KIRCI JENERATÖR

Nilufer

Bilgili
14 Eyl 2023
480
0
0
KIRCI JENERATÖR Hakkında Tüm Bilgiler
20 yıllık tecrübesiyle önceliği koşulsuz müşteri memnuniyeti olmak üzere, 5. 000 m2 kapalı, 10. 000 m2 açık alanda oluşturduğu, İstanbul, Antalya, Bodrum ve İzmir merkezli şubelerimizde:

• Satış,
• Kiralama,
• Mobil Kiralama,
• Teknik Servis, Bakım, Onarım,
• Yedek Parça ve Servis Hizmetleri,
• 2. El Ürün Organizasyonları,
• Senkron Alternatifleri,
• Talep Halinde Operatör Desteği, Acil Çağrı, 7/24 Destek,
• Eğitim,

alanlarında hizmet vermekteyiz.

Uluslararası alanda kalitesini kanıtlamış “GENPOWER” markasını da arkamıza alarak, geniş ürün yelpazemiz ve uzman kadromuzla sizlere müşteri odaklı çözümler sunmaktayız.

+902324353606
kirci.com.tr

KIRCI JENERATÖR adresi nerede?
KIRCI JENERATÖR adresi: KAZIM DİRİK MAH. 375 SOK. NO:18 PİRAMİT İŞ MERKEZİ ZEMİN 5 İZMİR / BORNOVA
KIRCI JENERATÖR İletişim Bilgileri:
+902324353606 | kirci.com.tr

Adres: KAZIM DİRİK MAH. 375 SOK. NO:18 PİRAMİT İŞ MERKEZİ ZEMİN 5 İZMİR / BORNOVA
KIRCI JENERATÖR Telefon: +902324353606

Konum Bilgisi

KIRCI JENERATÖR online alışveriş imkanı sunuyor mu?
Evet, KIRCI JENERATÖR online alışveriş imkanı sunuyor. kirci.com.tr

Hizmet Kategorileri:
KIRCI JENERATÖR, KAZIM DİRİK MAH. 375 SOK. NO:18 PİRAMİT İŞ MERKEZİ ZEMİN 5 İZMİR / BORNOVA bölgesinde jeneratör | jeneratör kiralama | jeneratör servisi hizmetleri vermektedir.

KIRCI JENERATÖR hakkında verilen bilgiler, hizmetler ve çalışma saatleri konusunda detaylı bir perspektif sunmaktadır. Olası güncellemeler için KIRCI JENERATÖR resmi iletişim kanallarını takip etmeyi unutmayın.
KIRCI JENERATÖR hakkında yanlış veya eksik bilgi mevcutsa site yönetimi ile iletişime geçebilirsiniz.

KIRCI JENERATÖR | Fikirlerinizi bizimle paylaşır mısınız?

• Beğendim

Kullanılan: 0 0.0%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    0