PeriRüzgar
Bilgili
Kgn76cwe0n 526 Lt No-frost Buzdolabı Alınır Mı?
Kgn76cwe0n 526 Lt No-frost Buzdolabı Güncel Fiyatı 47960.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Kgn76cwe0n 526 Lt No-frost Buzdolabı Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
Kgn76cwe0n 526 Lt No-frost Buzdolabı Hakkında yaklaşık 20 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
Kgn76cwe0n 526 Lt No-frost Buzdolabı Teknik Detaylar
Kgn76cwe0n 526 Lt No-frost Buzdolabı Ürününün Satıcısı, Bosch Kgn76cwe0n 526 Lt No-frost Buzdolabı ürününü 47960.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Kgn76cwe0n 526 Lt No-frost Buzdolabı Yorumlar Ve Değerlendirmeler
47960.0 Tl ye satışta olan Kgn76cwe0n 526 Lt No-frost Buzdolabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
20 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: dolabımı beğendim almak isteyen olursa tavsiye ederim
İsim: O** T**
Tarih: 03 Nisan 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: MediaMarkt
Yorum: Kargo evime kadar özenle taşıdı, çok memnun kaldım, buzdolabı da gayetsessiz güzel çalışıyor, önceki buzdolabım da Bosch markaydı, çok memnundum
İsim: B** M**
Tarih: 10 Aralık 2023
Satıcı: Yabeda
Yorum: çeyiz için aldık güzel
İsim: S** D**
Tarih: 23 Kasım 2023
Yorum: sorunsuz performansı çok iyi hiç bir sıkıntısı yok
İsim: O** S** T**
Tarih: 30 Ağustos 2024
Satıcı: Teknosa
Yorum: soğutmuyor asla tavsiye etmiyorum. Şikayet va gibi sitelerde de bubuzdolabıyla ilgili sorunlar okudum yazık günah dünyanın parasını veripaldık Eylül ayında kışın sorun yoktu ama yazın sorun ortaya çıktıdolapta 4 saat duran suyu bile soğutmuyor
İsim: F** N** T**
Tarih: 27 Haziran 2024
Satıcı: Land of Shopping
Yorum: Ürün geldi kurulum yaptık sorunsuz kutulu bi şekilde geldik satıcıyateşekkürler ancak kargo firması 10 günde teslim etti ve bizi bir hayliugrastirdi hiç memnun kalmadık kargo firmasından
İsim: M** S** A** O**
Tarih: 27 Ağustos 2024
Satıcı: Netahome
Yorum: ürün çok sağlam ve düzgün şekilde geldi. teşekkür ederim satıcıya vegetirenlere. hemde bulunduğum ilçedeki bayiden 4.000 TL uygun fiyata aldım.
İsim: **** ****
Tarih: 30 Ocak 2024
Yorum: ürün sağsalim geldi. tıkır tıkır çalışıyor. fiyatı da piyasadan uygun.
İsim: t** ç**
Tarih: 19 Aralık 2023
Yorum: Cuma günü verdiğim sipariş cumartesi günü teslim edildi. Aynı günbosch servisi kuruluma geldi. Hem satıcı hem kargo hemde boschservisine burdan teşekkür ederim.
İsim: v** r** c**
Tarih: 04 Aralık 2023
Satıcı: ErtesiGünSende
Yorum: Ceyizimiz için aldık daha kurulumu yapılmadı ama kargocu arkadaslar cokilgilendiler. Cok teşekkur ediyorum. Hasarsız ve hızlı geldi.
İsim: E** S**
Tarih: 01 Aralık 2023
Yorum: Fiyat piyasa fiyatından daha uyguna geldi. Ürün zaten kullanışlı şık vemarka kalitesi... Satıcı ilgili kargo süresi makul servis hızlı
Tarih: 09 Kasım 2023
Yorum: getiren lojistik firma çok mağdur etti birinci katta bırakıp gittilertüm günümüz bununla uğraşmakta geçti
İsim: Ş** N** K**
Tarih: 30 Ağustos 2023
Yorum: dolap cok sessiz çalışıyor orta segment genişliginde bir model amalojistik kargo cok mağdur etti dış kapidan sigmaz deyip birakip gittiler
İsim: f** B**
Tarih: Elite Üye
Beden: 11 Temmuz 2023
Satıcı: FERHAN KILIÇASLAN DTM.
