Ece
Bilgili
Km 9102 Kurutma Makinesi Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
Km 9102 Kurutma Makinesi Anlık Fiyatı 10223.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Km 9102 Kurutma Makinesi Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
Km 9102 Kurutma Makinesi Hakkında yaklaşık 338 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
Km 9102 Kurutma Makinesi Detaylı Bilgi
Km 9102 Kurutma Makinesi Ürününün Satıcısı, Regal Km 9102 Kurutma Makinesi ürününü 10223.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Km 9102 Kurutma Makinesi Kullanıcı Yorumları
10223.0 Tl ye satışta olan Km 9102 Kurutma Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
338 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: Sağlam bir şekilde elime ulaştı . Çok memnunum acayip kolaylık verahatlık .
İsim: H** E** K**
Tarih: 28 Ocak 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Beyaz Live
Yorum: kendime yaptığım en büyük iyilik diyebilirim.Harika birsey 9 kg olmasıda ayrica avantaj çünkü kirismiyor cok doldurmadigim icin çamaşırmakinam 7 kg
İsim: T** Ü**
Tarih: 16 Ocak 2022
Satıcı: As Mobilya Avm
Yorum: Allah razı olsun ürün tam benim istediğim gibi kargo çok hızlı birşekilde elime ulaştı.
İsim: S** G**
Tarih: 23 Nisan 2024
Satıcı: İstereyon
Yorum: selamlar Manisa'dan çok memnunum mükemmel bir kalite eşime sevgilergünü hediyesi olarak aldım her evde olması gereken bir ihtiyaçtırkesinlikle 11250 TL ye aldım ben 2024 Ocak da alıp duruven gari ...

İsim: S** A**
Tarih: 03 Mart 2024
Satıcı: FIRSATLAR ALEMİ E-TİCARET MAĞAZASI
Yorum: çok iyi anneme aldım aşırı memnun
İsim: b** t**
Tarih: 01 Mart 2024
Yorum: Annemlere de almıştım fiyat performans müq
İsim: İ** K**
Tarih: 18 Kasım 2023
Yorum: gece sipariş verdim ertesi gün kargoya verilmiş bir sonraki gün de elimeulaştı. satıcı da kargo firması da çok hızlıydı teşekkür ediyorum.müşteri hizmetleri ve yetkili servisin çağrı merkezi baya biçıldırttilar farkli marka makine uzerine montaj yapmıyoruz diye ama evegelen servis elemanlari sorun cikarmadan kurdular. 1 haftadirkullaniyorum daha onDevamını Oku
İsim: R** K**
Tarih: 18 Mayıs 2023
Yorum: Ürün güzel paketlenmiş. Kullanımı kolay çok ses yapmıyor kısa sürede kupkuru yapıyor detarjan kokusunu almıyor herhangi bir kırışıklık yadayıpratma yapmadı. Gayet kullanışlı ve yeterli biz çok beğendik. Alınkullanın rahat edin. Fiyat performans ürünü

İsim: **** ****
Tarih: 25 Nisan 2023
Yorum: Teknik servis misss gibi kurdu teşekkürler deprem bölgesine yolladık çok teşekkürler
İsim: H** U**
Tarih: Elite Üye
Beden: 11 Nisan 2023
Yorum: çok beğendim çok rahat hanımlar hiç durmayın alin
Tarih: 24 Mart 2023
Yorum: Ürünü 1yıl oldu alalı çamaşır makinası ile aynı denk geldi.Yeni aklımageldi yorumlamak çok iyi performans kalite yeni alanlara alacaklaratavsiyem tek program kullanıyorum (spor) 55 dakika da kurutuyormükemmel alın aldırın memnun kalırsınız….
İsim: M** Ş**
Tarih: 04 Mart 2023
Yorum: Aşksın sen ya çok güzel kuruluyor aşırı memnunuz
İsim: C** E**
Tarih: 20 Şubat 2023
Satıcı: Madame City
Yorum: hizli ve sorunsuz teslimat için teşekkür ederim
İsim: M** Ü**
Tarih: 27 Ocak 2023
Satıcı: Regal Kurumsal Mağaza
Yorum: Ürün hızlı ve sorunsuz elime ulaştı çok beğendim herkese tavsiye ederim
İsim: m** T**
Tarih: 19 Ocak 2023
Yorum: Cok memnunummm 3 çocuklu eve ilaç gibi geldi
İsim: Gizem K.
