Kıvrılmaz Yaka Pamuklu Kumaş Kol Bantlı Slim Fit Polo Yaka Tişört D0033axns Ürün Alınmaya Değer Mi ?

Sultan

Bilgili
15 Eyl 2023
302
0
0
Kıvrılmaz Yaka Pamuklu Kumaş Kol Bantlı Slim Fit Polo Yaka Tişört D0033axns Alınmaya Değer Mi?
Kıvrılmaz Yaka Pamuklu Kumaş Kol Bantlı Slim Fit Polo Yaka Tişört D0033axns Şu Anki Fiyat Aralığı 249.99 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Kıvrılmaz Yaka Pamuklu Kumaş Kol Bantlı Slim Fit Polo Yaka Tişört D0033axns Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?

Kıvrılmaz Yaka Pamuklu Kumaş Kol Bantlı Slim Fit Polo Yaka Tişört D0033axns Hakkında yaklaşık 375 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .

Kıvrılmaz Yaka Pamuklu Kumaş Kol Bantlı Slim Fit Polo Yaka Tişört D0033axns Ürün Özellikleri

Kıvrılmaz Yaka Pamuklu Kumaş Kol Bantlı Slim Fit Polo Yaka Tişört D0033axns Ürününün Satıcısı, Defacto Kıvrılmaz Yaka Pamuklu Kumaş Kol Bantlı Slim Fit Polo Yaka Tişört D0033axns ürününü 249.99 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Kıvrılmaz Yaka Pamuklu Kumaş Kol Bantlı Slim Fit Polo Yaka Tişört D0033axns En Son Yapılan Yorumlar
249.99 Tl ye satışta olan Kıvrılmaz Yaka Pamuklu Kumaş Kol Bantlı Slim Fit Polo Yaka Tişört D0033axns Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
375 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5

Yorum: Çok güzel tam beden alabilirsiniz tavsiye ederim
İsim: S** A**
Tarih: Elite Üye
Beden: 11 Haziran 2024
Satıcı: DeFacto

Yorum: Bu ürünün başka renklerini de eşime aldım. Kendi bedeninizi alabilirsiniz.
İsim: **** ****
Beden: 01 Haziran 2024

Yorum: mukemmel tam beden
İsim: Q** X**
Tarih: 16 Mayıs 2024
Beden: Boy:157cm

Yorum: S aldım çok bol geldi bir beden küçük alın
İsim: X** C**
Tarih: 07 Haziran 2024
Beden: Beden:S

Yorum: kuması cok guzel cok begendık sevgılıme aldım cok memnun kaldı
Tarih: 29 Mayıs 2024
Beden: Beden:M

Yorum: kocam için aldık çok güzel çok beyendi
Beden: Beden:3XL

Yorum: kalıp biraz küçük yorumlarini gördüğümüz için bı beden buyuk istedik iyiki de öyle yapmışız dokusu falan guzel
İsim: K** Y**
Tarih: 11 Haziran 2024
Beden: Beden:2XL

Yorum: Babam için aldım çok teşekkür
İsim: r** c**
Tarih: 06 Haziran 2024
Beden: Beden:3XL

Yorum: Babam için aldım güzeldir
İsim: İ** A**
Beden: Boy:161cm

Yorum: Ewime aldim M beden tam oldu
İsim: C** C**
Tarih: 23 Temmuz 2024
Beden: Boy:159cm

Yorum: Beğendik çok güzel
İsim: D** K**
Tarih: 03 Eylül 2024
Beden: Boy:166cm

Yorum: Güzel kaliteli
İsim: G** A** A**
Beden: Beden:XL

Yorum: 10 numara
İsim: E** A**
Beden: Beden:L

Yorum: mükəmməl ürün
İsim: E** M**
Tarih: 31 Ağustos 2024

Yorum: Eşim birkaç aydır giyiyor hiç bozulma olmadı çok kaliteli. Tam beden
İsim: P** S** K**
Tarih: 30 Ağustos 2024

Yorum: Yeri çok kötü.
İsim: b** s**
Tarih: 30 Ağustos 2024

Yorum: Normalde slim fit de XL giyiyorum lakin bu sefer küçük geldi. Mağazadan değişim yapacağım. Yine de teşekkür ederim.
İsim: Z** Ş**
Tarih: 29 Ağustos 2024

Yorum: Polyesterş çok bir ürün rengi de biraz daha koyu
İsim: A** Z** D**
Beden: 28 Ağustos 2024

Yorum: yani ince bir penye pek ksliteli bulamadim
Tarih: 27 Ağustos 2024

Yorum: teşekkürler
Tarih: 27 Ağustos 2024

Yorum: Çok güzel
İsim: İ** Y** E**
Tarih: 26 Ağustos 2024

Yorum: babama aldım çok beğendi
İsim: E** K**

Yorum: idare eder alınır.