Yorum: Almayın kardeşim. Toplam hacim 578 lt deniliyor ama gelen ürün 526 lt.Müşteri hizmetlerini aradım ürünün kodu doğru yapacak birşey yokdiyorlar. Tüketici mahkemesine başvuru yapacağım.
İsim: M** E**
Tarih: 24 Eylül 2023
Kgn76cwe0n 526 Lt No-frost Buzdolabı Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar
Soru: merhaba benim buzdolabı kabinim 80x184 uyarmı acaba.
Cevap: Merhaba ürün boyu 186 cm efendim ,olmaz.
Soru: iskenderun a gönderiyor msnz
Cevap: Evet efendim
Soru: Buzdolabı yüzeyi dışı cam mı magnet yapıştırabilir miyim
Cevap: Cam degil efendim, magnet yapışır
Soru: Merhaba ürünün kapak kısımları seramik mi yani çizilmez kapı mı net olarak bilgi verir misiniz
Cevap: Merhaba seramik değildir efendim
Soru: Bosch yetkili bayisi misiniz?
Cevap: Merhabalar efendim, Evet bosch yetkili satıcıyız 3 adet bosch beyaz eşya mağazamız mevcuttur ilginize teşekkür ederiz.
Soru: 81*195 cm yere sığar mı?
Cevap: Merhaba sığar efendim
Soru: Ürün sıfır ambalajlı ve fabrika çıkışlı kapalı kutusunda mı gelmektedir? Türkiye'nin her yerine gönderim var mı?
Cevap: EVET EFENDİM
Soru: Genişlik 76 cm sığar mı acaba
Cevap: SIĞAR EFENDİM.
Soru: hangi sınıf enerji ne
Cevap: Resmi siteden bakınız lğtfen
Soru: Dolabın toplam litresi 578 litre mi?
Cevap: Merhaba, Toplam hacim 578 litre olarak belirtilmiştir. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
Soru: merhaba bu ürün teşhir urunmudur genellikle medya market masada teshir ürünleri satiyorda
Cevap: Değerli Müşterimiz; Ürünler, üretici firma tarafından kapalı kutu ve garantili olarak tarafımıza ulaşmaktadır. Ürünlerimiz, sıfır ve kapalı kutu olarak gönderilmektedir.Ürün orijinaldir. Saygılarımızla MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
Soru: Genişliği kaç cm acaba
Cevap: Merhaba Efendim genişliği 75 cm'dir.
Soru: Ürün hangi sınıf acaba ?
Cevap: Resmi siteden bilgi alabilirsiniz
Soru: kurulumunu siz mi yapıyorsunuz bosh servisi mi geliyor
Cevap: Merhaba kurulum yetkili servisten randevu almanız gerek efendim.
Soru: Enerji sınıfı nedir?
Cevap: E sınıfı enerjiye sahip efendim
Soru: boyu kaç cm ve kaç litre bilgi verirmisiniz
Cevap: 1.86 boy 526 litre net hacim
Soru: Wifi var mi
Cevap: Wifi bulunmamaktadir efendim
Soru: Merhaba stoklarınızda mevcut mu?
Soru: şanlı urfaya
Cevap: Merhaba oraya gönderim yok efendim
Soru: Merhaba ürünü çeyizim için almak istiyorum.Ürün evime gelicek fakat açılmadan tuttuğumda garanti süreci ne zaman başlıyor, kaç yıl garanti aynı zamanda istediğimde kurulumu bosch yetkilisi kurulumunu yapıyor mu bilgilendirir misiniz ?
Cevap: Merhaba garantisi montajdan itibaren başlar efendim.3 yıl garantisi.
