Kombi No Frost Buzdolabı Bd3056lfvn A Alınır Mı-

Aysel

Bilgili
Kombi No Frost Buzdolabı Bd3056lfvn A En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
Kombi No Frost Buzdolabı Bd3056lfvn A Mevcut Fiyatı 33950.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Kombi No Frost Buzdolabı Bd3056lfvn A Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?

Kombi No Frost Buzdolabı Bd3056lfvn A Hakkında yaklaşık 15 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .

Kombi No Frost Buzdolabı Bd3056lfvn A Teknik Detaylar

_x000D_

Kombi No Frost Buzdolabı Bd3056lfvn A Ürününün Satıcısı, Profilo Kombi No Frost Buzdolabı Bd3056lfvn A ürününü 33950.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Kombi No Frost Buzdolabı Bd3056lfvn A Ürün Hakkındaki Yorumlar
33950.0 Tl ye satışta olan Kombi No Frost Buzdolabı Bd3056lfvn A Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
15 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4

Yorum: ürün güzel büyüklüğune göre sessiz ama iç aydınlatma bana yetersiz geldidaha ambiyans olabilirdi. küçük detaylar büyük problem yaratabilir.
İsim: F** E**
Tarih: 18 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Online Beyaz Eşya

Yorum: Çok beğendim harika bir ürün
İsim: Sefer Z.
Tarih: 29 Ağustos 2022
Satıcı: kahvecioglu

Yorum: Ürün güzel tavsiye ederim
İsim: Nesim Y.
Tarih: 11 Ağustos 2022
Satıcı: karakuslar ıskenderun

Yorum: güzel ürün geniş ve kullanışlı
İsim: E** G**
Tarih: 11 Eylül 2022
Satıcı: Vizyona

Yorum: Öncelikle lojistik firması ile bir sıkıntı olmadı içeri kadar soktular.Özellikleri güzel bir buzdolabı büyük ancak kapı tutamaçları olmamasıeksi eğer yandan açarsanız gittikçe lastikler eskiyor alttan açmaklazım. Rengide güzel
İsim: E** K** Ö**
Tarih: 30 Haziran 2022

Yorum: Satıcı çok ilgiliydi sağlam geldi çok güzel kullanışlı iyiki almışım
İsim: O** B**
Tarih: 14 Nisan 2023
Satıcı: MegaTeknoloji

Yorum: Anneme aldım çok beğendi. Bir haftada geldi kurulum yapıldı suan içinherşey güzel
İsim: E** Ö**
Tarih: 30 Ocak 2023
Satıcı: kahvecioglu

Yorum: Son dönemdeki piyasa koşullarına göre uygun fiyata aldık, hızlıgönderilmesi ve problem yaşamamış olmamız bizi memnun etti. Horozlojistik daire kapısına kadar bıraktı, servis içeri aldı ve kurulumuyaptı. Çiziksiz, hasarsız şekilde teslim edildi (son anda bir nazarlıkbıraktı servis ama önemli değil) Buzdolabının görünümü ve dizaynı çokgüzel, içi geniDevamını Oku
İsim: D** K**
Tarih: 11 Ağustos 2022
Satıcı: MegaTeknoloji

Yorum: Ürün elime 5-6 günde ulaştı.Kargo da herhangi bir sorun yaşamadım eviminiçine kadar teslim edildi.Ürünü kargo görevlileri açtırmıyor normal deprofilo yetkili servisi açılıp kontrol edilmesini tavsiye ediyor.Oyüzden kargo görevililerine ürün açtrılmadan teslim edilmiştir diyetutanak tutturup kargo paketini kontrol edip o şekil de teslimaldım.DahaDevamını Oku
İsim: c** y**
Tarih: 09 Ağustos 2022

Yorum: Ürünün kurulumu için servis bekliyorum ürünü çok araştırdım aldım.Üründen muhtemelen memnun kalacağım.ama aldığım firma ve özellikle horojlojistik. Allahım bu kadar kötü firma görmedim. Dolabı salona koydular.Diyorum ki burada mı duracak mutfağa koyun. İçeri girmemiz yasakdiyorlar. Sanırsın bedavaya hizmet veriyorlar bir afra tafra. Bir dahaaman diDevamını Oku
İsim: M** E** Ç**
Tarih: 10 Haziran 2022
Satıcı: Dınkırcı Avm

