KDN86AWE0N 641 Lt Çift Kapılı No Frost Beyaz Buzdolabı Fiyatına Göre Alınır Mı-

Seyda

Bilgili
KDN86AWE0N 641 Lt Çift Kapılı No Frost Beyaz Buzdolabı Satın Alır Mısınız?
KDN86AWE0N 641 Lt Çift Kapılı No Frost Beyaz Buzdolabı Güncel Fiyatı 44500.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

KDN86AWE0N 641 Lt Çift Kapılı No Frost Beyaz Buzdolabı Kullanıcılar Memnun Mu?

KDN86AWE0N 641 Lt Çift Kapılı No Frost Beyaz Buzdolabı Hakkında yaklaşık 6 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .

KDN86AWE0N 641 Lt Çift Kapılı No Frost Beyaz Buzdolabı Ürünün Detayları

KDN86AWE0N 641 Lt Çift Kapılı No Frost Beyaz Buzdolabı Ürününün Satıcısı, Bosch KDN86AWE0N 641 Lt Çift Kapılı No Frost Beyaz Buzdolabı ürününü 44500.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

KDN86AWE0N 641 Lt Çift Kapılı No Frost Beyaz Buzdolabı Yorum Ve Değerlendirmeler
44500.0 Tl ye satışta olan KDN86AWE0N 641 Lt Çift Kapılı No Frost Beyaz Buzdolabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
6 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8

Yorum: Sorunsuz elimize ulaştı
İsim: Süleyman T.
Tarih: Elite Üye
Beden: 15 Temmuz 2024
Satıcı: Teknosa

Yorum: şimdilik güzel menmun kaldım
İsim: Mert K.
Tarih: 06 Haziran 2024
Beden: Bilgi Yok

Yorum: Çok güzel bir dolap. Tavsiye👍
İsim: S** A**
Tarih: 29 Mayıs 2024

Yorum: ÇOK GENİŞ VE GÜZEL KALABALIK AİLELER İÇİN İDEAL BAYİDE FİYATI 45-50 BİNTL , ÖLÇÜLERİNE ALMADAN DİKKAT EDİN, BİNA GİRİŞ KAPISI MERDİVENLER,EVİM GİRİŞ KAPISI MUTFAK KAPISI GENİŞ OLMALI, BEN BİNAYA ÇIKARIRKEN ÇOKZORLANDIM, SERVİS SAOLSUN, DESTEK OLDU, DAİREYE ÇIKARIRKEN VE KURULUMDA,HOROZ LOJİSTİK ZORLANDIĞI YERDE BIRAKIYOR ÇIKARMIYOR KATA.
İsim: İ** Ç**
Tarih: 13 Mayıs 2024

KDN86AWE0N 641 Lt Çift Kapılı No Frost Beyaz Buzdolabı Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar

Soru: bosch türkiye garantili değil mi
Cevap: Merhaba evet efendim

Soru: A sınıfı enerji var mı
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: birde üretim yılı ne zaman? bilgi lütfen
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: hangi sınıf bu
Cevap: Merhaba, ürün E enerji sınıfıdır. İyi günler dileriz.

Soru: merhaba elinizde bu ürünü varmı? varsada içindeki tüm aksuarlar tammı?siz kontrol edipmi yoluyorsunuz? bana acil lazım
Cevap: Merhaba, güncel stoklarımız yayında satışta bulunan model ve renkte ürünlerimizdir. Güncel stoklar için mağazamızı takip edebilirsiniz. Ürün ile ilgili kutu içeriği ve teknik özellikler hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: ürünün genişliği ne kadar

Soru: mersin e gönderim varmı
Cevap: Merhaba, Konu hakkında Trendyol müşteri hizmetlerinden bilgi almanızı rica ederiz. İyi günler dileriz.

Soru: mrb kapımın genişliği 79 cm sorun olur mu acaba kapıdan gecirebilirmiyiz

Soru: Merhabalar, ürün kaç lt
Cevap: Merhaba;Toplam Hacim 601+ L olarak görüntülenmektedir.İyi günler dileriz.

Soru: Merhaba servis kuruyor değil mi
Cevap: Merhaba evet efendim

Soru: İyi günler bu model ankastre modeli mevcut mudur
Cevap: Merhaba hayır, o şekilde üretim yok efendim

Soru: motor garantisi varmi? Varise kaç yıl?

KDN86AWE0N 641 Lt Çift Kapılı No Frost Beyaz Buzdolabı Detay Resimler

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

KDN86AWE0N 641 Lt Çift Kapılı No Frost Beyaz Buzdolabı En Uygun Satış Linki