Yorum: Aldigim gune sukurler olsun. Her evde mutlaka olmasi gerek. Cikan tuyunhaddi hesabi yok. Muhtesem bir zaman kazandiriyo ve camasirlarim cokdaha guzel ve kaliteli duruyo.kesinlikle ihtiyac. Artik onsuz bir hayatdusunemiyorum. Herkese tavsiye ediyorum!
İsim: S** E**
Tarih: 09 Ocak 2023
Satıcı: ENUCUZUNADRESİ
Yorum: Arkadaşlar hiç düşünmeden alın daha ilk kullanımda bile bugune kdarniye almadık dedim. Gayet kullanışlı ve serviside vestelle aynı hızlıkuruluma geliyorlar sorunsuz ve temiz
İsim: BAHŞEN S. K.
Tarih: 01 Ocak 2023
Yorum: 10 yıldız olsa 10 yıldız veririm gerçekten çok güzel iyiki almisimherkese tavsiye ederim hiç tereddüt etmeden alin
İsim: B** D**
Tarih: 03 Kasım 2022
Yorum: Iyi ki almışım. harika ürün cok guzel kurutuyor biraz koku yapiyorsadece . toz toplamasi desen o da mükemmel. servise gelen beyfendileriayrica takdir ediyorum hem hizli hem guleryuzluyduler.
İsim: R** Ç**
Tarih: 02 Eylül 2022
Yorum: sorunsuz elime geldi hizli teslimat yapildi cok begendim.
İsim: y** i**
Tarih: 22 Temmuz 2022
Satıcı: DLK YZC
Yorum: çok Rahat ettim çok güzel ürün elektrik faturasinda da süreklikullandığım halde 30-50 TL arası fark etti
İsim: Z** K**
Tarih: 04 Şubat 2022
Yorum: Çok güzel aşırı kaliteli ve kullanışlı tavsiye ediyorum.
İsim: R** k**
Yorum: ürünü cuma günü aldım salı günü elime ulaştı bugün gelip kurulumyapacaklar ancak bütün beyaz eşyalarımı vestelden almama rağmen kurulumiçin görüştüğümde bana ücretli kurulum diye tutturdular ama Trendyol busorunu çözdü böyle bı durum hiç yaşamak istemezdim açıkçası çok üzüldümbu konuda diğer yandan makinam gayet güzel paketli ve en kısa süredeelimeDevamını Oku
İsim: K** D**
Tarih: 19 Ocak 2022
Yorum: Tereddüt edip aldım acaba nasıldır dıye ama iyiki almışım çok beğendim.Aklında acabası olan hiç tereddüt etmeden alabılır.
İsim: m** ö**
Tarih: 15 Ocak 2022
Satıcı: TekÇarşı
Yorum: Arkadas inanim makine muhteşem ben bosch alacaktim fakat fiyatlar cokcok ucmus cok arastirdim ve buna karar verdim çamaşırlar yumusacik vehemen katlarsaniz ütülü gibi oluyor sadece çalıştığı ortama buhar kokusube isi veriyor …27 kasimda aldim 1 aydir kullanıyorum cok memnun kaldimfakat durup dururken bugun arıza verdi ekran karti yanmis bu kadarcaDevamını Oku
İsim: Çigdem E.
Tarih: 29 Aralık 2021
Yorum: kardeşime ev hediyesi olarak aldım ve çok memnun kaldı,kendim için de düşünüyorum.
İsim: FUNDA K.
