ürün xl
Soru: merhaba iyi akşamlar genişlik ve boy tam net nekadar
Cevap: Merhaba, Ürünün ölçüleri 186*75*80 cm’dir.
Soru: Garanti işlemleri nasıl oluyor. Aldıktan sonra kurulum süresi nasıl ilerliyor öğrenebilir miyim.
Cevap: MERHABA ÜRÜN ; SİPARİŞ ETTİKTEN BİR GÜN SONRA KARGOYA VERİLİYOR ÜRÜN BORUSAN LOJİJTİK FİRMASIYLA SİZE GÖNDERİLİYOR ÜRÜN SİZE TESLİM EDİLDİKTEN SONRA YETKİLİ SERVİSTEN TARAFIMZDAN RANDEVU ALINIYOR MONTAJ İÇİN GELEN SERVİS ÜRÜNÜN KURULUMUNU YAPTIKTAN SONRA ÜRÜN GARANTİSİ BAŞLIYOR İYİ GÜNLER DİLERİZ...
Soru: ürün teşhir midir. yoksa kapali kutulu mu fabrika cikisli.
Cevap: Fabrika çıkışlı kapalı kutu olarak gönderiyoruz efendim
Soru: seri numarası kaç acaba
Cevap: Kdn76aıe0n
Soru: Enerji sınıfı E olması tasarrufu kötü etkilemiyor mu ?
Cevap: Merhaba Avrupa Birliği enerji yönetmeliği değişti.Şu an E sınıfı ama eski yönetmeliği göre A++ a tekabül ediyor efendim.
Soru: Ürünü aldık ama ses çıkartıyor bu arızalı olduğunu mu gösterir (beş dk ses var 5 dk durgun bu şekilde)
Cevap: Arızalı değildir efendim servisi cagırın bi gelip baksın garantılı ürün sıkıntı etmeyınız
Soru: İstanbul esenler e gönderim varmı
Cevap: VAR EFENDİM
Soru: Muğla Dalaman'a gonderiminiz var mı?
Cevap: Evet yürkiyede her yere var
Soru: Merhaba ürünler geldğinde paketi açılmazsa. 1 sene sonra açılsa garantisi ne zaman başlıyor
Cevap: Bir sene sonra başlıyor
Soru: Kurulum ücretsiz mi bosch garantili değilmi
Cevap: Bosch servisi tarafından ücretsiz montaj yapılmaktadır. Bosch garantildir.
Soru: Merhaba parçaları tek tek satıyor musunuz
Cevap: Merhabalar; hayır bizde yedek parça olmaz.Servislerden istediğiniz parçaları temin edebilirsiniz.
Soru: Merhabalar enerji sınıfı yeni sisteme göre mi (E) olarak belirlendi?
Cevap: Evet efendim
Soru: bu bozdulabinda yaz hangi derecede olmasi lazim ayarini bozdul
Cevap: Üst eksi 18 Alt 4 derece
Soru: Merhaba! Urunun kahvalti bolumu varmi, acaba?
Cevap: Değerli Müşterimiz; Ürünler ile ilgili detaylara ''ÜRÜNÜN TÜM ÖZELLİKLERİ'' bölümünden ulaşabilir, ihtiyaçlarınıza göre karşılaştırma yapabilirsiniz. Daha detaylı teknik bilgi almak isterseniz Bosch Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz. Saygılarımızla MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
Soru: Üretim yılını öğrenebilir miyim
Cevap: 2023 efendim
Soru: Merhaba, 70 derinlik 78 genişlik 190boy bu ölçülerle bu dolap uygun mudur?
Cevap: merhaba verdiğiniz ölçüler dolap için ideal ölçülerdir uygun fiyat varken acele etmenizi öneririz hafta başında yeni fiyat geçerlidir
Kdn76aıeon No-frost Buzdolabı (INOX) Detaylı Fotoğraflar

Kdn76aıeon No-frost Buzdolabı (INOX) En Uygun Satış Linki

Bosch Kdn76aıeon No-frost Buzdolabı (INOX) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bosch Kdn76aıeon No-frost Buzdolabı (INOX) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.