Yorum: ürün çok güzel yalnız lojistik firması kapımın önüne birakip gittiiçeri biz alamıyoruz dediler kurulumunu daha yaptırmadım yaza tekrardeğerlendirme yapacağım dolap için ama dış görünüş boyuk genişlik mükemmel
İsim: **** ****
Tarih: 17 Mart 2022
Satıcı: karakuslar ıskenderun

Yorum: ürün ilgili sorun yok ama koca buzdolabını kargo sokağa bırakıp gittialırsanız bunu bilin arkadaşlar kargo eve çıkarmıyor yada öyle bir bilgiyok alırken teslim sokak kapısının dışına kadar yapılıyor.
İsim: SELDA Ü.
Tarih: 08 Eylül 2022

Kombi No Frost Buzdolabı Bd3056lfvn A Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular

Soru: Merhaba! Ürün kaç litre
Cevap: Merhaba, ürünün net hacmi 508 Litredir.

Soru: en boy ve genişlik ölçüleri nedir
Cevap: Ürün Ölçüleri (Yükseklik x Genişlik x Derinlik) 1930 x 700 x 800 mm

Soru: derin lik ve genişlik kaç cm
Cevap: Derinlik 84cm genişlik 70 cm

Soru: Yükseklik 1.80 cm olan var mı
Cevap: Merhaba bu model de yukseklık standarttır efendim

Soru: beyazi var mi
Cevap: İyi günler hayır yoktur

Soru: Merhaba sizden 101 ekran Profilo Tv aldık. Sayfada kurulum ücretsiz yazıyor ama bizden para istediler
Cevap: İyi günler servis ile görüşelim ilk montajlar ücretsiz olur

Soru: dolap kısmının ayarını hangi dereceye göre yükseltiyoruz dörtte şuan daha soğuk olmasını istiyorum
Cevap: Bunu servisize sorabilir misiniz servis size daha güzel yardımcı olur

Soru: derinlikmi 80 genişlikmi 193 mü ..1..90 ..yokmu
Cevap: Ölçüler bu şekilde efendim Boyutlar Ürün Ölçüleri (Yükseklik x Genişlik x Derinlik) 1930 x 700 x 800 mm Net ağırlık 89,3 kg

Soru: Kaç litre acaba
Cevap: Merhabalar toplam 560 litre

Soru: Merhaba inox rengi görünüyor ancak aşağıda renk kısmında bordo yazıyor hangi renk doğru ?
Cevap: Renk hatalı yazılmış ürğn inoxtur efendim

Soru: Genişlik ve boy kaç cm
Cevap: Merhaba; Boyutlar (YxGxD): 193 x 70 x 80 cm

Soru: istediğimiz ile veya köye gonderebilirmisiniz gönderirseniz de orda yetkili servisiniz olmassa nasıl olacak
Cevap: Türkiyenin 4 bir tarafına gönderimiz oluyor servisler haftanın 1 günü köyleri geziyorlar bunun ürün geldiğinde servisi aramanız yeterli olur

Soru: hangi sınıf enerji
Cevap: İYİ GÜNLER A SINIF ENERJİ

Soru: Genişlik 80 cm olabiliyormu acaba
Cevap: genişlik 70cm efendim

Soru: Merhaba, kolay gelsin. Devletin getirdiği enerji yasası sadece buzdolapları için mi geldi yoksa tüm elektrikli ev aletleri için mi?
Cevap: tüm elektronik ürünlere geldi efendim

Soru: bu dolap XL mi oluyor
Cevap: İyi günler ever

Soru: kaç litre ürün?
Cevap: Merhabalar özellikler bölümünden detaylı inceleme yapabilirsiniz

Soru: genişlik yükseklik ve boy kaç cm acaba bilgi verirmisiniz😊
Cevap: 191x70 efendim

Soru: enerji hangi sınıf
Cevap: F sınıfıdır

Soru: Hayırlı müşteriler 400 ile 600 litre yazıyor net kaç litre
Cevap: 508 lt efendim

Kombi No Frost Buzdolabı Bd3056lfvn A Resim Galerisi