Tarih: 20 Aralık 2021
Satıcı: EGENİN EFESİ
Yorum: Ürün gerçekten güzel kampanyadan aldım servis gayet ilgili hemenkurdular Nakliyeside gayet güzeldi.teşekkürler sorunsuz aldım tavsiyeederim ..trendyol
Tarih: 08 Aralık 2021
Yorum: çok çok çok memnun kaldım pahalı markalara gerek yok gayet işleviniyerine getiriyor . ayrıca kurutma makinası hijyen demekmiş mis gibiyıkayıp bize tertemiz görünen kıyafetlerden bir avuç toz çıktığınıgörünce iyiki almışım ddim
İsim: t** b**
Tarih: 19 Ekim 2021
Satıcı: İndiriminmerkezi
Yorum: ürünün kurulumu icin kayit nasil olustururum
İsim: n** a**
Tarih: 02 Ekim 2024
Yorum: Tek kelimeyle muhteşem teşekkürler
İsim: t** a**
Tarih: 27 Eylül 2024
Km 9102 Kurutma Makinesi Sıkça Sorulan Sorular
Soru: ş.Urfa'ya geliyor mu
Cevap: Merhaba gönderim sağlıyabiliyoruz efendim
Soru: merhaba, yorgan kurutma özelliği var mı
Cevap: var efendim
Soru: ürün ışıklımi
Cevap: yok efendim.
Soru: Gri seçeneği var mı acaba
Cevap: Merhaba efendim ürünümüzün gri renk seçeneği bulunmamaktadır. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: merhaba su gideri için tesisatı gerek var mı yoksa suyun dolduğu bir hazne mi var onu boşaltmak için
Cevap: ürün yoğuşmalı su giderine ihtiyaç var efendim
Soru: çamaşır makinesi ile aynı marka almak zorunda mıyım?
Cevap: meRHABA AYNI MARKA ALMAK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ
Soru: ürünü ne zaman gondericeksiniz bi hafta oldu keyfinizi bekliyorum ??
Cevap: Merhaba dilerseniz iletişim gecersiniz yardımcı olalım.
Soru: işi pompalı ne farkı oluyor yogusmalı ne farkı var açıklar mısınız
Cevap: Merhabalar ürün yoğuşmalı yani ürünü kullanabilmek için bir gidere bağlamak zorundasınız eğer ısı pompalı plsaydı istediğiniz yere kurulum yapabilirsiniz
Soru: yogusmalimi
Cevap: Evet efendim yoğuşmalı modeldir.
Soru: merhaba çamaşır makinesi Arçelik 7 kğ bu ürünü üzerine koysam olurmu acaba
Cevap: merhabalar efendim ürün vestel yada regal makinanın üzerine kurulum yapılıyor detaylı bilgi için lütfen müşteri hizmetlerini arayınız
Soru: Merhaba boruya baglanmadan da calisir mi
Cevap: Tabikide çalışır Boruya gerek yokki Kurutma makinasında.
Soru: Tahliyesi nasıl oluyor
Cevap: MERHABA EFENDİM SU TAHLİYE KABI VAR EFENDİM ÜRÜNDE
Soru: hortum Siz çalışır mı?? sadece çekmeden su çeker mi yoksa hortum bağlamak Zorunda mıyız?
Cevap: Kurutma makinesinde gidere ihtiyaç yoktu efendim haznesine biriktirir suyu.
Soru: hangi bankalara 2 ay sonra öde imkanı veriyorsun z garanti olurmu
Cevap: Merhabalar, Trendyol çağrı merkezinden detaylı bilgi alabilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: aydan aya ne kadar öneicek
Cevap: Merhaba efendim daha detaylı bilgi için Trendyol Müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz.
Soru: Suyu üstemi topluyor yoksa altamı
Cevap: Üste dilerseniz boru ile tahliye yapabilirsiniz
Soru: gidere gerek varmı
Cevap: gidere gerek var ürün yoğuşmalı efendim
Soru: Balkona kurulum olur mu
Cevap: Merhaba balkonda kurulum yapılabilir
Soru: merhaba Bosch 9 kilo çamaşır makinesi nin üzerine dolaplı olarak kurulum yapılır mı ?
Cevap: merhaba efendim profilo ve regal markalı ürünlerimiz mevcuttur.
Soru: Merhaba kurulum için herhalgi bi ücret talep edılıyomu
Cevap: Merhaba, Ürünlerimiz öncelikle servisimize gitmektedir. Servisimiz sizden randevu alıp müsait olduğunuz zaman diliminde ürünü getirip ücretsiz nakliye ve kurulum hizmeti vermektedir. Sağlıklı günler dileriz.