Kgn76cwe0n 526 Lt No-frost Buzdolabı Detaylı Fotoğraflar
Kgn76cwe0n 526 Lt No-frost Buzdolabı En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Kgn76cwe0n 526 Lt No-frost Buzdolabı Güncel Fiyatı 47960.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Kgn76cwe0n 526 Lt No-frost Buzdolabı Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
Kgn76cwe0n 526 Lt No-frost Buzdolabı Hakkında yaklaşık 20 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
Kgn76cwe0n 526 Lt No-frost Buzdolabı Teknik Detaylar
Kgn76cwe0n 526 Lt No-frost Buzdolabı Ürününün Satıcısı, Bosch Kgn76cwe0n 526 Lt No-frost Buzdolabı ürününü 47960.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Kgn76cwe0n 526 Lt No-frost Buzdolabı Yorumlar Ve Değerlendirmeler
47960.0 Tl ye satışta olan Kgn76cwe0n 526 Lt No-frost Buzdolabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
20 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: dolabımı beğendim almak isteyen olursa tavsiye ederim
İsim: O** T**
Tarih: 03 Nisan 2024
Yorum: Kargo evime kadar özenle taşıdı, çok memnun kaldım, buzdolabı da gayetsessiz güzel çalışıyor, önceki buzdolabım da Bosch markaydı, çok memnundum
İsim: B** M**
Tarih: 10 Aralık 2023
Yorum: çeyiz için aldık güzel
İsim: S** D**
Tarih: 23 Kasım 2023
Yorum: sorunsuz performansı çok iyi hiç bir sıkıntısı yok
İsim: O** S** T**
Tarih: 30 Ağustos 2024
Satıcı: Teknosa
Yorum: soğutmuyor asla tavsiye etmiyorum. Şikayet va gibi sitelerde de bubuzdolabıyla ilgili sorunlar okudum yazık günah dünyanın parasını veripaldık Eylül ayında kışın sorun yoktu ama yazın sorun ortaya çıktıdolapta 4 saat duran suyu bile soğutmuyor
İsim: F** N** T**
Tarih: 27 Haziran 2024
Yorum: Ürün geldi kurulum yaptık sorunsuz kutulu bi şekilde geldik satıcıyateşekkürler ancak kargo firması 10 günde teslim etti ve bizi bir hayliugrastirdi hiç memnun kalmadık kargo firmasından
İsim: M** S** A** O**
Tarih: 27 Ağustos 2024
Satıcı: Netahome
Yorum: ürün çok sağlam ve düzgün şekilde geldi. teşekkür ederim satıcıya vegetirenlere. hemde bulunduğum ilçedeki bayiden 4.000 TL uygun fiyata aldım.
Tarih: 30 Ocak 2024
Yorum: ürün sağsalim geldi. tıkır tıkır çalışıyor. fiyatı da piyasadan uygun.
İsim: t** ç**
Tarih: 19 Aralık 2023
Yorum: Cuma günü verdiğim sipariş cumartesi günü teslim edildi. Aynı günbosch servisi kuruluma geldi. Hem satıcı hem kargo hemde boschservisine burdan teşekkür ederim.
İsim: v** r** c**
Tarih: 04 Aralık 2023
Satıcı: ErtesiGünSende
Yorum: Ceyizimiz için aldık daha kurulumu yapılmadı ama kargocu arkadaslar cokilgilendiler. Cok teşekkur ediyorum. Hasarsız ve hızlı geldi.

İsim: E** S**
Tarih: 01 Aralık 2023
Yorum: Fiyat piyasa fiyatından daha uyguna geldi. Ürün zaten kullanışlı şık vemarka kalitesi... Satıcı ilgili kargo süresi makul servis hızlı
Tarih: 09 Kasım 2023
Yorum: getiren lojistik firma çok mağdur etti birinci katta bırakıp gittilertüm günümüz bununla uğraşmakta geçti
İsim: Ş** N** K**
Tarih: 30 Ağustos 2023
Yorum: dolap cok sessiz çalışıyor orta segment genişliginde bir model amalojistik kargo cok mağdur etti dış kapidan sigmaz deyip birakip gittiler
İsim: f** B**
Tarih: Elite Üye
Beden: 11 Temmuz 2023
Satıcı: FERHAN KILIÇASLAN DTM.