Yorum: kumaşı renkleri çok hoş eşim çok beğenerek giyiyor
İsim: Ü** D**

Yorum: bu rengi de çok hoşuma gitmişti
İsim: H** G** G**
Tarih: 24 Ağustos 2024

Yorum: Güzel beğendim
İsim: N** D**
Tarih: 24 Ağustos 2024

Yorum: Bence güzel fiyat performansı
İsim: E** Y**
Tarih: 23 Ağustos 2024
Beden: Boy:160cm

Yorum: genel olarak duruşu güzel ama kullanım sonrası bazı yerlerde iplik dökülmeleri oluştu
İsim: B** D**
Tarih: 23 Ağustos 2024

Yorum: Eşime babalar günü hediyesi olarak aldım çok güzel gerçekten
Tarih: 22 Ağustos 2024

Yorum: çox xoşuma gəldi hamıya almagı məsləhət görürəm
İsim: Elekberov M.
Tarih: 21 Ağustos 2024

Kıvrılmaz Yaka Pamuklu Kumaş Kol Bantlı Slim Fit Polo Yaka Tişört D0033axns Ürünü Hakkında Sorulan Sorular

Soru: çox sağolun
Cevap: Merhaba, Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: hangi kargo
Cevap: Merhabalar, Trendyol Express, MNG ve Aras, PTT Kargo ile anlaşmamız vardır. Hangi kargo ile geleceği sipariş oluştuktan sonra uygunluk durumuna göre belli olmaktadır. Siparişleriniz genelde yol ve yoğunluğa göre "tahmini teslimat tarihi" içerisinde teslim edilmektedir. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: hangi kargo
Cevap: Merhabalar, Trendyol Express, MNG ve Aras, PTT Kargo ile anlaşmamız vardır. Hangi kargo ile geleceği sipariş oluştuktan sonra uygunluk durumuna göre belli olmaktadır. Siparişleriniz genelde yol ve yoğunluğa göre "tahmini teslimat tarihi" içerisinde teslim edilmektedir. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: neden M beden seçeneği yok ?
Cevap: Merhabalar, Ürünün tekrar satışa açılma süreci için net bir tarih iletemiyoruz. İstediğiniz bedenin üzerine tıklayıp "Gelince Haber Ver" butonunu kullanarak ürün geldiğinde bildirim alabilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: salam mumkundurse yaza bilersizmi L bedenin eni ve uzunlugu nə qədərdi? beden olculərine baxdixda birsey basa dusmedim cunki
Cevap: Merhabalar, ölçüye göre karar verebilirsiniz. Ürün boy uzunluğu ürün açıklamalarında yazmaktadır. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: slimfit mi? tam beden mi alınmalı?
Cevap: Merhaba, ürün dar kalıptır, geniş durmasını isterseniz kendi bedeninizden 1 beden büyük beden almanızı öneririz. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Yüzde kaç pamuklu
Cevap: Merhaba, ürün Pamuk 54%,Poliester 46%. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: m beden gelicek mi
Cevap: Merhabalar, Ürünün tekrar satışa açılma süreci için net bir tarih iletemiyoruz. İstediğiniz bedenin üzerine tıklayıp "Gelince Haber Ver" butonunu kullanarak ürün geldiğinde bildirim alabilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: iyi günler xs bedenin en ve boy ölçüsü nedir
Cevap: Merhaba, en 47 cm boy 69 cmKeyifli alışverişler dileriz.

Soru: Merhaba 4XL ne zaman olucak şu gomleklerin

Soru: Merhaba. kıvrılmaz yaka derken ne anlama geliyor? yani ürün kullanım zamanı yaka kısmı içe doğru eğilim olmamasimi?
Cevap: Merhaba, doğrudur . Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: 2XL uzunluğu ve eni kaç sm?
Cevap: Merhaba, boy 76 cm en 58 cm. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: səhv yazdım 3koynek sifariş etmişəm 3unde göndərin .bundan əvvəlki sifarişimi əksik göndərmişdiz
Cevap: Merhabalar, ilgili ekip dikkate alacaktır. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Rengi ne bu tişörtün. Yorumlarda gri gözüküyor
Cevap: Merhabalar, ürün rengi görseldeki gibidir çekimden kaynaklı ton farkı olabilir. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: selam kalinmi ?yay ucunmu
Cevap: Merhaba, ürün yazlıktır. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: merhaba m beden genişlik nedir? ve boy ölçüsü nedir?
Cevap: Merhaba, boy 72 cm en 53 cm. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: hangi kargo firmasıyla çalışıyorsunuz acaba

Soru: s bedenin eni,uzunu ne kadar əfəndim
Cevap: Merhaba, en 50 cm boy 70,5 cm. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Merhaba, lütfen L bedenin en ve uzunluk ölçülülerini yaza bilir misiniz
Cevap: Merhaba, boy 74 cm en 56 cm. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: merhaba,m bedeni ne zaman stoklara gelir acaba?

Kıvrılmaz Yaka Pamuklu Kumaş Kol Bantlı Slim Fit Polo Yaka Tişört D0033axns Detaylı Resimler

Kıvrılmaz Yaka Pamuklu Kumaş Kol Bantlı Slim Fit Polo Yaka Tişört D0033axns En Uygun Satış Linki

Hakkımızda

• Enuygunfirmalar.com, kullanıcıların her türlü ürünün en uygun fiyatlarını bulmalarına yardımcı olan bir forum platformudur. Gönüllü üyelerimiz tarafından sağlanan bilgilerle alışveriş deneyiminizi geliştirmeyi hedefliyoruz. Ancak, burada sunulan bilgilerin doğruluğunu garanti edemeyiz. Kullanıcıların, alışveriş yaparken kendi araştırmalarını yapmaları önemlidir. En iyi fırsatları keşfedin, fakat kararlarınızı dikkatli bir şekilde verin!

Hızlı Linkler

Kullanıcı Menüsü