Km 9102 Kurutma Makinesi Ürün Resimleri
Km 9102 Kurutma Makinesi En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Km 9102 Kurutma Makinesi Anlık Fiyatı 10223.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Km 9102 Kurutma Makinesi Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
Km 9102 Kurutma Makinesi Hakkında yaklaşık 338 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
Km 9102 Kurutma Makinesi Detaylı Bilgi
Km 9102 Kurutma Makinesi Ürününün Satıcısı, Regal Km 9102 Kurutma Makinesi ürününü 10223.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Km 9102 Kurutma Makinesi Kullanıcı Yorumları
10223.0 Tl ye satışta olan Km 9102 Kurutma Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
338 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: Sağlam bir şekilde elime ulaştı . Çok memnunum acayip kolaylık verahatlık .
İsim: H** E** K**
Yorum: kendime yaptığım en büyük iyilik diyebilirim.Harika birsey 9 kg olmasıda ayrica avantaj çünkü kirismiyor cok doldurmadigim icin çamaşırmakinam 7 kg
İsim: T** Ü**
Tarih: 16 Ocak 2022
Yorum: Allah razı olsun ürün tam benim istediğim gibi kargo çok hızlı birşekilde elime ulaştı.
İsim: S** G**
Tarih: 23 Nisan 2024
Yorum: selamlar Manisa'dan çok memnunum mükemmel bir kalite eşime sevgilergünü hediyesi olarak aldım her evde olması gereken bir ihtiyaçtırkesinlikle 11250 TL ye aldım ben 2024 Ocak da alıp duruven gari ...

İsim: S** A**
Tarih: 03 Mart 2024
Yorum: çok iyi anneme aldım aşırı memnun
İsim: b** t**
Tarih: 01 Mart 2024
Yorum: Annemlere de almıştım fiyat performans müq
İsim: İ** K**
Tarih: 18 Kasım 2023
Yorum: gece sipariş verdim ertesi gün kargoya verilmiş bir sonraki gün de elimeulaştı. satıcı da kargo firması da çok hızlıydı teşekkür ediyorum.müşteri hizmetleri ve yetkili servisin çağrı merkezi baya biçıldırttilar farkli marka makine uzerine montaj yapmıyoruz diye ama evegelen servis elemanlari sorun cikarmadan kurdular. 1 haftadirkullaniyorum daha onDevamını Oku
İsim: R** K**
Tarih: 18 Mayıs 2023
Yorum: Ürün güzel paketlenmiş. Kullanımı kolay çok ses yapmıyor kısa sürede kupkuru yapıyor detarjan kokusunu almıyor herhangi bir kırışıklık yadayıpratma yapmadı. Gayet kullanışlı ve yeterli biz çok beğendik. Alınkullanın rahat edin. Fiyat performans ürünü

Tarih: 25 Nisan 2023
Yorum: Teknik servis misss gibi kurdu teşekkürler deprem bölgesine yolladık çok teşekkürler
İsim: H** U**
Tarih: Elite Üye
Beden: 11 Nisan 2023
Yorum: çok beğendim çok rahat hanımlar hiç durmayın alin
Tarih: 24 Mart 2023
Yorum: Ürünü 1yıl oldu alalı çamaşır makinası ile aynı denk geldi.Yeni aklımageldi yorumlamak çok iyi performans kalite yeni alanlara alacaklaratavsiyem tek program kullanıyorum (spor) 55 dakika da kurutuyormükemmel alın aldırın memnun kalırsınız….
İsim: M** Ş**
Tarih: 04 Mart 2023
Yorum: Aşksın sen ya çok güzel kuruluyor aşırı memnunuz
İsim: C** E**
Tarih: 20 Şubat 2023
Satıcı: Madame City
Yorum: hizli ve sorunsuz teslimat için teşekkür ederim
İsim: M** Ü**
Tarih: 27 Ocak 2023
Yorum: Ürün hızlı ve sorunsuz elime ulaştı çok beğendim herkese tavsiye ederim
İsim: m** T**
Yorum: Cok memnunummm 3 çocuklu eve ilaç gibi geldi

İsim: Gizem K.