Yorum: Almayın kardeşim. Toplam hacim 578 lt deniliyor ama gelen ürün 526 lt.Müşteri hizmetlerini aradım ürünün kodu doğru yapacak birşey yokdiyorlar. Tüketici mahkemesine başvuru yapacağım.
İsim: M** E**
Tarih: 24 Eylül 2023
Kgn76cwe0n 526 Lt No-frost Buzdolabı Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar
Soru: merhaba benim buzdolabı kabinim 80x184 uyarmı acaba.
Cevap: Merhaba ürün boyu 186 cm efendim ,olmaz.
Soru: iskenderun a gönderiyor msnz
Soru: Buzdolabı yüzeyi dışı cam mı magnet yapıştırabilir miyim
Cevap: Cam degil efendim, magnet yapışır
Soru: Merhaba ürünün kapak kısımları seramik mi yani çizilmez kapı mı net olarak bilgi verir misiniz
Cevap: Merhaba seramik değildir efendim
Soru: Bosch yetkili bayisi misiniz?
Cevap: Merhabalar efendim, Evet bosch yetkili satıcıyız 3 adet bosch beyaz eşya mağazamız mevcuttur ilginize teşekkür ederiz.
Soru: 81*195 cm yere sığar mı?
Cevap: Merhaba sığar efendim
Soru: Ürün sıfır ambalajlı ve fabrika çıkışlı kapalı kutusunda mı gelmektedir? Türkiye'nin her yerine gönderim var mı?
Cevap: EVET EFENDİM
Soru: Genişlik 76 cm sığar mı acaba
Cevap: SIĞAR EFENDİM.
Soru: hangi sınıf enerji ne
Cevap: Resmi siteden bakınız lğtfen
Soru: Dolabın toplam litresi 578 litre mi?
Cevap: Merhaba, Toplam hacim 578 litre olarak belirtilmiştir. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
Soru: merhaba bu ürün teşhir urunmudur genellikle medya market masada teshir ürünleri satiyorda
Cevap: Değerli Müşterimiz; Ürünler, üretici firma tarafından kapalı kutu ve garantili olarak tarafımıza ulaşmaktadır. Ürünlerimiz, sıfır ve kapalı kutu olarak gönderilmektedir.Ürün orijinaldir. Saygılarımızla MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
Soru: Genişliği kaç cm acaba
Cevap: Merhaba Efendim genişliği 75 cm'dir.
Soru: Ürün hangi sınıf acaba ?
Cevap: Resmi siteden bilgi alabilirsiniz
Soru: kurulumunu siz mi yapıyorsunuz bosh servisi mi geliyor
Cevap: Merhaba kurulum yetkili servisten randevu almanız gerek efendim.
Soru: Enerji sınıfı nedir?
Cevap: E sınıfı enerjiye sahip efendim
Soru: boyu kaç cm ve kaç litre bilgi verirmisiniz
Cevap: 1.86 boy 526 litre net hacim
Soru: Wifi var mi
Cevap: Wifi bulunmamaktadir efendim
Soru: Merhaba stoklarınızda mevcut mu?
Soru: şanlı urfaya
Cevap: Merhaba oraya gönderim yok efendim
Soru: Merhaba ürünü çeyizim için almak istiyorum.Ürün evime gelicek fakat açılmadan tuttuğumda garanti süreci ne zaman başlıyor, kaç yıl garanti aynı zamanda istediğimde kurulumu bosch yetkilisi kurulumunu yapıyor mu bilgilendirir misiniz ?
Cevap: Merhaba garantisi montajdan itibaren başlar efendim.3 yıl garantisi.
Kgn76cwe0n 526 Lt No-frost Buzdolabı Detaylı Fotoğraflar

Kgn76cwe0n 526 Lt No-frost Buzdolabı En Uygun Satış Linki

Bosch Kgn76cwe0n 526 Lt No-frost Buzdolabı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bosch Kgn76cwe0n 526 Lt No-frost Buzdolabı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.