Yorum: Aldigim gune sukurler olsun. Her evde mutlaka olmasi gerek. Cikan tuyunhaddi hesabi yok. Muhtesem bir zaman kazandiriyo ve camasirlarim cokdaha guzel ve kaliteli duruyo.kesinlikle ihtiyac. Artik onsuz bir hayatdusunemiyorum. Herkese tavsiye ediyorum!
İsim: S** E**
Tarih: 09 Ocak 2023
Yorum: Arkadaşlar hiç düşünmeden alın daha ilk kullanımda bile bugune kdarniye almadık dedim. Gayet kullanışlı ve serviside vestelle aynı hızlıkuruluma geliyorlar sorunsuz ve temiz
İsim: BAHŞEN S. K.
Tarih: 01 Ocak 2023
Yorum: 10 yıldız olsa 10 yıldız veririm gerçekten çok güzel iyiki almisimherkese tavsiye ederim hiç tereddüt etmeden alin
İsim: B** D**
Tarih: 03 Kasım 2022
Yorum: Iyi ki almışım. harika ürün cok guzel kurutuyor biraz koku yapiyorsadece . toz toplamasi desen o da mükemmel. servise gelen beyfendileriayrica takdir ediyorum hem hizli hem guleryuzluyduler.
İsim: R** Ç**
Tarih: 02 Eylül 2022
Yorum: sorunsuz elime geldi hizli teslimat yapildi cok begendim.
İsim: y** i**
Tarih: 22 Temmuz 2022
Satıcı: DLK YZC
Yorum: çok Rahat ettim çok güzel ürün elektrik faturasinda da süreklikullandığım halde 30-50 TL arası fark etti
İsim: Z** K**
Tarih: 04 Şubat 2022
Yorum: Çok güzel aşırı kaliteli ve kullanışlı tavsiye ediyorum.
İsim: R** k**
Yorum: ürünü cuma günü aldım salı günü elime ulaştı bugün gelip kurulumyapacaklar ancak bütün beyaz eşyalarımı vestelden almama rağmen kurulumiçin görüştüğümde bana ücretli kurulum diye tutturdular ama Trendyol busorunu çözdü böyle bı durum hiç yaşamak istemezdim açıkçası çok üzüldümbu konuda diğer yandan makinam gayet güzel paketli ve en kısa süredeelimeDevamını Oku
İsim: K** D**
Tarih: 19 Ocak 2022
Yorum: Tereddüt edip aldım acaba nasıldır dıye ama iyiki almışım çok beğendim.Aklında acabası olan hiç tereddüt etmeden alabılır.
İsim: m** ö**
Tarih: 15 Ocak 2022
Satıcı: TekÇarşı
Yorum: Arkadas inanim makine muhteşem ben bosch alacaktim fakat fiyatlar cokcok ucmus cok arastirdim ve buna karar verdim çamaşırlar yumusacik vehemen katlarsaniz ütülü gibi oluyor sadece çalıştığı ortama buhar kokusube isi veriyor …27 kasimda aldim 1 aydir kullanıyorum cok memnun kaldimfakat durup dururken bugun arıza verdi ekran karti yanmis bu kadarcaDevamını Oku
İsim: Çigdem E.
Tarih: 29 Aralık 2021
Yorum: kardeşime ev hediyesi olarak aldım ve çok memnun kaldı,kendim için de düşünüyorum.
İsim: FUNDA K.
Tarih: 20 Aralık 2021
Satıcı: EGENİN EFESİ
Yorum: Ürün gerçekten güzel kampanyadan aldım servis gayet ilgili hemenkurdular Nakliyeside gayet güzeldi.teşekkürler sorunsuz aldım tavsiyeederim ..trendyol

Tarih: 08 Aralık 2021
Yorum: çok çok çok memnun kaldım pahalı markalara gerek yok gayet işleviniyerine getiriyor . ayrıca kurutma makinası hijyen demekmiş mis gibiyıkayıp bize tertemiz görünen kıyafetlerden bir avuç toz çıktığınıgörünce iyiki almışım ddim
İsim: t** b**
Tarih: 19 Ekim 2021
Satıcı: İndiriminmerkezi
Yorum: ürünün kurulumu icin kayit nasil olustururum
İsim: n** a**
Tarih: 02 Ekim 2024
Yorum: Tek kelimeyle muhteşem teşekkürler
İsim: t** a**
Tarih: 27 Eylül 2024
Km 9102 Kurutma Makinesi Sıkça Sorulan Sorular
Soru: ş.Urfa'ya geliyor mu
Cevap: Merhaba gönderim sağlıyabiliyoruz efendim
Soru: merhaba, yorgan kurutma özelliği var mı
Cevap: var efendim
Soru: ürün ışıklımi
Cevap: yok efendim.
Soru: Gri seçeneği var mı acaba
Cevap: Merhaba efendim ürünümüzün gri renk seçeneği bulunmamaktadır. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: merhaba su gideri için tesisatı gerek var mı yoksa suyun dolduğu bir hazne mi var onu boşaltmak için
Cevap: ürün yoğuşmalı su giderine ihtiyaç var efendim
Soru: çamaşır makinesi ile aynı marka almak zorunda mıyım?
Cevap: meRHABA AYNI MARKA ALMAK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ
Soru: ürünü ne zaman gondericeksiniz bi hafta oldu keyfinizi bekliyorum ??
Cevap: Merhaba dilerseniz iletişim gecersiniz yardımcı olalım.
Soru: işi pompalı ne farkı oluyor yogusmalı ne farkı var açıklar mısınız
Cevap: Merhabalar ürün yoğuşmalı yani ürünü kullanabilmek için bir gidere bağlamak zorundasınız eğer ısı pompalı plsaydı istediğiniz yere kurulum yapabilirsiniz
Soru: yogusmalimi
Cevap: Evet efendim yoğuşmalı modeldir.
Soru: merhaba çamaşır makinesi Arçelik 7 kğ bu ürünü üzerine koysam olurmu acaba
Cevap: merhabalar efendim ürün vestel yada regal makinanın üzerine kurulum yapılıyor detaylı bilgi için lütfen müşteri hizmetlerini arayınız
Soru: Merhaba boruya baglanmadan da calisir mi
Cevap: Tabikide çalışır Boruya gerek yokki Kurutma makinasında.
Soru: Tahliyesi nasıl oluyor
Cevap: MERHABA EFENDİM SU TAHLİYE KABI VAR EFENDİM ÜRÜNDE
Soru: hortum Siz çalışır mı?? sadece çekmeden su çeker mi yoksa hortum bağlamak Zorunda mıyız?
Cevap: Kurutma makinesinde gidere ihtiyaç yoktu efendim haznesine biriktirir suyu.
Soru: hangi bankalara 2 ay sonra öde imkanı veriyorsun z garanti olurmu
Cevap: Merhabalar, Trendyol çağrı merkezinden detaylı bilgi alabilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: aydan aya ne kadar öneicek
Cevap: Merhaba efendim daha detaylı bilgi için Trendyol Müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz.
Soru: Suyu üstemi topluyor yoksa altamı
Cevap: Üste dilerseniz boru ile tahliye yapabilirsiniz
Soru: gidere gerek varmı
Cevap: gidere gerek var ürün yoğuşmalı efendim
Soru: Balkona kurulum olur mu
Cevap: Merhaba balkonda kurulum yapılabilir
Soru: merhaba Bosch 9 kilo çamaşır makinesi nin üzerine dolaplı olarak kurulum yapılır mı ?
Cevap: merhaba efendim profilo ve regal markalı ürünlerimiz mevcuttur.
Soru: Merhaba kurulum için herhalgi bi ücret talep edılıyomu
Cevap: Merhaba, Ürünlerimiz öncelikle servisimize gitmektedir. Servisimiz sizden randevu alıp müsait olduğunuz zaman diliminde ürünü getirip ücretsiz nakliye ve kurulum hizmeti vermektedir. Sağlıklı günler dileriz.
Km 9102 Kurutma Makinesi Ürün Resimleri

Km 9102 Kurutma Makinesi En Uygun Satış Linki

Regal Km 9102 Kurutma Makinesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Regal Km 9102 Kurutma Makinesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.